- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
İkili oynamış kv. Hem orada yapsın masraf olmasın demiş hem gelmemiş. O zaman baştan deseymiş bizde yapılsın, bizim adete uymaz diye sen de söyleseymişsin ama sonradan trip atmak kolay, işine geliyor. Ayrıca kız annesinin torunu değil mi niye yapılmıyormuş? Laf işte.Mrb arkadaslar moralim bozuk. Bana bir akil vermenzi rica ediyorum. Ben bebek mevlidini once kv de sonra kendi annemin evinde yapmak istiyordum annem ve kendi cevrem benden iki uc saat uzaklikta oldugu icin. Kv soledik iki tarafa masraf etmeyin annesinde yapsin demis. Ama annemde yaptigim mevlide gelmedi. Meger orda yaptigima kizmista gelmemis. Ben cok sinirlendim ve bir sure gitmiyorum onlara. Onlarda kiz annesinin evinde yapmazmis ayipmis. Ama bizde ayip degil. Ve mevlide gelenler iyiki annende yaptin dediler sizce kim haksiz. Kv min ilk torununun mevlidine gelmemesi yanlis degil mi
Ay çok sevindim inşallah devamı da gelirMevlitten dolayı giremedim.sonunda atlattık çok şükür.
Dün bişey farkettim.
Süt sağıyodum memelerim açıktı.kızımında karnı toktu ama elini emiyodu.
Üzerine doğru eğildim öyle verdim mememi.
Ve emdiiiiii :))
Karnı tok olduğu için 1 dk filan emdi.sonra ağzında bekletti ama reddetmedi hiç ağlamadı.
Bi kaç saat sonra tekrar aynı pozisyonda eğildim üstüne.bi kaç emdi sonra istemedi.
Bende sinirlenmesin diye zorlamadım.
Bunlar çok güzel adımlardı bence.ilk defa yaşadım bu duyguyu çok güzeldi.
Diş çıkarmadan önce küçük kistler olabilirmiş diş etinde, bizde de var. Ama etken diş de çıkarabilir belli olmaz. Annemden yeni öğrendim ben de 3,5 aylıkken dış çıkartmışım. Dislerimde kendi korkakligimdan kaynaklanan sıkıntılar var ama onlar dışında sağlıklı dişlerim.Günaydın anneler,dün bebegimin ağız içini kontrol ederken küçük beyaz bir çıkıntı farkettim sanırım dis çıkarıyor resmen şok yaşadım.Var mi sizde de bu durum.Erken dis çıkarmak neden olur zararlimidir acaba?Kafamda deli sorular
Nasıl gecmiş anip anlamadım Can'ım hasta olan birinin tükürüğünden mi geçmişHerkese iyi dilekleri için teşekkür ederim kızlar gece ateşi düşmedi bi türlü sabah hastaneye gittik kan aldılar yavrumdan crp ve bazı kan değerleri yüksek çıktı maalesef iğneye başladık birde aynı zamanda amip olmuşuz aman diyim dikkat edin oğlumun kakası birkaç gündür yeşil ve sümüksüydü bende ön sütü çok emiyor diye düşünüyordum ama maalesef ondan değilmiş Kaka tahlili yapıldı ve sonuç amip sakın ihmal etmeyin bu sıra salgın varmış bebişleri ellerinden öptürmeyin artık kim öptüyse birinden geçivermiş maalesef elleri sürekli ağzında çünkü inşallah biran önce iyileşir gözümün içine içine bakıyor çok üzüldüm çok ağladım dua edin oğlum biran önce iyileşsin
Ben de geçen gece uyurken eşime sarıldım onu hatırlıyorum, sonrasında beni uyandırdı, gazımı çıkartmaya çalışıyorsun farkında misin dedi. Sırtını sıvazlayıp pat pat vuruyormuşum meğerse. O günden beri gözlerini kisip kisip gazımı çıkartmaya çalıştığını hiç unutmayacağım deyip duruyorHahahahaha
Bazen bende kendimi bir sitcom un icinde zannediyorum valla
Gecen mesela doktorla konusurken kızım annemin kucagında ben kucagımdaymiş gibi sallanıyorumannem söyleyince kendime gelip durdum
Benimkinin düzeni iyice bozuldu. Hadi memeyi reddeddin biberonu niye almıyorsun yavrum ama öksürük oldu onun etkisi var mı bilmiyorum. Dr bugün öksürük şurubu verdi. Soğuk buhar aldı kuzum. Bı yakinimizdan bulaşti malesef Dr da öyle söylediGündüz 2 saatte bir 90 cc veriyorum.
Gece yatarken 120 veriyorum çünkü 7 saat uyuyor.kalktığındada 120 veriyorum
Benim sütte de azalma oldu ek gıdaya geçene kadar idare edebilsek keşkeİnşaallah çok çok istiyorum.benim sütüm baya azaldı o yüzden acil bişeyler yapmam lazım.
Kaç cc sütünüz geliyor?
Gerçekten öyle sürekli kokluyorum bebeğimi emziremedigim için bunu yapmanın faydalı olduğunu düşünüyorumGün gün değişiyor. Bence cc takılma, sütün yağlıysa daha az cc bile yeter. O yüzden kemikli haşlama et,et suyuna çorba vb. Proteinli yiyecekleri bolca tüket. Birde bana uyku çok yarıyor. Gündüz bebek uyuduğunda bende uyursam kalktığımda uyumadığıma göre daha çok süt geliyor. Kendini üzme mama veriyorum diye. Bebeğini bolca sev,okşa, ten teması yap.Bunları yapınca hormonları tetikliyorsun. Bugün hastanede yeni doğmuş bir bebek vardı. Bizim yenidoğan dönemimiz aklıma geldi,zaman çok hızlı geçiyor ve büyüyorlar. Ah sütüm, vah sütüm diye üzülmektense anın keyfini çıkarmak lazım.Carpe diem:))))
Dişleri erken çıkanlar erken ergenlige gidiyorlarmış.Umarım dis değildir perşembe doktor kontrolünde sorucam.Bir de kehribar kolyelerin hormonları etkilediğini soyluyolar asli var mi acaba?İkili oynamış kv. Hem orada yapsın masraf olmasın demiş hem gelmemiş. O zaman baştan deseymiş bizde yapılsın, bizim adete uymaz diye sen de söyleseymişsin ama sonradan trip atmak kolay, işine geliyor. Ayrıca kız annesinin torunu değil mi niye yapılmıyormuş? Laf işte.
O alıngan diye alttan alma bence, hatayı yapan o, önceden bir şey söylemeden son dakikada kelek yapmış.
Ay çok sevindim inşallah devamı da gelir
Sen o kadar istediğin hisse bebeğin de memeye kavuşur inşallah tez zamanda
Diş çıkarmadan önce küçük kistler olabilirmiş diş etinde, bizde de var. Ama etken diş de çıkarabilir belli olmaz. Annemden yeni öğrendim ben de 3,5 aylıkken dış çıkartmışım. Dislerimde kendi korkakligimdan kaynaklanan sıkıntılar var ama onlar dışında sağlıklı dişlerim.
Bunu bir aylıkken ben de yapmıştımBen de geçen gece uyurken eşime sarıldım onu hatırlıyorum, sonrasında beni uyandırdı, gazımı çıkartmaya çalışıyorsun farkında misin dedi. Sırtını sıvazlayıp pat pat vuruyormuşum meğerse. O günden beri gözlerini kisip kisip gazımı çıkartmaya çalıştığını hiç unutmayacağım deyip duruyor
hadi insallah devami gelsin. canim sen her beslenme zamaninda emzirmeyi dene ama cok zorlama.
mevlüdun hayirli olsun. sakincasi yoksa paylasir misin?
Benimkinin düzeni iyice bozuldu. Hadi memeyi reddeddin biberonu niye almıyorsun yavrum ama öksürük oldu onun etkisi var mı bilmiyorum. Dr bugün öksürük şurubu verdi. Soğuk buhar aldı kuzum. Bı yakinimizdan bulaşti malesef Dr da öyle söyledi
Ben de geçen gece uyurken eşime sarıldım onu hatırlıyorum, s
Sağolasın teşekkür ederiz.hemde ne huysuzlukÖksürüğünde etkisi vardır bence canım.
Hastalık çocuklarda huysuzluk yapıyor biraz.çok dikkat etmek lazım.geçmiş olsun
Bizde de oluyır bazen Can'ım yere koyar koymaz ağlıyor acaba kucağa mı alıştı yada ayrılık kaygısı mı diyorumKızlar selamlar,
Nasılsınız? İyi pazarlar. Bu dönemlerde kucak ağlamaları başlar mı? Ege bazen hiç sebepsiz ağlıyor gibi geliyor bana, kucağımıza alınca susuyor. Bazıları da kucak ağlamaları için daha erken diyor? Merak ediyorum başka bir derdi mi vardır yoksa gerçekten beni kucağa alın diye mi ağlıyor :)
Hahahahaha
Gecen mesela doktorla konusurken kızım annemin kucagında ben kucagımdaymiş gibi sallanıyorumannem söyleyince kendime gelip durdum
14 kasım yarın doğum günüm canımSeninde mı dogumgünün 7 kasım eger oyleyse aynı gün dogmusuz:)
Seninki daha güzelmişHahahahaha
Sağol canım ama hiç foto çekemedim.o gün telaşeli geçtiği için fırsat bulamadım :)
Kızımla bi kaç tane kucağımda foto var o kadar.
Abartıya kaçmayı sevmediğimden herşeyi sade yapmayı tercih ettim ama annem dayanamadı yine bi kaç süs yaptı :) biz kızıma akika kurbanı olarak kestiğimiz kurbanı pişirdik.
Etli pilav ,patatesli el açması börek,el açması baklava,un helvası koyduk tabaklara.
İlk gelenlere gül suyu lokum ikram ettik.
Sonra yemekler yendi.
Çıkarkende hediyelik dağıttık.
Pembe puantiyeli çantanın içine pembe cüz,küçük pembe puantiyeli kutuların içinde şeker ve lavantalı iğnelik dağıttık.
Apartman merdivenlerini pembe beyaz balonlarla süsledik.kapıya mevlidimize hoşgeldin yazısı astık.
Çok şükür atlattık bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?