2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
@Mutlu Mercimek canim cok gecmis olsun...senin aglaman ve telasindanda huzursuz olup aglamistir...buyuk kizimda düşmüştü ...şükür hic biseyi cikmadi..doktor bebeklerin kemikleri esnek olur kolay kolay bisey olmaz demisti...insallah bisey cikmaz canim

kizlar emirin sag bacagindan veya kalcasindan(emin degiliz) kırt sesi geliyor. allah korusun kalca cikiginda boyle ses gelir mi?
kalca ultrasonu cekilmistiml. bir sorun yoktu. onceden sorun olmayip sonradan cikabilir mi

Gećmiş olsun @Mutlu Mercimek birsey olmamistir haberdar et bizide
Gecmis olsun canim usuttumu ki
Bilmiyorum ki birkaç gün oncede bir kez olmustu tekrarlamayımca gitmedik doktora bakalım gaita verdik bekliyoruz
Burun tıkanıklığı varmıydı öncesinde.
Bu aralar bebişlerimiz hep hasta.sizede çok geçmiş olsun.
Burun tıkanıklığı yoktu canım burun akıntısıda yoktu sadece arada bir hırıltı oluyordu süt içince geciyordu. Tüm bebişlerimize geçmis olsun kendilerini ifade bile edemiyorlar kuzular kıyamam

Simge 84 A AysheDuru arch2401 Gretchen Grundler
Kızlar saolun :) Sinemaya diye heves edip çıktık ama Ege bizi 1,5 saat sonra başına dikti yine. Biberonu direk reddetmiş zaten diliyle ittirip durmuş. Annem sütü emzirme pozisyonunda kaşıkla vermeye çalışmış ona da baya tepki vermiş. Katılarak ağlamış, annem "acil dönün durum kötü." diye aradı biz de geri döndük :) Bizim en uzun ayrılığımız 1,5-2 saat falan oldu şimdiye kadar. Aslında alıştırmak istiyorum çünkü dünyanın 1001 türlü hali var ama mümkün olmadı şuanda kadar. Sinema falan uzun zaman için büyük bir hayal gibi duruyor şimdilik. Belki Ege gece uykusuna yatınca evde izleriz artık filmimizi de :))

Anneanne idare edemez mi? 4 saatlik fln,bakıcınızda yardımcı olsa:)
Gündüz olsa ederler de akşam ben bile süt kaynağı olduğum halde zor idare ediyorum gerçi hayatım boyunca yalnız sinemaya gitmedim,, belki bir ilk olsun diye gündüz kendim gidebilirim bak :))

Evdeyken de ufak ufak biberon versen belki zamanla alışır cnm?

Çok geçmiş olsun cnm. Sonradan yazdın mı bilmiyorum. Ne durumdasınız? Bir de böyle vakalarda uyanık takip etmek daha iyi, aklında olsun.

Benimde dogumdan sonra ara ara lekelenmelerim oluyor. Bi kere bende gittim doktor hersey normal demisti. Ama o zaman henüz daha lohusaydim. Bende gitcem doktora yine. Logusaligim 40 gun sürdü benimde

Ben çok çok iyi hatırlıyorum Ayşe’de böyle birşey olmadığını (bu vakitlerde). Tamam altta büyüyor dişler, onu anladık ama bu kadar salya, bu kadar kaşımak normal gelmiyor bana şimdiden. Sanki bir hafta sonra çıkacakmış gibi kaşıyor sürekli. Çıngırakların bile sert asma aparatlarını yiyor özellikle ve aşırı huysuzlaştı sor bakalım ne diyecek, ben de merak ediyorum.

kizlar emirin sag bacagindan veya kalcasindan(emin degiliz) kırt sesi geliyor. allah korusun kalca cikiginda boyle ses gelir mi?
kalca ultrasonu cekilmistiml. bir sorun yoktu. onceden sorun olmayip sonradan cikabilir mi
Bebeklerden gelirmis o ses canım
Bi masaj videosu seyrederken duymustum bende. Benim bebeğimden de geliyor bazen altını degistirdigimde ayaklarini yukari dogru kaldirdigimda mesela

Çok saol cnm ya içimi rahatlattın ne güzel, sen çok bilgilisin bu konularda tabi :)

çok geçmiş olsun Can'ım bişey çıkmaz korkma şakın bizide haberdar et

Kızlar benim bebe balgam kusuyo hastaneye gidiyoruz var mi tavsiyeniz?
çok geçmiş olsun yüz üstü çevirip sırtının ortasına yavaş yavas vur Can'ım rahatlatır inşallah

Evet cnm hemen hemen 4 yaşında. Ben de hep öyle okudum kitaplarını, doğruymuş demek ki. Aslında gayet de iyi biliyor öyle yapılması gerektiğini cadı. Okuyabildiği kelimeleri de öyle heceliyor zaten. Ama yazmaya başlayınca iş değişti birden. Biz bu sıpaları çözene kadar zaten onlar da eski sorunlarını çözüp yenilere geçmiş oluyorlar valla,,, ömür böyle geçecek işte heralde :)))

Merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım daha bir haftadır misafirlerim vardı bakamadım buraya, size bir sorum olacak: geçen hafta adet oldum sandım kırmızı akıntım oldu ped koydum pedin yarısı ancak doldu bir günde tualet kağıdına Kahverengi mukus geldi, birkaç gğn daha kahverengi mıkıs devam etti lekelenme gibiydi sanki çok yopun değildi şimdi de beyaz mukus geliyor tualet kağıdına , adet mi oldum sizce neydi bu?

Geçmiş olsun cnm. İyi çıkar sonucunuz da umarım. Ne zaman belli olacak?

Çok geçmiş olsun canm. Allah kmseye göstermesin kötü tecrübeler. Sana da tekrar yşatmasın

Molfix kullanan var mı kızlar? Nasışdır? Eşim ucuz diye onun 3 numarasını almış da kullanmadan yorum alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…