2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İkili oynamış kv. Hem orada yapsın masraf olmasın demiş hem gelmemiş. O zaman baştan deseymiş bizde yapılsın, bizim adete uymaz diye sen de söyleseymişsin ama sonradan trip atmak kolay, işine geliyor. Ayrıca kız annesinin torunu değil mi niye yapılmıyormuş? Laf işte.
O alıngan diye alttan alma bence, hatayı yapan o, önceden bir şey söylemeden son dakikada kelek yapmış.

Ay çok sevindim inşallah devamı da gelir
Sen o kadar istediğin hisse bebeğin de memeye kavuşur inşallah tez zamanda

Diş çıkarmadan önce küçük kistler olabilirmiş diş etinde, bizde de var. Ama etken diş de çıkarabilir belli olmaz. Annemden yeni öğrendim ben de 3,5 aylıkken dış çıkartmışım. Dislerimde kendi korkakligimdan kaynaklanan sıkıntılar var ama onlar dışında sağlıklı dişlerim.

Nasıl gecmiş anip anlamadım Can'ım hasta olan birinin tükürüğünden mi geçmiş

Hahahahaha
Bazen bende kendimi bir sitcom un icinde zannediyorum valla
Gecen mesela doktorla konusurken kızım annemin kucagında ben kucagımdaymiş gibi sallanıyorum annem söyleyince kendime gelip durdum
Ben de geçen gece uyurken eşime sarıldım onu hatırlıyorum, sonrasında beni uyandırdı, gazımı çıkartmaya çalışıyorsun farkında misin dedi. Sırtını sıvazlayıp pat pat vuruyormuşum meğerse. O günden beri gözlerini kisip kisip gazımı çıkartmaya çalıştığını hiç unutmayacağım deyip duruyor

Gündüz 2 saatte bir 90 cc veriyorum.
Gece yatarken 120 veriyorum çünkü 7 saat uyuyor.kalktığındada 120 veriyorum
Benimkinin düzeni iyice bozuldu. Hadi memeyi reddeddin biberonu niye almıyorsun yavrum ama öksürük oldu onun etkisi var mı bilmiyorum. Dr bugün öksürük şurubu verdi. Soğuk buhar aldı kuzum. Bı yakinimizdan bulaşti malesef Dr da öyle söyledi

Gerçekten öyle sürekli kokluyorum bebeğimi emziremedigim için bunu yapmanın faydalı olduğunu düşünüyorum

Dişleri erken çıkanlar erken ergenlige gidiyorlarmış.Umarım dis değildir perşembe doktor kontrolünde sorucam.Bir de kehribar kolyelerin hormonları etkilediğini soyluyolar asli var mi acaba?

Bunu bir aylıkken ben de yapmıştım bide kendime gelip ay yanlış kişi demem var

hadi insallah devami gelsin. canim sen her beslenme zamaninda emzirmeyi dene ama cok zorlama.

mevlüdun hayirli olsun. sakincasi yoksa paylasir misin?

Sağol canım ama hiç foto çekemedim.o gün telaşeli geçtiği için fırsat bulamadım :)
Kızımla bi kaç tane kucağımda foto var o kadar.
Abartıya kaçmayı sevmediğimden herşeyi sade yapmayı tercih ettim ama annem dayanamadı yine bi kaç süs yaptı :) biz kızıma akika kurbanı olarak kestiğimiz kurbanı pişirdik.
Etli pilav ,patatesli el açması börek,el açması baklava,un helvası koyduk tabaklara.
İlk gelenlere gül suyu lokum ikram ettik.
Sonra yemekler yendi.
Çıkarkende hediyelik dağıttık.
Pembe puantiyeli çantanın içine pembe cüz,küçük pembe puantiyeli kutuların içinde şeker ve lavantalı iğnelik dağıttık.

Apartman merdivenlerini pembe beyaz balonlarla süsledik.kapıya mevlidimize hoşgeldin yazısı astık.
Çok şükür atlattık bitti :)

Öksürüğünde etkisi vardır bence canım.
Hastalık çocuklarda huysuzluk yapıyor biraz.çok dikkat etmek lazım.geçmiş olsun

Bizde de oluyır bazen Can'ım yere koyar koymaz ağlıyor acaba kucağa mı alıştı yada ayrılık kaygısı mı diyorum

Selamlar güzel anneler çok hızlısınız ya size yetişmek cok zor ama inanın geçmişi de çoğunlukta okumaya çalışıyorum, tabi malum iki bebek katılımı her zaman yapamıyorum maalesef ama gönlüm hep buralarda bunu bilin Meme redleri başlamış tek tek isim alintilayamadim ama yasayan herkese Allah kolaylık versin arkadaşlar .
Biz o durumu hala sık sık yaşıyoruz her kucağıma alışta 10 değişik pozisyonda emiyoruz resmen, bu erkek için boyle, kız ise hala silikon ucu bırakamadı. Daha doğrusu bırakmıştı da bir meme reddi zamanında tekrar başlamamız gerekti. Artık ben de ucunu bıraktım yeter ki emsin de onunla emsin derdindeyim. Meme reddi yasayanlara nacizane onerim eğer biberon kullanıyorlarsa hemen biberonu kessinler kasikla yada siringsyla versinler sütü. Ben hem sutu hem de mamayi oyle veriyorum ozellikle o atak zamanlarinda. Lütfen zor oluyor, kabul etmiyor demeyin. Çok zor biliyorum ama inanın etkisi oluyor. Iki bebekte denemiş biri olarak söylüyorum.
Bunun haricinde bizde neler var, pamukçuk oldu hem kızımda hem oğlumda. Isin kotusu kizimda bogaza indi sesi kisildi yavrumun yailaç kullandık maalesef ama inat resmen pamukçular bir geçti sesi daha düzelmemişken gene türemeye başladı. Karbonatlı suyla siliyorum o iyi geliyor ama lanet bir şeymiş sıkıntı olabiliyormuş bazen o yüzden kan testi de yaptık şükür bir şey çıkmadı. Pamukcuk diyip geçmeyin olanlar dikkatli olun lütfen.
Aklima gelmisken Kehribar kolyesinden fayda gören var mı kızlar.?
Aklıma gelenlere okuyup denk geldiklerine yazayım öncelikle @garipkedi senin paylastigin bilgilere bayılıyorum. Kartlar makaleler kitap listesi vs harikasın gerçekten. Devamını bekleriz
la rosa cok geçmiş olsun egeye ama erken teşhis olayı kurtarmış supersonic gerçekten tespitiniz çok kıymetli bunu anlamak zor cunku

Simge 84 aynı zenin gibi zırt pırt meme veriyorum tek farkımız bendeki iki bebek olduğu için mesai iki katı ve bi miktar mama da veriyorum mecburen ben. Bir arkadaşım gelmişti geçen gün hem oturuyoruz hem de habire birini indirip birini kaldırıyorum sen hiç bu memeleri kapama hep açık gez diye dalga geçti.

Gretchen Grundler cok uzuldum defne bebege yavrum benim ya kiyamam gercekten inşallah bir an önce eski düzenine döner. Ilaci siringayla vermeyi deneyeceğim demişsin o başarılı oldu mu. Bir de doktorunu tavsiye etmişsin ben de doktor bakıyorum sigortamız tamamlayıcı sağlık sigortası her hastanede geçmiyor. Şu zamana kadar bir doğum zamanında hizmet hastanesindeki doktor bir de sonrasında medical parkta bir doktora gittim. Benim sorunum şu ki doktorlar fena degil ama çok yoğunlar girdigim andan itibaren koşturur tarzda muayene oluyoruz. Iki bebek iki ayrı muayene randevusu ve ücreti alıyorlar ama tek muayeneye sıkıştırıyorlar resmen hissediyorum o koşturmacayı ve rahatsız oluyorum söyleyeceklerimi de unutuyorum. Hep yuzeysel muayeneler hep yüzeysel konuşuluyor. Cep telleri var yaziuorum whatsuptan bi kelime ile lutfen donuluyor falan. Ilgisiz hissediyorum. Bir de yanlis anlasilmasin Seninle benim genel olarak takip ettiğim kadarıyla tarzımız çok yakın belki her ikimizin de başak olmasının bir etkisi vardır bilmiyorum. Ama doktordan memnunsan eğer doğan hastanesi bana yakın bir de onu denemek istiyorum. O yüzden de detaylı sormak istedim.

Gönderdiğim mesajın devamı da vardı silmişim sanırım yanlışlıkla ya Gretchen Grundler reflu yatagi var miydi ise yaramadi mi defnede demistim. Birde sizleri okuyjnca ben sok oldum bildigin ciplak yatiriyormusum ya ben bebeleri cok ince ortuyorum resmen sizlere gore ya ama ev cok sicak sabaha kadar cayir cayir yaniyor ben kisa kollu ile pike ile yatiyirum bebeleri de altta kisa kollu citcitli ustte bir alt ust takim bunun ustune bir penye battaniye ile yatiriyorum sıkıntı sanırım.
neyse diğer salimenleri de bir ara tekrar yazacağım buralardayim uzunca yer kaplamayayım. Yazacağım başka arkadaşlar da var. Şimdilik bütün boncukları opuyorum.

guzel olmustur eminim:)
bir de ben atlatsaydim iyiydi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…