- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Hiçbir fikrim yok müdüre söylüyoruz ilgileniyorsa ilgileniyor işteokullardaki kantinleri denetlemesi gerekenler napiyor cacaba?
Neeeeeee...!!!!Dün ne duydum?
Kv bi yere gitti dün orda konuşulmuş. İpekten 20 gün küçük torunu olan biri varmış. Kakasını yapmayınca şırıngayla pekmez enjekte ediyorlarmış bebeğin poposundan
Bunu duyunca kv şok kv iptal
Geldi sinirli sinirli bana anlattı ben şok ben iptal
Bir diğeri de ağzında veriyormuş pekmezi sulandırıp 1 buçuk aylık bebeğe.
Ben de şaşırdım nasıl giydirecegimi, giydiriyorum yüzü burnu soğuk boğazı tıkalı oluyor sabaha karşı sonra kalın örtüyorum üstünü bu sefer terliyor şaştım kaldım her gece farklı seyler deniyorum ama havalar ciddi soğudu üşütmek de istemiyorum bebegimiAy ben çok mu giydiriyorum bu çocugu hep elleri buz gibi olduğundan üşüyor gelıyor. Askılı çıtçıtlı üstüne uzun kol çıtçıtlı patikli alt. Üstüne tulum yada alt üst giydiriyorum ama tulumlarımız ve alt üstlerimiz ince penye
Ben kaldirmiyorum canim okdr uykuya ihtiyacim varkiGece 12 de emip yatan bebeyi gece emmesinr kalkmazsa uyandırırmısınız bebek için değil süt üretimi azalıcak diye korkuyorum
Can'ım Ünv doktorlar rutin olarak verıyırlar , hatta içirmeye başladığımda bende burdan sormuştum.özeldeki doktoru kesın vermenıze gerek Yok dedı . Çocuklara dışarıdan ne kadar müdahale edersek ( ilaç vs) gözlemledıgıme göre daha çok kusuyorlar . Ah bu doktorlar işini tam yapsa bizde doktorculuk yapmak zorunda kalmadan güvenerek yapsak dedıklerını .aynen canim.
deneme yanılmayla dogru yılı bulacağız inşallah .Ben de şaşırdım nasıl giydirecegimi, giydiriyorum yüzü burnu soğuk boğazı tıkalı oluyor sabaha karşı sonra kalın örtüyorum üstünü bu sefer terliyor şaştım kaldım her gece farklı seyler deniyorum ama havalar ciddi soğudu üşütmek de istemiyorum bebegimi
Can'ım bende uyandırmıyorum hatta sağmak için kalkıyorum üşenip yatıyorumnGece 12 de emip yatan bebeyi gece emmesinr kalkmazsa uyandırırmısınız bebek için değil süt üretimi azalıcak diye korkuyorum
Sorma ya Ben de dun uyku tulumu giydirdim enseden terlemiş gece. Korktum hasta olur diye. Bir de uyku tulumu pamuk yani dolgusu da pamuk ama demek ki sıcak oluyor.Ben de şaşırdım nasıl giydirecegimi, giydiriyorum yüzü burnu soğuk boğazı tıkalı oluyor sabaha karşı sonra kalın örtüyorum üstünü bu sefer terliyor şaştım kaldım her gece farklı seyler deniyorum ama havalar ciddi soğudu üşütmek de istemiyorum bebegimi
Ben olsam uyandırmam zaten kacta uyanıyor ki? 12de yatsa en fazla 6da uyanır heralde de mi? Boşver keyfine bak.Gece 12 de emip yatan bebeyi gece emmesinr kalkmazsa uyandırırmısınız bebek için değil süt üretimi azalıcak diye korkuyorum
Evet 6-7 arasıSorma ya Ben de dun uyku tulumu giydirdim enseden terlemiş gece. Korktum hasta olur diye. Bir de uyku tulumu pamuk yani dolgusu da pamuk ama demek ki sıcak oluyor.
Ben olsam uyandırmam zaten kacta uyanıyor ki? 12de yatsa en fazla 6da uyanır heralde de mi? Boşver keyfine bak.
Yok cnm engel olamıyoruz. Okuma konusunda istediği kadar yardım ettim ama yazmak kendi tercihi, dediğin gibi ben daha çok çizgi artı işareti vs yaptırıyordum. Dislekside sanıyorum harfin kendisini ters yazıyorlar yalnız, Ayşe harfi doğru yazıyor, ama mesela diyelim A yazacak önce sağdaki çizgiyi çiziyor. Mesela defalarca AT yazdı, önce T yi sonra A yı yazıyor. Yani netice doğru ama yol ters. Doğrusunu söyledim dün en son, “ama ben böyle yapmayı seviyorum” dedi.Dediğin tersten yazma disleksi belirtisidir. Ama Ayşe daha çok küçük neden harfleri yazdırıyorsunuz. Bu yaşta tersten yazması çok normal. Ama harf yazdırmaya devam edersen öğrenmesi gereken yaşta yanlış öğrenilmişi düzeltmek zor olır. Benim nacizane tavsiyem okula hazırlık için en fazla çizgi çalışması yapman.
Yün de baya sıcak tutar benceBence cok qiyen cocuk daha fazla hasta oluyo ben oyle duusnuyorum...cocuqun soquqa alismasi lazim yoksa en ufak bi soqukta hasta olurlar Allah korusunben cok qiydirmemeye calisiyorum artik qeceleri bi uzun kollu zibin uyku tulumu izerinede yun battaniye yeterli bence
Gece kaldıramıyorum eğer kendi kalkmazsa gün içinde zaten sık emiyor bir de işte olduğumda sağıyorum azalma olmadı çok şükür..Gece 12 de emip yatan bebeyi gece emmesinr kalkmazsa uyandırırmısınız bebek için değil süt üretimi azalıcak diye korkuyorum
Saol cnm :) Getirmemeye çalışıyorum şimdilik :) hani disleksi öğrenme güçlüğü falan diye biliyoruz, öyle bir sıkıntısı yok, değildir diye düşünüyorum. Başka da birşey gelmiyor aklımaBir yerde bu yaş çocuklarının ters yazmalarının normal olduğunu okumuştum. Hemen aklına kötü şeyler getirme disleksi filan gibi. Bakayım böyle nasıl oluyor filan diye deniyorlarmış. :)
Yün de baya sıcak tutar bence
Benim ew biraz Ankara'nin disinda kaliyo bayaqi yuksek ve soquk kizlar merkeze qore derecesi dusuk bizim buranin oyuzden kalorifer ne kdar yanarsa yansin pek isinmiyo mecbur yun kullaniyorumEvininhatunu bence de cnm. Yün biraz fazla sanki.
Haklısın canım anne olarak senin hissettiğin en doğrusuBenim ew biraz Ankara'nin disinda kaliyo bayaqi yuksek ve soquk kizlar merkeze qore derecesi dusuk bizim buranin oyuzden kalorifer ne kdar yanarsa yansin pek isinmiyo mecbur yun kullaniyorum
Ben zaten kola ve gazlı içecekler tüketmiyorum evimize almıyoruz. Artık meyve sularını da kendim yapıyorum. Bi çikolatam var kötü alışkanlık olarakGeçen restoranda bir bebek en fazla 2 yaşındaydı. Lıkır lıkır kola içiyorduYa aslında çocuklara örnek olmak için bizim de kötü alışkanlıkları hayatimizdan çıkarmamiz lazım. Bende mesela çikolata tüketimi kaldı bir tek. Onu da bırakmam lazım ama yapamıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz ya da yapacaksınız örnek olma konusunda?
Harfleri ters yazma okula başlayan hsr çocuk ta görülüyor normal diye biliyorum benim kızımda yazıyor du ters birinci sınıfta bende hatırlıyorum s harfini ters yapardım çok uğraştılar :))Saol cnm :) Getirmemeye çalışıyorum şimdilik :) hani disleksi öğrenme güçlüğü falan diye biliyoruz, öyle bir sıkıntısı yok, değildir diye düşünüyorum. Başka da birşey gelmiyor aklımadediğin gibi birşey olabilir. Çünkü dün de bir etkinlikte nesneleri sayıp sayısı kadar kutu boyayın denmiş, onu yapıyorduk; baktım kutuları da tersten boyuyor. Belki meraktan yahut ilgi çekmek için vs dir.. Arabik kızım benim ya :)) Arapça kursuna falan mı yazdırsam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?