Kızlar merhaba. Umarım bana yardımcı olacak uyumayan anneler vardır.
Kızıma bugün 2. Ay karma aşılarını yaptırdık şu an biraz ateşi var 37 buçuğu geçtik. Ne yapmam lazım korkuyorum.
Kızlar merhaba. Umarım bana yardımcı olacak uyumayan anneler vardır.
Kızıma bugün 2. Ay karma aşılarını yaptırdık şu an biraz ateşi var 37 buçuğu geçtik. Ne yapmam lazım korkuyorum.
Calpol zaten bebekler icin yani ben olsam once surubu verirdim risken atmazdim ates onemli sonucta insaAllah daha fazla yukselmez takipte kal Allah korusun canim
Calpol zaten bebekler icin yani ben olsam once surubu verirdim risken atmazdim ates onemli sonucta insaAllah daha fazla yukselmez takipte kal Allah korusun canim
Canim bende de aynı sorun var iki arkadaş daha yazdı önceki iki sayfada. kanama başlıyor çok yoğun olmadan kahverengiye dönüyor bir türlü geçmedi sen nezaman dogum yaptin ben adet olduğunu düşünüp doktora gittim ama adet değil dedi doktor rahim toparlaniyormus ama beni çok tedirgin ediyor bu durum bebegimi de sık sık emziriyorum
16ağustosta doğum yaptım Can'ım. Kaç gğn sürdü seninki? Beyaz mukus olunca adet bitmiş sayılır drğil mi? Yoksa mukusun tamamen mi bitmesine beklemeliyim? Adet değil mi yoksa?
Mrb hanimlar biraz moralim bozuk. bebek mevlidini once kv de yapip bir hafta sonra kendi annemin evinde yapmak istedim cunku benim cevrem benden uzakti kendi evime az kisi gelirdi. Kv masraf olmasin size annesinde yapsin demis ama kv mevlide gelmedi. Benim annemde yaptigima kizmis. Siz olsaniz ne yapardiniz
Kızım birkaç gün önce balgam kusmuştu ama devamı olmayınca önemsemedim. Birkaç gündür ağlama nöbetleri geçiriyor ama tıkanıklık ve burun akıntısı yoktu bende gaza baģlıyordum. Bugün kucağımdan inmedi gündüz uykularını bile koynumda yaptı kalktıgım an ağladı. Gündüz çok ekşi kokulu bolca kustu. Akşam hiç aglamadıgı kadar şiddetli ağladı gözünden yaş bile geldi feryat ede ede artık ne hoplama ne zıplama hiçbirsey sakinleştirmedi çok sevdiği marakası bile. Ne zamanki kustu o zaman rahatladı ve durdu yavrum. Hemen hastaneye gittik. Ateş yok burun açık ciğerde hırıltı yok boģaz temiz sadece mukuslu kaka tehlikeli dedi ona da bakalım dedi doktor başka tahlil istemedi. O da temiz cıkınca bol emzirme burun temizleme tavsiyesiyle bizi eve yolladı. Ama özellikle sadece geniz akıntısı olsa bile hasta olanların evde çift maskeyle durmasıni söyledi doktor. Sonuç olarak kızım hasta sayılmaz ama bir geniz akıntısı bile çocuğu ne hale sokabiliyor iyiyiz evimizdeyiz şükür Rabbim asıl hastalara şifalar versin heleki bebişlere.
ah ah o dert bizdede var abimiz okula gidiyor bize bütün mikropları getiriyor bebeği öpmeyelım desemde kendi çapında oynatıyor seviyor, kısıtlayamıyorum bende sık emzirip burnunu açıyorum yapacağımız başka bişey Yok ;(
16ağustosta doğum yaptım Can'ım. Kaç gğn sürdü seninki? Beyaz mukus olunca adet bitmiş sayılır drğil mi? Yoksa mukusun tamamen mi bitmesine beklemeliyim? Adet değil mi yoksa?
Benim bir hafta sürdü ardından sarı akıntı oldu bir hafta sonra tekrar oldu doktorumu aradım.primolut adet geciktirici hap verdi 3 gün kullan gecmezse ara beni dedi su an onu kullanıyorum.Ben hiç beyaz akıntı görmedim doğumdan bu yana kırmızı kahverengi sarı olarak devam ediyor dönüşümlü olarak.senin beyaz akintim olduysa normal zaten asıl akıntı beyaz ya da şeffaf olur yine de doktorula bir görüş
Mrb hanimlar biraz moralim bozuk. bebek mevlidini once kv de yapip bir hafta sonra kendi annemin evinde yapmak istedim cunku benim cevrem benden uzakti kendi evime az kisi gelirdi. Kv masraf olmasin size annesinde yapsin demis ama kv mevlide gelmedi. Benim annemde yaptigima kizmis. Siz olsaniz ne yapardiniz
Hem öyle diyo hem gelmiyo o da iyiymiş çok tepki versen eşinle aran bozulacak vermesen senin içine dert olacak ama ben olsam tepki verirdim yani yalan yokgelmediyse kendisi kaybetti sen de onun önemli seylerine gitmezsin olur biter o kadar umursama canım ya boşver :)
Gećmiş olsun @Mutlu Mercimek birsey olmamistir haberdar et bizide
Bilmiyorum ki birkaç gün oncede bir kez olmustu tekrarlamayımca gitmedik doktora bakalım gaita verdik bekliyoruz
Burun tıkanıklığı yoktu canım burun akıntısıda yoktu sadece arada bir hırıltı oluyordu süt içince geciyordu. Tüm bebişlerimize geçmis olsun kendilerini ifade bile edemiyorlar kuzular kıyamam
Giydirmek zor oluyor, esnek olmayan her kıyafette aynı zorluğu çekiyoruz ama. Geçen ay giydiğinde içinde kayboluyordu ama şimdi normal oluyor. Yine büyük ama kaybolacak kadar değil. Ben esnek olmayan kıyafetleri hep büyük alıyorum çünkü Defne giymek istemediği zaman o kolu bacağı bükmenin imkanı olmuyor, büyük olunca en azından zor da olsa giydirebiliyorum.
Evet yaa artık giyinmemek için direniyorlar.bizim cadı çıplak kalmayı çok seviyor.anneside tam bir evham üşür diye çabuk çabuk giydiriyorum :)
Ben en iyisi mağazada montla astronotu giydiriyim.hangisi hoşuma giderse öyle alıyım.sağol canım
Hem öyle diyo hem gelmiyo o da iyiymiş çok tepki versen eşinle aran bozulacak vermesen senin içine dert olacak ama ben olsam tepki verirdim yani yalan yokgelmediyse kendisi kaybetti sen de onun önemli seylerine gitmezsin olur biter o kadar umursama canım ya boşver :)
Bebeklerden gelirmis o ses canım
Bi masaj videosu seyrederken duymustum bende. Benim bebeğimden de geliyor bazen altını degistirdigimde ayaklarini yukari dogru kaldirdigimda mesela