Böbrek ve idrar borusunda genişleme var azalıyor çok şükür bugün tek iyi haber oydu :) sürekli hastanedeyiz kaç Aydır ve daha da devam edecek o yordu beni bi şekilde hallolur bunlar inşallah ama fiziksel psikolojik yorgunluk zor gerçekten
Saatlerce sallıyorum bu nedir! boyle büyümemeli bu çocuk. Kv kotu alıştırdı ya çocuğu. 3. Ayına girince uyku eğitimi vermem şart oldu valla. 7 de uyandı 12 ye kadar kahvaltı yapamadım. Eşim geldi de sallamayı ona devredip kahvaltı yaptim. Uyumuş sanıyorum sallamayı bıraktığım anda geri uyâniyor mızmızlanıyor:-( başından kalkamıyorum bağlıyo beni başına.. sinir bozucu..
Kızlar gece bebisleri uyandırıp emziriyor musunuz? Ben uyku arasında daha iyi emdigi için ozellikle emziriyorum uyanıkken gazdan dolayı emmiyor doğru düzgün .Gece beslemesi bu ayda doğru mu bilemedim
Kıxlar ya moralim bozuldu işitme testi için geldik yine klinik bera yapıldı nöropati çıktı arada bi duyup bazen duymuyor bu yüzdenmiş Ankara’ya İstanbul’a gidin daha iyi olur sesi 6 ayda yine bakılır ama çok değişeceğini sanmıyorum deri cihaz verebilirler ama onda da duyduğu zaman ses fazla geleceği için verme konusunda tereddüt yaşarlar büyük ihtimal dedi bakalım ne olacak korktuğun kadar varmış testleri grçemeyişi
Bide kulak arkası kızarmış bugün sabah yoktu egzama gibi sanki bide sağ kalçada hafif sorun varmış hepsi üst üste geldi ya
Benim de iş arkadaşlarım gelecekti erteledim annemin geleceği zamana ayarladım yardım edecek bana birkaç günlüğüne gelio de, gerçekten çok zormuş tek başına çpcuk büyütmek bazen çok yaşnız hissediyorum kendimi duygulanıyorum ağlıyorum
Kıxlar ya moralim bozuldu işitme testi için geldik yine klinik bera yapıldı nöropati çıktı arada bi duyup bazen duymuyor bu yüzdenmiş Ankara’ya İstanbul’a gidin daha iyi olur sesi 6 ayda yine bakılır ama çok değişeceğini sanmıyorum deri cihaz verebilirler ama onda da duyduğu zaman ses fazla geleceği için verme konusunda tereddüt yaşarlar büyük ihtimal dedi bakalım ne olacak korktuğun kadar varmış testleri grçemeyişi
Bide kulak arkası kızarmış bugün sabah yoktu egzama gibi sanki bide sağ kalçada hafif sorun varmış hepsi üst üste geldi ya
Yorum yapmadılar canım kalça için ama düzelen bişeymiş biz yeni gittik bu tarihe gün verdiler bir ay civarı gelin diyen olmadı hiç kontrol edilecek kendi düzelir dendi hemşire de iki bez bağla dedi sıkı durması lazım galibaCok gecmis olsun cnm,daha cok ufaklar ya gecer belki cnm ,ne dedi ki doktor
Kalca da ne gibi bir sorun varmıs ki? 1 aylıkken kalca ultrasonu yapılmamıs mıydı ? Ayrıca isitme testini ilk dogdgu zamanda yapıyorlardı onda sorun cıkmıs mıydı?
Kalçayı çok önemsemedi Dr düzelir dedi tib 2a diye bişey kucaklarken onu yapim kanguru da alayım o düzelir en azından kulak yüzünden diğerleri çok aklıma takılmadı şu an kulağa yoğunlaştım tamamenCanim cok gecmis olsun ama lutfen canini sikma.Allah dermansiz dert vermesin herseyin bi caresi var.Evet ust uste gelmis haklisin.O yuzden hepsi cok cok olumsuz gelio olabilir.
Istanbul ve AnkaraDa tabiki yaptir.
Bu arada benim ilk kizimda da vardi tek kalcada gelisim geriligi.Yani oyle demislerdi.Agla agla icim cikti.Sutum kesildi.Istanbuldaki en iyi cocuk ortopedistini bulduk.Aysegul Bursali.Lazim olursa bilgin olsun bu arada.Tekrar benim onerdigim hastanede bi cekilsin dedi.10 gun sonraya ancak gun alabildik.Tekrar cekildi ve normal cikti.Ben yasadigimla kaldim.Ayrica o cift bez ise yaramaz demisti.Cocugun bacaklarini elinle acip oyle kucakliycaksin demisti.O zamanlar boyle sling falan yoktu.Tam o pozisyon iste.Ben yine de baglamistim ama cift bez.
Yorum yapmadılar canım kalça için ama düzelen bişeymiş biz yeni gittik bu tarihe gün verdiler bir ay civarı gelin diyen olmadı hiç kontrol edilecek kendi düzelir dendi hemşire de iki bez bağla dedi sıkı durması lazım galiba
İlk işitme testini geçemedi özeldeki devlete gönderdi o makinede de geçemedi bi üst test bera yapıldı 3 kez sanırım derin uyku gerekiyor benim oğlum da gündüz derin uyumuyor o yüzden geçemedi diyordum ama ondan değilmiş derin uyusun diye alerji ilacı verdik öyle uyudu da yapıldı bakalım ne olacak 6 ay civarı yine yapılır ona göre yol çizilir artk hayırlısı bakalım
Canim tartı farkı da oluyor bak bu konuda da ayniyiz bu ay kilo alımı az bizim de ama doktor 500 g bole normal dedi çözüm önerisi dersen bende aynı durumda olduğum için bir şey diyemiyorumOğlum 21 günde 400 gr almış tartı farkından mıdır ona da moralim bozuldu aşıdan sonra iştahı azaldı zaten ne yapmam lazım tokken almıyor memeyi biberon da sevmiyor önerisi olan var mı
Öyle normal ki zaman zaman bana da oluyor eşim geç gelince tüm günde yalnizsam aynı oluyorum kendini iyi olmak için zorlama içinden geldiği kadar ağla başka şekilde duzelmiyorum en azından ben ama yalnız değilsin hepimiz yaşıyoruz bunuBugün bende kendimi cok yalnız hissettim ,aksam üzeri vurdu siniragladım durdum,rahatladım mı hayıırr!
Hayır yanii bu psikolojim cocugu da etkileyecek ondan korkuyorum,mutlu anne=mutlu cocuk su ara bana biraz uzak
Canim biz simdi 10. Haftayi bitirdik 11in icindeyiz. O tabloda yerimiz tam neresi? 11in oldugu nokta gun olarak nereye tekabul ediyo yani. Benim oglus 3 gundur cildirdi da. Kucagimda uyuyo yatagina koydugum an uyaniyoO bulutlar şimşekler atak haftası oluyor. Kaçıncı haftadasınız?
Moralini bozma canım ya bi test daha yaptır bakalım daha iyi doktorlar bulmaya çalış belki farklı şeyler söyleyecekler. Geçmiş olsun. Cidden her şey üst üste gelmiş.
Hii bizim kız da ağlıyor ama biraz hoplayıp zıplayınca susuyor. Bir de merdivenlerden iniyorum. Uyumuş oluyor inene kadar beş kat.
Cook cok gecmis olsun canim. Insallah yanilma falan olmustur. Allahim acil sifalar verdinKıxlar ya moralim bozuldu işitme testi için geldik yine klinik bera yapıldı nöropati çıktı arada bi duyup bazen duymuyor bu yüzdenmiş Ankara’ya İstanbul’a gidin daha iyi olur sesi 6 ayda yine bakılır ama çok değişeceğini sanmıyorum deri cihaz verebilirler ama onda da duyduğu zaman ses fazla geleceği için verme konusunda tereddüt yaşarlar büyük ihtimal dedi bakalım ne olacak korktuğun kadar varmış testleri grçemeyişi
Öyle normal ki zaman zaman bana da oluyor eşim geç gelince tüm günde yalnizsam aynı oluyorum kendini iyi olmak için zorlama içinden geldiği kadar ağla başka şekilde duzelmiyorum en azından ben ama yalnız değilsin hepimiz yaşıyoruz bunu
Bnmki de öyleydi bugün,salladım salladım tam yerine koydum pat gözler faltaşı gibi acılıyor,yok böyle bisey ya... sabııırr sabıırrrr :S
Oğlum 21 günde 400 gr almış tartı farkından mıdır ona da moralim bozuldu aşıdan sonra iştahı azaldı zaten ne yapmam lazım tokken almıyor memeyi biberon da sevmiyor önerisi olan var mı
Ay bende yiğitten foto koyacaktım beceremedim:)Rica ederim cnm, biz tekrar teşekkür ederiz asıl :) instagramdan da göndericem bilahare tamamını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?