- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Peki emzirirken aciyomuydu canim ? InsaAllah yasamayiz cunku ben sutum olduqu surece hep emzirmek istiyorumBenm göğsümde oldu bi aydan fazla oldu. Orda duruyor hala beyazlık. Ben çok panik yapmştm ama bi sıkıntı yaşamadım henüz. İnşallah yaşamam
Aynen oyle canim zaten emzirme problemlerinin cozumu yine emzirne yine emzirme :):)Emzirmeye devam et bence Cnm. Tabi İçin rahat etmeyecekse sor doktoruna ama böyle durumlarda emzirmeyi bıraktırmıyorlar hiç.
Evininhatunu Can'ım inşallah çabucak geçer ;( bıdaha gelmedıyse o iltihap degıldır. Benımde ucu emerken sızlıyor ve emdıkten sonra beyazımsı oluyor.
Iltihap mi deilmi bilmiyorum kizlarBenden gelen meme ucumdaydi ve çektim
Aldım daha da acımadı ya
İlk oldğnda acımıştı sanki yanılmıyosam. Ama şimdi bişe hissetmyorm sanki ordaki kahverengi doku naslsa öylehissedyorm. Sabki oranın rengi farklı oldu nokta şeklndePeki emzirirken aciyomuydu canim ? InsaAllah yasamayiz cunku ben sutum olduqu surece hep emzirmek istiyorum
Aynen oyle canim zaten emzirme problemlerinin cozumu yine emzirne yine emzirme :):)
Iltihap mi deilmi bilmiyorum kizlardokunuyorum ele qeliyomu diye ama yok taaa iclerde bisey sanki hani agiz yaralarinda aft olurya beyaz can yakar ayni oyle insaaallah qecer emzirmenin basinciyla falan disa doqru ciksa bari
Canım ben sadece gece uykusuna geçerken takviye yapıyorum gün içinde mecbur kalmadıkça biberon vermiyorum doymadığını hissettiğimde ve uykuya geçemediğinde çünkğ gündüz uyandıktan 1-1:30 saat arası tekrar uykuya geçiypr eğer gam doymamışsa zaten uyuyamıyor
Ben bugün bim denedim gayet iyiydi gündüz bim gece prima devam edeyim diyorum gece sık değişmesekte gündüz zaten 2 saate bir mutlaka değişiyorum teşekkür ederim bilgi paylaşımın için
Teşekkür ederim canım paylaştığın için
Tamam canım sağol
Bu tablo nedense bana hic yabanci degil.Yok yok valla olmuyor, yerine yatırdım tuvalete gittim geldim uyanmışŞimdi yine meme istiyorum diye ağlıyor.
Cok saol canim. Valla bu biberon isinden hic anlamiyorum. Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin. Siz nasil oldunuzCanım gec oldu arkadaslar bilgilendirdi mi bilmiyorum. Ben de calma kullanıyorum ve medela nın süt sağma makinası da var o makinanın kullanımında tüm medala biberonlar için standart olduğu yazıyordu. Benim calma nin ucu süt sagdigim biberona da oluyor
Bu tablo nedense bana hic yabanci degil.Yok yok valla olmuyor, yerine yatırdım tuvalete gittim geldim uyanmışŞimdi yine meme istiyorum diye ağlıyor.
Cok saol canim. Valla bu biberon isinden hic anlamiyorum. Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin. Siz nasil oldunuzCanım gec oldu arkadaslar bilgilendirdi mi bilmiyorum. Ben de calma kullanıyorum ve medela nın süt sağma makinası da var o makinanın kullanımında tüm medala biberonlar için standart olduğu yazıyordu. Benim calma nin ucu süt sagdigim biberona da oluyor
Canim seninle konusmustuk sanirim emzik olayini. Benimkide aventin soothie ve gece emziklerini almamisti. Nuk kaucuk emziginden sonra su an ikisini de aliyor cok sukur. Masallah diyin nolurrrr.evet mama tok tutuyor derler ama bilemiyorum.
su emzige ben bir turlu alistiramadim ya
Büyük kızım da başıma geldi zaten az olan sütüm meme reddi ve benim tecrübesizliğim yüzünden kesildi 5 aydan sonra mamaya başladık bu sefer böyle olmasını istemiyorum ne yapılır ne edilir meme reddi nasıl aşılır öğrenelim birbirimize burdan fikir verelimGünaydın hanımlar
Başınıza geldi mi bilmiyorum ama umarım gelmez biz nerdeyse 3 aylık olacağız bebegimde tek meme reddi başladı. Sol memeyi sorunsuz alırken sağ memeyi almıyor kafasını geri atıyor ağlıyor filan. Tutuş pozisyonu ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü bu zamana kadar hep aynı şekilde tuttum sütun tadında bir problem olabilir mi?
Ten teması, meme kampı. Tomrisin emzirme notlarını okuyabilirsin.ilerleyen postlarda bunlar da yazıyor.Büyük kızım da başıma geldi zaten az olan sütüm meme reddi ve benim tecrübesizliğim yüzünden kesildi 5 aydan sonra mamaya başladık bu sefer böyle olmasını istemiyorum ne yapılır ne edilir meme reddi nasıl aşılır öğrenelim birbirimize burdan fikir verelim
Teşekkürler canım okurum inşallah başımıza gelmez tabiTen teması, meme kampı. Tomrisin emzirme notlarını okuyabilirsin.ilerleyen postlarda bunlar da yazıyor.
Evet bozulmadığı için değiyor... ben şimdi çıkarıp çıkarıp vericem Duru’ya mesela; aynen devam.. büyük ihtimalle onda da bozulmayacağı için sonra da kolileyip anneme gönderirim bir de kardeşimin çocuğu olunca onlar oynar,, sonra da artık göndeririz toplu olarak bir yere :)Kesinlikle çok iyi ,adamlar işi biliyor.. fiyatları biraz yüksek ama değer yani.
Canim seninle konusmustuk sanirim emzik olayini. Benimkide aventin soothie ve gece emziklerini almamisti. Nuk kaucuk emziginden sonra su an ikisini de aliyor cok sukur. Masallah diyin nolurrrr.
Günaydın hanımlar
Başınıza geldi mi bilmiyorum ama umarım gelmez biz nerdeyse 3 aylık olacağız bebegimde tek meme reddi başladı. Sol memeyi sorunsuz alırken sağ memeyi almıyor kafasını geri atıyor ağlıyor filan. Tutuş pozisyonu ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü bu zamana kadar hep aynı şekilde tuttum sütun tadında bir problem olabilir mi?
Aranızda doğumdan sonra saçını boyatan oldumu
erkek anaları sunnete karar veren var mi?
Canım aynı durum bende de var benim bebe sağı emiyor sol memede çığlık çığlığa ağlıyor emmiyor krize giriyor nedense ilk oğlumda hiç böyle bir problem yaşamamıştım.
Ben evde kendim boyadım canım.
Evet canım ben aralık ayı içerisinde yaptırmayı düşğnüyorum 3.5 aylık civarında. İlk oplumdada 3.5 aylıkken yaptırmıştım bir gün sıkıntı oldu ve çok çabuk iyileşmişti.
Normalde daha çok diğer tarafına yatırıyor olabilir misin uyurken vs?Günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?