Canım bana doktor bebek yağını veya saf zeytinyağını konak olduğu yere banyodan 5 dk önce sürüp öyle yıkamamı tavsiye etmişti. Bizim ondan sonra geçti inşallah geçer sizin de.
Canım bana doktor bebek yağını veya saf zeytinyağını konak olduğu yere banyodan 5 dk önce sürüp öyle yıkamamı tavsiye etmişti. Bizim ondan sonra geçti inşallah geçer sizin de.
Ya ben çok bunaldım artk eşimden bi insan bu kadar mı ilgisiz olur çocukla günde en fazla yarım saat ilgileniyor onda da bi elinde telefon yalandan seviyor işte hiç yardımcı olmuyor bişey isteyince tamam deyip erteleyip geçiştiriyor az önce tuvalete girdim çocuk ağlıyor hiç seslenmedim bakacak mı diye bayağı ağladı oturduğu oda bebeğe benden daha yakın duymama şansı Yok artk susmayınca kalkıp bana seslendi emziriyorum sanmış bahane tamamen öyle olsa bile sor yardıma ihtiyaç var mı diye neyse çocuğun altını değiştim karnı tok zaten emzikle uyuyacak kucağımda al sen uyut dedim tamam geliyorum su içip dedi bayağı süre geçti yine baktım tv karşısına yayılmış yine ters ters bakıp geçtim odama çok bunalttı artk ya yardım etmiyor tamam yapacam deyip işten kaçıyor bide bişey biliyor gibi şunu şöyle yap diye konuşuyor sürekli telefon elinden düşmüyor çocuktan çok ona sinirlenmek yordu yıprattı beni artk boşanmayı düşünüyorum çocuğu tek bğyüttükten sonra evli kalmanın bi anlamı Yok sanki var mı başka önerisi olan telefonu tv i mi kırsam önce
Çok zor canım
Kocalar Ne yazık ki bizim kadar kolay adapte olamıyorlar. Benimki 40 una kadar sinirleniyordu bir de çocuk ağlayınca. Annesine babasına şikayet ettim ben de :) utandı tabi onların yanında. Bir de büyüdükçe iletişimi de arttı bebekle. Umarım sizinki de biran evvel yola gelir. Bütün gün çocuk gerçekten Çok yorucu. Sinirleri de yıpranıyor insanın
Sakin kalmaya çalış bebeğin için
Herkese iyi pazarlar bugün astronot u giydik dışarı çıkacaktık arkadaşlar vardı bizim ki her şey iyiyken hiçbir şey yokken kucagimda ağlamaya başladı ama nasıl ağlama ilk defa öyle ağladı arabayi durdurduk durmadı astronotu çıkardım durmadı biraz sakinlestikten sonra tekrar giydireyim dedim yine katila katila ağlamaya başladı çıkardım susmadi korktum kolu çıktı diye acile gittik yolda sustu hastanede doktoru gören e kadar sustu doktorun yanında bir daha ağladı doktor baktı bir sıkıntısı yok dedi dönüşte parmağını emerek uyudu bu ara meme reddi üstüne tuz biber oldu zaten çok uzun yazdım ama ağlaması sizce neden olmuştur ? 3.5 aylık hayatında hiç böyle aglamamisti çok kötü oldum
Tabi bebe yağı sürülür. Zeytinyağına göre daha az yağlı olduğu için kullanımı kolay. Ben öğleden sonra sürüp tarakla ara ara tarıyorum. Akşamda yıkıyorum.
Bugün avmyi ayağa kaldırdık ağlamaktan ayağım da topuklu bot, kucağımda emir emzirmeee odasııı nerdeeeğğğğ diye bağıra bağıra koştum ya bütün gün ağlayan bebek, bitmiş bir anne, şaşkın bir babayla harikayız
İşin zor benimde büyük kızım öyleydi süyüm azdı ne biberon kabul etti ne mama kendi istediği biberonu ve mamayı bulana kadar ev biberon ve mama doldu inanmıcaksın ama daha bu sene sorunsuz ilaç içiyor sekiz yaşında çok inat ve bazen kendimi onunla sohbet ederken gereksiz bir tartışma içinde buluyorum kendi doğusundan başka hiçbişeyi kabul etmiyor yanlış yaptığını kabul ettiremiyoruz çok zor
Korku filmi canlandı gözümün önünde, deme öyle be, 8 yaş çokmuş. İnsan bu kadar küçük bir organizmadan bu kadar büyük kararlılık göstermesini beklemiyor. Zaten aslan burcu, benim dediğim doğrudur der de başka bir şey bilmez, hayırlısı bakalım.
Bugün avmyi ayağa kaldırdık ağlamaktan ayağım da topuklu bot, kucağımda emir emzirmeee odasııı nerdeeeğğğğ diye bağıra bağıra koştum ya bütün gün ağlayan bebek, bitmiş bir anne, şaşkın bir babayla harikayız
Ay gözümün önünde canlandı :))) biz aynı sahneyi 3 kere yaşadık ama sorun emzirme odası değil gazdı alıştık artık koşturmadan olduğumuz yerde gazı çıkarmaya çalışıyoruz
Korku filmi canlandı gözümün önünde, deme öyle be, 8 yaş çokmuş. İnsan bu kadar küçük bir organizmadan bu kadar büyük kararlılık göstermesini beklemiyor. Zaten aslan burcu, benim dediğim doğrudur der de başka bir şey bilmez, hayırlısı bakalım.
Ay gözümün önünde canlandı :))) biz aynı sahneyi 3 kere yaşadık ama sorun emzirme odası değil gazdı alıştık artık koşturmadan olduğumuz yerde gazı çıkarmaya çalışıyoruz