2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benm eşim de şakayla karışık 4 çocuk diyor. Ben de niye beni 18 imde almadın diyorum büyük konşmuş olmayayım da şu saatten sonra 3 çocuk daha mersi canm ben almayayım :)) Allah olanları korusun sağlık versin. İsteyen ve bakabilecek herkese de çocuk versin .

Bunun üst versiyonu da hayırlı geceler anne baba diyip emekleyerek beşiğe gidip yatma :))) yuh yarabbim maşallah bana çok ütopik geliyor öyle uzak ki. Biraz kınayayım da başıma gelsin o nası ilgi alakasız anaymış insan biraz çaba sarfeder yahu kınıyorum:))))

Var canım boyunu ayarlıyorsun. Ona göre kullanıyorsun. Çok kullanışlı o yüzden. Bebek ufak olunca içinde kaybolmuyor yani :)

Var canım boyunu ayarlıyorsun. Ona göre kullanıyorsun. Çok kullanışlı o yüzden. Bebek ufak olunca içinde kaybolmuyor yani :)

Uyusa dert uyumasa dert :) analar hep dertli

hifanur 6 7 saat uyudu o bile fazlaydi demissin ama 6 7 saat kesintisiz uyumasi fazla degil. Onun disinda her bebek az uyur diye birsey yok tum bebekler kendi duzenlerine ve metabolizmalarina gore yasiyorlar ve duzen kuruyorlar. 1.5 da uyuyup 9 da kalkmasi anormal birsey degil. Bu donemde zaten drlar 14 ila 17 saat arasinda uyumalarinin normal oldugunu soyluyor haa bazi bebek de gunde toplasan 8 saat zor uyuyordur onda da bir anormallik yok. Onunda vucut ritmi öyledir. Zaten hasta degilse nesesiz degilse gelisimi kilo almasi duzgunse uyku kriter degil. Ne guzel iste uyusun sen de isini gucunu gör

Sist kız nazar etme

Yalnız değilsin kesinlikle canım. :) Geçenlerde teyzem yardıma gelmişti, ben uyurken de Ege'nin dolabını düzeltmiş işte katlamış eşyalarını koymuş falan. Tamamen de iyi niyetli. Ben o dolabı görünce bir gözlerim doldu, sanki başka biri el sürünce kötü oldum. :) Değişik bir his anlıyacağın:)

Düşüncelerimi birebir yazıya dökmüşsün canım. Aynen :)

O kadarı da fazla sanki cnm. Yani belki onun hiçbir şeyi yoktur ama olabiliyor da.. şöyle söyleyeyim; görümcemin bebeği hiç ama hiç ağlamazmış, biblo gibi dururmuş.. malesef 2 yaş civarı otizm teşhisi konmuş.. şimdi 15 yaşında, ağlamıyor, yaramazlık yapmıyor; ama ne konuşuyor ne de kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayabiliyor o yüzden boşver, tek sağlıklı olsunlar da arada ağlasınlar, sinirlensin huysuzlaşsınlar; çünkü bu da onların iletişim kurmaya çalıştıkları anlamına geliyor..

Kızlar ne güzel uyku eğitimi falan konuşuyorsunuz. Bana mı çok imkansız geliyor acaba? Ege şuana kadar sadece 1-2 kez meme dışında uyuyabildi. Çocuğun resmen gözünden uyku akıyor, ağlıyor kendini parçalıyor ama yok kendi kendine uyumuyor. İlla ben kucağıma alıcam ve o da memede uyucak. Bazen "Oğlum gözünü kapa uyu işte bu kadar mı zor." diyerek uyku eğitimi vermeye çalışıyorum ama pek dinlemiyor bizim ufaklık. :)

Şaka bir yana metod falan paylaşıyorsunuz ekran görüntüsü alıyorum :) Okucam, ben de öğrenicem, böyle gitmez bu iş. :)

Dök içini canım, benim kv de bu şartlar bende olsa 10 çocuk yapar bakardım diyo kendi de cocuklarina pelte yedirmis yani nişastayı suyla karıştırıp vermiş. Şartları iyi değilmiş tamam ama dediğin gibi eğitimi, sağlığı, ilgisi kolay mi bir insan yeterli yetistirmek herşeyi iyi olsun diye çırpınmak.. Bende 'bizim zamanimizda'diye başlayan cümlelere artık kızıyorum bırakın da 30 yılda değişsin bazı şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…