Benle aynı durumdasın. Aralarda kuru meyveler, ceviz, badem vs. gibi şeyleri yiyebilirsin. Kefir de faydalı eğer süt içemiyorsanBende süt tuketemiyorum... hamur işine bu aralar pek bi düşkün oldum.. tatlı yemiyorum fazla.. çok canımı sıkıyor bu durum meyve yi çoğu gün unutuyorum yemiyorum süt içemiyorum yumurtayi yeni yeni yemeye başladım ekmeği azalttim bende.. artık her gün düzenli meyve süt peynir yoğurt bunları duzenli yemem gerekiyor ama unutuyorum
Bence de kızEki Görüntüle 1949524 kizlar doktor kıza benziyor dedi ama bide siz bakın :)))))
Erkek gibi canımEki Görüntüle 1949663
kizlar sonunda resim ekleyebildim bebisimin gec oldu biraz ama tahminlerinizi bekliyrm.
Geçmiş olsunGünaydın bu sefer depreme uyandımAyvacık'ta olan depremleri duymuşsunuzdur ben Çanakkale'nin ilçesinde oturuyorum ve burdada fazlaca hissediyoruz dün sabah yediden bu yana hiç durmadı Allah'ım sen hepimizi koru
3 aydan sonraki bulantılar rahmin büyümesi ile mideye olan baskı yüzündenmiş. Ben de 16. haftayı bekliyorum. Çoğu arkadaşın o haftalarda tamamen geçmiş bakalım..bende yemek yapamıyorum bizde hep kahvaltı ama ben onuda yiyemiyorum ben bu aralar hiç bişey yiyemiyorum nedense ya çok değişik oldum aslında artık geçmesi lazım değilmi bu işin geçsede yesek kendimize gelsek ben başkasındada yiyemiyorum işin garip tarafı hazır yemekte midemi bulandırıyo doktor sonuna gelmişsin dedi ama hiç öyle durmuyo:)
Yordum kendimi, evimizi taşıdık, bu arada ağrım oldu doktora gittim, tabi ray dan şüphelendim ben giderken, doktor da içim rahat etsin diye verdi sanırım. Ah bir dinlenebilsem iyi gelecek de ben hala hamile olmadığım günlerdeki gibi koşturmaya çalışıyorum. Etrafımdakiler sağolsun frenlemese daha kötü olurdum. Şimdi yerleştik çok şükür, dikkat edeceğim kendime.
Teşekkür ederim. Artık haberler gelmeye başlar herkestengözünaydın canım ne güzel öğrenmişsin,herşeyin yolunda olmasına da sevindimkızlar genelde daha geç gösteriyorlar diye biliyorum ama dr da önemli cihazlar da, tekrar hayırlı olsun kızın
Kızlar Ramazan'da yaklaşık 6 aylık olmuş olucaz oruç tutabilir miyiz sizce kazaya mı kalır hepsi Nasıl olur
günaydın kızlarrbende 67 kg olmuşum 3 kg almışım, dün akşam iş dönüşü yürüyelim dedik ama belim çok ağrıdı,hamlamışım resmen,bütün gün oturup direk yürümek yorucu oldu,ama dewam edersem alışır sanırım vücut,üşenmezsem tabi
Aynen öyle evde bir bayram havası var. Eşim ve oğlum kutlama yapıyor kız olacakmış diye. Sağlıkla gelsinlerde yinede çok sevindik tabii Eğer gitme durumun varsa git bence canım. Yani ben olsam öyle yapardımgözün aydın canm çok sevndm kızlar ayrı bir favorım heleki oğlandan sonra.. haftaya çarşmba gtcektık 13+2 olacağım ozamn hem ikili tarama hem cinsyet için ..en son 15 gün önce gttik eşim perşembe gidelim dedi haftaya çok var daha dedi kafm karştı gtsek mi beklesek mi??
Günaydın kızlar. Dün gittik kontrole herşey yokunda çok şükür tam 12 haftalığız artık. Veeeeeee kızım geliyorbir oğlum vardı bir de kızım oluyor. Çook mutluyum. Çok güzeldi uzun uzun izledik minik kelebeğimi. Hemen nick değiştirdim artık herşey mavili pembeli dr dan çıktık miniğime ilk hediyesinide aldık. Şimdiye kadar hiç bukadar heyecanlanıp mutlu olmamıştım hemen doğsa da sarılıp koklasam cennet kokulumu
Aynen öyle evde bir bayram havası var. Eşim ve oğlum kutlama yapıyor kız olacakmış diye. Sağlıkla gelsinlerde yinede çok sevindik tabii Eğer gitme durumun varsa git bence canım. Yani ben olsam öyle yapardım
inşallahh çok rekor kırmadan geçiririz canımBen de 3 kilo aldım canım ya, 63 olmuşum. Bu benim için bir kilo rekoru. Daha nereye gidicek bu durum bilmiyorum. :) Akşamları artık servisten erken inip biraz yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama hemen tıkanıyorum sonra 1.kata asansörle çıkıyorum:)
hayırlı olsun canım banada doktor kıza benziyor dedi gördüğüm rüyalarda kızı işaret ediyordu daha tam net değil ama kız ihtimali yüksek sanırım bizimde :))Ben oğlumu da 10haftalıkken öğrenmiştim. Geçen gittiğimdede 10haftalıktı dr gördü ama emin olalım bir dahaki gelişine söyleriz dedi. Bu konuda gerçekten üstüne kimseyi tanımam hem çok bilgili hemde kullandığı ultrasonlar çok gelişmiş. Bu arada öğrendik biz canım kızım olacak
Kıyamam yaa, çocukken bende de olmuştu. Şuan okuyunca ağrısını tekrar hissettimTeşekkür ederim arkadasim. Dr a götürdüm kulak iltihabı olmuş malesef. İlk goturdugum dr anlasayfi su an çocuğum daha iyiydi
Ay hafi ne güzel haberlerle dönmüşsün maşallah o zaman kızımızaKızlar doktordan geldim herşey yolunda minigimin elleri ayakları yüzünü gördük ense kalınlığı iyi dedi kanı verdim bir hafta sonra sonuç kistim 2 cm mis hiçbir tehlikesi yok dedi cinsel ilişkiye engel değil.dedi vee kıza benziyor dedi :))) tam net değil.ama.
Hangi hastane canım? Baya uygunAy bunuda yazmadan edemicem ikili teste 40 TL ödedim Şaka gibi eşimle birbirimize bakıp kaldık
Böyle şeyleri buradan paylaşmak çok faydalı, teşekkürler canımCanım anakucagi ne ise yarıyor acaba hiç bilmiyorum.
Bu arada ebebekte tahterevalli marka besikler indirime girmiş bakabilirsiniz kızlar. Sadece bugüne özel. Ben bi tane beğendim ama emin değilim henüz.
Başta park yatak alacaktım ama vazgeçilmez geçtim. Ahşap, kurşunsuz boyalı besiklere bakıyorum. Baya fikir edindim. Sizin için de yazayım. Annelerin yorumlarını filan okudum.
*Yeri ve odası olanlar genelde ahşap besik seçiyor.
*Park yataklar gibi bunlar da kademeli oluyor. İlk kademe 8. aya kadar kullanılıyor. Hareketlenmeye başlayınca da alt kademeye indirebiliyorsunuz. Aynı park yatak mantığı.
*Bu yataklarda sevdiğim. Çocuk biraz büyüyup yatağına kendi çıkabildiğinde öndeki korkuluk çıkıp karyola olarak kullanılabiliyor. (Bi arkadaşımız montessori yataklardan bahsetmişti. Montessori eğitimine biraz göz attım. Bu şekilde çocuğun kendi çıkabileceği yükseklikte olması gerekiyormuş. Ben de montessori eğitimini çok sevdim araştırmalarım sonucunda uygulamaya karar verdim. O yüzden karyolaya dönüşecek olması önem kazandı. )
*İleride karyola olacağı için en az 70×130 ölçülerine bakarsanız iyi olur.
*Genelde anneler bebek hareketlenmeye başladığında geniş yatak olmasının daha faydalı olduğunu yazmışlar.
*Bu tarz besikleri 4-5 yaşına kadar kullanabiliyorsunuz.
*Sallanma mekanizması olanlar mevcut. Daha sonra sabitleyebiliyorsunuz. Çoğu modelde tekerlek de var.
*Odayı ayırmak istediğinizde rahat rahat çocuğun kendi odasında da kullanılabiliyor.
*Gel gelelim sepet besiklere. Bunlar her ne kadar çok tatlı olsa da kimse tavsiye etmemiş. Kullanım süresi maksimum 6 ay oluyormuş. Sonra düşme tehlikesi oluyormuş.
Fiyatlar bana biraz pahalı geldi tabi 650den başlayıp 900e kadar uzanıyor. Babytech ve tahterevalli markalarını beğendim ben. Bunlar genelde içinde yatağı, yorganı, çarşafı, cibinligi vs. ile satılıyor.
Baya bi araştırma yaptım nette.
Umarım faydalı olur sizin için de bu bilgiler.
canım ben Çanakkale'nin ilçesindeyim aslında çoğu şey kazık ama nedense bu test ucuzmus baya sevindik :))Hangi hastane canım? Baya uygun
Ya kızlar bilmediğim için soruyorum. Ben de bu ürünü görüyorum da pek anlam verememiştim. Göğsümüzde sürekli bununla mı dolaşıcaz? Yani tuhaf bir his olmaz mı? Kullanan oldu mu bu tarz ürünleri? :)
ben ilk bebeğimde bunu kullandım. çok rahat ettim çevremde herkese tavsiye ediyorum. Gögüs yarası yaşamayan anlayamaz. Meme ucu bir yara olursa gögüs pedleri sizi asla kurtaramaz yapışmaması, herhangi bir şeye değmemesi lazım gerçekten büyük acı. İlk defa emzirecek anneler daha çok dikkat etin. Herkeste yara olmuyor dilerim ki olmaz. Gögüs ucu çatlakları yaraları için krem sürüp bu kalkanı takınca hem ilacın faydasını daha çok görüyorsun hem meme ucu kurumuyor nemli kalıyor hemde meme ucunu çıkartıyor öne doğru bebek emeceği zaman çok işe yarıyor. Sütünüzü depoluyor kıyafet ıslanmıyor isterseniz burdaki sütten bile birikim yapabilirsiniz. :) memeniz iyileşince pedlere geçmek daha rahat tabiki. pazarlamacı gibi oldum ama ben bulana çok dua ettim. kimse boşuna acı çekip yıpranmasın. deneyin pişman olmasınız.
Sağol Canım... çok haklısın bende öyle telkinlerle daha rahat ediyorum... Kuranı kerim gerçekten çok rahatlatıyor... bende 28. haftalarımda istanbula annemlere gideceğim.. burada çok yalnızım kimsemiz yok. eşim çok yoğun öyle karar aldık orada daha rahat edeceğim.. oturduğum yerden de çok sıkıldım kapıya çıkıyorsun ve terkedilmiş gibi taşınacağız da inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?