2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar benim karnım dışardan baya baya belli oluyor sanırım. Az önce ilk defa biri "Sen hamile misin?" diye sordu, çok şaşırdım. Bir süre daha kamufle etmeyi düşünüyordum, bol bol şal falan kullanıcam artık bu gidişle.

Bebisler 4. Ayin icinde belli olmasi normal en fazla 1 ay a kadar imkansiz saklayamassin. Benim de belli oluyor...

Bebisler 4. Ayin icinde belli olmasi normal en fazla 1 ay a kadar imkansiz saklayamassin. Benim de belli oluyor...

benim de çok belli oluyor canım, hamile pantolonu aldım dün akşam,çok sıkmaya başlamıştı düğme kısımları pantolonlarımın,ikinciler daha çabuk çıkıyor diyorlardı, doğruymuş demek yani bende öyle oldu, ve bugün müdürüme söyledim hamile olduğumuu,beklediğim gibi olmadı hayırlı olsun dedi,hem sewindim hem şaşırdım, ama üstümden yük kalktı resmen

Doğru artık bu sorulara alışmak lazım. 1-2 aya ortaya soru da kalmayacak zaten, her şey ortada olucak. Ben nedense biraz gizliyim falan dedim ama öğreniyor herkes yavaş yavaş. Annem de zaten sürekli "Kızım niye saklamaya çalışıyorsun, doğurunca mı haber vericen insanlara?" diyor.

Ben de daha kimseye söylemedim Can'ım aileler şehir dışında iş yerinden birkaç arkadaş biliyor sadece diğerlerine de söylemedim şok olacak herkes söyleyince bir ay dah saklayabilirsem 4aylukken söylemeyi düşünüyorum ailelere

Ah bir tek göbüş olsa neyse, bende göğüste kocaman oldu, sanırım oradan daha çok anlaşılıyor.

Kızım için kamera almamıştık ama bu sefer almak istiyorum ben de büyük kolaylık. Hangi marka sizin kamera memnunsunuz sanırım

Kızlar kızım grip oldu ve banada bulasti çok kötüyüm kızıma mi bakayım kendime mi bilemedim dikkat edin çok zorr

Kizlar bende bi tahmin alabilirmiyim bizde bugun kontrolden ciktik hersey cok iyi cok sukur ama plesanta da kucuk kucuk kanama varmis progestan kullanicam tekrar bu gibi bi kanama yasayipta gecen varmi merak ediyorum :)

Eklentiler

• IMG-20170207-WA0021.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…