2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar ben emzirmeye basladim baslayali acayip cay iciyorum ya okadar canim istiyoki sanki insan susarya deli qibi bende cayi ole istiyorum ? Warmi sizdede bole bisey

Neeeeeee...!!!!
Ben cocuqun poposunu silerken yikarken bile en yavas hareketlerimde yapiyorum...millet napacaqini sasirdii Allah kahretsin ya sinir oldum ufacik cocuk aqzi yok dili yok biseyde anlamiyo diyemiyo tabi ne denqesiz insanlar var Allah islah etsin
Ben hep derimki Rabbim sen kiymet bilene bebek emanet et boylelerine asla

B bursa_83 canim sen zincoyu ne icin kullaniyosun ? Gaz icin zinco var bende ama vermemeye calisiyorum bi faydasi olacaqini dusunmediqim icin

Ben de şaşırdım nasıl giydirecegimi, giydiriyorum yüzü burnu soğuk boğazı tıkalı oluyor sabaha karşı sonra kalın örtüyorum üstünü bu sefer terliyor şaştım kaldım her gece farklı seyler deniyorum ama havalar ciddi soğudu üşütmek de istemiyorum bebegimi

Gece 12 de emip yatan bebeyi gece emmesinr kalkmazsa uyandırırmısınız bebek için değil süt üretimi azalıcak diye korkuyorum

Can'ım Ünv doktorlar rutin olarak verıyırlar , hatta içirmeye başladığımda bende burdan sormuştum.özeldeki doktoru kesın vermenıze gerek Yok dedı . Çocuklara dışarıdan ne kadar müdahale edersek ( ilaç vs) gözlemledıgıme göre daha çok kusuyorlar . Ah bu doktorlar işini tam yapsa bizde doktorculuk yapmak zorunda kalmadan güvenerek yapsak dedıklerını .
deneme yanılmayla dogru yılı bulacağız inşallah .

Gece 12 de emip yatan bebeyi gece emmesinr kalkmazsa uyandırırmısınız bebek için değil süt üretimi azalıcak diye korkuyorum
Can'ım bende uyandırmıyorum hatta sağmak için kalkıyorum üşenip yatıyorumn

Sorma ya Ben de dun uyku tulumu giydirdim enseden terlemiş gece. Korktum hasta olur diye. Bir de uyku tulumu pamuk yani dolgusu da pamuk ama demek ki sıcak oluyor.
Ben olsam uyandırmam zaten kacta uyanıyor ki? 12de yatsa en fazla 6da uyanır heralde de mi? Boşver keyfine bak.

Bence cok qiyen cocuk daha fazla hasta oluyo ben oyle duusnuyorum...cocuqun soquqa alismasi lazim yoksa en ufak bi soqukta hasta olurlar Allah korusun ben cok qiydirmemeye calisiyorum artik qeceleri bi uzun kollu zibin uyku tulumu izerinede yun battaniye yeterli bence

Yok cnm engel olamıyoruz. Okuma konusunda istediği kadar yardım ettim ama yazmak kendi tercihi, dediğin gibi ben daha çok çizgi artı işareti vs yaptırıyordum. Dislekside sanıyorum harfin kendisini ters yazıyorlar yalnız, Ayşe harfi doğru yazıyor, ama mesela diyelim A yazacak önce sağdaki çizgiyi çiziyor. Mesela defalarca AT yazdı, önce T yi sonra A yı yazıyor. Yani netice doğru ama yol ters. Doğrusunu söyledim dün en son, “ama ben böyle yapmayı seviyorum” dedi.

Yün de baya sıcak tutar bence

Gece kaldıramıyorum eğer kendi kalkmazsa gün içinde zaten sık emiyor bir de işte olduğumda sağıyorum azalma olmadı çok şükür..

Bir yerde bu yaş çocuklarının ters yazmalarının normal olduğunu okumuştum. Hemen aklına kötü şeyler getirme disleksi filan gibi. Bakayım böyle nasıl oluyor filan diye deniyorlarmış. :)
Saol cnm :) Getirmemeye çalışıyorum şimdilik :) hani disleksi öğrenme güçlüğü falan diye biliyoruz, öyle bir sıkıntısı yok, değildir diye düşünüyorum. Başka da birşey gelmiyor aklıma dediğin gibi birşey olabilir. Çünkü dün de bir etkinlikte nesneleri sayıp sayısı kadar kutu boyayın denmiş, onu yapıyorduk; baktım kutuları da tersten boyuyor. Belki meraktan yahut ilgi çekmek için vs dir.. Arabik kızım benim ya :)) Arapça kursuna falan mı yazdırsam :)))

Benim ew biraz Ankara'nin disinda kaliyo bayaqi yuksek ve soquk kizlar merkeze qore derecesi dusuk bizim buranin oyuzden kalorifer ne kdar yanarsa yansin pek isinmiyo mecbur yun kullaniyorum
Haklısın canım anne olarak senin hissettiğin en doğrusu

Ben zaten kola ve gazlı içecekler tüketmiyorum evimize almıyoruz. Artık meyve sularını da kendim yapıyorum. Bi çikolatam var kötü alışkanlık olarak

Harfleri ters yazma okula başlayan hsr çocuk ta görülüyor normal diye biliyorum benim kızımda yazıyor du ters birinci sınıfta bende hatırlıyorum s harfini ters yapardım çok uğraştılar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…