Teşekkür ederim :) gerçekten olmasınlar.. kaldıramıyorum ben hastalığı... sadece kendi çocuğum için değil,, kim olursa olsun,, burunları aksa sinirlerim bozuluyor.. atlatamadım şu fobiyi..Cok gecmis olsun..Çok sevindim durunun iyilesmesine aysede kolayca atlacak insallah vardir bi hayir.Hasta olmasin minnaklar ya
Bunu şimdi gördüm :)Ins.canim aglama demiycem kendini yipratma diycem sadece cunku icimizi bosaltabilicegimiz tek yol da aglamak.
Duru yu almamakla da cok cok iyi yaptin bence cunku sefil oluyolar gercekten
Ben de cok opuyorum
Hahahahaha enerjine hayranım:)Çok saol cnm... valla geçicek ama aşırı yoruldum. Bir de büyük ihtimal bakıcımızdan bulaştı... ona da çok sinirliyim çünkü bir de "ben çok yoruldum" bahanesiyle işi bırakmaya karar verdi! Üstelik geçen ay bacağı sakat diye çıkarıcaktım, çıkarmayın beni, temizlikçi tutun ben yemek yapıp çocuklara bakayım dedi tuttuk! Rezillik diz boyu.. iflah olmaz bir çiftiz biz ya.. çıldırıcam ya.. eşim de sinirli haklı olarak; temizlikçiye temizlikçi tuttum yine olmadı, daha ne istiyor, oldu olacak seninle boşanıp onunla evleneyim, bunun ötesi o diyor... valla evin kameralarını kamuya açsak en ala sitcom olur... youtube'da epey reklam alırız... evde mütemadiyen iki kadın,, biri durmaksızın yemek yapmak istiyor,, biri bir yandan süpürmekle bir yandan kızla uğraşıyor,, ben emzirmekle sağmak arasında gidip geliyorum,, eşim kafayı yemiş gibi kim elini uzatsa para vermeye kalkışıyor falan... gündüz annem akşam babam nöbetlere katılıyor... üstelik şu arada bir de kardeşime Ayşe'nin okulundan öğretmen bile ayarladım, hatta pazar günü tanışma kahvaltısı bile yaptık! Sırf adam artık evlensin diye annemle babam sabahın köründe çocuk bakmaya geldi, biz de koştura koştura gittik, bir saat kalıp bizim kaçmamız lazım diye tüydük :))) bazen şaşırıyorum kendimize,, sonra da şaşırdığıma şaşırıyorum... neden stabil yaşayamıyoruz biz? Genlerimizde mi bir sıkıntı var acaba? Bdv'ye kovun beni ya, yine konu aşımı yaptım :))
Gecmis olsunZor bir gece geçiriyoruz.. Akşam bir anda ateşimiz yükseldi 38e.. Normalde az kaka yapardık 3 kere de üst üste kaka yaptı, sonuncusunda beyaz pörtükler vardı.. Hava acayip kötü ortalık yıkılıyo yağmur şimşek fırtına, elektrikler de kesildi.. Her gök gürültüsünde sıçrıyor oğlum, sarılıp pış pış yapıyorum ama korkuyor yine de.. Tabi bi de ateş nöbeti..
Henüz değişmedi ama kahveye dönecek gibi :)Maşallah damlaya :) gözleri renkli mi
Massalahbak benim oğlan profil de :)
@sertk60 @Evininhatunu bende yapıyorum simdiii :)
G gunesli gunler ne güzel gülüyor o öyle ya
@sertk60 rahatına düşkün galiba yakışıklı bey
Simge 84 o kirpiklere o burna hayran kalınır
@Cigdemerdemm çekik mi gözleri? Benim kizin da çekik çekik, bayılıyorum yumuk yumuk bakınca. Çok tatlı seninki de
@Evininhatunu yazdım mi hatırlayamadım ama senin kızın da ne güzel saçları var, boşuna üzülmüşsün bak arkadastan bozma insanların lafları için
@purpleworld onlar nasıl yanak öyle Rabbim, hiç mi çirkin bebek olmaz hepsi mi güzel olur yaaaaaa
Yavrularınıza 41 buçuk kere maşallah anneler, bayıldım hepsinin güzelliklerine
buda bizim doğa kız bizede maşallah lütfen
Grubumuzun bütün bebeklerine kocaman maşallah
Sonunda yukledim bende
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
Sağ olun kızlar:) Ya bütün bebislerimiz ne kadar tatlı, ne kadar ballar. Yerim ben hepsini maşallah. Allah her birini özene bezene yaratmış resmen. Eminim gormediklerimiz de öyledir. Turkiyenin her köşesindeki yeğenlerimin bal yanaklarından öpüyorumKehribar kolye ne kadar yakışmış :)
Geçmiş olsun canım ya neden böyle oldu kiZor bir gece geçiriyoruz.. Akşam bir anda ateşimiz yükseldi 38e.. Normalde az kaka yapardık 3 kere de üst üste kaka yaptı, sonuncusunda beyaz pörtükler vardı.. Hava acayip kötü ortalık yıkılıyo yağmur şimşek fırtına, elektrikler de kesildi.. Her gök gürültüsünde sıçrıyor oğlum, sarılıp pış pış yapıyorum ama korkuyor yine de.. Tabi bi de ateş nöbeti..
Yapariz cnm ama bebisler biraz toparlasinlar malum havalar sogumakta :)İlk bebişimiz o bizim ya,, hep gülsün inşallah... Az daha toparlansınlar da bi ayarlama yap sen cnm,, belki başka şehirlerden de denk getiren olur, ben de seve seve ağırlarım hatta kalmak isteyen olursa; yapalım bir buluşma :)
nedir durum merak ettim :)Burdan bazı arkadaşlar kemikli et süte fayda ediyor yazmıştı.Bu akşam yemeğinde kemikli haşlama et yedim. Umarım banada faydası olur.
sorma benim de oyle. hamilelikte toparlayan saclar oyle bi dokuluyor ki abartmiyorum avuc avucKızlar benım çok saçım dökülüyor önerisi olan var mı?
oy ya gecmis olsun.Zor bir gece geçiriyoruz.. Akşam bir anda ateşimiz yükseldi 38e.. Normalde az kaka yapardık 3 kere de üst üste kaka yaptı, sonuncusunda beyaz pörtükler vardı.. Hava acayip kötü ortalık yıkılıyo yağmur şimşek fırtına, elektrikler de kesildi.. Her gök gürültüsünde sıçrıyor oğlum, sarılıp pış pış yapıyorum ama korkuyor yine de.. Tabi bi de ateş nöbeti..
Bende yok. Cok erken gibi geldi bana ama pek de bilgili degilim bu konuda :)Kızlar,benim bebe de hep bi salya durumu,elini agzına götürüp emme kaşıma durumu,emziği veriyorum bazen emmek yerine kaşıyor diş etlerini resmen,diş çıkartıyor olabilir mi bu kadar erken? Baktım pek bi belirti göremedim ama,sizde de var mı bu durum?
Tesekkur ederim ilaç vermedim ama ılık sulu bezlerle ateşini düşürmeye çalışıyoruz şimdi şükür 36.8 tabi yarım saatte bir ölçüyoruz yükselince tekrar ılık su uygulaması yapıyoruzGecmis olsun
İlac verdin mi? Fitil fln ya da?
Cok sagol bilmiyorum ki nedenHenüz değişmedi ama kahveye dönecek gibi :)
Sağ olun kızlar:) Ya bütün bebislerimiz ne kadar tatlı, ne kadar ballar. Yerim ben hepsini maşallah. Allah her birini özene bezene yaratmış resmen. Eminim gormediklerimiz de öyledir. Turkiyenin her köşesindeki yeğenlerimin bal yanaklarından öpüyorumAllah evlatlarımıza sağlık sıhhat mutluluk versin kem gözlerden korusun
Geçmiş olsun canım ya neden böyle oldu ki
Anladım cnmTesekkur ederim ilaç vermedim ama ılık sulu bezlerle ateşini düşürmeye çalışıyoruz şimdi şükür 36.8 tabi yarım saatte bir ölçüyoruz yükselince tekrar ılık su uygulaması yapıyoruz
Mevsimsel olabilir bende de dökülüyor ama benim her yıl bu zamanlarda ve nişan Mayıs gibi dökülür.Kızlar benım çok saçım dökülüyor önerisi olan var mı?
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl durumu? Sabaha bir şeyi kalmaz inşallah.Zor bir gece geçiriyoruz.. Akşam bir anda ateşimiz yükseldi 38e.. Normalde az kaka yapardık 3 kere de üst üste kaka yaptı, sonuncusunda beyaz pörtükler vardı.. Hava acayip kötü ortalık yıkılıyo yağmur şimşek fırtına, elektrikler de kesildi.. Her gök gürültüsünde sıçrıyor oğlum, sarılıp pış pış yapıyorum ama korkuyor yine de.. Tabi bi de ateş nöbeti..
Salya uzun zamandır bizim sorunumuz ama kaşıma yok. Bebekten bebeğe değişebilir dış çıkarma zamanı, buradan bir arkadaşın ilk bebeği dişini çok erken çıkartmış 2 ya da 3 aylik civarı diye hatırlıyorum ama doğru hatırlayamıyor olabilirim.Kızlar,benim bebe de hep bi salya durumu,elini agzına götürüp emme kaşıma durumu,emziği veriyorum bazen emmek yerine kaşıyor diş etlerini resmen,diş çıkartıyor olabilir mi bu kadar erken? Baktım pek bi belirti göremedim ama,sizde de var mı bu durum?
Çok geçmiş olsun, mutlaka haber ver.İpek de tıkanıyor bu gece. Nöbet tutuyorum başında. Burnu açık üstelik genizden tıkanıyor saat başı emziriyorum açılsın diye. Sanırım sabah doktora götürüp ciğerlerini dinleticem...
Teşekkür ederiz sorduğun için girecin ablası:)Mevsimsel olabilir bende de dökülüyor ama benim her yıl bu zamanlarda ve nişan Mayıs gibi dökülür.
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl durumu? Sabaha bir şeyi kalmaz inşallah.
Salya uzun zamandır bizim sorunumuz ama kaşıma yok. Bebekten bebeğe değişebilir dış çıkarma zamanı, buradan bir arkadaşın ilk bebeği dişini çok erken çıkartmış 2 ya da 3 aylik civarı diye hatırlıyorum ama doğru hatırlayamıyor olabilirim.
Çok geçmiş olsun, mutlaka haber ver.
G gunesli gunler Damlacık nasıl? Ateşi çıktı mı?
Oh oh çok iyi. Maşallah dayanıklı çıktılar kuzular .Teşekkür ederiz sorduğun için girecin ablası:)
Yok çıkmadı bizim kizin da neyse ki. Bu macerayı da böylece atlatmış olduk
Ağzından köpük çıkarıyor ne zamandır ,balgam yüzündenmiş...Mevsimsel olabilir bende de dökülüyor ama benim her yıl bu zamanlarda ve nişan Mayıs gibi dökülür.
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl durumu? Sabaha bir şeyi kalmaz inşallah.
Salya uzun zamandır bizim sorunumuz ama kaşıma yok. Bebekten bebeğe değişebilir dış çıkarma zamanı, buradan bir arkadaşın ilk bebeği dişini çok erken çıkartmış 2 ya da 3 aylik civarı diye hatırlıyorum ama doğru hatırlayamıyor olabilirim.
Çok geçmiş olsun, mutlaka haber ver.
G gunesli gunler Damlacık nasıl? Ateşi çıktı mı?
Evet bizkm kızda da var kopukler ve hırıltı doktor bugün balgami var bol bol emzir dedi. Geçmiş olsun size de inşallah kötü bir şey çıkmaz ki ben cikmayacagini düşünüyorum.Ağzından köpük çıkarıyor ne zamandır ,balgam yüzündenmiş...
Köpüklere dikkat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?