Gecmis olsun,insallah alerjik deildir cnm... güzel haberlerini bekliyoruzzBuralar sessizleşti diyenler kervanına ben de katılıyorum:))
Ben birkaç gündür oğlumun kakasıyla uğraşıyordum. İlacı kullandıktan sonra geçmesi gerekirken daha da kötüleşti kakası. Huzursuzluğu, gazı azaldı ama kakası aşırı sıvı ve mukuslu bir hal aldı.
Pazar günü tekrar gittik doktora, test yapıldı. Bir haftada normalden bayağı fazla kilo aldığı için doktor alerji ihtimaline pek sıcak bakmamıştı ama bu defa kakasında gizli kan da çıktı mikroba ek olarak
Alerji uzmanına götürcez yarın. Kaka dışında alerjik özellikler göstermiyor ama Kaka da başlı başına ben alerjiyim diyor. İnşallah değildir
kizlar bebislere yüm yorgan örten ya da ortmeyi dusunen var mi?
herkes tulum ve battaniye mi kullaniyor?
emir ishal oldu gibi. bi de birkac aksamdir huzursuz. sanki karni agriyor. acaba usuyor mu diye dusunuyorum.
Canım bugün beraber gittik doktora maşallah bizim oğlan 6 günde 400 gram almış olmayan sütlerleDoktorum zar zor ikna etti mamaya gerek olmadığını. Bende kafama takmayacağım artık he deyip geçeceğim babaannemi de kırmak istemiyorum biliyorum kötülüğüne demiyor ama işte insan takılıyor. Bundan sonra psikolojimi hiç bozmayacağım
Ya kaçıncı haftadasiniz geçen haftadan beri gündüz 20 dk uyumuyor gece yede aşırı uykusuz kaldığımızdan çığlık çığlığa giriyoruzCanım çok sağol
Risk almaya gerek Yok gerçekten kaşık en sağlıklısı
Asrın henüz red yaşamadı. Onun yerine memede yaşıyor resmen. Gece saat başı emmeye başladı. Hastalık geçsin hemen sünnet ve uyku eğitimi şart bize. Yoksa böyle hem ben hem ona eziyet olacak. Azıcık uykusu hafiflese meme ağzında olmadan dalamadığını zannediyor ve çığlık çığlığa meme ağzına girene kadar ağlıyor. Eğitim verirsem Eminim saha az ağlar.
Aylar geçtikçe sanki bizim durumlar zorlaşmaya başladıumarım herkesin atağı bu kadar yoğun geçmez. Amin
Bizde dün vurulduk bugün kucağımdan inmedi, oturduğum an ağlamaya başladı. Canıma okudu resmen.Rota huysuzluk yaparmı ya mızır mızır
Ben yün örtmem ya,cok agır ve kalın olur.ev 24derece civarı hep ,cok gelir.battaniye örtüyorum ben.ellerine fln bakıyorun gece gayet sıcak.siZin ev kac derece oluyor ki ?
Ya ben beceremedim ya çok gürültülü sahiden uygulama, başka bir program buldum idareten. Babamın doğum günü bugün, Defne de kutlasin diye şekil şukul bir şey yapmak istedim ama vakitsizlikten pek güzel olmadı.Baby snaps kullanıyorum ben.
Biz de devam, emmeden uykuya geçmiyor artık o yüzden hem emme yalan oldu hem uyku. Bugün meme dışında uyusun diye uğraştım ama kendini yirtarken uyumayı beceremedi. Geçsin bu azap günler bir an önceReddedilenler kulübü ne alemdesiniz? Biz tam gaz devam
Teşekkür ederim canımmİyiki dogmussun:) dogum gunun kutlu olsun:)
Anne yüreği bu, 6. aya geldiğimizde o da yetmeyecek enazından bir yıl olsun diyeceğiz. Aynı kaygıları şu sıralar ben de yaşıyorum. Ben silikon uçta buldum çareyi,alsın da nasıl alırsa alsın modundayım şu aralar.ten teme temasla emzireyim dedim. onu da istemedi. emmedi. gunduz emiyor. gece bir seyler oluyor. allahim su 6.aya bi ulasaydik hayirlisiyla delirmeden
Çok gürültülü derken? ses yok ki uygulamada.Bir çok uygulama var ama böyle , aşağımyukarı hepsinin içeriği de aynı.Ya ben beceremedim ya çok gürültülü sahiden uygulama, başka bir program buldum idareten. Babamın doğum günü bugün, Defne de kutlasin diye şekil şukul bir şey yapmak istedim ama vakitsizlikten pek güzel olmadı.
öncelikle çok geçmiş olsun geldimi herşey üst üste gelır sizdede öyle olmuş çok zor saatler geçirmişsin bir kez daha güçlü bir anne olduğunu ispatlamışsın , bizi habersiz bırakma birdaha , amin canım hepimizin evlatlarınıHanımlar herkese merhabahepinize çok çok teşekkür ederim. Buradan, whatsapptan, instagramdan yazanlara soranlara, hepinize çok içten sevgiler perşembe günü ufak karın ağrılarım vardı, cuma günü aşırı ishal bulantı ve kramplarla hastanelik oldum. Serum ilaçlar vs derken dün anca toparlandım. Üstelik hastaneden döndüğümüzde Ayşe’de de artan ishal başladı ve kustu... o da aynı şekilde dün toparlandı.. tabi arada ameliyat hazırlığı.. bedenen de psikolojik olarak da zor bir hafta geçirdik yani. Bu sabah sekizde hastaneye girdik. Ameliyatı dört saate yakın sürdü... o dört saat boyunca kaç yıl yaşlandığımı tahmin edersiniz.. detaylı anlatırsam tekrar ağlamaya başlayabilirim dişetlerinde ciddi bir sorun olmuş, kanama işlemleri uzatmış,, uzadıkça uzadı... tabi telefonla sürekli arattırdım ameliyathaneyi ama anne yüreği “iyi” demelerine inanmıyor kolay kolay.. tam yeter artık, uyandırın, kalan kalsın demeye başlamıştım ki bitiyor diye aradılar... yalnız bütün huysuzluklarına, hırçınlıklarına, yaşının ve kardeş kıskançlığının verdiği her türlü şımarıklık ve yaramazlığa rağmen çok güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi gördüm. Neredeyse o beni avutacaktı ayılırken sıkıntı olmasın diye narkoz öncesi sakinleştirici vermediler,, ona rağmen ameliyathane kapısında bizden ayrılırken bile kendini tuttu ve ağlamadı... bütün gün bir yandan onun için telaşlanmak, bir yandan sürekli süt sağıp eve göndermek,, stresten oturamayıp müdemadiyen ayakta durmak inmek çıkmak vs her anlamda müthiş yordu beni.. sabaha karşı üyeliğimi açmalarını istemiştim, şimdi aktif diye mesaj gelince yazıp sizinle paylaşayım istedim... yazınca bile daha bir hafifledim sanki :) tek tek alıntılamadım çünkü bütün sayfa dolacaktı, ama tek tek okudum hepinizi... güzel sözleriniz, ilginiz, herşey için teşekkürler..
Bir de konu dışı gibi gelebilir ama birine yazmak istediğim birşey var izninizle. Burayı takip ettiğini bildiğim için :) “Sevgili Meral, seni tanımıyorum ama harika bir kadın olduğuna eminim. Size yazmak için girdim demişsin, sanırım normalde fazla kullanmıyorsun instagram hesabını. Ama ben sana cevap yazdım. Hala görüldü yazmadığı için de buradan da haber vereyim dedim. Kalplerin yakın olması mesafelerin yakın olmasından daha kıymetlidir. Nerede olursan ol, ve ne zaman ihtiyacın olursa olsun; benim kalbim de sana yakın ve paylaşmaktan gurur duyarım. Umarım bu mesajı görür ve yazarsın..”
Allah hepimizin evlatlarını korusun.. ve Allah hepimize onlara hakkıyla bakabilme gücü versin. Tekrar teşekkürler ve sevgiler hepinize
İyi ki geldin, hoşgeldin. Sana ve kızına geçmiş olsun .Allah dermansız dertler vermesin, herşeyin başı sağlık.Hanımlar herkese merhabahepinize çok çok teşekkür ederim. Buradan, whatsapptan, instagramdan yazanlara soranlara, hepinize çok içten sevgiler perşembe günü ufak karın ağrılarım vardı, cuma günü aşırı ishal bulantı ve kramplarla hastanelik oldum. Serum ilaçlar vs derken dün anca toparlandım. Üstelik hastaneden döndüğümüzde Ayşe’de de artan ishal başladı ve kustu... o da aynı şekilde dün toparlandı.. tabi arada ameliyat hazırlığı.. bedenen de psikolojik olarak da zor bir hafta geçirdik yani. Bu sabah sekizde hastaneye girdik. Ameliyatı dört saate yakın sürdü... o dört saat boyunca kaç yıl yaşlandığımı tahmin edersiniz.. detaylı anlatırsam tekrar ağlamaya başlayabilirim dişetlerinde ciddi bir sorun olmuş, kanama işlemleri uzatmış,, uzadıkça uzadı... tabi telefonla sürekli arattırdım ameliyathaneyi ama anne yüreği “iyi” demelerine inanmıyor kolay kolay.. tam yeter artık, uyandırın, kalan kalsın demeye başlamıştım ki bitiyor diye aradılar... yalnız bütün huysuzluklarına, hırçınlıklarına, yaşının ve kardeş kıskançlığının verdiği her türlü şımarıklık ve yaramazlığa rağmen çok güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi gördüm. Neredeyse o beni avutacaktı ayılırken sıkıntı olmasın diye narkoz öncesi sakinleştirici vermediler,, ona rağmen ameliyathane kapısında bizden ayrılırken bile kendini tuttu ve ağlamadı... bütün gün bir yandan onun için telaşlanmak, bir yandan sürekli süt sağıp eve göndermek,, stresten oturamayıp müdemadiyen ayakta durmak inmek çıkmak vs her anlamda müthiş yordu beni.. sabaha karşı üyeliğimi açmalarını istemiştim, şimdi aktif diye mesaj gelince yazıp sizinle paylaşayım istedim... yazınca bile daha bir hafifledim sanki :) tek tek alıntılamadım çünkü bütün sayfa dolacaktı, ama tek tek okudum hepinizi... güzel sözleriniz, ilginiz, herşey için teşekkürler..
Bir de konu dışı gibi gelebilir ama birine yazmak istediğim birşey var izninizle. Burayı takip ettiğini bildiğim için :) “Sevgili Meral, seni tanımıyorum ama harika bir kadın olduğuna eminim. Size yazmak için girdim demişsin, sanırım normalde fazla kullanmıyorsun instagram hesabını. Ama ben sana cevap yazdım. Hala görüldü yazmadığı için de buradan da haber vereyim dedim. Kalplerin yakın olması mesafelerin yakın olmasından daha kıymetlidir. Nerede olursan ol, ve ne zaman ihtiyacın olursa olsun; benim kalbim de sana yakın ve paylaşmaktan gurur duyarım. Umarım bu mesajı görür ve yazarsın..”
Allah hepimizin evlatlarını korusun.. ve Allah hepimize onlara hakkıyla bakabilme gücü versin. Tekrar teşekkürler ve sevgiler hepinize
derece yok canim. bilmiyorum. ben de battaniye ortuyorum.
Kıyamam minnacık yavruya ya. Neyse atlattınız bitti,geçmiş olsun.Şimdi kızlarını alırsın koynuna bir güzel uyku herşey biter gider.Hanımlar herkese merhabahepinize çok çok teşekkür ederim. Buradan, whatsapptan, instagramdan yazanlara soranlara, hepinize çok içten sevgiler perşembe günü ufak karın ağrılarım vardı, cuma günü aşırı ishal bulantı ve kramplarla hastanelik oldum. Serum ilaçlar vs derken dün anca toparlandım. Üstelik hastaneden döndüğümüzde Ayşe’de de artan ishal başladı ve kustu... o da aynı şekilde dün toparlandı.. tabi arada ameliyat hazırlığı.. bedenen de psikolojik olarak da zor bir hafta geçirdik yani. Bu sabah sekizde hastaneye girdik. Ameliyatı dört saate yakın sürdü... o dört saat boyunca kaç yıl yaşlandığımı tahmin edersiniz.. detaylı anlatırsam tekrar ağlamaya başlayabilirim dişetlerinde ciddi bir sorun olmuş, kanama işlemleri uzatmış,, uzadıkça uzadı... tabi telefonla sürekli arattırdım ameliyathaneyi ama anne yüreği “iyi” demelerine inanmıyor kolay kolay.. tam yeter artık, uyandırın, kalan kalsın demeye başlamıştım ki bitiyor diye aradılar... yalnız bütün huysuzluklarına, hırçınlıklarına, yaşının ve kardeş kıskançlığının verdiği her türlü şımarıklık ve yaramazlığa rağmen çok güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi gördüm. Neredeyse o beni avutacaktı ayılırken sıkıntı olmasın diye narkoz öncesi sakinleştirici vermediler,, ona rağmen ameliyathane kapısında bizden ayrılırken bile kendini tuttu ve ağlamadı... bütün gün bir yandan onun için telaşlanmak, bir yandan sürekli süt sağıp eve göndermek,, stresten oturamayıp müdemadiyen ayakta durmak inmek çıkmak vs her anlamda müthiş yordu beni.. sabaha karşı üyeliğimi açmalarını istemiştim, şimdi aktif diye mesaj gelince yazıp sizinle paylaşayım istedim... yazınca bile daha bir hafifledim sanki :) tek tek alıntılamadım çünkü bütün sayfa dolacaktı, ama tek tek okudum hepinizi... güzel sözleriniz, ilginiz, herşey için teşekkürler..
Geçmiş olsun canım neyse ki sorunsuz geçmiş sen de dinlen güzelce rahatla artk özlettin kendini :)Hanımlar herkese merhabahepinize çok çok teşekkür ederim. Buradan, whatsapptan, instagramdan yazanlara soranlara, hepinize çok içten sevgiler perşembe günü ufak karın ağrılarım vardı, cuma günü aşırı ishal bulantı ve kramplarla hastanelik oldum. Serum ilaçlar vs derken dün anca toparlandım. Üstelik hastaneden döndüğümüzde Ayşe’de de artan ishal başladı ve kustu... o da aynı şekilde dün toparlandı.. tabi arada ameliyat hazırlığı.. bedenen de psikolojik olarak da zor bir hafta geçirdik yani. Bu sabah sekizde hastaneye girdik. Ameliyatı dört saate yakın sürdü... o dört saat boyunca kaç yıl yaşlandığımı tahmin edersiniz.. detaylı anlatırsam tekrar ağlamaya başlayabilirim dişetlerinde ciddi bir sorun olmuş, kanama işlemleri uzatmış,, uzadıkça uzadı... tabi telefonla sürekli arattırdım ameliyathaneyi ama anne yüreği “iyi” demelerine inanmıyor kolay kolay.. tam yeter artık, uyandırın, kalan kalsın demeye başlamıştım ki bitiyor diye aradılar... yalnız bütün huysuzluklarına, hırçınlıklarına, yaşının ve kardeş kıskançlığının verdiği her türlü şımarıklık ve yaramazlığa rağmen çok güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi gördüm. Neredeyse o beni avutacaktı ayılırken sıkıntı olmasın diye narkoz öncesi sakinleştirici vermediler,, ona rağmen ameliyathane kapısında bizden ayrılırken bile kendini tuttu ve ağlamadı... bütün gün bir yandan onun için telaşlanmak, bir yandan sürekli süt sağıp eve göndermek,, stresten oturamayıp müdemadiyen ayakta durmak inmek çıkmak vs her anlamda müthiş yordu beni.. sabaha karşı üyeliğimi açmalarını istemiştim, şimdi aktif diye mesaj gelince yazıp sizinle paylaşayım istedim... yazınca bile daha bir hafifledim sanki :) tek tek alıntılamadım çünkü bütün sayfa dolacaktı, ama tek tek okudum hepinizi... güzel sözleriniz, ilginiz, herşey için teşekkürler..
Gecmiş olsun sagimiz solumuz mikrop maalesefBizde anlamadık hiç cnm nerden nasıl oldu hikayede çok dikkat ediyoruz ama
Yesil kaka bizim yediklerimizden de olabiliyor 3 gun devam ederse o zaman suphe oluyor ama mumkunse dr a at bez resminiKızlar selam:)
Yeşil kaka hastalık belirtisi miydi? Amip falan konuşulmuştu burada pek okuyamamıştım, onun belirtisi yeşil kaka mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?