2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
5. ay mı? Sürmesin lütfen o kadar, boğazı yirtilacak bebeğimin ağlamaktan. Hiçbir bebeğin o kadar sürmesin hatta yazık günah
Babası kanguruya koydu çıkarttı dışarı, orada hiç derdi yok minik bir observer gibi sagi solu izliyor, dışarıda uyumuş eve gelince yine aynı. Bizim kız da camın önünde mutlu oluyor açmasam bile, bazen de açınca söyle bir afalliyor hoşuma gidiyor camdan dışarıyı izlemeyi hiç sevmem kendimi mahallenin dedikoducu teyzesi gibi hissederim ama 1 haftadır her gün camdan gelen geçeni izliyoruz çocuklar okuldan çıkmış oluyorlar onları anlatıyorum, yaşlı amcaları teyzeleri anlatıyorum, minik hikayeler uyduruyorum ama gece olunca hem karanlık hem az insan oluyor sıkılıyor hanim kız.
Gerçekten bebekler çok garip neyi neden yaptıklarını anlayamıyor insan.

3. Ay reddi de neymiş ben duymamışım
Genelde bu ayda başlayan bebeğin bu emmek istememe hali. Yazanlara bakıyorum belirtiler hep aynı; memeye gelince ağlama, bir memeden neredeyse nefret etme -genelde okuduğum ve gözlemlediğim kadariyla sol meme-, anne kucağına alınca ağlama, anne kucağında yatırınca bile ağlama, ağlarken yay gibi kasılma...
Ben bunu okuyup, benim bebeğim memeyi seviyor bizde olmaz böyle banal şeyler diyordum ama başıma geldi bela Eğer size daha olmadiysa inşallah olmaz çok zor

Eşim bu gece 4 saatlik anlamanın ortalarında battaniyede sallayalim dedi siddetle karşı çıktım, tünelin ucu uyku eğitimi, 3 ay sallamamışım istemem dedim. İkinci kez önerince de 'sen hiç sallanmaya alışıp sonra vazgeçen bebek gördün mü, ben görmedim. Boşver' dedim. Saatlerce oyalamaya varım ama sallanmaya alışmasın. Zaten kucağımda sallanıyor, beşiğinde de bazen minik tingirtilarla salliyorum ama ayakta veya battaniyede sallanan bebekten korkuyorum ya hep isterse diye.

Bencede sallama ben öyle durumlarda dik tutup sarılıp hafif sallanarak ev içinde dolanıyorum biraz olsun işe yarıyor

Canım çok ağlama sende sakinleşememe durumlarında direkt babaya devret . Çünkü bebekler annenin stresini hissediyorlar gwrçekten benim bıdıkta gündüz 3-5 arası iki saat çıldırdı zor sakinleşti.

Bencede sallama ben öyle durumlarda dik tutup sarılıp hafif sallanarak ev içinde dolanıyorum biraz olsun işe yarıyor
Durmuyor durduramıyoruz öyle efendim denemedigim yöntem kalmadı.
Canım çok ağlama sende sakinleşememe durumlarında direkt babaya devret . Çünkü bebekler annenin stresini hissediyorlar gwrçekten benim bıdıkta gündüz 3-5 arası iki saat çıldırdı zor sakinleşti.
Bu sefer babada da ağladı normalde o uyuturdu bende sapıtınca ama durmadi bir türlü.

Reflü ilacını verebiliyormusun bence defne nin sorunu reflü canı yanıyor diye düşünüyorum
Günde 3 kez vermem gerekiyor ama 2 kez verebiliyorum gün ortasında vermeye çalıştığımı hep püskürtüyor ya da kusuyor. İlacını vermek yarım saatimi alıyor ama, çok inat çünkü. Bir bebeğin bu kadar inatçı olabileceğini düşünmezdim asla, kendi psikopat karakteri var kızımın.

Son düzenleme:
Ay normalde hiç üstünü açmaz daha doğrusu açamaz hem kundağını sıkı yapıyorum hem de battaniyesini iyice sıkıştırıyorum diye ama bu sefer açmış kakasını yapma çabasıyla bacaklarını oynatirken ve buz kesmiş çocuğum. 1 saat durmuş öyle en fazla çünkü o zaman yatırdım ama sabahin en Ayaz saatinde kalmış. Nasıl perişan hissediyorum şu an. Üzerini kalın sarıyorum diye tek kat giydirmiştim bir de, elleri bacakları donmuş resmen. Uyku tulumunu çıkarttım hemen onu giydireceğim. İnşallah hasta olmaz ya

belirtilerin hepsi var bizde

sonunda kabul ettim diyeceksin sandim

İşin zor benimde büyük kızım öyleydi süyüm azdı ne biberon kabul etti ne mama kendi istediği biberonu ve mamayı bulana kadar ev biberon ve mama doldu inanmıcaksın ama daha bu sene sorunsuz ilaç içiyor sekiz yaşında çok inat ve bazen kendimi onunla sohbet ederken gereksiz bir tartışma içinde buluyorum kendi doğusundan başka hiçbişeyi kabul etmiyor yanlış yaptığını kabul ettiremiyoruz çok zor

Bende okurken aman kabul etmese bari diye okudum. Sizin 3 ay reddi biraz şiddetli geçiyor, belki yavruyu reflüsü rahatsız ettiği için huzursuzdur. Bizde meme reddi yok ama ben anne sütü ağırlıklı arada mama veriyorum. Normalde oğlum emer süt bitince doyarsa biraz mıkırdanır susardı,doymazsa mıkırdanması bitmez bende takviye yapardım. 2 gündür emdikten sonra doysada doymasada kıyameti koparıyor, kendini geriye attırıyor ve normalde doyduğunda pışpışla sustururken,şimdi ayakta gezinerek susturabiliyorum.Büyüdükçe kendi kimliklerini ortaya koyuyorlar. Umarım bu inat yerleşip kalmaz(((

Günaydın canım inşallah hiçbirşey olmaz kızıma bir gün bende kundak yapmıştım tek kat giydiriyorum çocuk donmuştu ondan sonra uyku tulumsuz yatırmadım. Ben uyku tulumu giyidiriyorum ve tulumun üzerinden müslin ile sadece kolları sabitleyerek yarım kundak yapıyorum bacakları hiç sarmıyorum bile . Gavsşye ederim o zaman hiç üşümez.

Kızlar selamlar,

Nasılsınız? İyi pazarlar. Bu dönemlerde kucak ağlamaları başlar mı? Ege bazen hiç sebepsiz ağlıyor gibi geliyor bana, kucağımıza alınca susuyor. Bazıları da kucak ağlamaları için daha erken diyor? Merak ediyorum başka bir derdi mi vardır yoksa gerçekten beni kucağa alın diye mi ağlıyor :)

Cnm benim oglumda öyle nasıl ağlıyor insan korkuyor kucağa alıp gezdirince susuyor meme reddi de başladı bu ara ne yapacağımızı şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…