2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
aman yarabbi bir şey verecekseler illa bari fitil verseler en azından ilaç olarak test edilmiş onaylanmış bir şey bebeklerin makatini uyarmamak gerekiyormus gerçi ama

Üzülüyorum o masum bebeklere..

Evet gördüm model olarak hoşuma gitti ama kalite olarak nasıl bilmiyorum.
Bir arkadaşın yeğeni orada mühendis olarak çalışıyor. Ürünlerde kesinlikle bebeklerin sağlığına zarar verecek nitelikte kimyasal kullanılmıyormuş. Güvendiğim, bu konulara dikkat eden bir arkadaşım olduğundan bende LC waikiki ürünleri kullanıyorum.

Bir yaşına gelmeden çikolata gofretle cipsle tanışan iki üç yaşında bardak bardak kola içen çiğ salam sosis le büyüyen okadar çol çocuk varki elimiz denbişey gelmiyor malesef
Geçen restoranda bir bebek en fazla 2 yaşındaydı. Lıkır lıkır kola içiyordu Ya aslında çocuklara örnek olmak için bizim de kötü alışkanlıkları hayatimizdan çıkarmamiz lazım. Bende mesela çikolata tüketimi kaldı bir tek. Onu da bırakmam lazım ama yapamıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz ya da yapacaksınız örnek olma konusunda?

Haklısın canım.bende genelde beğenirim waikikiyi.bu astronotlar terletirmi diye endişem var açıkçası.bugün bi gidip bakmayı düşünüyorum

Ben zaten hamilelik ve emzirme derken gazli içecek ve cipsi hayatımdan çıkardım neredeyse, tekrar başlamam. Benim de çikolata ve bisküvi kaldı. Bisküvi kolay, yiyebilecegi yasa gelince kendim sağlıklısini yapıp keremle beraber yerim :) çikolatayi da bi arkadaşımın yaptığı gibi arada yatak odasında gizli gizli ağzıma tikarim napayım bırakamıyorum

Haklısın canım.o tür yerlere girince çıkartmak lazım.çok heves ettim kızım onun içinde yumuş yumuş olucak :)

Kızım sekiz yaşında o doğduğundan beri eve kola girmedi içmiyoruz oda içmez şimdi arada fanta içer yeni başladı oda eşimds bende sigara içen insanlardık bizi gördükçe üzülmeye başladı bırakın diyordu sürekli bıraktık çok şükür iki yıldır içmiyoruz eve paketli gıda illaki giriyor yalan söyleyemem ama nadir ben kaliteli çikolata tüketebilir diyorum gofret ve başka tür olmadığı sürece şimdi doğa için anlamaya başladığı zamandan itibaren biraz sıkı tutmamız lazım işi çünki abladan görüp isteyecek oda

Büyüdükçe iş zorlaşıyor okul hayatı başlayınca kendi harçlığıyla okulda bişeyler alıp yemeye başlıyor ben elimden geldiğince engellemeye çalışıyorum ama arada artık hazır meyve suyu yada bisküvi yiyor malesef fazla sıkmak ta busefer ters etki ediyor arkadaşım yanımda yiyor canım istiyor diyor engel olamıyoruz

Biz 6-9 aldık kışın en sert dönemini düşünerek ama şu an acayip bol geldi. 3-6 ay bence idealmis :))) Değişmedik de kaldı öyle.
6_9 çok büyük montlar zaten bedeninden bir tık büyük oluyor ben geçen 3-6 ay olanına baktım baya büyüktü bizimki 0-3 tam oluyor şu an 3-6 ideal

Evet doğru okulda çok daha zor. Ahh ah çalıştığım okulda öğrencilerde neler görüyordum sabah kahvaltıda cips yemeler, öğle yemeğine gitmeyip bisküvi çikolata almalar, ilk derste kola İçmeler. En kötüsü de ailelere söylediğimizde ne olacak, caninin istedigini alsın diye para veriyoruz deyip gülmeleri..

çok üzücü bizim okulda aynı 25 kuruşa çikolata ve şeker alıyorlar saçma sapan şekerlemeler geçen sene ağız spreyi vardı düşünün şok oldum çin üretimi çocuklar ağızlarına ne olduklarını bilmediği bir maddeyi sıkıyorlar

okullardaki kantinleri denetlemesi gerekenler napiyor cacaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…