2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Of ya ben zaten kilolu olarak hamile kaldığım için hiç hamile olduğum belli olmuyor.Umarım kilolar bela olmaz.

Grip olan arkadaslar cok gecmis olsun. Durumu dr unuzla mutlaka paylasin gebelikte enfeksiyon tehlikeli vucuttan atmaniz lazim.

Ben almamıştım ama bu sefer alabilirim inanılmaz sırt ağrısı oluyor çünkü hep yastıkla falan denge kurmaya çalışıyordum daha kolay bi çözüm. Sağol hatırlattığın için ☺

Çok saol :) doktor da hatırlattı dışkı olayını. Bir de yatmadan önce için dedi. Demek ki duruma göre değiştiriyorlar vitaminleri.

Darısı başımıza. Nasıl bir his çok merak ediyorum :)

Ben de dün doktora "bugün bi hissettim sanki bebeği" dedim. Yüksek ihtimalle uydurmuşsunuzdur diye espri yaptı :) 16. Haftadan önce imkansız dedi. Düşünsenize içerde tepetaklak dönüyo o şu anda biz bakarken ve hiç hissetmiyosunuz dedi :)

Hanımlar sizinde yemek borunuza kadar yanma oluyor mu? Benim ara ara oluyorr ne geçirir ne iyi gelir biliyor musunuz?

Reflünüz var heralde, bende ilkinde olmuştu son aylarda, bunda da daha başlamadı ama başlıcak gibi. Doktor p...t diye bir ilaç vermişti. Mucize gibi gelmişti o zaman bana :)

Benim henüz hiç belli değil, halihazırda kilolu olduğum için heralde. Ama ben de çok belli eden şeyleri sevmiyorum. Panço uzun yelek ve hırka tarzı şeyler şık oluyor...

Çok saol :) doktor da hatırlattı dışkı olayını. Bir de yatmadan önce için dedi. Demek ki duruma göre değiştiriyorlar vitaminleri.
Aramizda 6 gun var sizinle ben de hissediyorum dr hayir diyor. Bugun teyzem de dediki aaa 4 aylik oldu bebek tabiki ara ara hissedersin... tecrubeli anneler olabilir desede dr lar inatla cıks diyor :)

Aramizda 6 gun var sizinle ben de hissediyorum dr hayir diyor. Bugun teyzem de dediki aaa 4 aylik oldu bebek tabiki ara ara hissedersin... tecrubeli anneler olabilir desede dr lar inatla cıks diyor :)

Evet :)) aslında mantıklı, çünkü şu an çok küçükler, 100 gr lık bıcırlar altı üstü :) bir de gerçekten tekme attıklarında daha öncekiler için "evet onlar bebeğin hareketi değilmiş" diyor insan :))) ama tabi içerisi çok hareketli, bebeğin kendisini değilse de onun sebep olduğu şeyleri hissettiğimiz kesin; o da güzel :)))

Of ya ben zaten kilolu olarak hamile kaldığım için hiç hamile olduğum belli olmuyor.Umarım kilolar bela olmaz.

Ben ilkinde zayıfken hamile kaldım çok aldım; onları veremeden ikinci oldu. Onda dört ayda beş kilo almıştım bile. şimdi de hiç almıyorum. Sanırım kilolular daha az alıyor olayı doğru. Sizin de öyle olur inşallah :) bu arada doktorum hamileliğini kilo vererek bitirenler bile oluyor, çocuğun gelişimiyle kilonun hiç alakası yok dedi. Fena halde motive oldum; almamak istiyorummmm :)

Aynen öyle canım, iş yerinden bir arkadaşım "-4"kilo ile Doğuma gitti. Normalde insan minimum 10kg alır arkadaşım kiloluydu 4 kilo verdi. Düşün bir de bebek 3,5kg ve suyu ve annedeki kan artışı vs hesaplasan demek ki en az 12kg vermiş arkadaşım normalde. Ama zayıf olunca hem göbek hemen çıkıyor hem de kilo çok alınıyor, orası doğru.

Vay be... Ben hamilelikle ilgili kitap okuyorum da. Orada çocuğu gelişimi için kilo alınması gerektiğini söylüyordu. Aksi taktirde erken doğum riski oluyormuş. Bir de mesela kilo boy oranına göre alınması gereken en çok ve en az kilo hesaplaniyor. Eve dönünce sizinle paylaşırım o kısmı.

Gastrit vardı reflüye çevirmişde olabilir cuma günü doktora gidip hemen ilaç isticem tavsiyen için teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…