Kızlar benim karnım dışardan baya baya belli oluyor sanırım. Az önce ilk defa biri "Sen hamile misin?" diye sordu, çok şaşırdım. Bir süre daha kamufle etmeyi düşünüyordum, bol bol şal falan kullanıcam artık bu gidişle.
Kızlar benim karnım dışardan baya baya belli oluyor sanırım. Az önce ilk defa biri "Sen hamile misin?" diye sordu, çok şaşırdım. Bir süre daha kamufle etmeyi düşünüyordum, bol bol şal falan kullanıcam artık bu gidişle.
benim de çok belli oluyor canım, hamile pantolonu aldım dün akşam,çok sıkmaya başlamıştı düğme kısımları pantolonlarımın,ikinciler daha çabuk çıkıyor diyorlardı, doğruymuş demek yani bende öyle oldu, ve bugün müdürüme söyledim hamile olduğumuu,beklediğim gibi olmadı hayırlı olsun dedi,hem sewindim hem şaşırdım, ama üstümden yük kalktı resmen
Doğru artık bu sorulara alışmak lazım. 1-2 aya ortaya soru da kalmayacak zaten, her şey ortada olucak. Ben nedense biraz gizliyim falan dedim ama öğreniyor herkes yavaş yavaş. Annem de zaten sürekli "Kızım niye saklamaya çalışıyorsun, doğurunca mı haber vericen insanlara?" diyor.
Doğru artık bu sorulara alışmak lazım. 1-2 aya ortaya soru da kalmayacak zaten, her şey ortada olucak. Ben nedense biraz gizliyim falan dedim ama öğreniyor herkes yavaş yavaş. Annem de zaten sürekli "Kızım niye saklamaya çalışıyorsun, doğurunca mı haber vericen insanlara?" diyor.
Ben de daha kimseye söylemedim Can'ım aileler şehir dışında iş yerinden birkaç arkadaş biliyor sadece diğerlerine de söylemedim şok olacak herkes söyleyince bir ay dah saklayabilirsem 4aylukken söylemeyi düşünüyorum ailelere
soguk süt...2 yudum iç sadece 2 yudum...üstüne ne bisey ye ne bişey iç..yarim saat idare eder..sonra yine yapacaksın...uzun süreli etki istiyorsan gaviskon şurup...
Ateşölçeri kesinlikle unutmamak lazım gerçekten. normal termometreyle çok zor bebeğin ateşini ölçmek. alından ölçenler efsane! bir de bizim aldığımız telsiz aynı zamanda ateşini ölçüyor. telsiz alacak arkadaşlara tavsiye ederim. zaten telsizi de kesinlikle tavsiye ederim. biz kameralı ve sesi iki taraflı iletenlerden tercih ettik. dediğim gibi hem temassız ateş ölçüyor, hem ilk aylar için biberon, emzirme uyarıları vs var. büyük rahatlık... fazla para vermek istemeyenler için ebebekte her fiyat aralığına uygun telsiz var.. hatta 2.el almak da çok mantıklı olucaktır çünkü eskiyen, kirlenen, leke tutan bir şey değil...
Kizlar bende bi tahmin alabilirmiyim bizde bugun kontrolden ciktik hersey cok iyi cok sukur ama plesanta da kucuk kucuk kanama varmis progestan kullanicam tekrar bu gibi bi kanama yasayipta gecen varmi merak ediyorum :)