2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Al benden de o kadar, bir an önce uyusunda işimi yapayım diyeheyecanla bekliyorum, o yüzden mi böyle oluyor acaba diyorum bir de hissediyor olabilir mi?
Bencede oyüzden oluyor :)) ben gündüz hiç uyuymaya çalışmıyorum illa uyusun dediğiö zaman uyumuyor çünki :) bıraktım kendi haline sabah bu saatlerde uyuyor olursa ozaman yapıyorum işleri yemek çamaşır başka çare yok ev süpürme silme eşim evdeyse anca

Geçmiş olsun bi an önce atlatırsınız inşşş

Çok geçmiş olsun minikleri ne kadar da korumak istesen kapıyorlar bir yerden. Bizimde eşim rahatsızlandı grip olacak gibiyim dedi çocuğu hemen uzaklaştırdım. Gül gibi bebekler ufaktan nem kapıyorlar hemen. Dilerim çabuk anlatırsınız

Cok cok gecmis olsun. Bebekler hasta olmasin ya. Valla benim de icim parcalaniyo

Çok güzelmiş ben de her şarkıya ninniye bir Defne ekliyorum. Dandini dandini dastana'ya bir kıta daha ekledim, bütün şarkıların da kendi Defne'si var

Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir de rahata kavuşur umarım bebiş.
Al benden de o kadar, bir an önce uyusunda işimi yapayım diyeheyecanla bekliyorum, o yüzden mi böyle oluyor acaba diyorum bir de hissediyor olabilir mi?
Kesinlikle hissediyorlar, ne zaman eve birisi gelecek olsa ve ben hazırlık yapacak olsam uyumaz, yapmam gereken bir iş varsa hatta tuvalete bile gitmem gerekiyorsa koyduğum yerde durmayacağı tutar. Dün kırk yılda bir yemek yapayım dedim. Akşam 4 gibi patlıcanları suya koydum dedim 2 saate uyursa yaparım 8'e hazır olur. 8 bucukta uyudu velet, onda da zırt pırt kalkıp beni isimden alikoyarak bir de 8 buçuğa kadar emmedi, ağlayıp yırtınıp reddetti. Hani sen şurada 2 dakika oyun halinda oyna ben geliyorum da mümkün değil bırakınca ağlıyor sanki cami avlusuna bıraktım

Hepinize Günaydın bu aralar gündüz uykusu konusunda biz de çok sıkıntılıyiz zaten uykusu var yatmak istemiyor yatınca da 40 dk yi gecmiyor aklıma sadece artık anne karnında olmadiklarinin tamamen farkindalar uyum sağlamada zorlandiklari icin böyle yapıyorlar diye bir fikir geliyor ha tabi bizimkinin memede uyuma alışkanlığı vardı bu ara meme reddi yaptığı için o yüzden de sıkıntılı oldu benimkinin red sebebini buldum 1.Karnı tok :) 2.tazyikli süt 2. Sebep için se bir şey yapamıyorum izin vermiyor umarım bu dönemi en iyi şekilde atlatiriz

beşik olarak ne kullanıyorsunuz. evet çok düzensiz gidiyor bir iki gün güzel gidiyor bir düzeni oldu diyorsun sonra bambaşka birşey istiyor. yeterki sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil ama güzel uyusalar ne iyi olurdu

Günaydın Benim de uyku konusunda derdim var 2 gündür gündüz uykusu 10ar dakika o da sallarsam. Dün sallamadan uyutayim dedim çocuk babası gelene kadar, akşam 7 falan, direndi uyumadi ağladı gözleri mahvoldu. 7den sonra da tamam sallamayalim dedi esim ama bizimki krizlere girdi morardi resmen çocuk ağlamaktan tıkanıyordu resmen . Beşikte hafif sallayinca uyudu hemen inat ya Bi de geçen gün iş için dışarı çıktım annem baktı süt de bıraktım ama bi 2 saat sonra aradı durmuyo diye ağlamaktan çıldırmış eve geldim kucağıma aldım sakinledi uyudu hep böyle mi olacak ilk başta böyle olup sonra alışan bebekler var mı??

ben de sallamadan uyutmakta çok zorlanıyorum uyur vaziyette bile yatağına yatırsam hemen gözlerini açıyor uyanıyor sallanmaya alışmış sanırım bebeğim yatakta birşey istiyor. ya da kucağımda emerken uyuyor. onda da yatağına koyunca genelde uyanabiliyor. ben de merak ediyorum ilk aylarda böyle sorunlar yaşayıp sonradan düzelenler var mı. bize bir umut olur:S

uykusu çok kısa sürüyorsa 10 dk 20 dk aç olduğundan olabilir ya da aşırı yorgun olduklarında da uykuya derin dalamadıklarından hemen uyanıyorlar. besledikten sonra 1. 15 dk ya da 1.30 dk geçtikten sonra gözlerini kaşımaya başlıyor o noktada hamağa koyup sallamaya başlıyorum ve hamakta uyuyor 45 dk. ama başka türlü uyumuyor tabi. besledikten sonra ne kadar zaman geçince uyutmaya çalışıyorsunuz bir ona bakın derim

bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitap var. orda çok güzel tavsiyeler var. günlük rutin aç olduğu nasıl anlaşılır uykusu geldiğinde neler yapar vs. ne kadar sürede uyutmalı beslemeli. bir bakmanı tavsiye ederim. ben ordakileri takip etmeye çalışıyorum bunu uygulayan annelerin tavsiyelerine uymaya çalışıyorum. ama sallayarak uyutmak işi bozuyor:S

Biktim arkadas ya bu kacinci mastit olusum cildiracam artik benim kiz memeden inmiyo saqiyorum hala nasil oluyo kafayi yicem sabaha kadar aqridan uyuyamadim bu nasil bi belaydi benim basimda emzirmekten soquttu beni bi 6 aylik olaydi hemen birakacam emzirmeyi offf okadar istediqim sey burnumdan qeldi resmen...!!!

canim cerraha gittin mi

Hahahahaah yookk canımm o günleri bekliyorum bende :)
Analık iste insani böyle sersem ediyo okuduğunu da anlamıyo:)

Sen bi genel cerrah a gitmismiydin?
İyi bi tedavi olsan ya,bak ben 5 gün igne yedim ilac kullandım bi daha hiiç tekrarlamadı sadece o gögsümde 2-3 gü emziremedim sagıp attım sonra normale döndü...

Bende ciddi ciddi okuyordum hahahhahaha
Ama pek mumkun bisey bence de

Gündüz uykuları nasıl peki? Biz bı aralar derin uyuyamıyoruz gündüzleri. Yarım saat kadar falan uyuyor, o da hepi topu iki kere falan. Uyku sürelerinin kısalması hatta bu kadar kısalması normal mi sizce?
bizim değişebiliyor hala bi düzeni yok bazen günde toplasan aksama kadar 2 saat bazen bir uyuyor 2 saat arada da 40dklar fln hala su düzen oturmus deil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…