2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaaa umutlandim bakkk... gerçekten öyle bir şey olabilir mi ki... bende kiloluyum ve almak istemiyorum... normal doğum istiyorum ama kilodan korkuyorum...

Günaydın herkese, çok mutluyum şuan sürekli kaygıyla yiyemediğim için bebek beslenemiyordur diye kendimi yiyordum huzursuzluk çok yaşıyordum iyiki kontrole gitmişim. doktor çok rahatlattı sağolsun. 1 kilo vermişim ama son aylarda acısını çıkartırım herhalde çünkü baya iştahım açılıyor o zamanlar. doktora sordum haftasıyla uyumlu mu diye bir hafta önde gidiyor dedi. beslenemediğim için baya üzülüyordum sevindim o yüzden.cinsiyetimizi söyledi kızımız oluyor adı bile bellli NİSA koyacaz karar verdik Allah herkesin gönlüne göre versin. hafif regl sancısı çektiğimi söyledim normal ama sıklığı önemli takip edelim bol sıvı alıp günde 2 defa soda içmelisin dedi. vajinal rahim ağzı kontrolümü yaptı 3.3 mm arch2401 şuan için iyi dedi. Biraz içim rahatladı ama bazı insanlarda 4 civarı falan oluyor bildiğim kadarıyla yinede az mı uzunluğu acaba diye etiketlemek istedim. yorumun ne olur merak ediyorum.

çok sewindim canım herşeyin yolunda gitmesine,böyle de dewam eder inşallah
Nisa prensese de kocaman bir maşallah

çok iyiymiş :):) bizimle dalga geçmiş resmen.

Doğrudur canım o şekilde okudugum için paylaşmak istedim.

Maşallah Nisa bebeğe :) Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canım.

yarın 12+2 olacağız çok ümidim yok ama cinsiyeti söylebilir mi ? haftaya carşmba yine gtcez ozaman daha net olur sanırm kızlar çoğunlukta darısı da bizim başımıza inşaallah :)

Doğrudur canım o şekilde okudugum için paylaşmak istedim.

Evet ben de öyle okumuştum, min 6 kilo diye biliyordum. Ama işte insan o psikolojiyle başlayınca kendine kilo alma hakkı tanıyo... hem abur cubura dadanıyoruz hem de bebeğe alıyorum diye kendimizi avutuyoruz çok takdir ediyorum ben kendini bırakmayan anneleri :)

yarın 12+2 olacağız çok ümidim yok ama cinsiyeti söylebilir mi ? haftaya carşmba yine gtcez ozaman daha net olur sanırm kızlar çoğunlukta darısı da bizim başımıza inşaallah :)

Bana 12. haftada büyük ihtimal kız demişti, bu hafta da kesin kız dedi :) kesin söylemese de tahminini söyler bence :)

Bana 12. haftada büyük ihtimal kız demişti, bu hafta da kesin kız dedi :) kesin söylemese de tahminini söyler bence :)
öncelikle sağlıklı olması ama kızım olmasını çok istyrm sağlıcakla inşaallah isimiz çok güzel adıyla büyüün ben Nisa ismni çok seviyorm ama kuzenm isimi ERVA istiyorum kızım olursa inşaallah

Bu da bizim bebek
kizlar sizin göbek yine normal benim 5 aylik gibi...hem kendi gobegim...hem bebek...hem gaz..ve ayni zamanda midede çıktı bayagi karnimda basketbol topu duruyor gibi...eve gidince bende çekerim...gozunuz gobek gorsun :)
ilginç olansa yanlarimdan kilo verdim gobegin lonk diye çıkmasına ragmen..ve kilo vermissin diyolar...bu arada 77 kiloyum ...

Teşekkürler. Ama bizimki Nisa değil :) biz daha kararsızız , ben azra düşündüm de annemle babam hiç istemedi nedense... bakıcaz daha :)

ayyy yerin dibine geçtim ayçiçeği ile karıştırdım yaww nicklerinsz benzeynce karştı soryyyy

Iki tur olcum yapiliyor rahim agzi birkaç yapidan oluşur bunlardan birinin adi internal os ve external os bir de rahim boynu... bazi drlar sadece rahim boynunu olcuyor bazi drlar ise internal os ve external os u da katıp olcuyor... bu ikisi 1 cm yapiyor... benim ölcumum os lar haric 2,6 iken dikisim atildi ama oslari hesaba katinca 3.6 cm oluyordu... normal bir gebede oslar dahil 4 ila 4,5 cm olmali... onemli olan senin drunun bu olcumu oslari katarak yapip yapmadigi benim dr oslar haric olcum yapiyor eger seninkide oyleyse aslinda 4 cm 4.3 cm civari biseydir... zaten bu kisalma olayi 18 ila 27 haftalari arasi cok sıkı takip edipmeli... kizin hayirli olsun cnm

Tam 12 de doktor bize kıza benziyor dedi yüksek ihtimal verdi ben 16.haftada kesinlesicegini düşünüyorum

Guzel sonuclar alacagindan eminim ama tedbiri de elinden birakmaman cok guzel. Mutlaka haber ver cnm

Bende aynıyım ya miyde çıktı alt karın zaten bebekden ve gazdan dolayı çıkık bildiğin 5 aylık göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…