2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Çook çok gecmis olsun,insallah bir an önce gecer iyi olur bebegin

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim kızlar gece ateşi düşmedi bi türlü sabah hastaneye gittik kan aldılar yavrumdan crp ve bazı kan değerleri yüksek çıktı maalesef iğneye başladık birde aynı zamanda amip olmuşuz aman diyim dikkat edin oğlumun kakası birkaç gündür yeşil ve sümüksüydü bende ön sütü çok emiyor diye düşünüyordum ama maalesef ondan değilmiş Kaka tahlili yapıldı ve sonuç amip sakın ihmal etmeyin bu sıra salgın varmış bebişleri ellerinden öptürmeyin artık kim öptüyse birinden geçivermiş maalesef elleri sürekli ağzında çünkü inşallah biran önce iyileşir gözümün içine içine bakıyor çok üzüldüm çok ağladım dua edin oğlum biran önce iyileşsin

Çok geçmiş olsun canım ilaçla düzelir hemen inşallah Gretchen Grundler kızında da vardı pis amipler onun geçti şükür
Oğlumun da kakası bikaç gündür yeşil memr reddi var az emdiği için diye düşünüyordum ama ondan olmayabilir gece emiyor ama yeşillik hala devam hafta içi gitmemiz lazım dr o zaman

soyle 11 lere 12 lere kadar deliksiz uyudugumuz gunler olacak mi,yoksa o gunler gecmiste mi kaldi
12lere kadar uyumak önümüzdeki 10 sene yalan gibi ama en azından gece deliksiz uyuyalım ben ona da raziyım

Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl oldu ateşi?
Bizde de amip vardı, 5 günlük bir tedaviyle geçti. Doktor bize banyo suyundan da olabilir demişti, eğer suyunu doğrudan musluktan kullanıyorsan önce kaynatmayı dene. İnşallah geçer tez zamanda. Hangi ilacı verdi?

Sen bi genel cerrah a gitmismiydin?
İyi bi tedavi olsan ya,bak ben 5 gün igne yedim ilac kullandım bi daha hiiç tekrarlamadı sadece o gögsümde 2-3 gü emziremedim sagıp attım sonra normale döndü...
Canim qitmedim qecti duzeldi diye ama surekli tekrarliyo qitmenin zamani qeldi sanirsam boyle hem cocuk rezil oluyo hem ben peki sık mi emziriyosun artik ? Benim bebek surekli memede olduqu halde olmasina sasiriyorum mesela

Gidin canım gidin ihmal etmeyin en azından için rahat eder

Allahtan acil sifalar diliyorum oglun için ve tün hastalarımız için. Bebegin hastalığı cok zor yaa yürek dayanmiyor ama gececek ve umarım hızlı iyileşir.
Canim qitmedim qecti duzeldi diye ama surekli tekrarliyo qitmenin zamani qeldi sanirsam boyle hem cocuk rezil oluyo hem ben peki sık mi emziriyosun artik ? Benim bebek surekli memede olduqu halde olmasina sasiriyorum mesela
Geçmiş olsun canım uzman bir doktordan tedavi almanda fayda var bence de. Sürekli memede olduğu halde neden oluyor ki sütün mü cok fazla acaba?

Ateşi düştü çok şükür grip de olduğundan daha ağır geçiriyoruz biz. Flagyl ilacını verdi günde 3 defa kullanıcaz canım inş bizimde kısa zamanda iyileşir

hic umut yok mu canim

Benim bebelerde yok canım ama her bebek farklı inşallah seninki uyur.

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzuna.

Beyaz nokta geçti mi canım

Kızlar bebeginizin dilinde beyazlık var mı?Ben süt içtiği için olduğunu dusunuyodum ama emerken çok ağlıyor pamukcuk mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…