2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebe yagi kafaya sürülüyor muydu Banyodan sonra mi süreyim? :)

Canım bana doktor bebek yağını veya saf zeytinyağını konak olduğu yere banyodan 5 dk önce sürüp öyle yıkamamı tavsiye etmişti. Bizim ondan sonra geçti inşallah geçer sizin de.

Canım bana doktor bebek yağını veya saf zeytinyağını konak olduğu yere banyodan 5 dk önce sürüp öyle yıkamamı tavsiye etmişti. Bizim ondan sonra geçti inşallah geçer sizin de.

Ben kizimin konaklarini bebeyagi surdum yarim saat beklettim taradim sonra banyo yaptirdim oyle qecti duzeldi canim :)
Kaç yıkamadan sonra tamamen geçti kızlar? :)

Çok zor canım
Kocalar Ne yazık ki bizim kadar kolay adapte olamıyorlar. Benimki 40 una kadar sinirleniyordu bir de çocuk ağlayınca. Annesine babasına şikayet ettim ben de :) utandı tabi onların yanında. Bir de büyüdükçe iletişimi de arttı bebekle. Umarım sizinki de biran evvel yola gelir. Bütün gün çocuk gerçekten Çok yorucu. Sinirleri de yıpranıyor insanın
Sakin kalmaya çalış bebeğin için

11. Haftada atak varmı vallahi kafayı yicem. Bir an önce bitsin ben biticem. Bu kocalar konusunda da boşanmasak iyidir cocukla gerildilçe geriliyorum

Astronotu benim oğlumda sevmiyor. Giydirmeye başlayınca ağlamaya başlıyor.

sonunda kabul ettim diyeceksin sandim
İrade örneği olarak duruyorum karşınızda öhöm
Korku filmi canlandı gözümün önünde, deme öyle be, 8 yaş çokmuş. İnsan bu kadar küçük bir organizmadan bu kadar büyük kararlılık göstermesini beklemiyor. Zaten aslan burcu, benim dediğim doğrudur der de başka bir şey bilmez, hayırlısı bakalım.

Ay gözümün önünde canlandı :))) biz aynı sahneyi 3 kere yaşadık ama sorun emzirme odası değil gazdı alıştık artık koşturmadan olduğumuz yerde gazı çıkarmaya çalışıyoruz

valla oylesin

Ya ben napıyım kova burcu bir abla aslan burcu bir bebek ve koç burcu bir koca

hayal ettim seni öyle,topuklularla falan:))

Ay gözümün önünde canlandı :))) biz aynı sahneyi 3 kere yaşadık ama sorun emzirme odası değil gazdı alıştık artık koşturmadan olduğumuz yerde gazı çıkarmaya çalışıyoruz
Ne güzel bitmişti nerden çıktı tekrardan ya sanki etini kopartıyoruz o nasıl bi ağlamaydı bir anı olarak kalır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…