Kızlar iyi geceler hepinize biz maalesef grip olduk
O kadar sakınmamıza dikkat etmemize rağmen şimdi nöbetteyim ateşi çıkıyor yavrumun öksürüyor ve burnu tıkalı nasıl canım acıyor o öksürdükçe ahhh ahhh
Doktora götürdük iki kez ilkinde sadece prospan diye bir bitkisel öksürük şurubu verdi birde sık sık burnunu temizle dedi ilaç vermek istemiyorum dedi ki bizde istemedik ama öksürüğü şiddetlenirse göreyim tekrar dedi bugün çok şiddetlendi tekrar götürdük antibiyotik kullanmayalım daha çok küçük dedi nefesi rahatlaması için buhar verdi sanki işe yarıyor gibi daha rahat nefes alıyor. Ama bugün tekrar ateşi çıkmaya başladı bir çay kaşığı calpol veriyorum maalesef inşallah biran önce iyileşir çok üzülüyorum Allah daha kötüsünden korusun tabi ama bu bile çok zor
soyle 11 lere 12 lere kadar deliksiz uyudugumuz gunler olacak mi,yoksa o gunler gecmiste mi kaldi
Canım üzgünüm ama o günler geçmişte kaldı oğlum 3 yaşında en geç uyandığı saat 8:30 düşün ben vazgeçtim artık sabah uyumaktan
Çok geçmiş olsun canım ilaçla düzelir hemen inşallahHerkese iyi dilekleri için teşekkür ederim kızlar gece ateşi düşmedi bi türlü sabah hastaneye gittik kan aldılar yavrumdan crp ve bazı kan değerleri yüksek çıktı maalesef iğneye başladık birde aynı zamanda amip olmuşuz aman diyim dikkat edin oğlumun kakası birkaç gündür yeşil ve sümüksüydü bende ön sütü çok emiyor diye düşünüyordum ama maalesef ondan değilmiş Kaka tahlili yapıldı ve sonuç amip sakın ihmal etmeyin bu sıra salgın varmış bebişleri ellerinden öptürmeyin artık kim öptüyse birinden geçivermiş maalesef elleri sürekli ağzında çünkü inşallah biran önce iyileşir gözümün içine içine bakıyor çok üzüldüm çok ağladım dua edin oğlum biran önce iyileşsin
12lere kadar uyumak önümüzdeki 10 sene yalan gibi ama en azından gece deliksiz uyuyalım ben ona da raziyımsoyle 11 lere 12 lere kadar deliksiz uyudugumuz gunler olacak mi,yoksa o gunler gecmiste mi kaldi
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl oldu ateşi?Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim kızlar gece ateşi düşmedi bi türlü sabah hastaneye gittik kan aldılar yavrumdan crp ve bazı kan değerleri yüksek çıktı maalesef iğneye başladık birde aynı zamanda amip olmuşuz aman diyim dikkat edin oğlumun kakası birkaç gündür yeşil ve sümüksüydü bende ön sütü çok emiyor diye düşünüyordum ama maalesef ondan değilmiş Kaka tahlili yapıldı ve sonuç amip sakın ihmal etmeyin bu sıra salgın varmış bebişleri ellerinden öptürmeyin artık kim öptüyse birinden geçivermiş maalesef elleri sürekli ağzında çünkü inşallah biran önce iyileşir gözümün içine içine bakıyor çok üzüldüm çok ağladım dua edin oğlum biran önce iyileşsin
Canim qitmedim qecti duzeldi diye ama surekli tekrarliyo qitmenin zamani qeldi sanirsamSen bi genel cerrah a gitmismiydin?
İyi bi tedavi olsan ya,bak ben 5 gün igne yedim ilac kullandım bi daha hiiç tekrarlamadı sadece o gögsümde 2-3 gü emziremedim sagıp attım sonra normale döndü...
Gitmedim canim ama qitmem lazim artik cok tekrarlamaya basladicanim cerraha gittin mi
Gidin canım gidin ihmal etmeyin en azından için rahat ederÇok geçmiş olsun canım ilaçla düzelir hemen inşallahGretchen Grundler kızında da vardı pis amipler onun geçti şükür
Oğlumun da kakası bikaç gündür yeşil memr reddi var az emdiği için diye düşünüyordum ama ondan olmayabilir gece emiyor ama yeşillik hala devam hafta içi gitmemiz lazım dr o zaman
Allahtan acil sifalar diliyorum oglun için ve tün hastalarımız için. Bebegin hastalığı cok zor yaa yürek dayanmiyor ama gececek ve umarım hızlı iyileşir.Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim kızlar gece ateşi düşmedi bi türlü sabah hastaneye gittik kan aldılar yavrumdan crp ve bazı kan değerleri yüksek çıktı maalesef iğneye başladık birde aynı zamanda amip olmuşuz aman diyim dikkat edin oğlumun kakası birkaç gündür yeşil ve sümüksüydü bende ön sütü çok emiyor diye düşünüyordum ama maalesef ondan değilmiş Kaka tahlili yapıldı ve sonuç amip sakın ihmal etmeyin bu sıra salgın varmış bebişleri ellerinden öptürmeyin artık kim öptüyse birinden geçivermiş maalesef elleri sürekli ağzında çünkü inşallah biran önce iyileşir gözümün içine içine bakıyor çok üzüldüm çok ağladım dua edin oğlum biran önce iyileşsin
Geçmiş olsun canım uzman bir doktordan tedavi almanda fayda var bence de. Sürekli memede olduğu halde neden oluyor ki sütün mü cok fazla acaba?Canim qitmedim qecti duzeldi diye ama surekli tekrarliyo qitmenin zamani qeldi sanirsamboyle hem cocuk rezil oluyo hem ben peki sık mi emziriyosun artik ? Benim bebek surekli memede olduqu halde olmasina sasiriyorum mesela
Ateşi düştü çok şükür grip de olduğundan daha ağır geçiriyoruz biz. Flagyl ilacını verdi günde 3 defa kullanıcaz canım inş bizimde kısa zamanda iyileşir12lere kadar uyumak önümüzdeki 10 sene yalan gibi ama en azından gece deliksiz uyuyalım ben ona da raziyım
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl oldu ateşi?
Bizde de amip vardı, 5 günlük bir tedaviyle geçti. Doktor bize banyo suyundan da olabilir demişti, eğer suyunu doğrudan musluktan kullanıyorsan önce kaynatmayı dene. İnşallah geçer tez zamanda. Hangi ilacı verdi?
hic umut yok mu canim
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim kızlar gece ateşi düşmedi bi türlü sabah hastaneye gittik kan aldılar yavrumdan crp ve bazı kan değerleri yüksek çıktı maalesef iğneye başladık birde aynı zamanda amip olmuşuz aman diyim dikkat edin oğlumun kakası birkaç gündür yeşil ve sümüksüydü bende ön sütü çok emiyor diye düşünüyordum ama maalesef ondan değilmiş Kaka tahlili yapıldı ve sonuç amip sakın ihmal etmeyin bu sıra salgın varmış bebişleri ellerinden öptürmeyin artık kim öptüyse birinden geçivermiş maalesef elleri sürekli ağzında çünkü inşallah biran önce iyileşir gözümün içine içine bakıyor çok üzüldüm çok ağladım dua edin oğlum biran önce iyileşsin
Beyaz nokta geçti mi canımBiktim arkadas ya bu kacinci mastit olusum cildiracam artik benim kiz memeden inmiyo saqiyorum hala nasil oluyo kafayi yicem sabaha kadar aqridan uyuyamadim bu nasil bi belaydi benim basimda emzirmekten soquttu beni bi 6 aylik olaydi hemen birakacam emzirmeyi offf okadar istediqim sey burnumdan qeldi resmen...!!!
O gectide canim simdide obur neme tikandi offf bi o bi bu surekli tekrarliyo bi doktora qidecem normal deilBeyaz nokta geçti mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?