Biz de başlayacağız sanırım kullanmaya, 2 gündür sıkıntılı uykusu, ben burun tıkanıklığı yüzündendir dedim ama belki de diştendir bilemiyorum ki. Yarın kontrolü var doktora soracağım.
Babam bana çocukken jelibon almamış haklı olarak hatta bir kez hiç huyum olmamasına rağmen sokakta ağlaya ağlaya kendimi yere ata ata istemişim de almamış başka şey al o olmaz demiş. Ben de aklım edip bakkaldan çakkaldan alışveriş yapabildiğimden beri jelibon tutkunuydum. Günde 3-4 paket yedigimi bilirim. Daha şurada 5-6 sene oldu manyak gibi yemeyi bırakalı. O yüzden yasaklamak da çözüm değil.
Koton'dan aldım,
şöyle bir şey.
Ayla'yı ben de merak ediyorum ama sinemaya gitmeyi sevmem pek. İlk önce 1 saatligine çık, duruma göre 3-4 saati ondan sonra değerlendir.
Uyuyunca uyanmasını beklemeden koyuyorum yerine. Doyduysa ne ala doymadiysa nasıl olsa birazdan uyanır diye. Koymadigim zaman yatakta geçirmesi gereken süreyi kucağımda geçiriyor çünkü. Uyandığı zaman bazen beş dakika emip uyuyor bazen yarım saat emiyor. Gündüz daha beter keyfini de çıkarttığı için 1 saat emdiği oluyor süt varmış yokmuş umursamadan sadece meme ağzında duruyor
Emme seansı sonunda 10 dakikada uyandığı da oluyor 4-5 saat uyuduğu da. Ortalama veremem maalesef, çünkü bir ortalaması yok. İstatistik bilimine isyan olarak doğdu benim kızım
180 ml yeter de artar diye düşünüyorum. 3e bölüp bırakırsan az emerse geri kalan ısıtılıp ziyan olmamış olur, sonra emmek istediğinde yeni şişeyi isitirlar.