2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Akrabalarim annende yap daha iyi olur dedi. Benim evim cidden uzak. Cokta iyi oldu bana gore. Uzun zamandir gormedigim insanlari gordum.

Birsey diyemiyor maalesef annesine. Kizamiyor cunku cok alingan kv

Ya ne sacma şeyler bunlar istediği kadar alıngan olsunlar valla ben lafimida söylerdim tavrimida koyardım kesinlikle...sadece onlar da ayıp heralde bu anne de tevhid yapma işi ama kendi kızı olsa onun evinde yapsa çok mutlu olurdu boşver canım sıkma sen canını konuşmazsa konuşmasın hem sana hem torun saygısızlık bu...

Ya ne sacma şeyler bunlar istediği kadar alıngan olsunlar valla ben lafimida söylerdim tavrimida koyardım kesinlikle...sadece onlar da ayıp heralde bu anne de tevhid yapma işi ama kendi kızı olsa onun evinde yapsa çok mutlu olurdu boşver canım sıkma sen canını konuşmazsa konuşmasın hem sana hem torun saygısızlık bu...

Benim ki uykudA emerdi onu da bıraktı aynı şeyi bende deniyorum emiyor gibi yapıyor sonra boğuluyormus gibi yapıp çeviriyo başını hala yılmadan deniyorum ama yok

Ben uykudayken,yeni uyanıkken , açken ,tokken herşeyi denemiştim.hiç birini kabul etmedi.

Hemde fazlasıyla.
Süt kampına girdim.yarım saatte bir sağmaya başladım.inş fayda eder
Pesetme,bende sütüm çıksın diye çok uğraşıyorum. Sağıyorum, emziriyorum. Tahin helvası,boza,malt içecek,bolca su,kemik suyu,dereotu,bulgur pilavı yiyorum. Solgar,omega3 ve Elevit vitamin kullanıyorum. Oğlum çok obur olduğu için doymuyor, ağlamasını durduramazsam gün içinde 100 ml mama veriyorum,ama çoğunlukla anne sütüyle besleniyor. Bu ay 3 aylık olduk 1400 gr almış,64 cm boyu. Dr mamayı tamamen kesebilirsin dedi. Bundan sonra mamayı kesmek için boşda olsa emziricem. İnşallah sütün dolar taşar. Kafana takma sen, çabala, gelirse gelir.

İnşaallah çok çok istiyorum.benim sütüm baya azaldı o yüzden acil bişeyler yapmam lazım.
Kaç cc sütünüz geliyor?

Hemde fazlasıyla.
Süt kampına girdim.yarım saatte bir sağmaya başladım.inş fayda eder
Canım her yarım saatte bir sağdığın sütü aynı kaba mı biriktiriyorsun, nasıl yapıyorsun. Ben de yapmayı düşünüyorum da orası kafama takılıyor. Bir de oda sıcaklığında kaç saat durabiliyor sağdığımız süt bilgin var mı?

İnşaallah çok çok istiyorum.benim sütüm baya azaldı o yüzden acil bişeyler yapmam lazım.
Kaç cc sütünüz geliyor?
Gün gün değişiyor. Bence cc takılma, sütün yağlıysa daha az cc bile yeter. O yüzden kemikli haşlama et,et suyuna çorba vb. Proteinli yiyecekleri bolca tüket. Birde bana uyku çok yarıyor. Gündüz bebek uyuduğunda bende uyursam kalktığımda uyumadığıma göre daha çok süt geliyor. Kendini üzme mama veriyorum diye. Bebeğini bolca sev,okşa, ten teması yap.Bunları yapınca hormonları tetikliyorsun. Bugün hastanede yeni doğmuş bir bebek vardı. Bizim yenidoğan dönemimiz aklıma geldi,zaman çok hızlı geçiyor ve büyüyorlar. Ah sütüm, vah sütüm diye üzülmektense anın keyfini çıkarmak lazım.Carpe diem:))))

hadi insallah devami gelsin. canim sen her beslenme zamaninda emzirmeyi dene ama cok zorlama.

mevlüdun hayirli olsun. sakincasi yoksa paylasir misin?

Arkadaşlar biliyorum erken ama, şok markete şekiller,sayılar, renkler, sebzeler vb.kitaplar gelmiş. İlerde kullanırlar.Hatta bugün kucağımda içindeki resimleri gösterdim, neye güldü bilmiyorum ama bakıp bakıp güldü:))). Fiyatları 7,5 tl.

Ben de kolları açıkta kalmasın diye giydirmemiştim bu zamana kadar ama artık hava ısınana kadar tulumsuz yatirmam. Müslin kundaktan kesinlikle çıkartıyor elini, penye battaniyeden %80 çıkartıyor o yüzden ben sadece moro refleksine karşı önlem için yapar oldum kundağı o kolun her türlü dışarıya çıkacağını bilerek

Kendimi suclamiyorum tabi ki ama insan üzülüyor ister istemez. Ay bilmiyorum ki bir nazar mi okutsam, doğru diyorsun.

Değişiyorlar. Aynı ağlama bizde de var, la havle çekip geçmesini bekliyorum ben. Sen de öyle yap

Ya ben napıyım kova burcu bir abla aslan burcu bir bebek ve koç burcu bir koca
Yüce Rabbim evlerden ırak
Sen de ikizler olacaktın ki sen evin kahrini cekecegine ev seninkini çeksin
Başak olmak zorlaştırıyor kendimden biliyorum

Bizimkine doktor baktı,pamukcuk dedi ondan dedi
Tabii gecmezse dr a danısmakta fayda var

Hahahahaha
Bazen bende kendimi bir sitcom un icinde zannediyorum valla
Gecen mesela doktorla konusurken kızım annemin kucagında ben kucagımdaymiş gibi sallanıyorum annem söyleyince kendime gelip durdum

Oda sıcaklığında 3 saat ama ben dolaba koyuyorum.
Şöyle yapıyorum.sütü sağdığım biberonu dolaba koyuyorum.tekrar sağıcağım zaman başka biberona sağıyorum.dolaba koyuyorum.yarım saat soğuyunca ikisini birleştiriyorum.
Yani ikiside aynı soğuklukta olursa sorun olmuyomuş.bu şekilde yapıyorum ama en doğrusu bumu bilmiyorum tabi
Eğer uyanıksa hemen taze taze içiriyorum.az olduğu için içiyor zaten.
kahve niyetine :)

Bence gereksiz alınganlık yapmıs...hayır bi de ynlıs anlamadıysam kendisi demiş masraf etmeyin orda yapın diye madem öyle basından deseydin kız anasının evinde yapılmaz vs die.. nie sonradan ergen gibi trip yapıyor kii töbe töbeeee

Çok haklısın ilk doğduğunda zayıf minik bi kuzuyken şimdi kollarımız taşımıyor.
Etrafına gülücükler saçan tatlı bi bebek oldu maşallah :)
Ben sütüm çok yağlı.bide çok olsaydı eminim çok yarardı kuzuma.
Bir haftalık kontrolünde sadece sağdığım sütle tartıldı.kilo vermesi gerekirken kilo almıştı.doktor tebrik etti ama sütüm artmayınca yetmemeye başladı malesef.
Bugün kemik suyuna çorba yapıyım inş iyi gelir.çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…