Sana ne dedi doktor bir sıkıntı var mı canımBende ayni durumdaym cnm 14 ağustos doğum yaptm lekelenme kanama bitmdi
Bilmiyorum ki birkaç gün oncede bir kez olmustu tekrarlamayımca gitmedik doktora bakalım gaita verdik bekliyoruzGecmis olsun canim usuttumu ki
Burun tıkanıklığı yoktu canım burun akıntısıda yoktu sadece arada bir hırıltı oluyordu süt içince geciyordu. Tüm bebişlerimize geçmis olsun kendilerini ifade bile edemiyorlar kuzular kıyamamBurun tıkanıklığı varmıydı öncesinde.
Bu aralar bebişlerimiz hep hasta.sizede çok geçmiş olsun.
Gündüz olsa ederler de akşam ben bile süt kaynağı olduğum halde zor idare ediyorumAnneanne idare edemez mi? 4 saatlik fln,bakıcınızda yardımcı olsa:)
Evdeyken de ufak ufak biberon versen belki zamanla alışır cnm?Simge 84 A AysheDuru arch2401 Gretchen Grundler
Kızlar saolun :) Sinemaya diye heves edip çıktık ama Ege bizi 1,5 saat sonra başına dikti yine. Biberonu direk reddetmiş zaten diliyle ittirip durmuş. Annem sütü emzirme pozisyonunda kaşıkla vermeye çalışmış ona da baya tepki vermiş. Katılarak ağlamış, annem "acil dönün durum kötü." diye aradı biz de geri döndük :) Bizim en uzun ayrılığımız 1,5-2 saat falan oldu şimdiye kadar. Aslında alıştırmak istiyorum çünkü dünyanın 1001 türlü hali var ama mümkün olmadı şuanda kadar. Sinema falan uzun zaman için büyük bir hayal gibi duruyor şimdilik. Belki Ege gece uykusuna yatınca evde izleriz artık filmimizi de :))
Çok geçmiş olsun cnm. Sonradan yazdın mı bilmiyorum. Ne durumdasınız? Bir de böyle vakalarda uyanık takip etmek daha iyi, aklında olsun.Kızlar bebeğim port bebede koltuğun üstünde duruyordu ve düştü. Yüzüstü yerdeydi üstünde de port bebe hala ellerim titriyor. O ağladı ben ağladım şimdi uyudu kucagimda. Eşim geliyor hastaneye götürcez. Kendimi çok kötü hissediyorum, ara ara uyanıp ağlıyor sonra yine uyuyor.
Benimde dogumdan sonra ara ara lekelenmelerim oluyor. Bi kere bende gittim doktor hersey normal demisti. Ama o zaman henüz daha lohusaydim. Bende gitcem doktora yine. Logusaligim 40 gun sürdü benimdeHanımlar aranızda regl kanamalari başlayan var mı ben 14 ağustosta dogum yaptım doğumdan sonra akintim hiç geçmedi neredeyse. defalarca doktora gittim problem olmadığını söylüyor iki ay bittiginde bir hafta arayla kanamalarim oldu merak ediyorum böyle olan var mi bıktım kan görmekten psikolojik bozuldu üzülüyorum sa
Biz de başlayacağız sanırım kullanmaya, 2 gündür sıkıntılı uykusu, ben burun tıkanıklığı yüzündendir dedim ama belki de diştendir bilemiyorum ki. Yarın kontrolü var doktora soracağım.
Babam bana çocukken jelibon almamış haklı olarak hatta bir kez hiç huyum olmamasına rağmen sokakta ağlaya ağlaya kendimi yere ata ata istemişim de almamış başka şey al o olmaz demiş. Ben de aklım edip bakkaldan çakkaldan alışveriş yapabildiğimden beri jelibon tutkunuydum. Günde 3-4 paket yedigimi bilirim. Daha şurada 5-6 sene oldu manyak gibi yemeyi bırakalı. O yüzden yasaklamak da çözüm değil.
Koton'dan aldım, şöyle bir şey.
Ayla'yı ben de merak ediyorum ama sinemaya gitmeyi sevmem pek. İlk önce 1 saatligine çık, duruma göre 3-4 saati ondan sonra değerlendir.
Uyuyunca uyanmasını beklemeden koyuyorum yerine. Doyduysa ne ala doymadiysa nasıl olsa birazdan uyanır diye. Koymadigim zaman yatakta geçirmesi gereken süreyi kucağımda geçiriyor çünkü. Uyandığı zaman bazen beş dakika emip uyuyor bazen yarım saat emiyor. Gündüz daha beter keyfini de çıkarttığı için 1 saat emdiği oluyor süt varmış yokmuş umursamadan sadece meme ağzında duruyor
Emme seansı sonunda 10 dakikada uyandığı da oluyor 4-5 saat uyuduğu da. Ortalama veremem maalesef, çünkü bir ortalaması yok. İstatistik bilimine isyan olarak doğdu benim kızım
180 ml yeter de artar diye düşünüyorum. 3e bölüp bırakırsan az emerse geri kalan ısıtılıp ziyan olmamış olur, sonra emmek istediğinde yeni şişeyi isitirlar.
Bende ayni durumdayim neden oluyor acaba doktora gitcem sen gittin mi peki canimBende ayni durumdaym cnm 14 ağustos doğum yaptm lekelenme kanama bitmdi
Bebeklerden gelirmis o ses canımkizlar emirin sag bacagindan veya kalcasindan(emin degiliz) kırt sesi geliyor. allah korusun kalca cikiginda boyle ses gelir mi?
kalca ultrasonu cekilmistiml. bir sorun yoktu. onceden sorun olmayip sonradan cikabilir mi
Çok saol cnm yaE harfleri düzgün yazıyormuş o bizim kabul ettiğimiz ters yazma olayı değil o zaman, sıkıntı yapma canım geçici bir durumdur. Titizlendigin için senin başına gelmiyor sen sadece fark ediyorsun her seyi aslında çoğu kişinin başına geliyor ama titizlenmedikleri için farkına varmiyorlar bu da senin anneliginin ne kadar iyi olduğunu gösterir
çok geçmiş olsun Can'ım bişey çıkmaz korkma şakın bizide haberdar etKızlar bebeğim port bebede koltuğun üstünde duruyordu ve düştü. Yüzüstü yerdeydi üstünde de port bebe hala ellerim titriyor. O ağladı ben ağladım şimdi uyudu kucagimda. Eşim geliyor hastaneye götürcez. Kendimi çok kötü hissediyorum, ara ara uyanıp ağlıyor sonra yine uyuyor.
çok geçmiş olsun yüz üstü çevirip sırtının ortasına yavaş yavas vur Can'ım rahatlatır inşallahKızlar benim bebe balgam kusuyo hastaneye gidiyoruz var mi tavsiyeniz?
Evet cnm hemen hemen 4 yaşında. Ben de hep öyle okudum kitaplarını, doğruymuş demek ki. Aslında gayet de iyi biliyor öyle yapılması gerektiğini cadı. Okuyabildiği kelimeleri de öyle heceliyor zaten. Ama yazmaya başlayınca iş değişti birden. Biz bu sıpaları çözene kadar zaten onlar da eski sorunlarını çözüp yenilere geçmiş oluyorlar valla,,, ömür böyle geçecek işte heralde :)))Bugün akademisyenanne bi video paylaştı 4-5 yaşındaki çocuklara kitap okurken elinizle yazıyı takip edin ki yazı nerden nereye gidiyor anlasın diye 4-5 yaş için diyor bunu Ayşe 4 yaşında diye biliyorum yani normal bu şekilde yapması en fazla 5 yaş sonrası düzene girer bence çok sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Gećmiş olsun @Mutlu Mercimek birsey olmamistir haberdar et bizide
Bilmiyorum ki birkaç gün oncede bir kez olmustu tekrarlamayımca gitmedik doktora bakalım gaita verdik bekliyoruz
Burun tıkanıklığı yoktu canım burun akıntısıda yoktu sadece arada bir hırıltı oluyordu süt içince geciyordu. Tüm bebişlerimize geçmis olsun kendilerini ifade bile edemiyorlar kuzular kıyamam
Çok geçmiş olsun canm. Allah kmseye göstermesin kötü tecrübeler. Sana da tekrar yşatmasınKızlar bebeğim port bebede koltuğun üstünde duruyordu ve düştü. Yüzüstü yerdeydi üstünde de port bebe hala ellerim titriyor. O ağladı ben ağladım şimdi uyudu kucagimda. Eşim geliyor hastaneye götürcez. Kendimi çok kötü hissediyorum, ara ara uyanıp ağlıyor sonra yine uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?