2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet ben yaptiricam mesela ama ozel testler bunlar o yuzden pahali keske rutin olsaydi herkez yaptirsaydi sen soylemistin bana da gerci doktorum da bu kontrolde hatirlatti amiyosentez tarih olacak dusuk riski olusturabiliyor dedi bu test Tr de ucuzmus valla 795$ burda odeyecegimiz rakam ve %99.8 dogruluk payi suphesi olanlar yaptirsin doktorum 13 haftada yaptirma in daha guzel olcacagini soyledi bakalim 12 haftada degerleride gorucez ama once tedbir sonra takdir herzaman prensibim olmustur hayatta

bende kilolu hamişlerdenm hamilelkten önce nekadr diyet spor yaptysam hiç faydasını göremedim... tabi gebelikten bi kaç ay önce hamile klamk için kullandgm hormon ilaçlarımdan aldığım kilolar cabasıydı ... hamdolsun 3 ayı doldurduk 4,5 kilo verdim inşaallahta sonrasında çok almam ben memnunm doktrmda sorun yok besleyici şeyler ye gerisi sıkıntı değil dedi.. :)

balbocegim2 sen buna göbek mi diyorsun canm. Minicik daha yaa. Birde benimkini görsen bugün iyice şişti
bana çok gibi geldi canım,ilkinde bu aylarda hiç belli olmadığı içintabi göbekte kalmıştı biraz önceki doğumdan,eminim seninki de çok değildir,sanırım insan kendikini çok büyük görüyor canım benim

bende ne ne balık hiç düşkün değildim şimdi daha beter oldum geçen akşam eşim aradı yolda ne yiyicez dışardan bişey alıyımmı tavuk balık felan dedi ben isimlerini duyunca öğürdüm zaten kavga etik sen bilerekmi yapıyosun bana diye öyle kapattık.gerçekten artık yesekte millette rahatlasa .

seni çok iyi anlıyorum adını duyuynca tiksiniyorum bende görmeye bile tahammülüm yok kaç günden sonra eşime tarhana çorbası yapabilidim akşam ama salça yag kokusu öf öf kokudan SONRA BNDE YİYEMDM Yİne yoğurtla muzdu menüm

Ne güzelll :) o zaman sadece bebek için yiyelim, sağlıklı beslenelim ve karlı çıkalım lütfen :))))) benim için korkunçtu, her gören ya çok kilo almışşsın diyodu ya da onu ima edicek şekilde bakıyodu. Çok kötü bir his. Bir daha yaşamak istemiyorum. Ama tabi emzirme dönemi de çok öenmli; eğer herkesin lafını dinlerseniz malesef çok alınıyor. Ben dinledim; ne verirlerse yedim içtim , toplamda 100 lt boza bitirmişimdir herhalde :)))) bu sefer sadece su :))))

Şimdi doktorlar tamamen yanılgı olduğunu söylüyor bunun; iki doktor da bana kendimize alınan kilonun hiçbir faydası olmadığını söyledi. Hatta kaynağı hamur işi, pirinç vb ile şeker olan kilonun aksine anne ve çocukta şeker ve obeziteye sebep olacağını, yeterli vitamin, et süt ve sebze alımını sağladıktan sonra kilo almanın hiç şart olmadığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…