2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ah canım içim rahatladı valla. Çok saol, normal gibi gözüküyor o zaman. Zaten hafif bir sancı. Dün bir şeyi kafama takmıştım ben de o da tetiklemiş olabilir. :)

rica ederim.. kafanıza taktığınız şeyden de olabilir gerçekten, farkında olmadan her şeyden etkileniyor insan... ben ki bünyem kuvvetlidir güçlüyüm falan derim hep, şok oldum öyle bir şey olunca. neden bu kadar stres yaptım, çocuğa bir şey olursa napıcam vicdan azabından diye çok üzüldüm... çünkü öğrendiğimden beri hiçbir şeyi dert etmiyorum, çok sakinim vs... ama hayatın normal akışındaki ticari bi kargaşa yüzünden iki gün doğru düzgün beslenmeyip biraz da uykusuz kalınca hemen alarm verdi vücut :)

Aynen canım. Aslında şu dönemde çok sakin, çok rahat olmamız lazım. Ufak sorunları büyütüyoruz, vücut da böyle alarm veriyor işte. Bundan sonra daha sakin, daha stressiz olmamız lazım. Bebeğimizin karakteri ve gelişimi için çok önemli detaylar bunlar.

Selam anneler biz doktordan geldik az önce. Miniğim kıpır kıpır yüzüyodu resmen. Kalbimizi de tekrar dinledik. Cinsiyetini tahmin eden arkadaşlar vardı. Benim bebeğime de bakabilir misinizacaba

al benden de o kadar artık
şeker yemekten şeker komasına giricem.sanki tükürük bezlerim zehir salgılıyor çok acı bir tat var.

kızlar şu kulaktan ateş ölçer de hangisini tavsiye edrsinz wewel mi öyle bir markda indrm vardı e bebkte.. bu ay alayım diyorum sona bırakmayayım sonuçta her daim lazım olan şey mama ve banyo suyu sıcaklığınıda ölçüyormuş...

weewel var bizde. alnından ölçüyor. harika, doktorunkiyle de karşılaştırdık bi gittiğimizde, birebir aynı çıkıyor. tavsiye ederim :)

harikasın yaa ben 3 kilo aldım bile, fena iştahım açık, hiç midem bulanmadı sadece iştahım açıldı dikkat etmek gerek ama çok kötü hissediyorum kendimi böyle, ama durduramıyorum. ben de başlıyayım artık bari bir liste yapıp uyayım. yoksa dediğin gibi üzüleceğim.

Kizin hayirli olsun cnm benim dr da gyno ferro sanol verdi ben de decaviti sordum bunu kullan ona gerek yok dedi... krill oil verdi zinc c birde... zinc c yi 1 sise kullansam yetiyormus... yalniz gyno ferro dışkı rengini yesil yapacak sakin korkma 10 gundur kullaniyorum icindeki demirden oluyormus...

Ben dr uma kasilma sancisini nasil ayirt ederim dedigimde adet sancisi gibi olursa kasilmadir demisti bu sebeple bir druna danis belki magnezyum verir... magnezyum sanciyi kesiyor.

cok gecmis olsun canim...allah kaldiramiyacagin yuk vermez...sen bunu da atlatirsin...insallah tez zamanda sende kizinda sifa bulun
Çok sagol canm inslah öyledir. Şu ara resmen tükendiğimi hissediyorum hiç enerjik yok. Herşeye aglar oldum. Resmen hayattan tat almiyorum

al benden de o kadar artık
şeker yemekten şeker komasına giricem.sanki tükürük bezlerim zehir salgılıyor çok acı bir tat var.
Aynen canım aynen. Artık ne şeker ne kraker ne leblebi hiç birşey görmek istemiyorum. Bir an önce atlatiriz insallah bu durumu.

Herkese hayırlı günle kızlar. Allaha çok şükür gonlume göre bir dr buldum. Bebeğimi görürüz umuduyla gittim. Geçen haftada ultrasona girdiğimiz için. Bu hafta girmeyelim haftaya hem ense kalinligina da bakarız daha iyi olur dedi. Tsh da biraz düşüklük var takip onerdi.
Hamurisi ekmek yerine süt yoğurt peynir le mideni bastir dedi. Balık ceviz ihmal etme dedi. Haftaya cinsiyeti de öğreniriz dedi çok sevindik. İnsallah haftaya gösterir de rahatlariz bu merak gider.

çok sewindim canım dr önemli,ne güzel az kaldı seninde öğrenmene, bende 17 sınde öğrenicem kısmetse,buarada benim de hiç enerjim yok yatsam fırsatım olsa bütün gün yatarım herhalde,ama öyle bir şansım yok tabi de,2. trimester enerjisi gelir inşallahh bizedeee

sagol canim icim rahatladi...zaten amniyosentez dese bile yaptirmam sanirim...dun kizimdayken yaptırdığım teste baktimda bu testten daha dusuk rakam değerleri
Amniyosentez cok tehlikeli... nifty test diye bisey var bence tum gebelere ondan yapilmali... ama ne devlet ne de ozel sigorta karsilamiyor fiyati 2000 tl... ama rutin test olmali sadece kan veriyorsun oradan cocugun neyi var neyi yok cinsiyetine kadar cikiyor...

Telsizin markasi nedir?

Çok sagol canm. İnsallah öğreniriz cinsiyetlerin en sona kaldık ayın 15 i nasıl gelecek bakalım. Birde gostermezse şaşırmam. Kızımı 18. Hafta öğrenmiştim. Ay o enerjiye bir an önce kavuşmak istiyorum yoksa ev gidecek artık. Biri yapsa yesek sonrada toplasa şöyle bir süpürge yapılsa diyorum. Ama olmuyor iste. Eşim mahvokdu. Ama banane katlanacak. Bazen çok söyleniyor yoruldum diye ama banane

Kızlar benim ihtiyaç listemizde şöyleydi
Kizim için
Bilimum kıyafet harici
Emzik (nuk chicco wee kauçuk uc kiraz üç silikon üç hepsini denedim almadı ama )
Biberon (dr browns)
Alt açma bezleri
Pamuk (bebeğinin altını hep pamuk ve suyla aldım)
Acı elma yağı gaz için
Atesolcer
İlk ay gece lambası kullandim
Otribebe
Pisik kremi
İnce tarak
Şampuan
Kuveti filesi kova masrafasi
Havlu
Oto koltuğu ana kucagi diye de geçiyor sanırım.. babymallden epey indirimli aldım
Bebek arabası internetten aldm pişman oldum. Kesinlikle deneyerek alin

Kendime

Emzirme atleti-çamaşırı
Pompa
Bolca ped stoğu koliyle aldım
Pijama takımı
Aklıma bunlar geldi.
Evde bol kimyon rezene bhlundurdum

Ankara'da kontrole giden kızlar nerede kontrole gidiyorsunuz doktorumu değiştirsem mi acaba diyorum

haklısın canım katlansınlar birazcık, biz napalım, daha fazla yoruluyoruz, ewin neredeyse bütün yükü biz de ,azıcık yardım ediyorlar onda da söylenmesinler. geriden geliyoruz canım biz az kaldı sayılır öğrenicez kaçışları yok bebişlerin,kızlar nazlı oluyorlar işte bak cinsiyette bile benim ewin de ciddi bir temizliğe ihtiyacı var,ama ne kadar silsemde toz oluyor hemen, hem arka, hem ön tarafımzda bitmek bilmeyen inşaat var,cam açamaz oldum gündüzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…