2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın hanımlar

Benle aynı durumdasın. Aralarda kuru meyveler, ceviz, badem vs. gibi şeyleri yiyebilirsin. Kefir de faydalı eğer süt içemiyorsan

Eki Görüntüle 1949524 kizlar doktor kıza benziyor dedi ama bide siz bakın :)))))
Bence de kız

Eki Görüntüle 1949663

kizlar sonunda resim ekleyebildim bebisimin gec oldu biraz ama tahminlerinizi bekliyrm.
Erkek gibi canım Hatta eminim..

Günaydın bu sefer depreme uyandım Ayvacık'ta olan depremleri duymuşsunuzdur ben Çanakkale'nin ilçesinde oturuyorum ve burdada fazlaca hissediyoruz dün sabah yediden bu yana hiç durmadı Allah'ım sen hepimizi koru
Geçmiş olsun

3 aydan sonraki bulantılar rahmin büyümesi ile mideye olan baskı yüzündenmiş. Ben de 16. haftayı bekliyorum. Çoğu arkadaşın o haftalarda tamamen geçmiş bakalım..

Ah canım ya. Yorma kendini Koşuşturma bence artık, bırak kalsın işler boşver. Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. Hayırlı olsun yeni eviniz bu arada :) Yeni bebiş, yeni ev :)

gözünaydın canım ne güzel öğrenmişsin,herşeyin yolunda olmasına da sevindim kızlar genelde daha geç gösteriyorlar diye biliyorum ama dr da önemli cihazlar da, tekrar hayırlı olsun kızın
Teşekkür ederim. Artık haberler gelmeye başlar herkesten

Kızlar Ramazan'da yaklaşık 6 aylık olmuş olucaz oruç tutabilir miyiz sizce kazaya mı kalır hepsi Nasıl olur

ben oğlumda bigün bile tutamadım. deniyeyim dedim elim ayağım titriyodu açlıktan. emzirirken de tutmadım sütüm azalır diye. 60 günü tam bitirdim ikinciye hamile kaldım :):) yine aynısı olur. Rabbim izin vermiş tutabilen tutsun tabi de zorlamaya gerek yok . tabi sonradan geçti gitti diye kazaları tutmamazlık etmemek gerek :) o da çok zor oluyo. herkes yerken oruç tutmak yani etrafımdakileri gaza getiriyodum hadi birlikte tutalım zayıflarsınız sağlıklı olursunuz vs. diye. alevi bi arkadaş var işyerimde. o bile gaza gelip oruç tutmaya başlamıştı annesinden gizli :)

Ben de 3 kilo aldım canım ya, 63 olmuşum. Bu benim için bir kilo rekoru. Daha nereye gidicek bu durum bilmiyorum. :) Akşamları artık servisten erken inip biraz yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama hemen tıkanıyorum sonra 1.kata asansörle çıkıyorum:)

Aynen öyle evde bir bayram havası var. Eşim ve oğlum kutlama yapıyor kız olacakmış diye. Sağlıkla gelsinlerde yinede çok sevindik tabii Eğer gitme durumun varsa git bence canım. Yani ben olsam öyle yapardım

Canım hayırlı olsun. Kız evlat güzeldir, bize de öğrenmek nasip olsun inşallah. Biz de perşembe gidicez, inşallah cinsiyeti görebiliriz.

ne güzel maşaAllah. bi kız bi erkek ideali yakalamışsın :) Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin.

inşallahh çok rekor kırmadan geçiririz canım yürüyüşten sonra asansörle çıkman iyimiş canım

hayırlı olsun canım banada doktor kıza benziyor dedi gördüğüm rüyalarda kızı işaret ediyordu daha tam net değil ama kız ihtimali yüksek sanırım bizimde :))

Ay hafi ne güzel haberlerle dönmüşsün maşallah o zaman kızımıza

Böyle şeyleri buradan paylaşmak çok faydalı, teşekkürler canım

ben ilk bebeğimde bunu kullandım. çok rahat ettim çevremde herkese tavsiye ediyorum. Gögüs yarası yaşamayan anlayamaz. Meme ucu bir yara olursa gögüs pedleri sizi asla kurtaramaz yapışmaması, herhangi bir şeye değmemesi lazım gerçekten büyük acı. İlk defa emzirecek anneler daha çok dikkat etin. Herkeste yara olmuyor dilerim ki olmaz. Gögüs ucu çatlakları yaraları için krem sürüp bu kalkanı takınca hem ilacın faydasını daha çok görüyorsun hem meme ucu kurumuyor nemli kalıyor hemde meme ucunu çıkartıyor öne doğru bebek emeceği zaman çok işe yarıyor. Sütünüzü depoluyor kıyafet ıslanmıyor isterseniz burdaki sütten bile birikim yapabilirsiniz. :) memeniz iyileşince pedlere geçmek daha rahat tabiki. pazarlamacı gibi oldum ama ben bulana çok dua ettim. kimse boşuna acı çekip yıpranmasın. deneyin pişman olmasınız.

Saol bilgi için canım. Baya faydalı bir şeye benziyor, dileriz ki yara olmaz ama olursa da bu üründen alıcaz anlaşılan. :)

Annenin yakın olması çok rahatlatıyor insanı, öok doğru bi karar almışsınız bence de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…