- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Biberonu niye kullaniyosun canim ? Merak ettim ?ben de gunduzleri hep memede tutuyorum,gece biberon veriyorum daha cok.
Biberonu niye kullaniyosun canim ? Merak ettim ?
Evet öyle bir durum var daha çok sağına dönüyor sağ memeyi almıyor zaten kafası da duzlesmis dünden beri moralim ona da bozuk şimdi hep soluna yaptırıyorum ins. düzelir o da ilk gebelik tecrubesizlik.Normalde daha çok diğer tarafına yatırıyor olabilir misin uyurken vs?
Evet öyle bir durum var daha çok sağına dönüyor sağ memeyi almıyor zaten kafası da duzlesmis dünden beri moralim ona da bozuk şimdi hep soluna yaptırıyorum ins. düzelir o da ilk gebelik tecrubesizlik.
Hanımlar bebeginizin yatis pozisyonunu devamli değiştirin bizimkisi doğduğundan beri sırt üstü sağ tarafa meyilli yattı su an arka ve sağda duzlesme olmus. Çok üzgünüm
Yüz üstü de yatiramiyoruz güvenli yatış için duzlesme de olsa hep sırt üstü yatırın diyorlar uzmanlar. Gece mecbur öyle de gündüz mümkün olduğunca dikkat edeceğim oysaki doğduğunda çok güzeldi oğlumun kafasıbiz surekli degistirdik. ona ragmen yanlarda duzlesme var canim. ben de uzuldum ama kemikler yumusak,buyudukce duzelir diyorlar ama bilemiyorum.
ama baska nasil yatar ki bebek yeni dogdugunda?? ozellikle geceleri kusmaya karsi kafasi yan yatirdik mecburen.
Yüz üstü de yatiramiyoruz güvenli yatış için duzlesme de olsa hep sırt üstü yatırın diyorlar uzmanlar. Gece mecbur öyle de gündüz mümkün olduğunca dikkat edeceğim oysaki doğduğunda çok güzeldi oğlumun kafası
Benim kız çok fazla kusuyordu ama hatta neredeyse büyük insan kadar kusmuşluğu var 3 kez. Bizim doktor birinci ay kontrolünde gelecek ay azalmazsa verelim dedi ve ikinci ayda verdi ilacı. Hatta 3. Ay kontrolünde her bebekte reflü olur ama Defne'nin reflüsü biraz fazla dedi. İnşallah bebeklik reflüsüdür de geçer gider ya, cok zor reflü ben kendimden biliyorum ve kuzenimin oğlunda vardı, okula başladı hala strese gelince kusuyormuş.Aslında kilo alımı iyi olduğu için doktor gerek duymadı ki onun yanında rota aşısını damlatırken üstüne kustu gerek duymadı 3 gündür de kusmuyo çok şükür Allahımao kusunca içim gidiyo üzülüyorum. Rabbim sağlık versin tüm bebişlerimize
Dünden beri Defne'de de var. Ama değiştirmiyorum, kaldırıp sakinleştirip yine veriyorum, evde turlayarak emziriyorum, kitap okuyup dikkatini dağıtıyorum. Şarkı ninni pışşş pışşşla oyalıyorum. Geçici olduğunu düşünüyorum.Günaydın hanımlar
Başınıza geldi mi bilmiyorum ama umarım gelmez biz nerdeyse 3 aylık olacağız bebegimde tek meme reddi başladı. Sol memeyi sorunsuz alırken sağ memeyi almıyor kafasını geri atıyor ağlıyor filan. Tutuş pozisyonu ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü bu zamana kadar hep aynı şekilde tuttum sütun tadında bir problem olabilir mi?
Ben doktora sordum boyatayım mı diye çok istiyorsanız amonyaksız bir boyayla boyayın ama hamilelikte olduğu gibi aynı etki bebek için, emzirmekle geçer dedi. Yani aslında gonulsuzdu, desteklemiyor belli ki. Ben de bıraktım o yüzden 2 sene daha boyamam gibi. 1 sene hamilelik 2 sene emzirme... Rengin oturması 1 senemi almıştı şimdi yarısına kadar garip bir kızıllık var kına yakılmış gibiAranızda doğumdan sonra saçını boyatan oldumu
Hmm anladim canim karni tam doyunca rahat uyuyo tabi doqrucanim her iki memeyi de bitirmesine ragmen uzun uyumuyor emir. en fazla yarim saat. ama memeleri bitirdikten sonra sagdigim sütü biberonla verince uzun uyuyor.
Boyattım benAranızda doğumdan sonra saçını boyatan oldumu
Büyüdükçe düzeliyormus üzülme canım. Bizimki de ne kadar çevirsem hep aynı tarafa donup yatıyor. O kısım duzlesmis biraz :)Yüz üstü de yatiramiyoruz güvenli yatış için duzlesme de olsa hep sırt üstü yatırın diyorlar uzmanlar. Gece mecbur öyle de gündüz mümkün olduğunca dikkat edeceğim oysaki doğduğunda çok güzeldi oğlumun kafası
Çok şaşırdım benimki de iki gündür aynı şeyi yapıyor, değil emmeyi istememek, sağ tarafa yattığını anladığı andan itibaren kıyameti koparıyor. Çok üzülüyorum , bunun sonu emmeyi bırakmak olmaz inşallah.Günaydın hanımlar
Başınıza geldi mi bilmiyorum ama umarım gelmez biz nerdeyse 3 aylık olacağız bebegimde tek meme reddi başladı. Sol memeyi sorunsuz alırken sağ memeyi almıyor kafasını geri atıyor ağlıyor filan. Tutuş pozisyonu ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü bu zamana kadar hep aynı şekilde tuttum sütun tadında bir problem olabilir mi?
Kızlar hepsi aynı şeyi yaptığına göre belki de bu da böyle bir donemdir. Geçici olabilir.Çok şaşırdım benimki de iki gündür aynı şeyi yapıyor, değil emmeyi istememek, sağ tarafa yattığını anladığı andan itibaren kıyameti koparıyor. Çok üzülüyorum , bunun sonu emmeyi bırakmak olmaz inşallah.
Evet öyle bir durum var daha çok sağına dönüyor sağ memeyi almıyor zaten kafası da duzlesmis dünden beri moralim ona da bozuk şimdi hep soluna yaptırıyorum ins. düzelir o da ilk gebelik tecrubesizlik.
Hanımlar bebeginizin yatis pozisyonunu devamli değiştirin bizimkisi doğduğundan beri sırt üstü sağ tarafa meyilli yattı su an arka ve sağda duzlesme olmus. Çok üzgünüm
Blogdaki yazılardan pek farklı değil canım sadece daha derli toplu, soru-cevap kısımları başarı hikayeleri var onlar çok güzel. Ben olsam alırdım kitabı ki aldım da :)Mutella Uyku kitabını okuyacaktın sanırım. Nasıl okudun mu? Blogdaki yazılardan fazlası var mi? Okuyalım mi?
Mutlaka al Can'ım geç değilYa kim bakiyordu unuttum yookidoo oyun halısından gelmiş e bebek e . Almak isterse alabilir . Bizde oyun halisi almadık tavsiye ediyormusunuz gecmi kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?