2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim tartı farkı da oluyor bak bu konuda da ayniyiz bu ay kilo alımı az bizim de ama doktor 500 g bole normal dedi çözüm önerisi dersen bende aynı durumda olduğum için bir şey diyemiyorum
Seninle hep aynı gidiyoruz:) alışmıştım çok çok almaya az geldi aslında normal bi kilo ama benim oburiks için az geldi :) açıdan sonra az emmeye başladı teni yeni artıyor farkı kapatır galiba

zor oluyor ama kasikla verenler var.
biberon alsa rahat olur ama sevmediyse de almaz,emirim emzi almadigi gibi
Bazen alıyor gibi bugün hastanede açtı bayağı aldı mesela çok mecbur kalınca alıyor emme sonrası versem diyorum da bu sefer de meme reddi yaşar mıyız o düşündürüyor

Yok canım değildi 38 de doğdu kilosu da iyiydi küvözde kalmadı herşeyi iyiydi yani ama bunlarda sorun varmış zaten işitmeyi geçemeyince sarılık ve kuvöz soruyorlar hemen
bende öyle sandığım için sordum .

Canım ben philips avent elektirikli teklş kullanıyorum çok memnunum şuan ikinci bebeği büyütüyor cihaz çok şüküt sorun yaşamadım
Ne güzel Can'ım inşallahta yaşamazsın , bugün yine tıkandı göğsüm az önce Doğum evi artı özel hastaneye gittim sağma işlemi ni enfeksiyon açısından yapmadıklarını söylediler . Artık yarın ya makına alıcam yada kiralıcam hangısını yapsam karar veremedım
Oğlum 21 günde 400 gr almış tartı farkından mıdır ona da moralim bozuldu aşıdan sonra iştahı azaldı zaten ne yapmam lazım tokken almıyor memeyi biberon da sevmiyor önerisi olan var mı
Can'ım toplamda kac kilo peki bir mahsuru yoksa söylermisin ? Merak ettim

6900 çıktı 3 hafta önce 6500 dü kilosu iyi şükür ama alma miktarı az geldi bana iştahı kapalı gibi zaten bi süredir onu taktım kafama

Buqun pek yazamadim okumaya calisiyorum yavas yavas sertk60 canim gecmis olsun.InsaAllah yaniliyodur doktorlar onemli bisey yoktur hic canini skma bikac yere doktora qoturmeden moralini bozma dualarim bebisinle bende ankaradayim eqer qelirsen bir ihtiyacin olursa seve seve yardimci olurum

Bazen alıyor gibi bugün hastanede açtı bayağı aldı mesela çok mecbur kalınca alıyor emme sonrası versem diyorum da bu sefer de meme reddi yaşar mıyız o düşündürüyor

her bebek ayni degil tabi ama emir once emiyor,sonra biberonla iciyor. her zaman icin once memeyi denersen unutacagini sanmam ama sen bilirsin tabi yine de.

gecen gun tvde uyku uzmani vardi. salladiginizda sadece cocugun basi doner,uyumaz demisti ama her cocuk icin gecerli mi bilemiyorum canim.

Valla bizimki hep öyle uyuyo,salladım dedigim öyle cok deil hafiften yanii...
4ay olsun da bi,yatagında uyutma cabalarım baslayacak,umarım basarılı olurum böyle oldukca umudum kırılıyor ama bakalımmm...

Arkadaşlar rota virüs aşısını 3. ayda yaptıracağız.Gittiğimiz hastane 136tl yapıyormuş ilk dozunu. Yaptıran arkadaşlar, sizler ne kadar verdiniz. Daha uygun fiyatlarla, dışardan alıp götüreceğim.

Evet canim ole zaten belki kulakta da bise cikmiycak

Can'ım tesadüf mü bilmiyorum ama Ahmet' asaf ta hep solelini emiyor , sol elini çok hareket ettiriyor .
Hımm acaba solaklık saglaklikla alakalı değil mi? Çok erken sanırım henüz.
Ay hiç kötü bit şey düşünmemiştim ya ben tercih diye düşündüm. Bir şey çıkmamasına sevindim sizin:)

Canim biz simdi 10. Haftayi bitirdik 11in icindeyiz. O tabloda yerimiz tam neresi? 11in oldugu nokta gun olarak nereye tekabul ediyo yani. Benim oglus 3 gundur cildirdi da. Kucagimda uyuyo yatagina koydugum an uyaniyo
11de atak görünmüyor canım ya ama çocuktan çocuğa değişir. Bir de sat'a göre bakacaksın haftalara.

Isyan edeceğim artık yaa
Ne uyuyor ne doğru dürüst emiyor
Resmen memeyle savaşıyor, düzgün emdiği yok. O kadar sıkıştırıyor ki damaklarinin arasında yani göğüs ucu yarası daha iyiydi bundan. Şu an acısından duramıyorum. Ayağımda sallıyorum bi yandan da memenin acısından saçlarımı yoluyorum. Bu sırada kiz da karanlık odada tavanı izliyor. Gözlerini kapatmıyor zinhar.
Sabir sabir...
Ben hem çok sabırlı hem de iyimser bi insandım... yani ben bile şu an çıldırmak üzereyim

Allah kolaylik versin cnm ya bazen benimki de aynısıni yapıyor delircek gibi oluyorum benimki uykusu olup da uyuyamadigi zaman yapıyor ben sallanan beşiğine yatırıp emzigini verip yüzünü bi mendille örtüyorum salliyorum bir süre sonra susup uyuyor seninki yüzünü örttürmez mi?

Amin canım öğlen uykudan uyandığında başladı huysuzluğu ya. Hani uykusu vardı desem değil gaz yok kala yaptı. Yüzünü örtünce iyice sinirleniyor emzik almıyor

6900 çıktı 3 hafta önce 6500 dü kilosu iyi şükür ama alma miktarı az geldi bana iştahı kapalı gibi zaten bi süredir onu taktım kafama
maşallah Can'ım takma bence kilosu gayet iyi

Bizim pazar qunu mevlutumuz var teyzeler bunlarda kendi kendime yapmaya calistiqim hediyelerim
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.
canım 175 dıye hatırlıyorum yanılıyorda olabılırım

Bencede çok erken Can'ım
canım aynı durumdayız meme emerken çığlık çığlık ağlıyor, yine memeyı tutup aynısını yapıyor anlamadım gıttı gazı var dedım artık , şimdide yatıyor kendı kendine ağlayana kadar almıcam , birde büyük oğlanda ayakta konuşup duruyor sen bide benı düşün çıldırmama ramak kaldı .

Bana 175 tl fiyat verdi hastane.eczaneye de sordum ne kdara getirtirsin diye o da 175tl dedi
Sen istanbul da mıydın?

Bana 175 tl fiyat verdi hastane.eczaneye de sordum ne kdara getirtirsin diye o da 175tl dedi
Sen istanbul da mıydın?
Bize 2. doz için 175 dediler diye hatırlıyorum. Siz böyle deyince acaba ben mi yanlış anladım diye düşünmeye başladım. Tekrar sorar burdan paylaşırım.Evet istanbuldayım.

Oy senin durum daha zor 2 çocukla. Çıldırmak hakkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…