2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hii rota için 90i bitirmek mi gerekiyormus. Bunu ögrendigim iyi oldu.

Teşekkürler tekrar tekrar okuyacağım

Geçmiş olsun canım
Pis mikroplar dolu aman bebeleri koruyun kızlar. Bizimki de hasta.
Bebekleri süt falan korumuyor ya bildiğin salya sümük ishal hasta.

Koş bitene kadar hasta kimsenin yanına yaklaşmayacağım, bize de birinden geçti

Avcılar Medicana’ya geldin mi hiç?
Bir ikizler var görüyorum ama sen misin diye geçiyor içimden hep :)

Atak bitermi kuzum
Tam Da göbeğindeyiz
Ama daha d kötüsü bir de hastalandı
Ağız burun Çeşme gibi
İshal ve gece saat başı ayaktayız. Burnu tıkanıyor ememiyor.
Tam şenlik yani
Cok gecmis olsun cnm... 3 4 aylikken meme reddi tarzi seyler olabiliyor... burada defalarca yazmistim belki rastlamissindir meme reddine inanmiyorum diye tabiki bu ilk 3 ay icin gecerliydi 4. Aydan itibaren bebeler atarlanabiliyor risk almadim bu sebepten 1 aydir biberon vermiyoruz Irem e kasikla besleniyor ben yokken...

Benim de başımda o baskılar oldu canım ama yılma. Moralle çok alakalı. Doğada hiç bir kedi, köpek, Aslan sütüm yetmiyor diye ağlamıyor di mi. Bebek ihtiyacı kadar çekiyor ve doyuyorsa sorun yok. Her bebek aynı kiloyu almıyor, aynı kilo da doğmuyor. Öyle düşün ve kafanı boşaltmakta çalış. Bu baskıları neden yaparlar anlamam. Hem de kadınların yapmasına anlam veremiyorum

Canım çok sağol
Risk almaya gerek Yok gerçekten kaşık en sağlıklısı
Asrın henüz red yaşamadı. Onun yerine memede yaşıyor resmen. Gece saat başı emmeye başladı. Hastalık geçsin hemen sünnet ve uyku eğitimi şart bize. Yoksa böyle hem ben hem ona eziyet olacak. Azıcık uykusu hafiflese meme ağzında olmadan dalamadığını zannediyor ve çığlık çığlığa meme ağzına girene kadar ağlıyor. Eğitim verirsem Eminim saha az ağlar.
Aylar geçtikçe sanki bizim durumlar zorlaşmaya başladı umarım herkesin atağı bu kadar yoğun geçmez. Amin

Mutlu yaşlar canım sana Da

Ne azalması walla bizde nöbetler sürekli artıyor. Atak+hastalık belimizi büktü

Huyları iyice yerleşmeye başladı ayrıca. Biraz da meme bebesi oldu sanırım bizimki.

ben yün örtüyorum zaten canim. 2 tane de penye. ama iste usuyor mu ki diye dusunmeye basladim.
emir kollari disarda uyuyor canim. kollari icerde birakirsak mutlaka cikariyor ve cikarirken de yuzunu kapatiyor. o yuzden biz disarda birakiyoruz. en ustteki batyaniyeyi kenarlara sıkıstırıyoruz.
yorgani ortup ustune orttugum battaniyeyi sıkıstırırım diye dusundum ben de.

rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…