2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kehribar kolye alan anneler sürekli takip bi değişiklik gözlemleyen oldu mu ?tabi mucizevi bi değişiklik olmaz ama biraz da olsa huysuzluguna salyasina etkisi falan oldu mu?

erkekler zaten babaligi daha gec anlarlarmis,bi yerde 1 yasinda anladiklarini okumustum. o yuzden ne kadar erken iletisime gecerlerse o kadar iyi:)

her iste bir hayir vardir,esin sana kizmis belki ama bazi seyleri de farketmesine sebep olmus,iyi de olmuş:)

illa bizim hasta olmamiz gerekmiyor bebeklere bakmalari icin. emzirme disinda biz ne yapiyorsak onlarin da yapmasi lazim. sagolsun benim esim eve girer girmez alir emiri,her seyini yapar. eminim herkesin esi boyledir. biraz sorumluluk vermek lazim.
bir de dunyanin binbir turlu hali var. hasta oldugumuzda bebislere bakmalari gerekecek belki de. o yuzden her seyi yapsinlar.

canim bu uygulamak istedigin egitim odada bebegi birakip cikilan mi?
bir de kademe kademe uzaklasilan var. hangisi?

Canım çok geç kaldın indirim açısından. Biz kehribarsepeti.com 'dan aldık ama indirim olmsyacağı için başka sayfalara da bakmanı öneririm.
Canım çok geç kaldın indirim açısından. Biz kehribarsepeti.com 'dan aldık ama indirim olmsyacağı için başka sayfalara da bakmanı öneririm.
Tamam canım teşekkür ederim

fileler cok rahat oluyor ,ben hic tek yikamadim emir cok kucuktu diye ama suan ele avuca geliyor,mecbur kalirsam filede yikayabilirim:)

'Lafügüzaf ' bu kelimeyi de ilk defa duydum hoşuma gitti kullanırım :)

sen hangi modeli uyguladin canim?

Bendim o ben hemen takip ediyorum

Valla nazara gelmesin diye burda demiyordum ama gece uykularına kocaman bi maşallah diyelim 8:30 da baslıyorum uyutma çalışmalarına tabi bazen kendi isteğiyle 7 bazende 9 u bulduğu oluyor. Geceyse sadece emzirip dik tutuyorum pışpış bile yapmadan gazı çıkıyor5 dk daha tutup yatırıyorum. Gece düzene girdi aslında gündüz başından kaldırmıyor ama zaten 3 ay sonra bakıcı gelecek oda ayrılmasın başından :) ayrıca çocuğa doyacağım derken onu da uykusuz bırakabiliriz ben hiç girmiyorum o toplara :)
Not: dışardan okuyup maşallah demeyenler varsa sizin bebişler de tepenizden inmesin inşallah

Kocaman bi masallaaaaaaaahhh size....

Kim yazmış bunu? İngilizce olması inandırıcılığını artırmıyor, yazarı kim?

canim bu uygulamak istedigin egitim odada bebegi birakip cikilan mi?
bir de kademe kademe uzaklasilan var. hangisi?
Aslında çok yöntem var sana hangisi hitap ediyorsa onu seçiyorsun ben tracy hogg önce pışpış patpat yapıp ağlama devam ederse yatır/kaldır olan yöntemi yapmaya çalıştım canım

Kim yazmış bunu? İngilizce olması inandırıcılığını artırmıyor, yazarı kim?
Cnm o psikoloji dalında bir derginin dijital yayınıydı. Ben de doktora sormak için notlara kaydetmiştim. dördüncü ayda uyku eğitimine başlayalım dediği için. Baby sleeping methods and brain development yazınca da çok çıkıyor bu tarz makaleler zaten.
Düzeltme : the Journal Developmental Psychology imiş kaynağı. Anadili olduğu için İngilizce bu arada. Ben tam olarak çeviremeyebilirim diye aynen kopyaladım, inandırıcı olsun diye değil yani :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…