Akrabalarim annende yap daha iyi olur dedi. Benim evim cidden uzak. Cokta iyi oldu bana gore. Uzun zamandir gormedigim insanlari gordum.Bencede cok yanlis noluyo yani ha onun evinde olmus ha annenin ewinde :) bosver hic takma kafana kuserdr kussun kendi bilir :) ayrica benim ewim esiminde benimde akrabalarina cok uzakti ama ben mevlutu kendi ewimde yaptim isteyen qelir istemeyen qelmez dedim keske ewinde yapsaydin sende.
Birsey diyemiyor maalesef annesine. Kizamiyor cunku cok alingan kvBiz de annemin evinde yaptik. Öyle saçma şey olur mu hiç... torunu olmus mutlu olacagi yere niye hır cikartiyor? Ne tuhaf insanlar tabiki torununun mevlidine gelmemesi cok ayip diyelim sana kizdı ( ki cok sacma) yaptigini torununa yapiyor. Sana kustu diye torununa da mi kustu? Bence hiç üzerleme ayibi isleyen o zaten eşin ne diyor bu duruma?
Ya ne sacma şeyler bunlar istediği kadar alıngan olsunlar valla ben lafimida söylerdim tavrimida koyardım kesinlikle...sadece onlar da ayıp heralde bu anne de tevhid yapma işi ama kendi kızı olsa onun evinde yapsa çok mutlu olurduMrb arkadaslar moralim bozuk. Bana bir akil vermenzi rica ediyorum. Ben bebek mevlidini once kv de sonra kendi annemin evinde yapmak istiyordum annem ve kendi cevrem benden iki uc saat uzaklikta oldugu icin. Kv soledik iki tarafa masraf etmeyin annesinde yapsin demis. Ama annemde yaptigim mevlide gelmedi. Meger orda yaptigima kizmista gelmemis. Ben cok sinirlendim ve bir sure gitmiyorum onlara. Onlarda kiz annesinin evinde yapmazmis ayipmis. Ama bizde ayip degil. Ve mevlide gelenler iyiki annende yaptin dediler sizce kim haksiz. Kv min ilk torununun mevlidine gelmemesi yanlis degil mi
Ya ne sacma şeyler bunlar istediği kadar alıngan olsunlar valla ben lafimida söylerdim tavrimida koyardım kesinlikle...sadece onlar da ayıp heralde bu anne de tevhid yapma işi ama kendi kızı olsa onun evinde yapsa çok mutlu olurduMrb arkadaslar moralim bozuk. Bana bir akil vermenzi rica ediyorum. Ben bebek mevlidini once kv de sonra kendi annemin evinde yapmak istiyordum annem ve kendi cevrem benden iki uc saat uzaklikta oldugu icin. Kv soledik iki tarafa masraf etmeyin annesinde yapsin demis. Ama annemde yaptigim mevlide gelmedi. Meger orda yaptigima kizmista gelmemis. Ben cok sinirlendim ve bir sure gitmiyorum onlara. Onlarda kiz annesinin evinde yapmazmis ayipmis. Ama bizde ayip degil. Ve mevlide gelenler iyiki annende yaptin dediler sizce kim haksiz. Kv min ilk torununun mevlidine gelmemesi yanlis degil mi
Bugün 100 günlük oldu.Ben de duymuştum erken dis çıkaran bebekleri hatta bazıları dışlı bile doguyolarmis.Daha bizim gaz problemimiz bile gecmemisken daha bir kehribar kolyemiz bile yokken olacak ismi buBebek kaç aylik suan? 3. Aydan itibaren cikabiliyor diye duymustum
Hemde fazlasıyla.Sutunuzde azalma fark ettiniz mi
Gündüz 2 saatte bir 90 cc veriyorum.Benim oğlum artık 4 saatte bir alıyor biberonu bana bu süre çok uzun geliyor. Sizin çocuğunuz kaç saat ara ile besleniyor ?
Benim ki uykudA emerdi onu da bıraktı aynı şeyi bende deniyorum emiyor gibi yapıyor sonra boğuluyormus gibi yapıp çeviriyo başınıhala yılmadan deniyorum ama yok
Pesetme,bende sütüm çıksın diye çok uğraşıyorum. Sağıyorum, emziriyorum. Tahin helvası,boza,malt içecek,bolca su,kemik suyu,dereotu,bulgur pilavı yiyorum. Solgar,omega3 ve Elevit vitamin kullanıyorum. Oğlum çok obur olduğu için doymuyor, ağlamasını durduramazsam gün içinde 100 ml mama veriyorum,ama çoğunlukla anne sütüyle besleniyor. Bu ay 3 aylık olduk 1400 gr almış,64 cm boyu. Dr mamayı tamamen kesebilirsin dedi. Bundan sonra mamayı kesmek için boşda olsa emziricem. İnşallah sütün dolar taşar. Kafana takma sen, çabala, gelirse gelir.Hemde fazlasıyla.
Süt kampına girdim.yarım saatte bir sağmaya başladım.inş fayda eder
Pesetme,bende sütüm çıksın diye çok uğraşıyorum. Sağıyorum, emziriyorum. Tahin helvası,boza,malt içecek,bolca su,kemik suyu,dereotu,bulgur pilavı yiyorum. Solgar,omega3 ve Elevit vitamin kullanıyorum. Oğlum çok obur olduğu için doymuyor, ağlamasını durduramazsam gün içinde 100 ml mama veriyorum,ama çoğunlukla anne sütüyle besleniyor. Bu ay 3 aylık olduk 1400 gr almış,64 cm boyu. Dr mamayı tamamen kesebilirsin dedi. Bundan sonra mamayı kesmek için boşda olsa emziricem. İnşallah sütün dolar taşar. Kafana takma sen, çabala, gelirse gelir.
Canım her yarım saatte bir sağdığın sütü aynı kaba mı biriktiriyorsun, nasıl yapıyorsun. Ben de yapmayı düşünüyorum da orası kafama takılıyor. Bir de oda sıcaklığında kaç saat durabiliyor sağdığımız süt bilgin var mı?Hemde fazlasıyla.
Süt kampına girdim.yarım saatte bir sağmaya başladım.inş fayda eder
Gün gün değişiyor. Bence cc takılma, sütün yağlıysa daha az cc bile yeter. O yüzden kemikli haşlama et,et suyuna çorba vb. Proteinli yiyecekleri bolca tüket. Birde bana uyku çok yarıyor. Gündüz bebek uyuduğunda bende uyursam kalktığımda uyumadığıma göre daha çok süt geliyor. Kendini üzme mama veriyorum diye. Bebeğini bolca sev,okşa, ten teması yap.Bunları yapınca hormonları tetikliyorsun. Bugün hastanede yeni doğmuş bir bebek vardı. Bizim yenidoğan dönemimiz aklıma geldi,zaman çok hızlı geçiyor ve büyüyorlar. Ah sütüm, vah sütüm diye üzülmektense anın keyfini çıkarmak lazım.Carpe diem:))))İnşaallah çok çok istiyorum.benim sütüm baya azaldı o yüzden acil bişeyler yapmam lazım.
Kaç cc sütünüz geliyor?
Mevlitten dolayı giremedim.sonunda atlattık çok şükür.
Dün bişey farkettim.
Süt sağıyodum memelerim açıktı.kızımında karnı toktu ama elini emiyodu.
Üzerine doğru eğildim öyle verdim mememi.
Ve emdiiiiii :))
Karnı tok olduğu için 1 dk filan emdi.sonra ağzında bekletti ama reddetmedi hiç ağlamadı.
Bi kaç saat sonra tekrar aynı pozisyonda eğildim üstüne.bi kaç emdi sonra istemedi.
Bende sinirlenmesin diye zorlamadım.
Bunlar çok güzel adımlardı bence.ilk defa yaşadım bu duyguyu çok güzeldi.
Ben de kolları açıkta kalmasın diye giydirmemiştim bu zamana kadar ama artık hava ısınana kadar tulumsuz yatirmam. Müslin kundaktan kesinlikle çıkartıyor elini, penye battaniyeden %80 çıkartıyor o yüzden ben sadece moro refleksine karşı önlem için yapar oldum kundağı o kolun her türlü dışarıya çıkacağını bilerekGünaydın canım inşallah hiçbirşey olmaz kızıma bir gün bende kundak yapmıştım tek kat giydiriyorum çocuk donmuştu ondan sonra uyku tulumsuz yatırmadım. Ben uyku tulumu giyidiriyorum ve tulumun üzerinden müslin ile sadece kolları sabitleyerek yarım kundak yapıyorum bacakları hiç sarmıyorum bile . Gavsşye ederim o zaman hiç üşümez.
Kendimi suclamiyorum tabi ki ama insan üzülüyor ister istemez. Ay bilmiyorum ki bir nazar mi okutsam, doğru diyorsun.Defnemiz nazara mı geldiii ya... emmesi ,aglaması vs... kıyamam ben onaa...
Düzelecek cnm illaki gececek bugünlerde ahh ahh ne cektirdi bu kız bana diye gülerek anacaksın bugünleri,sabret cnm güzel günler göreceğiz günesli günleeerr...
Üst acma durumu bizde de olmustu bi kerebende kendimi cok kötü hissetmiştim ama kendini suclama,herkesin basına gelebiliyor maalesef... uyku tulumu giydirmekte fayda var,ya da mümkünse yatagının yanından battaniyesini fln sıkıca sokacaksın,ben öyle yapıyorum.
Değişiyorlar. Aynı ağlama bizde de var, la havle çekip geçmesini bekliyorum ben. Sen de öyle yapHerkese iyi pazarlar bugün astronot u giydik dışarı çıkacaktık arkadaşlar vardı bizim ki her şey iyiyken hiçbir şey yokken kucagimda ağlamaya başladı ama nasıl ağlama ilk defa öyle ağladı arabayi durdurduk durmadı astronotu çıkardım durmadı biraz sakinlestikten sonra tekrar giydireyim dedim yine katila katila ağlamaya başladı çıkardım susmadi korktum kolu çıktı diye acile gittik yolda sustu hastanede doktoru gören e kadar sustu doktorun yanında bir daha ağladı doktor baktı bir sıkıntısı yok dedi dönüşte parmağını emerek uyudu bu ara meme reddi üstüne tuz biber oldu zaten çok uzun yazdım ama ağlaması sizce neden olmuştur ? 3.5 aylık hayatında hiç böyle aglamamisti çok kötü oldum
Yüce Rabbim evlerden ırakYa ben napıyım kova burcu bir abla aslan burcu bir bebek ve koç burcu bir koca
Bizim bebekte de vardı ondan ben pamukçuk zannetmistim ona göre damlasına veriyodum geçmeyince doktora götürdüm enfeksiyon kapmış dedi çocuğu bebekte gorulebiliyomus ve boğaza kadar da iniyomuş dikkat edin derim ben canım..
Bugün avmyi ayağa kaldırdık ağlamaktanayağım da topuklu bot, kucağımda emir emzirmeee odasııı nerdeeeğğğğ diye bağıra bağıra koştum ya bütün gün ağlayan bebek, bitmiş bir anne, şaşkın bir babayla harikayız
Oda sıcaklığında 3 saat ama ben dolaba koyuyorum.Canım her yarım saatte bir sağdığın sütü aynı kaba mı biriktiriyorsun, nasıl yapıyorsun. Ben de yapmayı düşünüyorum da orası kafama takılıyor. Bir de oda sıcaklığında kaç saat durabiliyor sağdığımız süt bilgin var mı?
Mrb arkadaslar moralim bozuk. Bana bir akil vermenzi rica ediyorum. Ben bebek mevlidini once kv de sonra kendi annemin evinde yapmak istiyordum annem ve kendi cevrem benden iki uc saat uzaklikta oldugu icin. Kv soledik iki tarafa masraf etmeyin annesinde yapsin demis. Ama annemde yaptigim mevlide gelmedi. Meger orda yaptigima kizmista gelmemis. Ben cok sinirlendim ve bir sure gitmiyorum onlara. Onlarda kiz annesinin evinde yapmazmis ayipmis. Ama bizde ayip degil. Ve mevlide gelenler iyiki annende yaptin dediler sizce kim haksiz. Kv min ilk torununun mevlidine gelmemesi yanlis degil mi
Çok haklısın ilk doğduğunda zayıf minik bi kuzuyken şimdi kollarımız taşımıyor.Gün gün değişiyor. Bence cc takılma, sütün yağlıysa daha az cc bile yeter. O yüzden kemikli haşlama et,et suyuna çorba vb. Proteinli yiyecekleri bolca tüket. Birde bana uyku çok yarıyor. Gündüz bebek uyuduğunda bende uyursam kalktığımda uyumadığıma göre daha çok süt geliyor. Kendini üzme mama veriyorum diye. Bebeğini bolca sev,okşa, ten teması yap.Bunları yapınca hormonları tetikliyorsun. Bugün hastanede yeni doğmuş bir bebek vardı. Bizim yenidoğan dönemimiz aklıma geldi,zaman çok hızlı geçiyor ve büyüyorlar. Ah sütüm, vah sütüm diye üzülmektense anın keyfini çıkarmak lazım.Carpe diem:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?