2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar ben yeşil kaka diyorum da açık yeşil sarıya yakın fotodaki 9 gibi ve normal diyor buna normal mi sizdeki yeşiller böyle mi ben mi yeşil sanıyorum acaba çünkü koyu yeşil sıkıntıymış baktım da

Eklentiler

• 98843230-0D9D-498B-A98A-BC0E73C5021F.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 105
Canım başta bizimkinde 9 daki gibiydi sonra 4 numaraya döndü onda da amip teşhisi kondu

cok gecmis olsun canim.hemen iyilessin insallah.
ben eve birileri gelince hemen eldiven takiyorum. kimse tutmasin ve opmesin diye.

sanirim ben de razi olacagim canim

9 mu sıkıntılıymıs,anlamadim canim

Aç değil çünkü meme + biberonla besliyorm bazen onda da biberonla az içiyo sonra oynuyo doyuyo zorlarsam da kusuyo. Besledikten 30- 45 dk sonra falan uyutmaya çalışıyorum çünkü kusma problemimiz var. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Defne bugün 5 saat boyunca ağladı. Meme reddi falan değil bizim kız anne reddi yaşıyor, bana gelince feryat ediyor. Babası da ben de mahvolduk evde gezdirdik, oynadik, slingde taşıdık ama bana mısın demedi. Bu 3. ay reddi ne kadar sürüyor bilen var mı?

ayy aynisi canim. ben de esime dedim beni istemiyor diye. gunduz sorun yok. aksam olunca memenin birini emiyor. sonra digerine gecireyim diyorum. bi basliyor aglamaya,susmuyor. emzirmeden yatirayim kucagimda diyorum ama yok durmuyor yine. esimin kucaginda yatiyor ama
anasini istemiyor

Inşallah çabuk biter ya moralini bozmak istemiyorum hani sordugun için söylüyorum ama beşinci aya kadar devam ettiği de oluyormuş. Yine de inşallah çabuk atlatırsınız siz Dört saat boyunca ağlaması kabus gibi ya. Arabaya filan bindirseniz gezdirseniz az nasıl olur. Bugün memeye koydum damla da çok ağladı başta. Ama nasıl bir ağlama. Sanki çocuğun bir yerini kesiyorlar. Hoplatiyorum ziplatiyorum yok... Sonunda açtım camı önüne koydum. Yüzüne soğuk hava vurunca bi şaşırdı Sonra aldım memeye emmeye başladı. Bebekler çok garip. (Ev sıcak filan değildi yani öyle bunaltacak kadar)

Bende bugün senin gibi yaptım. Dışarıya çıkalım dedik arabayla giderken eşim ekmek almaya indi arabada yiğitle kaldık ama nasıl ağlıyor, emzirme önlüğümü taktım meme verdim iki kez çekti yine başladı kafayı geriye ata ata ağlıyo artık yapamadım dışarıya çıktım bizimkinin de gözünü güneş aldı bide açık havayı görünce sustu hemen mayıştı.

3. Ay reddi de neymiş ben duymamışım

Arada bu şapşikleri şaşırtmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…