2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ne zor şey anne olmak ya. Kendimi unuttum başında bekliyorum. Halbuki sıcak su torbalarıyla yatmıştım karın ağrımdan. 15 dakikalık uykular yetti bile. Nefesini dinliyorum oturdum da...
Annelik kendini unutmakmış resmen... nasıl oldu? Daha iyi mi?

Annelik kendini unutmakmış resmen... nasıl oldu? Daha iyi mi?
Geceki kadar tıkanmıyor. Şükür ki burnu akıyor. Soğan koymuştum başucuna yatağının baş kısmını yükselttim sanırım işe yaradı. Boğazdan akınca çıkaramıyorduk o da ben de. Hırıltı kesildi gibi keyfi de yerinde öğleden sonra götürmeye karar verdim.

Günaydınn herkese. 1.5 saat arayla uyanmak nedir başım ağrıdı bugün yat kalktan.
Mutella canım geçmiş olsun haberdar et. İnşallah rahatlamış olarak devam eder güne.

Cnm lütfen götür. Dün de söyledim, sinsi bir virüs ve bir anda ilerliyor. Ne kadar yukardayken müdahele edilirse o kadar iyi. Çok geçmiş olsun.

Sağolun kızlar gözlemliyorum şu an tetikteyim. Odayı temiz ve nemli tutuyorum.

Uyuyamıyor tıkanınca ona üzülüyorum romantik anne moduna geçtim yine, aldım kucağımda dik uyutuyorum en azından uyusun diye
Nasıl olduğunu sormak için alıntılamıştım ki yazmışsın. Geçmiş olsun tekrardan doktora götürünce gelişmelerden haberdar et.
Geçmiş olsun kuzusa
Bizim oglan da dun aksam o kadar cok agladi ki agzina bi bakiyim dedim bir iki dis eti kabarik ve beyazdi.Resim cekip dr una attik.Cok belli olmuyo resimden ama buyuk ihtimal dis eti kistidir onemli diil dedi.Siz de ole bise gorurseniz bilginiz olsun
Geçmiş olsun size de

Ne oluyor bebislerimiz hep hasta yaaa
Ay ne bilim daha gazıydı fln derken bi de diş çıkmasa ya:/ az beklese daha iyi :)
Hemen çıkmaz muhtemelen yaaa

Mutella geçmiş olsun.
Benim kızımında dün akşamdan beri burnu tıkalı.aspiratörle çektik koyu kıvamlı beyaz sümük çıkıyo kuzumdan.burnu akmıyo koyu kıvamlı olduğu için.aspiratörle ben çekemiyorum nefesim yetmiyor.babası kuvvetlice çekip çıkartıyo hepsini.
Sanırım geniz akıntısıda var.randevu aldım bugün.ilerlemeden götürmek lazım.

Eklentiler

• 33D501CE-DE0F-46D4-AA07-F3CE3E526056.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 61
Benim büyük oğlum 2 aylıkken diş çıkarttı. Şimdi denizde de aynen anlattığın gibi durumlar var. Önlük takmazsam sırılsıklam oluyor göğsü. Devamlı ağzına bişeyler götürüyor ne bulursa:) deniz abisi kadar erkenci değil iki buçuk aylık oldu ama yakındır diye tahmin ediyorum

Canım nasıl oldu senin kızlar inşallah daha iyilerdir?
Ayşe gece yine çok kötü öksürük nöbeti geçirdi cnm. Ama Duru daha sonra ve daha ileri derecede kaptığı halde daha kısa sürede toparladı çok şükür. Tabi ilaçlar, buhar ve anne sütü üçlüsü sayesinde. Çok teşekkür ederim, inşallah tamamen geçicek artık birkaç güne. Allah bütün anne babalara yardım etsin :)

Günaydın kızlar. Neredeyse bir haftadır çok nadir kısa süreli girebildim foruma. Şimdi birazcık göz attım. Herkesin bebişine kocamaaaan maşallah bal olmuş hepsi. Hasta olanlarada çok geçmiş olsun hepsi hemen geçsin gitsin. Pis virüsler ne istiyor minicik yavrulardan. Bende iki buçuk aydır çok sıkıldım. Her günüm aynı geçiyor gibi. Bu aralar bi anne aşkım tuttu. Yazında gidemeyince baba evimi özledim yazlığı özledim. Adanayı mersini özledim. Ani bir kararla gece biletimi aldım yarın sabah bi babaevi yapıp dönücem.büyük oğlum kalacak okul dolayısı ile. Ben denizle gidicem. Bi kaç gün kalıcaz oğlumla ilk yolculuğumuz bakalım nasıl geçecek.

Hahaha:)olsun ya icin rahat olur surekli kontrol altinda ne yaptigini ne oldugunu bilirsin iyi olmus bosver
Aynen ya :) her günümüz tescilleniyor resmen. Dün izin verdi de yıkadık,, kokuyordu artık çocuk resmen. Tabi o zamana kadar konak başladı. Şimdi bir de onu halletmemiz lazım ama cuma günü konuşalım dedi doktor :) her noktası kontrol altında gerçekten :))

Bu yakından sonra aklıma bişey geldi tamamen saçmasapan bir fikirde olabilir ama yazayım dedim.200 ml süt sağsan ve Ayşeye içersen nasıl olur? Sütün şu an Durunun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde üretiliyor ama belki koruyucu etkisi Ayşeye de iyi gelir.

Bizde ilk yolculuğumuzu soğuk terler döke döke yaptık. Bebekle hızlı hareket edemeyiz diye Saat 17:30 daki uçak için saat 1 de evden çıktık. Babamız bizi havaalanına bırakmasına rağmen birsürü eşya, bebek arabası baya zor oldu. Ama git gör tabi bana çok iyi geldiler. Birde uçakla gideceksen tavsiyem bebek arabasını yanına alma bagaja ver. İyi yolculuklar şimdiden.

Ateşi düştü şükür ki ama bütün gece mahvolduk birazdan doktora gidicez bakalim

Teşekkür ederiz sorduğun için girecin ablası:)
Yok çıkmadı bizim kizin da neyse ki. Bu macerayı da böylece atlatmış olduk
Ay çok sevindim, aferin bebelere ya ateşlenmeden atlatsın hepsi.

Ağzından köpük çıkarıyor ne zamandır ,balgam yüzündenmiş...
Köpüklere dikkat.
Köpük derken baloncuk gibi mi? Bizim doktor normal demişti sanırım ona.

Benim oğlum da her fırsatta elini emiyor.bu aylarda çok normal bir durulmuş,emme icgudusunden kaynaklı yada dis çıkarmaya hazırlık olabilirmiş.Engellenmemesi gerekiyormus
Her yerini ıslatıyor elini emecek derken, bir de alışkanlık ederse diye korkuyorum.

Nasıl beyaz şeyler? Dudağının neresinde? Başka çocuk ya da bebekle aynı mekanda bulundu mu son zamanlarda? Son bir soru çok gelen giden oluyor mu evinize?
Çok geçmiş olsun kolay geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…