2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bnmki de oluyor,pamukcuk cnm dr kaynamıs suyla silebilirsiniz dedi,arada siliyorum yoksa emmesini bile etkiliyor maalesef
Bizim bebekte de vardı ondan ben pamukçuk zannetmistim ona göre damlasına veriyodum geçmeyince doktora götürdüm enfeksiyon kapmış dedi çocuğu bebekte gorulebiliyomus ve boğaza kadar da iniyomuş dikkat edin derim ben canım..

Mrb arkadaslar moralim bozuk. Bana bir akil vermenzi rica ediyorum. Ben bebek mevlidini once kv de sonra kendi annemin evinde yapmak istiyordum annem ve kendi cevrem benden iki uc saat uzaklikta oldugu icin. Kv soledik iki tarafa masraf etmeyin annesinde yapsin demis. Ama annemde yaptigim mevlide gelmedi. Meger orda yaptigima kizmista gelmemis. Ben cok sinirlendim ve bir sure gitmiyorum onlara. Onlarda kiz annesinin evinde yapmazmis ayipmis. Ama bizde ayip degil. Ve mevlide gelenler iyiki annende yaptin dediler sizce kim haksiz. Kv min ilk torununun mevlidine gelmemesi yanlis degil mi

Merak etme geç degil

Mevlitten dolayı giremedim.sonunda atlattık çok şükür.
Dün bişey farkettim.
Süt sağıyodum memelerim açıktı.kızımında karnı toktu ama elini emiyodu.
Üzerine doğru eğildim öyle verdim mememi.
Ve emdiiiiii :))
Karnı tok olduğu için 1 dk filan emdi.sonra ağzında bekletti ama reddetmedi hiç ağlamadı.
Bi kaç saat sonra tekrar aynı pozisyonda eğildim üstüne.bi kaç emdi sonra istemedi.
Bende sinirlenmesin diye zorlamadım.
Bunlar çok güzel adımlardı bence.ilk defa yaşadım bu duyguyu çok güzeldi.

Kesinlikle yanlış.ben doğum yaptığımda annemde kaldım 15 gün.
Kaynanam eşime demişki mevlidinide orda yapsın annesinin evi daha büyük demiş.
Benim çevremde annemin evine yakın.
Ama ben kendi evimde yapmayı tercih ettim.bunda ayıp bişey yok kayınvaliden gereksiz yere küsmüş

Günaydın anneler,dün bebegimin ağız içini kontrol ederken küçük beyaz bir çıkıntı farkettim sanırım dis çıkarıyor resmen şok yaşadım.Var mi sizde de bu durum.Erken dis çıkarmak neden olur zararlimidir acaba?Kafamda deli sorular

Oh oh masaAllah belkide boyle boyle alisir canim surekli dene cok sevindim walla cunku biliyorum ne kadar emzirmek istediqini caba qosterdiqini kolaya kacip surekli mamada verebilirdin ama oyle yapmadin helal olsun Rabbim emeqinin karsiliqini verecek insaAllah Allah kabul etsib mevlutunuzu

Bencede cok yanlis noluyo yani ha onun evinde olmus ha annenin ewinde :) bosver hic takma kafana kuserdr kussun kendi bilir :) ayrica benim ewim esiminde benimde akrabalarina cok uzakti ama ben mevlutu kendi ewimde yaptim isteyen qelir istemeyen qelmez dedim keske ewinde yapsaydin sende.

Benim ki uykudA emerdi onu da bıraktı aynı şeyi bende deniyorum emiyor gibi yapıyor sonra boğuluyormus gibi yapıp çeviriyo başını hala yılmadan deniyorum ama yok

Aynen öyle sağlıklı olsunlar da tek :) park beşik kullanıyoruz biz.

Cok iyi cnm bol bol ten temasi yapin

Biz de annemin evinde yaptik. Öyle saçma şey olur mu hiç... torunu olmus mutlu olacagi yere niye hır cikartiyor? Ne tuhaf insanlar tabiki torununun mevlidine gelmemesi cok ayip diyelim sana kizdı ( ki cok sacma) yaptigini torununa yapiyor. Sana kustu diye torununa da mi kustu? Bence hiç üzerleme ayibi isleyen o zaten eşin ne diyor bu duruma?

Bebek kaç aylik suan? 3. Aydan itibaren cikabiliyor diye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…