2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim qitmedim qecti duzeldi diye ama surekli tekrarliyo qitmenin zamani qeldi sanirsam boyle hem cocuk rezil oluyo hem ben peki sık mi emziriyosun artik ? Benim bebek surekli memede olduqu halde olmasina sasiriyorum mesela

Git git ihmal etme sakın,bi daha tekrarlamaz hem..sende bebeginde rahatlarsın insallah.
Bizimki kısa kısa sık emiyor ama sık 1-1,5saatte bir 5-6 dk emiyor.(geceleri biraz daha uzun emiyor)

Cnm kucak aglamaları icin erken deil bence bizim ki 1,5-2 aylıkken öyleydi sebepsiz aglıyor kucağa gelince susuyor,diorum bi yeri agrısa kucaktada aglar demek sadece kucak istiyor:)

Kucak ağlaması olmaz mı çok kurnazlar bunlar, bizimki yapıyor.Uykuda ağlayarak uyanıyor bu aralar bir de.O an yanında olup hemen kucağıma olup pışpışlarsam uykuya devam ediyoruz.

Defnemiz nazara mı geldiii ya... emmesi ,aglaması vs... kıyamam ben onaa...
Düzelecek cnm illaki gececek bugünlerde ahh ahh ne cektirdi bu kız bana diye gülerek anacaksın bugünleri,sabret cnm güzel günler göreceğiz günesli günleeerr...
Üst acma durumu bizde de olmustu bi kere bende kendimi cok kötü hissetmiştim ama kendini suclama,herkesin basına gelebiliyor maalesef... uyku tulumu giydirmekte fayda var,ya da mümkünse yatagının yanından battaniyesini fln sıkıca sokacaksın,ben öyle yapıyorum.

anasini istemiyor
Benimkide babada susuyo cok moralim bozukuyo ya aksama kadar biz bakalim besleyelim oynayalim qeceleri uykusuz kalalim ama onlar isten qelip 2 saat ilqilenen babayi sevsin

Evde pusete koyunca ortaliqi yikan kizim arabada pusete koyup qezdirince uyumasi ???
Insani maymuna ceviriyolar sussunlar diye her sebekliqi yapiyoruz walla

InsaAllah bisey olmaz bende yasadim aynisini okadar moralim bozulduki birazda pimpirikliyimya oqun surekli baktim bisey olmusmu atesi varmi falan diye cok acayip qelecek belki ama sanki dunya basima yikilki qibi hissetmistim kendimi sucladim

normalde hic boyle bir sey yapmazdi ama 2 3 gecedir aksamlari cok huzursuz. surekli ıh ıh diye ses cikariyor.
Buyudukce huylari falan cok deqisiyo kimbilir daha neler qorecez insaAllah hep iyi olduklarini qorelim ne olursa olsun bukadar yorulmak uykusuzluk falan bi qulusleri herseyi unutturuyo resmen ewlerimiz huzur doldu demi bebeklerle binlerce sukur Rabbim kimsenin kucaqini bos birakmasin insaAllah

Hava çok güzel :) Ege'yle florya'dayız:)

Normalde emojilere gerek yok, gizlimiz saklımız yok ama adet yerini bulsun :) Teyzelere selamlar :)
Ohhh valla suan cok ozendim bizim Ankara soquk malesef ewdeyiz masaAllah canim hic doqum yapmis qibi durmuyosun kilolar qitmis hemen

Ohhh valla suan cok ozendim bizim Ankara soquk malesef ewdeyiz masaAllah canim hic doqum yapmis qibi durmuyosun kilolar qitmis hemen
Canım gelin Zümre Naz prensesiyle misafirimiz olun :)) Burda da bugün hava güzel bir tek :) Ben pek fazla kilo almadım hamilelikte öyle bir şansım oldu :) Yoksa baya yiyorum doğumdan beri :)

Biz konaklarimizi temizledik hala da her Banyodan önce temizliyoruz tek tük kalanları ama banyoda sonra hemen kuruyor kafasının tam tepesi kabuk kabuk oluyor eli hep orda kasimaktan yara yapıyo bazen kipkirmizi oluyo neden böyle ki üzülüyorum o kadar kasinmasina napmak lazım başka bişey mi sürmek gerek acaba??

Canım gelin Zümre Naz prensesiyle misafirimiz olun :)) Burda da bugün hava güzel bir tek :) Ben pek fazla kilo almadım hamilelikte öyle bir şansım oldu :) Yoksa baya yiyorum doğumdan beri :)
Belli zaten Fit anne insaAllah canim nasip olurda qelirsek tanisiriz

Bebe yağı sürersen hemen yıkamak zorunda kalmazsın,daha uzun süre nemli kalmış olur.

Herkese iyi pazarlar bugün astronot u giydik dışarı çıkacaktık arkadaşlar vardı bizim ki her şey iyiyken hiçbir şey yokken kucagimda ağlamaya başladı ama nasıl ağlama ilk defa öyle ağladı arabayi durdurduk durmadı astronotu çıkardım durmadı biraz sakinlestikten sonra tekrar giydireyim dedim yine katila katila ağlamaya başladı çıkardım susmadi korktum kolu çıktı diye acile gittik yolda sustu hastanede doktoru gören e kadar sustu doktorun yanında bir daha ağladı doktor baktı bir sıkıntısı yok dedi dönüşte parmağını emerek uyudu bu ara meme reddi üstüne tuz biber oldu zaten çok uzun yazdım ama ağlaması sizce neden olmuştur ? 3.5 aylık hayatında hiç böyle aglamamisti çok kötü oldum

aminn canim. allahim herkese versin.
bi sıkıntısı olmasin da can sıkıntısına aglasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…