2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar merhaba. Umarım bana yardımcı olacak uyumayan anneler vardır.
Kızıma bugün 2. Ay karma aşılarını yaptırdık şu an biraz ateşi var 37 buçuğu geçtik. Ne yapmam lazım korkuyorum.

Kızlar merhaba. Umarım bana yardımcı olacak uyumayan anneler vardır.
Kızıma bugün 2. Ay karma aşılarını yaptırdık şu an biraz ateşi var 37 buçuğu geçtik. Ne yapmam lazım korkuyorum.
Calpol verdinmi ? Daha fazla yukselmeden ver canim...Daha once burda konusulmustu limonlu islak corap qiydirebilirsin...Gecmis olsun

Henüz vermedim. Islak çorabı bir denesem mi şimdi önce ilacı mi vereyim yoksa
Calpol zaten bebekler icin yani ben olsam once surubu verirdim risken atmazdim ates onemli sonucta insaAllah daha fazla yukselmez takipte kal Allah korusun canim

16ağustosta doğum yaptım Can'ım. Kaç gğn sürdü seninki? Beyaz mukus olunca adet bitmiş sayılır drğil mi? Yoksa mukusun tamamen mi bitmesine beklemeliyim? Adet değil mi yoksa?

Mrb hanimlar biraz moralim bozuk. bebek mevlidini once kv de yapip bir hafta sonra kendi annemin evinde yapmak istedim cunku benim cevrem benden uzakti kendi evime az kisi gelirdi. Kv masraf olmasin size annesinde yapsin demis ama kv mevlide gelmedi. Benim annemde yaptigima kizmis. Siz olsaniz ne yapardiniz

Rica ederim canım tahlilinizinde temiz çıkmasına sevindim . Bununla geçer gider hastalıklar .
ah ah o dert bizdede var abimiz okula gidiyor bize bütün mikropları getiriyor bebeği öpmeyelım desemde kendi çapında oynatıyor seviyor, kısıtlayamıyorum bende sık emzirip burnunu açıyorum yapacağımız başka bişey Yok ;(

16ağustosta doğum yaptım Can'ım. Kaç gğn sürdü seninki? Beyaz mukus olunca adet bitmiş sayılır drğil mi? Yoksa mukusun tamamen mi bitmesine beklemeliyim? Adet değil mi yoksa?
Benim bir hafta sürdü ardından sarı akıntı oldu bir hafta sonra tekrar oldu doktorumu aradım.primolut adet geciktirici hap verdi 3 gün kullan gecmezse ara beni dedi su an onu kullanıyorum.Ben hiç beyaz akıntı görmedim doğumdan bu yana kırmızı kahverengi sarı olarak devam ediyor dönüşümlü olarak.senin beyaz akintim olduysa normal zaten asıl akıntı beyaz ya da şeffaf olur yine de doktorula bir görüş

Hem öyle diyo hem gelmiyo o da iyiymiş çok tepki versen eşinle aran bozulacak vermesen senin içine dert olacak ama ben olsam tepki verirdim yani yalan yokgelmediyse kendisi kaybetti sen de onun önemli seylerine gitmezsin olur biter o kadar umursama canım ya boşver :)

Çok geçmiş olsun canım.temiz çıkmasınada çok sevindim.benimkide bir hftadır burnu tıkanıyordu yeni yeni atlatıyor.

Evet yaa artık giyinmemek için direniyorlar.bizim cadı çıplak kalmayı çok seviyor.anneside tam bir evham üşür diye çabuk çabuk giydiriyorum :)
Ben en iyisi mağazada montla astronotu giydiriyim.hangisi hoşuma giderse öyle alıyım.sağol canım

Bosverilmiyor iste sonucta ilk torunu. Kendi cocuguna karsi da yaptigi saygisizlik olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…