2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

külotlu corap giydiriyorum ayaklari usumesin diye. sarip sarmaliyorum iyice.

Bayanlar burun çekme konuşulmuş benim bebeler de otri bebeden nefret etmişlerdi. Bende yapamıyordum istediğim gibi zaten. Bir arkadasim önerdi graco nasal aspiratör diye pille çalışan bir cihaz tr de yok ama amazonda ali ekspreste falan satılıyor biz yurt dışından gelen bir arkadaşa söyledik aldı ve Şimdi bu seanslar ciddi oranda rahatladı. Tavsiye ederim sizlere de tabi gene burun kurcalanıyor ama daha kolay daha hızlı şekilde oluyor cihazın videosunu youtubedan izleyebilirsiniz fikir olur size. Ben ekleyemeyi beceremedim maalesef..

cok tatlısın aslinda gun asiri 1 kere giriyorum canim etiketlenme veyahut yazdigim bir cevaba cevap var mi diye ama eskisi gibi tum mesajlari okuyamiyorum cogumuzun hali de bu sekildedir herhalde :) ama ne zaman isterseniz birsey sorabilirsiniz veyahut bir sikinti olursa topikle ilgili etiketleyin muhakkak... paylasimlar cok güzel ve bebekler buyudukce cogalacak :) ben de topikdaşlarımı cok seviyorum guzel ve seviyeli insanlar birarada ve bu sebeple guzel ve seviyeli bir topik oldu. Paylasimlari kesmeyelim opüyorum hepinizi A AysheDuru nerelerdesin tatlim herkes seni soruyor

Teşekkurler varlığın icin canım umarim sağlıkla evlatların ilk yaş günunden kreşin ilk gününden ilk anne demesinden ilk adımindan falanda bahsederiz. Hepimize kolay gelsin

Ya kizlar sinir oldum ya saqlik ocagi ikinci ay asisinin tarihini yanlis yazmis bnde aradim tmm biz sizi aricaz dediler kac qun qecti aramadilar bugun sordum yarin getir dediler yarin kizim 70 qunluk oluyo bi sknti olur mu ? qec mi ?

Ya kizlar sinir oldum ya saqlik ocagi ikinci ay asisinin tarihini yanlis yazmis bnde aradim tmm biz sizi aricaz dediler kac qun qecti aramadilar bugun sordum yarin getir dediler yarin kizim 70 qunluk oluyo bi sknti olur mu ? qec mi ?

onemli olan 60 gunu doldurmasi canim sanirim. cunku bizim de yarin rota asisi var,3 aylikken vuruluyormus. annemdeyiz ya biz,dun de evimizin orda isimiz vardi, 2 kere git gel olmasin dedik uzak diye. aradim gelsek olur mu diye. 90 gunu doldurmus olsun dediler. 88 gunlugu bile kabul etmedi doktor. o yuzden gec degildir diye dusunuyorum.

InsaAllah canim oyledir ya zaten atesi cikacakmi acaba diye simdiden stres oldum Allah korusun en korktuqum sey ates

5 ml'nin tamamını mı sıkıyorsun? Bogulur gibi olmuyor mu?

Ay çok geçmiş olsun ya alerji değildir inşallah. Mikrop da mı geçmemiş?

Canım reflü ile ilgili güvwndiğim bir çocuk doktprunun yazısı var ekliyorum resimlere umarım bir faydası dokunur

Canım göğüste sertlik bende de olmuyor artık memeler terbiye oluyor yumuşak olması çok normal sütün azalmıyordur merak etme

Eklentiler

• IMG_6012.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_6013.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_6014.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_6015.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_6016.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_6017.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_6018.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_6019.webp
    27 KB · Görüntüleme: 55
kizlar bebislere yüm yorgan örten ya da ortmeyi dusunen var mi?
herkes tulum ve battaniye mi kullaniyor?
emir ishal oldu gibi. bi de birkac aksamdir huzursuz. sanki karni agriyor. acaba usuyor mu diye dusunuyorum.
Ben 1 yaşına kadar yorgan kullanmam diye düşünüyorum, yorgani sağına soluna sıkıştırmak zor olur ve ağzını yüzünü kapatır diye korkuyorum. Hava daha sogudugunda penye battaniyeden yünlü battaniyeye geçerim muhtemelen o da yetmezse uyku tulumu, altına sıcak kiraz çekirdeği üstüne 2 kat battaniye koyarım. Sen de ayaklarını vücudunu sıcak tutacak şekilde yatır. Ben de kulotlu çorap giydiriyorum, o vücuda temas ettiği için daha sıcak tutuyor gibi geliyor en azından ben kendim giydigim zaman öyle hissediyorum
Geçmiş olsun inşallah ishal değildir de dönemsel olan ve kısa süren bir şeydir.

Ay nasıl imrendim şu an, maşallah nazar değmesin hep böyle devam etsin
Ben serum fizyolojik veya aspiratörü elime alınca bile kıyamet kopuyor Nerede kalmış oyun sanmak

Çocuğu ilacı verdiğim pozisyonda eğimli tutamıyorum ki kucağımda -yalnız ne bela kızım varmış yazdıkça farkediyorum-
Ben de pimpirikli deli anne modunun kıyısında geziyorum hele ilk zamanlar... Eşim, bir önceki doktoru değiştireceğim dediğim zaman 'anlıyorum doktoru sevmemiş olabilirsin, buna bir şey demiyorum ama fazla pimpiriklenmiyor musun sence de? Bebekle kafayı bozma' dedi. Ben tabi lohusalığın verdiği psikopatlikla hemen aglamistim ama sonra sakin kafayla düşününce haklı buldum. Şimdi daha sakin davrandığımı düşünüyorum
İnşallah ya bu doktor sinir içine ya da en yakın zamanda içine sinen iyi bir doktor bulursun da gönül rahatlığıyla götürürsün çocuklarını.

Doktorlar çok yapıyor bunu, nasılsa çocuğuna kıyamazlar diye sürekli salak salak testler istiyorlar. Dur bu konuda da doktorumu öveyim, sarılığın geçtiğine muayenede karar verdi ve tekrar test istemedi çocuk delik deşik olmasın diye.
Maddiyat konusunu konuşmak için söylemiyorsun ama o da önemli, para dediğin kısıtlı bir kaynak, mevcut kaynağı gereksiz testlere yatiracagina çocukların için harcayabilirsin, hem çocuğu gereksiz testlere sokmak onların minicik bedenlerine boşuna stres yaptırmak demek.

Maşallah maşallah nazar değmesin bebeklerinize
Darısı da benim cadımın başına

kizlar tv 2:))
Gretchen Grundler bugunku konu istahsizlik
Tişikkirlir sipirmin

InsaAllah canim oyledir ya zaten atesi cikacakmi acaba diye simdiden stres oldum Allah korusun en korktuqum sey ates

insallah cikmaZ canim. cok kalin giydirmemek gerek belki de bebisleri aşı günu. atesi cikinca soymustum ben emiri. butun gece sadece kisa kol citcitliyla durdu. corap da yoktu.

Takmıyorum artık canım bugün babaannemle beraber doktora gittik sağolsun doktorum zar zor ikna etti babaannemi artık mama mama diye tutturmaz inşallah

Aynen öyle canım benim sütüm var ve bebeğimi emzirmeye devam edeceğim bu kadar beynimde başka düşüncelere yer yok artık

Canım bugün beraber gittik doktora maşallah bizim oğlan 6 günde 400 gram almış olmayan sütlerleDoktorum zar zor ikna etti mamaya gerek olmadığını. Bende kafama takmayacağım artık he deyip geçeceğim babaannemi de kırmak istemiyorum biliyorum kötülüğüne demiyor ama işte insan takılıyor. Bundan sonra psikolojimi hiç bozmayacağım

Yok canım bizde ilkini 40 günlükken yaptırınca 2. Ay aşısı 70 günlükken oldu bana yakın tarihte doğum yapanlar 70 gün civarı oldu bu aşıyı 60 ı geçmesi önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…