2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok gecmis olsun..Çok sevindim durunun iyilesmesine aysede kolayca atlacak insallah vardir bi hayir.Hasta olmasin minnaklar ya
Teşekkür ederim :) gerçekten olmasınlar.. kaldıramıyorum ben hastalığı... sadece kendi çocuğum için değil,, kim olursa olsun,, burunları aksa sinirlerim bozuluyor.. atlatamadım şu fobiyi..

Ins.canim aglama demiycem kendini yipratma diycem sadece cunku icimizi bosaltabilicegimiz tek yol da aglamak.
Duru yu almamakla da cok cok iyi yaptin bence cunku sefil oluyolar gercekten
Ben de cok opuyorum
Bunu şimdi gördüm :) iyiki götürmemişim gerçekten cnm,,, boşuna o kadar beklemiş olacaktı.. odayı da hiç sevmedim zaten... sonradan babam aldı geldi götürdük çocuk doktoruna.. cuma tekrar gidecekmişiz. Artık alışkanlık yaptı zaten, adam gelmeyin dese boşluğa düşecektik heralde :)

Zor bir gece geçiriyoruz.. Akşam bir anda ateşimiz yükseldi 38e.. Normalde az kaka yapardık 3 kere de üst üste kaka yaptı, sonuncusunda beyaz pörtükler vardı.. Hava acayip kötü ortalık yıkılıyo yağmur şimşek fırtına, elektrikler de kesildi.. Her gök gürültüsünde sıçrıyor oğlum, sarılıp pış pış yapıyorum ama korkuyor yine de.. Tabi bi de ateş nöbeti..

Hahahahaha enerjine hayranım:)
Kaşla göz arası sen bi de kardesine kız ayarla valla bravoooo:)
Bakıcı konusunda yorum yapamıcam,seni tanıdığımdan beri bakıcı mevzusundan yüzün gülmedi insallah gönlüne göre birini tezzz zamanda bulursun canım...

Gecmis olsun
İlac verdin mi? Fitil fln ya da?

Maşallah damlaya :) gözleri renkli mi
Henüz değişmedi ama kahveye dönecek gibi :)
Massalah bak benim oğlan profil de :)

buda bizim doğa kız bizede maşallah lütfen

Grubumuzun bütün bebeklerine kocaman maşallah

Sonunda yukledim bende

Rabbim hepimizin yavrusunu korusun

Kehribar kolye ne kadar yakışmış :)
Sağ olun kızlar:) Ya bütün bebislerimiz ne kadar tatlı, ne kadar ballar. Yerim ben hepsini maşallah. Allah her birini özene bezene yaratmış resmen. Eminim gormediklerimiz de öyledir. Turkiyenin her köşesindeki yeğenlerimin bal yanaklarından öpüyorum Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat mutluluk versin kem gözlerden korusun
Geçmiş olsun canım ya neden böyle oldu ki

Yapariz cnm ama bebisler biraz toparlasinlar malum havalar sogumakta :)

Kızlar,benim bebe de hep bi salya durumu,elini agzına götürüp emme kaşıma durumu,emziği veriyorum bazen emmek yerine kaşıyor diş etlerini resmen,diş çıkartıyor olabilir mi bu kadar erken? Baktım pek bi belirti göremedim ama,sizde de var mı bu durum?

kizlar bebeklerinize masallah nazar degmesin hepsi cok tatli.
Burdan bazı arkadaşlar kemikli et süte fayda ediyor yazmıştı.Bu akşam yemeğinde kemikli haşlama et yedim. Umarım banada faydası olur.
nedir durum merak ettim :)
Kızlar benım çok saçım dökülüyor önerisi olan var mı?
sorma benim de oyle. hamilelikte toparlayan saclar oyle bi dokuluyor ki abartmiyorum avuc avuc
oy ya gecmis olsun.

Bende yok. Cok erken gibi geldi bana ama pek de bilgili degilim bu konuda :)

Cok sagol bilmiyorum ki neden sabah doktora goturcez

İpek de tıkanıyor bu gece. Nöbet tutuyorum başında. Burnu açık üstelik genizden tıkanıyor saat başı emziriyorum açılsın diye. Sanırım sabah doktora götürüp ciğerlerini dinleticem...

Tesekkur ederim ilaç vermedim ama ılık sulu bezlerle ateşini düşürmeye çalışıyoruz şimdi şükür 36.8 tabi yarım saatte bir ölçüyoruz yükselince tekrar ılık su uygulaması yapıyoruz
Anladım cnm insallah cıkmaz bi daha

Kızlar benım çok saçım dökülüyor önerisi olan var mı?
Mevsimsel olabilir bende de dökülüyor ama benim her yıl bu zamanlarda ve nişan Mayıs gibi dökülür.

Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl durumu? Sabaha bir şeyi kalmaz inşallah.

Salya uzun zamandır bizim sorunumuz ama kaşıma yok. Bebekten bebeğe değişebilir dış çıkarma zamanı, buradan bir arkadaşın ilk bebeği dişini çok erken çıkartmış 2 ya da 3 aylik civarı diye hatırlıyorum ama doğru hatırlayamıyor olabilirim.

İpek de tıkanıyor bu gece. Nöbet tutuyorum başında. Burnu açık üstelik genizden tıkanıyor saat başı emziriyorum açılsın diye. Sanırım sabah doktora götürüp ciğerlerini dinleticem...
Çok geçmiş olsun, mutlaka haber ver.

G gunesli gunler Damlacık nasıl? Ateşi çıktı mı?

Teşekkür ederiz sorduğun için girecin ablası:)
Yok çıkmadı bizim kizin da neyse ki. Bu macerayı da böylece atlatmış olduk

Ağzından köpük çıkarıyor ne zamandır ,balgam yüzündenmiş...
Köpüklere dikkat.

Ağzından köpük çıkarıyor ne zamandır ,balgam yüzündenmiş...
Köpüklere dikkat.
Evet bizkm kızda da var kopukler ve hırıltı doktor bugün balgami var bol bol emzir dedi. Geçmiş olsun size de inşallah kötü bir şey çıkmaz ki ben cikmayacagini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…