2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
seni çok iyi anlıyorum bende kv gittiğinde eşimde işe gitmişti evde ilk defa yiğitle baş başa kaldığımda ağlamasını durduramadım baya sabrettim en son kimsem yokki seni götürüp soruyum diye ağlamaya başladım. sonra hemen aklıma geldi ben üzülürsem sütten bebeğe geçer oda huzursuz olur diye toparlanmaya çalıştım. arada buhran geliyo yorgun oluyoruz ama benim bebeğimde büyüyeceeeek diyerek seviyorum hem kendime moral oluyo hem olaylara daha serin yaklaşmamı sağlıyo. sende dene iyi gelir
şuan 10. haftasındayız

Tabloya göre 7.5 9.5 arası atak var mesela. Atak olabilir

Çok geçmiş olsun allah şifa versin canım inşallah düzelir herşey. Bencede istanbul veya ankarada testi tekrar ettirmekte fayda var derim.

Kızlar bir şey soracağım. Damla hep sol elini emiyor, oyun halısında oyuncaklara sol eliyle vuruyor. Acaba solak mi olacak? Her şeyi babası aynı, belki bu da babasına çekmiştir diyorum. Yoksa tesadüf mu?

İkisinde de aynı sorun varmış canım Hacettepe gidecez aile hekimi de orayı önerdi bide ankaradaydık bu seneye kadar tanıdık yer diye orası daha mantıklı kalçadaki çok önemli değil dedi Dr iki bez bağla dediler o rutin kontrol olacak biraz
Teşekkür ederim canım dua et bize düşünmen yeter inşallah hallolur hepsi

Böbrek ve idrar borusunda genişleme var azalıyor çok şükür bugün tek iyi haber oydu :) sürekli hastanedeyiz kaç Aydır ve daha da devam edecek o yordu beni bi şekilde hallolur bunlar inşallah ama fiziksel psikolojik yorgunluk zor gerçekten

rabbim şifa versin , testi tekrarlattıgında inşallah onların sorun olarak gördükleri Yok olmuş olur. Kendini üzmemeye çalış hastanelerde dolanmak çok can sıkıcıda olsa . Prematüre miydi senın bebegınde Can'ım

Kızlar bir şey soracağım. Damla hep sol elini emiyor, oyun halısında oyuncaklara sol eliyle vuruyor. Acaba solak mi olacak? Her şeyi babası aynı, belki bu da babasına çekmiştir diyorum. Yoksa tesadüf mu?
Can'ım tesadüf mü bilmiyorum ama Ahmet' asaf ta hep solelini emiyor , sol elini çok hareket ettiriyor .

Benimki tam tersine hep sağ elini kullanmak istiyor ve emiyor hatta bu yüzden sol elde bi problem mi var diye doktorumuz bizi röntgene ve sonrasında fizik tedavi doktoruna yönlendirdi şükür ki bişey çıkmadı her şey normalmis olabiliyormuş.. burdan yazmamistim fizik tedaviye falan yönlendirildiğimizi ve röntgen çekildiğini çünkü malum hepimiz bişey okuyunca kendimizinkinde de var diye evham yapıyoruz korkuyoruz. Hersey normal çıktığı için yazdım şimdi :)

Canım geçmiş olsun. Kalça problemleri erken müdahalede kolay çözülüyor. Kulak arkasında ve göz üstünde bizim bebektede var. Dr önemli değil geçer dedi.Mustelanın kremini sürüyorum arada. Fazla öpüp kokladığımda arttığını farkettim. İşitme konusunda bilgim ve fikrim yok ama istanbul yada ankara gibi büyük şehirlerde konunun uzmanını bulmanız daha kolay olur. Eminim o sorununda üstesinden gelirsiniz. Sıkma canını,bebegine sen lazımsın.

Çok geçmiş olsun, sahiden hepsi üst üste gelmiş. Cihazdan başka bir öneri yapmadı mı doktor? İnşallah geçici bir şeydir de bir sonraki kontrolde bitmiş gitmiş olur.

Yok canım değildi 38 de doğdu kilosu da iyiydi küvözde kalmadı herşeyi iyiydi yani ama bunlarda sorun varmış zaten işitmeyi geçemeyince sarılık ve kuvöz soruyorlar hemen

Kulak arkası bi anda oldu sanki Dr muayene ederken kaldırdım arkadan dinledi olsa farkederdi ben de görmedim sonra işitme testinde kadın kulak çevresini temizlerken farketti o a ben mi yaptım diye korktu başta ama imkanı yok bi anda olmaz derin uyusun diye bi alerji ilacı verdik ondan mı oldu acaba diyorum tek sebep o geliyor aklıma geçer inşallah bugün diğeri de hallolacak inşallah en kötü cihaz kullanır yapacak bişey yok Allah dermansız dert vermesin

Kızlar gece bebisleri uyandırıp emziriyor musunuz? Ben uyku arasında daha iyi emdigi için ozellikle emziriyorum uyanıkken gazdan dolayı emmiyor doğru düzgün .Gece beslemesi bu ayda doğru mu bilemedim

ben uyandirmiyorum. yeni dogdugunda kaldirmaya calisiyordum ama emir asla uyanip emmedi,yani kendi istemeden.illa kendi uyanacak. sonra da biraktim kaldirmaya calismayi.

Çok geçmiş olsun, sahiden hepsi üst üste gelmiş. Cihazdan başka bir öneri yapmadı mı doktor? İnşallah geçici bir şeydir de bir sonraki kontrolde bitmiş gitmiş olur.
Odyometri uzmanıydı çok yorum yapmadı Dr incelesin dedi işte buradakiler bişey yapamaz Ankara daha iyi olur dedi 6 ay gibi yine yapılır inşallah o zamana düzelir zor ama dedi zaten 6 aydan önce cihaz kullanılmıyor her türlü 6 ayı bekleyecez o zamana kadar da sürekli takip ettirecez

canim sıkma canini hemen. bence git istanbul veya ankaraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…