2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gündüz olsa ederler de akşam ben bile süt kaynağı olduğum halde zor idare ediyorum gerçi hayatım boyunca yalnız sinemaya gitmedim,, belki bir ilk olsun diye gündüz kendim gidebilirim bak :))

Aaaa ben evlenmeden once tek basıma giderdim,gayette keyifli oluyordu.bence de tek gidebilirsin:) en azından kafan dağılır

Demiştim:) kimi bebek kolayını gelir lıkıt lıkır icer.kimisi de böyle biberonu reddeder... Evdeyken bir iki deneme yap bence ,belki alısır ufaktan.yoksa zor olur senin icin...

Canim bende de aynı sorun var iki arkadaş daha yazdı önceki iki sayfada. kanama başlıyor çok yoğun olmadan kahverengiye dönüyor bir türlü geçmedi sen nezaman dogum yaptin ben adet olduğunu düşünüp doktora gittim ama adet değil dedi doktor rahim toparlaniyormus ama beni çok tedirgin ediyor bu durum bebegimi de sık sık emziriyorum

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Bebeğim şuan iyi. Geceyi müşahade altında geçirecek. Kafasind şişlik var.Doktor iyi olduğunu önlem amaçlı tuttuğunu söyledi. Aman sizlerde çok dikkat edin. Ben sadece mutfağa bir bardak su almaya gittim o bir dakika içinde oldu. Hala bebeğim olayın şokunu atlatamadı. Durup durup agliyore.

Tam yazacaktım sana,msjını gördümm
İyi oldguna çooook sevindim,Allah korumus,korkmustur yavrum yaa.
Artık deil 1 dk , saniye bos bırakmaya gelmezler valla,hareketlendiler cok Allah korusun gözümüZü üzerinden ayırmamak lazım
Cok sevindim valla ,iyi olduguna

Geçmiş olsun bir şey olmadığına sevindim allah koruyor onları benim de arkadaşımın bebeği yataktan düştü kafasının üstüne çok şükür bir şey olmadı çok dikkat etmek lazım kaşla göz arasında herşey olur bundan sonra hareketli olacaklar

Yok cnm ama devam ediyor tekrar gidicem
Ben gitmekten bıktım alttan muayne etti bir defa iki defa vajinal ultrason yaptı sonra karından baktı ama bir şey bulamıyor.ben çok araştırdım doktor sitesindeki soru cevapları falan okudum farklı sebepleri olabiliyormus gittiğinde tekrar yaz olur mu canım merak ediyorum sana ve diyecek

Tmm cnm yazarm

Cnm Allah korumus tekrar gecmis olsun

Cnm azar azar alistirmaya basla yarim saat 1 saat 1.5 saat derken alisacaktir. Kasiga tepki veriyorlar ilk basta cunku taksit taksit geliyor kasikla :) biberon ise her biberonu almayabilir lansinohun wave biberonu var ondan al cunku meme emerkenki ile ayni kas grubunun calismasina sebep oluyor onu yadirgamaz once sen ver birkac kez dene

Cok gecmis olsun cnm

Geçmiş olsun canım artk hareketlendiler boş bırakmamak lazım ben işim olunca yere bırakmaya çalışıyorum dönmüyor henüz ama döneceği tutar o anda zor günler başlıyor

çok geçmiş olsun Can'ım bişey çıkmaz korkma şakın bizide haberdar et

çok geçmiş olsun yüz üstü çevirip sırtının ortasına yavaş yavas vur Can'ım rahatlatır inşallah
Bende onu fark ettim az önce demek ki gercekten fayda ediyormuş teşekkür ederim
Geçmiş olsun cnm. İyi çıkar sonucunuz da umarım. Ne zaman belli olacak?
Sonucumuz çıktı ama ben anca telefonu elime alabildim. Sonuc temiz çıktı bakteri üremedi şükür şimdi biraz rahatladı kuzum uyuyor teşekkürler.
Molfix kullanan var mı kızlar? Nasışdır? Eşim ucuz diye onun 3 numarasını almış da kullanmadan yorum alayım dedim
Ben kullanıyorum doku olarak bir prenium care değil ama gayette memnunum.
Birsey olmamasına sevindim umarım kuzunun keyfide yerine gelir

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasin iyi olmasına çok sevindim m.etme bizden de güçlü bebekler :)

Kızım birkaç gün önce balgam kusmuştu ama devamı olmayınca önemsemedim. Birkaç gündür ağlama nöbetleri geçiriyor ama tıkanıklık ve burun akıntısı yoktu bende gaza baģlıyordum. Bugün kucağımdan inmedi gündüz uykularını bile koynumda yaptı kalktıgım an ağladı. Gündüz çok ekşi kokulu bolca kustu. Akşam hiç aglamadıgı kadar şiddetli ağladı gözünden yaş bile geldi feryat ede ede artık ne hoplama ne zıplama hiçbirsey sakinleştirmedi çok sevdiği marakası bile. Ne zamanki kustu o zaman rahatladı ve durdu yavrum. Hemen hastaneye gittik. Ateş yok burun açık ciğerde hırıltı yok boģaz temiz sadece mukuslu kaka tehlikeli dedi ona da bakalım dedi doktor başka tahlil istemedi. O da temiz cıkınca bol emzirme burun temizleme tavsiyesiyle bizi eve yolladı. Ama özellikle sadece geniz akıntısı olsa bile hasta olanların evde çift maskeyle durmasıni söyledi doktor. Sonuç olarak kızım hasta sayılmaz ama bir geniz akıntısı bile çocuğu ne hale sokabiliyor iyiyiz evimizdeyiz şükür Rabbim asıl hastalara şifalar versin heleki bebişlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…