2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen sorma canm. Benim yaptığım işi yapsa eminim bayılır.
Valla bizde inşaat yok ama evim çok feci. Her yer dağınık. Bir tek temizlik değil. Her hafta çekmece dolap fatma duman oluyor. Kizim boyunun yettiği her yeri karıştırıyor. Bir süredir ipin ucu kaçtı. Baştan aşağı bir temizlik gerekiyor yani. Aman napalim yaa ilerde yapariz

ben çok önceden Braun kulaktan ateş ölçer ini almıştım çok memnunum ama şimdi alsam bende alından ölçer alırdım

Ben dr uma kasilma sancisini nasil ayirt ederim dedigimde adet sancisi gibi olursa kasilmadir demisti bu sebeple bir druna danis belki magnezyum verir... magnezyum sanciyi kesiyor.

Saol canım, sancım biraz hafifledi şimdi. Perşembe kontrolüm var doktorumla konuşcam.

Kızlar liste hazırlayanların elleri dert görmesin. Bir sürü şey öğrendim yine :) Saolun iyiki varsınız.

'Çocuklu evi toplamak,kar yağarken kapının önünü süpürmeye benzer' miş çok doğru demiş kim demişse canım, bugün okumuştum bir yerde denk geldi :) çocuklarımız mutlu olsunlar da varsın ew dağınık olsun, bizim oğlan da öyle bayılıyor çekmeceleri dağıtmaya,geçen gün parmak uçlarına basarak makyaj malzemelerimi almış çekmeceden,bide fondöteni dökmüş yorgana,görünce bir içim gitti tabi, ama kızsam nolcak olan olmuştu, sadece elinden aldım oğlum bunlar oyuncak değil,yerine koyalım dedim, olan yorgana oldu çıkartamadım lekeyi

öyleymiş canim...kizimdayken bir arkadasin ikili testi cok riskli cikmisti ...oda bu dedigin testten yaptırdı....cok pahaliydi o zaman gerci simdide oyleymis...tertemiz cikti sonucu...

Günaydın bu sefer depreme uyandım Ayvacık'ta olan depremleri duymuşsunuzdur ben Çanakkale'nin ilçesinde oturuyorum ve burdada fazlaca hissediyoruz dün sabah yediden bu yana hiç durmadı Allah'ım sen hepimizi koru
geçmiş olsun, çok kötü bir durum yaşayan daha iyi anlar aman dikkat edin, gözünüz kulağınız açık olsun

sordum canım 14.haftadan sonra yavaş yavaş başlayabilirsin dedi

ay çok güzel bir haber, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)

ay çok güzel bir haber, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Ah canım ya. Yorma kendini Koşuşturma bence artık, bırak kalsın işler boşver. Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. Hayırlı olsun yeni eviniz bu arada :) Yeni bebiş, yeni ev :)
kısmetiyle geliyor bebeğimiz. allah herkese sağlıklı bebişler versin canım, önemli olan onlar, gerisi hallolur. bıraktım işi gücü, akşamları 1 saat uğraşırım yavaş yavaş toparlarım evi. zaten inan bel fıtığının ve bu yorgunluğun da katkısıyla kendimi yaşlı gibi hissediyorum. hemen yoruluyorum ve enerjim tükeniyor, oysaki ceylan gibi sekerdim hormonlar vücudu ele geçirmiş durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…