2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cocuklar icin zor bir surec tabiki... tum ilgi onun uzerindeyken biranda ilgi ikiye bolunuyor 3 yas gercekten zor bir surec bebeklikten cocukluga adim attigi bir dönem... Allah sana sabır ve kolayliklar versin cnm bu dönemde 1 yila kadar atlatir ve duruma alisir sanirim

Kızlar bebeğim port bebede koltuğun üstünde duruyordu ve düştü. Yüzüstü yerdeydi üstünde de port bebe hala ellerim titriyor. O ağladı ben ağladım şimdi uyudu kucagimda. Eşim geliyor hastaneye götürcez. Kendimi çok kötü hissediyorum, ara ara uyanıp ağlıyor sonra yine uyuyor.

Aynen benim doktorum da öyle söyledi canım ben artık takmayacagim ama emmedigi için uyumuyor beni çok zorluyor biberon vermek istemiyorum kalın perde alacağım bende bizimki geçiriyor ışığı

Çok geçmiş olsun cnm,okurken ben bile cok kötü oldum ama biseyi yoktur umarım ama siz yine de en iyisini yapmıssınız doktor götürmekle,bizi de bilgilendirirsin merak ederiz.
Üzülme sakın,hiçbiseyi cıkmıcak Allahın izniyle

Ay çok geçmiş olsun, bir şeyi yoktur inşallah. Ya zor biliyorum durmaz ama uyutmasan mı acaba doktora gidene kadar? Mutlaka haber ver, aklım kalır.

Kızlar benim bebe balgam kusuyo hastaneye gidiyoruz var mi tavsiyeniz?
Konu hakkında bir bilgim yok doktor bilgilendirir umarım yeterince. Çok geçmiş olsun.

Kolları oluyomu canım.bende baktım böyle montlara çok cidi gözüküyolardı
Ama kollarını sokmak zor olur diye almadım.sen nasıl yapıyosun zor oluyomu?

Kolları oluyomu canım.bende baktım böyle montlara çok cidi gözüküyolardı
Ama kollarını sokmak zor olur diye almadım.sen nasıl yapıyosun zor oluyomu?
Giydirmek zor oluyor, esnek olmayan her kıyafette aynı zorluğu çekiyoruz ama. Geçen ay giydiğinde içinde kayboluyordu ama şimdi normal oluyor. Yine büyük ama kaybolacak kadar değil. Ben esnek olmayan kıyafetleri hep büyük alıyorum çünkü Defne giymek istemediği zaman o kolu bacağı bükmenin imkanı olmuyor, büyük olunca en azından zor da olsa giydirebiliyorum.

Hanımlar aranızda regl kanamalari başlayan var mı ben 14 ağustosta dogum yaptım doğumdan sonra akintim hiç geçmedi neredeyse. defalarca doktora gittim problem olmadığını söylüyor iki ay bittiginde bir hafta arayla kanamalarim oldu merak ediyorum böyle olan var mi bıktım kan görmekten psikolojik bozuldu üzülüyorum sa

Bende ayni durumdaym cnm 14 ağustos doğum yaptm lekelenme kanama bitmdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…