Gündüz olsa ederler de akşam ben bile süt kaynağı olduğum halde zor idare ediyorumgerçi hayatım boyunca yalnız sinemaya gitmedim,, belki bir ilk olsun diye gündüz kendim gidebilirim bak :))
Simge 84 @AysheDuru arch2401 @Gretchen Grundler
Kızlar saolun :) Sinemaya diye heves edip çıktık ama Ege bizi 1,5 saat sonra başına dikti yine. Biberonu direk reddetmiş zaten diliyle ittirip durmuş. Annem sütü emzirme pozisyonunda kaşıkla vermeye çalışmış ona da baya tepki vermiş. Katılarak ağlamış, annem "acil dönün durum kötü." diye aradı biz de geri döndük :) Bizim en uzun ayrılığımız 1,5-2 saat falan oldu şimdiye kadar. Aslında alıştırmak istiyorum çünkü dünyanın 1001 türlü hali var ama mümkün olmadı şuanda kadar. Sinema falan uzun zaman için büyük bir hayal gibi duruyor şimdilik. Belki Ege gece uykusuna yatınca evde izleriz artık filmimizi de :))
Canim bende de aynı sorun var iki arkadaş daha yazdı önceki iki sayfada. kanama başlıyor çok yoğun olmadan kahverengiye dönüyor bir türlü geçmedi sen nezaman dogum yaptin ben adet olduğunu düşünüp doktora gittim ama adet değil dedi doktor rahim toparlaniyormus ama beni çok tedirgin ediyor bu durum bebegimi de sık sık emziriyorumMerhaba kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım daha bir haftadır misafirlerim vardı bakamadım buraya, size bir sorum olacak: geçen hafta adet oldum sandım kırmızı akıntım oldu ped koydum pedin yarısı ancak doldu bir günde tualet kağıdına Kahverengi mukus geldi, birkaç gğn daha kahverengi mıkıs devam etti lekelenme gibiydi sanki çok yopun değildi şimdi de beyaz mukus geliyor tualet kağıdına , adet mi oldum sizce neydi bu?
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Bebeğim şuan iyi. Geceyi müşahade altında geçirecek. Kafasind şişlik var.Doktor iyi olduğunu önlem amaçlı tuttuğunu söyledi. Aman sizlerde çok dikkat edin. Ben sadece mutfağa bir bardak su almaya gittim o bir dakika içinde oldu. Hala bebeğim olayın şokunu atlatamadı. Durup durup agliyore.
Sana ne dedi doktor bir sıkıntı var mı canım
Yok cnm ama devam ediyor tekrar gidicemSana ne dedi doktor bir sıkıntı var mı canım
Geçmiş olsun bir şey olmadığına sevindim allah koruyor onları benim de arkadaşımın bebeği yataktan düştü kafasının üstüne çok şükür bir şey olmadı çok dikkat etmek lazım kaşla göz arasında herşey olur bundan sonra hareketli olacaklarKızlar hepinize teşekkür ederim. Bebeğim şuan iyi. Geceyi müşahade altında geçirecek. Kafasind şişlik var.Doktor iyi olduğunu önlem amaçlı tuttuğunu söyledi. Aman sizlerde çok dikkat edin. Ben sadece mutfağa bir bardak su almaya gittim o bir dakika içinde oldu. Hala bebeğim olayın şokunu atlatamadı. Durup durup agliyore.
Bnde anlamadmki cnm bir iki gün gecer gibi oluyr sonra kanama lekelnme devam ediyor şaştm tekrar gidicemBende ayni durumdayim neden oluyor acaba doktora gitcem sen gittin mi peki canim
Ben gitmekten bıktım alttan muayne etti bir defa iki defa vajinal ultrason yaptı sonra karından baktı ama bir şey bulamıyor.ben çok araştırdım doktor sitesindeki soru cevapları falan okudum farklı sebepleri olabiliyormus gittiğinde tekrar yaz olur mu canım merak ediyorum sana ve diyecekYok cnm ama devam ediyor tekrar gidicem
Ben kullanyrm gayet menmunmMolfix kullanan var mı kızlar? Nasışdır? Eşim ucuz diye onun 3 numarasını almış da kullanmadan yorum alayım dedim
Tmm cnm yazarmBen gitmekten bıktım alttan muayne etti bir defa iki defa vajinal ultrason yaptı sonra karından baktı ama bir şey bulamıyor.ben çok araştırdım doktor sitesindeki soru cevapları falan okudum farklı sebepleri olabiliyormus gittiğinde tekrar yaz olur mu canım merak ediyorum sana ve diyecek
Cnm Allah korumus tekrar gecmis olsunKızlar hepinize teşekkür ederim. Bebeğim şuan iyi. Geceyi müşahade altında geçirecek. Kafasind şişlik var.Doktor iyi olduğunu önlem amaçlı tuttuğunu söyledi. Aman sizlerde çok dikkat edin. Ben sadece mutfağa bir bardak su almaya gittim o bir dakika içinde oldu. Hala bebeğim olayın şokunu atlatamadı. Durup durup agliyore.
Cnm azar azar alistirmaya basla yarim saat 1 saat 1.5 saat derken alisacaktir. Kasiga tepki veriyorlar ilk basta cunku taksit taksit geliyor kasikla :) biberon ise her biberonu almayabilir lansinohun wave biberonu var ondan al cunku meme emerkenki ile ayni kas grubunun calismasina sebep oluyor onu yadirgamaz once sen ver birkac kez deneSimge 84 @AysheDuru arch2401 @Gretchen Grundler
Kızlar saolun :) Sinemaya diye heves edip çıktık ama Ege bizi 1,5 saat sonra başına dikti yine. Biberonu direk reddetmiş zaten diliyle ittirip durmuş. Annem sütü emzirme pozisyonunda kaşıkla vermeye çalışmış ona da baya tepki vermiş. Katılarak ağlamış, annem "acil dönün durum kötü." diye aradı biz de geri döndük :) Bizim en uzun ayrılığımız 1,5-2 saat falan oldu şimdiye kadar. Aslında alıştırmak istiyorum çünkü dünyanın 1001 türlü hali var ama mümkün olmadı şuanda kadar. Sinema falan uzun zaman için büyük bir hayal gibi duruyor şimdilik. Belki Ege gece uykusuna yatınca evde izleriz artık filmimizi de :))
Cok gecmis olsun cnmKızlar hepinize teşekkür ederim. Bebeğim şuan iyi. Geceyi müşahade altında geçirecek. Kafasind şişlik var.Doktor iyi olduğunu önlem amaçlı tuttuğunu söyledi. Aman sizlerde çok dikkat edin. Ben sadece mutfağa bir bardak su almaya gittim o bir dakika içinde oldu. Hala bebeğim olayın şokunu atlatamadı. Durup durup agliyore.
Geçmiş olsun canım artk hareketlendiler boş bırakmamak lazım ben işim olunca yere bırakmaya çalışıyorum dönmüyor henüz ama döneceği tutar o anda zor günler başlıyorKızlar hepinize teşekkür ederim. Bebeğim şuan iyi. Geceyi müşahade altında geçirecek. Kafasind şişlik var.Doktor iyi olduğunu önlem amaçlı tuttuğunu söyledi. Aman sizlerde çok dikkat edin. Ben sadece mutfağa bir bardak su almaya gittim o bir dakika içinde oldu. Hala bebeğim olayın şokunu atlatamadı. Durup durup agliyore.
Bende onu fark ettim az önce demek ki gercekten fayda ediyormuş teşekkür ederimçok geçmiş olsun Can'ım bişey çıkmaz korkma şakın bizide haberdar et
çok geçmiş olsun yüz üstü çevirip sırtının ortasına yavaş yavas vur Can'ım rahatlatır inşallah
Sonucumuz çıktı ama ben anca telefonu elime alabildim. Sonuc temiz çıktı bakteri üremedi şükür şimdi biraz rahatladı kuzum uyuyor teşekkürler.Geçmiş olsun cnm. İyi çıkar sonucunuz da umarım. Ne zaman belli olacak?
Ben kullanıyorum doku olarak bir prenium care değil ama gayette memnunum.Molfix kullanan var mı kızlar? Nasışdır? Eşim ucuz diye onun 3 numarasını almış da kullanmadan yorum alayım dedim
Birsey olmamasına sevindim umarım kuzunun keyfide yerine gelirKızlar hepinize teşekkür ederim. Bebeğim şuan iyi. Geceyi müşahade altında geçirecek. Kafasind şişlik var.Doktor iyi olduğunu önlem amaçlı tuttuğunu söyledi. Aman sizlerde çok dikkat edin. Ben sadece mutfağa bir bardak su almaya gittim o bir dakika içinde oldu. Hala bebeğim olayın şokunu atlatamadı. Durup durup agliyore.
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasin iyi olmasına çok sevindim m.etme bizden de güçlü bebekler :)Kızlar bebeğim port bebede koltuğun üstünde duruyordu ve düştü. Yüzüstü yerdeydi üstünde de port bebe hala ellerim titriyor. O ağladı ben ağladım şimdi uyudu kucagimda. Eşim geliyor hastaneye götürcez. Kendimi çok kötü hissediyorum, ara ara uyanıp ağlıyor sonra yine uyuyor.
Ben kullanıyorum ilk günden beri gayette memnunumMolfix kullanan var mı kızlar? Nasışdır? Eşim ucuz diye onun 3 numarasını almış da kullanmadan yorum alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?