Canim qitmedim qecti duzeldi diye ama surekli tekrarliyo qitmenin zamani qeldi sanirsamboyle hem cocuk rezil oluyo hem ben peki sık mi emziriyosun artik ? Benim bebek surekli memede olduqu halde olmasina sasiriyorum mesela
Kızlar selamlar,
Nasılsınız? İyi pazarlar. Bu dönemlerde kucak ağlamaları başlar mı? Ege bazen hiç sebepsiz ağlıyor gibi geliyor bana, kucağımıza alınca susuyor. Bazıları da kucak ağlamaları için daha erken diyor? Merak ediyorum başka bir derdi mi vardır yoksa gerçekten beni kucağa alın diye mi ağlıyor :)
Bnmki de oluyor,pamukcuk cnm dr kaynamıs suyla silebilirsiniz dedi,arada siliyorum yoksa emmesini bile etkiliyor maalesefKızlar bebeginizin dilinde beyazlık var mı?Ben süt içtiği için olduğunu dusunuyodum ama emerken çok ağlıyor pamukcuk mu acaba ?
Çok çok gecmis olsun cnm insallah bi an önce iyilesirAteşi düştü çok şükür grip de olduğundan daha ağır geçiriyoruz biz. Flagyl ilacını verdi günde 3 defa kullanıcaz canım inş bizimde kısa zamanda iyileşir
Ay normalde hiç üstünü açmaz daha doğrusu açamaz hem kundağını sıkı yapıyorum hem de battaniyesini iyice sıkıştırıyorum diye ama bu sefer açmış kakasını yapma çabasıyla bacaklarını oynatirken ve buz kesmiş çocuğum. 1 saat durmuş öyle en fazla çünkü o zaman yatırdım ama sabahin en Ayaz saatinde kalmış. Nasıl perişan hissediyorum şu an. Üzerini kalın sarıyorum diye tek kat giydirmiştim bir de, elleri bacakları donmuş resmen. Uyku tulumunu çıkarttım hemen onu giydireceğim. İnşallah hasta olmaz ya
ayy aynisi canim. ben de esime dedim beni istemiyor diye. gunduz sorun yok. aksam olunca memenin birini emiyor. sonra digerine gecireyim diyorum. bi basliyor aglamaya,susmuyor. emzirmeden yatirayim kucagimda diyorum ama yok durmuyor yine. esimin kucaginda yatiyor ama
Benimkide babada susuyo cok moralim bozukuyo ya aksama kadar biz bakalim besleyelim oynayalim qeceleri uykusuz kalalim ama onlar isten qelip 2 saat ilqilenen babayi sevsinanasini istemiyor
InsaAllah bisey olmazAy normalde hiç üstünü açmaz daha doğrusu açamaz hem kundağını sıkı yapıyorum hem de battaniyesini iyice sıkıştırıyorum diye ama bu sefer açmış kakasını yapma çabasıyla bacaklarını oynatirken ve buz kesmiş çocuğum. 1 saat durmuş öyle en fazla çünkü o zaman yatırdım ama sabahin en Ayaz saatinde kalmış. Nasıl perişan hissediyorum şu an. Üzerini kalın sarıyorum diye tek kat giydirmiştim bir de, elleri bacakları donmuş resmen. Uyku tulumunu çıkarttım hemen onu giydireceğim. İnşallah hasta olmaz ya
Benimkide babada susuyo cok moralim bozukuyo ya aksama kadar biz bakalim besleyelim oynayalim qeceleri uykusuz kalalim ama onlar isten qelip 2 saat ilqilenen babayi sevsin
Buyudukce huylari falan cok deqisiyo kimbilir daha neler qoreceznormalde hic boyle bir sey yapmazdi ama 2 3 gecedir aksamlari cok huzursuz. surekli ıh ıh diye ses cikariyor.
Ohhh valla suan cok ozendim bizim Ankara soquk malesef ewdeyizHava çok güzel :) Ege'yle florya'dayız:)
Normalde emojilere gerek yok, gizlimiz saklımız yok ama adet yerini bulsun :) Teyzelere selamlar :)
Canım gelin Zümre Naz prensesiyle misafirimiz olun :)) Burda da bugün hava güzel bir tek :) Ben pek fazla kilo almadım hamilelikte öyle bir şansım oldu :) Yoksa baya yiyorum doğumdan beri :)Ohhh valla suan cok ozendim bizim Ankara soquk malesef ewdeyizmasaAllah canim hic doqum yapmis qibi durmuyosun kilolar qitmis hemen
Belli zaten Fit anneCanım gelin Zümre Naz prensesiyle misafirimiz olun :)) Burda da bugün hava güzel bir tek :) Ben pek fazla kilo almadım hamilelikte öyle bir şansım oldu :) Yoksa baya yiyorum doğumdan beri :)
Bebe yağı sürersen hemen yıkamak zorunda kalmazsın,daha uzun süre nemli kalmış olur.Biz konaklarimizi temizledik hala da her Banyodan önce temizliyoruz tek tük kalanları ama banyoda sonra hemen kuruyor kafasının tam tepesi kabuk kabuk oluyor eli hep orda kasimaktan yara yapıyo bazen kipkirmizi oluyo neden böyle ki üzülüyorum o kadar kasinmasina napmak lazım başka bişey mi sürmek gerek acaba??
Bebe yagi kafaya sürülüyor muydu Banyodan sonra mi süreyim? :)Bebe yağı sürersen hemen yıkamak zorunda kalmazsın,daha uzun süre nemli kalmış olur.
Buyudukce huylari falan cok deqisiyo kimbilir daha neler qorecezinsaAllah hep iyi olduklarini qorelim ne olursa olsun bukadar yorulmak uykusuzluk falan bi qulusleri herseyi unutturuyo resmen ewlerimiz huzur doldu demi bebeklerle binlerce sukur Rabbim kimsenin kucaqini bos birakmasin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?