2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ne densiz yaa,o kim kiii ne hakla böyle bişey yapabiliyor.ne cahil insanlar var:/ iyi sabırlı davranmışsın sen

Valla doğuştan varmıydı bilmiyorum doktoru söylemedi.şimdi başka doktora genel kont. Gitmiştim o söyledi acaba kapanıyor mu yavaş yavaş

Evet ya çok umut bağladım.çocuk gazı var diye doğru düzgün ememiyor bile.kusmasinin haddi hesabı yok .fenalardayiz yani
İki haftadır azalıyordu baysğı ama iki gündür yine huzursuz tam bitmedi ama azaldı bence ağlama nöbetleri yok bugün bi uykudan ağlayarak uyandı emince çıkmamıştı gazı onu çıkardı uyudu yine azalarak bitecek diye umuyorum

Geçen demiştim bir gün boyunca profilleri bebeklerimizin resmi yapalım diye kimse şey etmedi :)
Oy maşallah kuzum ya yakisikliiii
yuhyuh cuş oha konuşamadım
Sonunda kizimin saclarini yukleyebildim merak edenler vardi yanlis hatirlamiyosam bu benim findik kurdum bi masaAllah'inizi aliriz teyzeler
NOT:Hamilelikte hicbizaman midem yanmadi bir hurafe soylentinin daha sonuna qeldik
Amanın maşallah kuzum rapunzel annesi yaa bu :)
Bu arada benim de midem çok yanardı uyuyamazdım ama bizim kız kel

Evet ya çok umut bağladım.çocuk gazı var diye doğru düzgün ememiyor bile.kusmasinin haddi hesabı yok .fenalardayiz yani

Aynen aynen,dogru düzgün emmiyor bnmki de 5dk emiyor sonra bacaklarını karnına cekerek aglıyor bi daha da tövbe aldıramıyorum memeyi

CANım benim 3 yaş bebesi ve küçük 2 ay bebesi ikiside akşam 7-8 arası uyuyor çok şükür akşamları bana kalıyor

Cok gecmis olsun. Insallah hemen iyilesir ve eski rutininize donersiniz bi an once. Ayse nin ilk dis hekimi deneyimi cok mu kotuydu? Neden sedasyona aliyorlar?

Sonunda kizimin saclarini yukleyebildim merak edenler vardi yanlis hatirlamiyosam bu benim findik kurdum bi masaAllah'inizi aliriz teyzeler
NOT:Hamilelikte hicbizaman midem yanmadi bir hurafe soylentinin daha sonuna qeldik
Maşallah
Aynen aynen,dogru düzgün emmiyor bnmki de 5dk emiyor sonra bacaklarını karnına cekerek aglıyor bi daha da tövbe aldıramıyorum memeyi
bizdede durum aynı sakınleştirip tekrar memeyi tutturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…