2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim kızda da var elleri sürekli ağzında salyası akıyor. Erken değil ya dişe hazırlık diye biliyorum. Üçüncü ay dördüncü ayda diş bile patlatabilir normal.

Evet bizkm kızda da var kopukler ve hırıltı doktor bugün balgami var bol bol emzir dedi. Geçmiş olsun size de inşallah kötü bir şey çıkmaz ki ben cikmayacagini düşünüyorum.
Uyuyamıyor tıkanınca ona üzülüyorum romantik anne moduna geçtim yine, aldım kucağımda dik uyutuyorum en azından uyusun diye

Benim oğlum da her fırsatta elini emiyor.bu aylarda çok normal bir durulmuş,emme icgudusunden kaynaklı yada dis çıkarmaya hazırlık olabilirmiş.Engellenmemesi gerekiyormus

Kızlar bebislerın ağızlarının içine dikkat edin benim oğlanın dudağında beyaz beyaz şeyler çıktı görmemiştim ilk başta pamukcuk zannettim ilaç verdim geçmedi ve inanılmaz huysuzdu ilk defa öyle ağladığını gördüm yavrumun.Doktora gittik bi karışım yaptı hemen onu verdi ağzında çıkan beyaz şeyler pamukçuk değil yaraymis ve aşırı derecede salgın varmış çogu bebek aynı şikayetten gelmiş hep aman dikkat diyorum..
Mutella geçmiş olsun canım umarım önemli bişey cikmaz

Günaydın cnm, Duru da öyle.. birkaç gündür azalmıştı ama yine başladı. Dişler içerde büyümeye başladığı için olabiliyormuş. Benim de aklıma ilk o gelmişti. Sordum doğruymuş :)

İpek de tıkanıyor bu gece. Nöbet tutuyorum başında. Burnu açık üstelik genizden tıkanıyor saat başı emziriyorum açılsın diye. Sanırım sabah doktora götürüp ciğerlerini dinleticem...
Cnm lütfen götür. Dün de söyledim, sinsi bir virüs ve bir anda ilerliyor. Ne kadar yukardayken müdahele edilirse o kadar iyi. Çok geçmiş olsun.

Ayşe icin cok zor bir durum. Tabi en buyuk zorlugu size ama cocuklar boyle olaylari daha da icsellestiriyor. Cok gecmis olsun. Zaten pedagog yardimi aliyosunuz ins hemen toparlar. Ayse Su anda hem hasta hem dislerinin tedavisi yapilmaya calisiyor. Bu durumu kafasinda cok buyutmus olabilir. Allahim acil sifalar versin. Cocuklarin hatta bireylerin bir cogunda doktor dishekimi korkusu var. Bunun da en buyuk sebebi eskiden cocuklarin igne ile korkutulmasi. Veya ilk deneyimlerinin kotu olmasi. Bu noktada da ailelere cok is dusuyo. Cocugun disi curumeden genel kontrol icin dis hekimi ile tanistirilmali. Sizin boyle bir durum degil tabiki ama burdaki bir cok anneyi bu konuda uyarmak istedim.

Cok gecmis olsun

Hahaha:)olsun ya icin rahat olur surekli kontrol altinda ne yaptigini ne oldugunu bilirsin iyi olmus bosver

Günaydın cnm, Duru da öyle.. birkaç gündür azalmıştı ama yine başladı. Dişler içerde büyümeye başladığı için olabiliyormuş. Benim de aklıma ilk o gelmişti. Sordum doğruymuş :)
Hee yanii daha var ama dimiii? Çıkmaz hemen dimi

Bizim oglan da dun aksam o kadar cok agladi ki agzina bi bakiyim dedim bir iki dis eti kabarik ve beyazdi.Resim cekip dr una attik.Cok belli olmuyo resimden ama buyuk ihtimal dis eti kistidir onemli diil dedi.Siz de ole bise gorurseniz bilginiz olsun

Benim oğlum da her fırsatta elini emiyor.bu aylarda çok normal bir durulmuş,emme icgudusunden kaynaklı yada dis çıkarmaya hazırlık olabilirmiş.Engellenmemesi gerekiyormus
Ya elini emmesi deil sadece,emzikle bariz dis etlerini kaşıyor. Sadece emme olsa sorun deil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…