2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Meme reddi geçiçi bir sey bence çocuk ac kaldi diye mama vermeyin ona alternatif sunmayin derim. Tabi doktorunuzda hemfikirse ve kakalı ve çişli bezlerde azalma yoksa. Her anne evladi için en iyisini bilir ve hisseder zaten etrafi kualğinızi kapayınca en dogrusunu hissedeceksiniz diye düşünuyorum. Oyunla ilgi dağıtmayla ya da sonra tekrar denemeyel memeyi alabiliyorlar hiç olmadı uykuda alıyorlar. Sabretmek ve istikrarlı olmakta fayda var. Biz tamamen atlatmadık ama daha iyiyiz. Özellikle ilgi istiyorlar diye düşünuyorum. Ilgi derken bakım değil oyun sevgi dokunuslar okşamalar ve başbasa vakit. Çünku gozlemledigim kadarıyla biz başbaşa ve babasıylayken daha mutlu kalabaliklar hem onu yoruyor hem de aramıza mesafe sokuyor.

Bebrğinin kakasinda kan çıkan arkadaslar nasil oluyor tam olarak? Kızim iki gunduz kakasıni az yaptı ve bugün fazla suluydu ya da çok oldugu icinmi oyleydi anlayamadim. Birde rengi normalden daha koyu hardal rengi gibiydi kızılımsı yaninbu normal mi yoksa kan olunca böyle mi oluyor?

Winwin durumu diyorsun yani.
G gunesli gunler canım merekta kaldım artık sende @AysheDuru nun tel nosu varmı arasan
Canım ben Cuma günü konuştum da biraz zaman geçsin yazacağım dedi. Kiizin hastalığı, ameliyat filan derken kafam çok dolu dedi.

Canım çişli bez sayısı nasıl?

Ben yaparken de diğer delikten çıkıyor biraz rahatsız da olmuyor oğlum pek bu durumdan tabi bu kadar sıkmıyorum ama ben yapınca da çıkıyor biraz 6 aydan sonra oturur pozisyonda hepsini sıkmayı düşünüyorum bence zararı yok dene bugün bi defne sevmezse yapmazsın

kizlar bebislere yüm yorgan örten ya da ortmeyi dusunen var mi?
herkes tulum ve battaniye mi kullaniyor?
emir ishal oldu gibi. bi de birkac aksamdir huzursuz. sanki karni agriyor. acaba usuyor mu diye dusunuyorum.

emir ishal oldu gibi. bi de birkac aksamdir huzursuz. sanki karni agriyor. acaba usuyor mu diye dusunuyorum.
Ben yün yorgan örteceğim ya tulumdan pek hoşlanmadım. Biraz daha büyüsün o zaman yine deneyeceğim de gece çok sık kalkıyor şu an. Şimdilik penye battaniye örtüyorum ama ayaginin altına sıcak su torbası koyuyorum.
Usutmeye dikkat et ya bizim kız bir haftadır ishal. Daha yeni yeni geçiyor.

cok dikkat ediyorum ama bugun su gibiydi kakasi
doktora goturdun mu canim ishal icin,nasil gecirdiniz?

Bende oyle yapıyorum sağa cevirip sol delige yarısını sola yatıripda sağ delige diģer yarısını sıkıyorum ve diger delikten çıkıyor. Sonrada yüz üstü yatarsa ne ala ama yatmazsa aspiratorle kalanlari temizliyorum ki benim kiz oyun sanıyor hosuna gidiyor.

Canım kuzum ya kıyamam, o zaman defne'nin reflüsü hayli ağır geçiyor. Büyükler için bile zor küçücük beden savaşıyor resmen, annesi huysuzluklar hep bundan işte. Acaba alıştırma bardağı ile mı denesen ilacı bir de belki bardak fikri hoşuna gider bilemedim, çünkü genelde kaşık ve biberondan hoslanmayanlarda şırınga hep başarılı oluyor ama onda bile sıkıntı olduysa işin gerçekten zor Allah kolaylık versin.

Bize gelince kafayı yemedigimim henüz garantisini veremiyorum maalesefama şu an idare ediyoruz şükür. senin doktoru bir deneyeceğim. Ben halkalidayim bana çok uzak değil doğan hastanesi. Ya pimpirikli deli anne modunda olmak istemiyorum doktor için ama içime de sinsin istiyorum. Mesela her bebek kıymetli ve dikkatli incelenmeli tabiki ama bunlar prematüre doğdukları için ozellikle ilk zamanlar ekstra dikkat edilmeliydi doktor tarafından diye düşünüyorum. Dogum yaptigim hastanede habire sizin bebekleriniz kucuk oldugu icin cumlesi ile baslayan su degerine de bakalım diye devam eden dünya kadar cümle duydum. Ama çoğu fırsattan istifade hazır yapacaklar bunu da yaptıralım çalışmasıydı. O zaman sigorta da yoktu bildiğin canımıza okundu. Tabiki söz konusu bebekler olduğu zaman gerisi teferruat maddiyat konusunu konusmuyorum ama bunu kullanarak minicik bedenleri suistimal etmeleri beni kızdırıyor. Misal kafa ultrasonu bile çektiler bingildaklari hafif açık gibi çekmek gerek dediler iyi cekelim dedik. Ultrason için bizi alt katta yönlendirdiği doktor bile neden bu ultrasonu çektiğine anlam veremedi. Gibi gibi gibi bir suru ornek var sonra da muayeneye gittiğimizde koştur koştur haller. Bir de herseyden once elektrik meselesi bakalım kısmet diyelim

cok dikkat ediyorum ama bugun su gibiydi kakasi
doktora goturdun mu canim ishal icin,nasil gecirdiniz?
Aynen su gibi hiç pütür yoktu. Götürdük ama ilaç vermedi bol bol emzir dedi. Kanlı olursa gel tekrar gel dedi. Özel bir şey yapmadım yani. Sıcak tuttum ayaklarını sadece bi de emzirdim sık sık. Ha bir de uzarsa mutlaka gel dedi.

Annem yün yatak yorgan yaptırdı yorganı gündüz odasındaki beşikte kullanıyorum gece bizim odada o beşiğe sığmaz yorgan o yüzden kullanmıyorum ama odayı ayırınca sürekli kullanırım

Ben kucağımda yüzüstü tutuyorum biraz da sallıyorum hatta akıyor hep :) oğlumun da sesi pek çıkmıyor rahat yapıyorum zaten sonunda rahatladığı için memnun kalıyor:) ilk zamanlar ağlıyordu bayağı rahatlığı gördükçe alıştı sanırım

Canım çişli bez sayısı nasıl?
Çok güzel bir noktaya değindin. Bende size soracaktım. Sabah uyandığında bezi çok az çişli oluyor. Ama normal diye düşünüyorum çünkü bir kez besleniyor. Sabah değiştiriyorum. Sonra öğleden sonra değiştiriyorum. En sonda gece uyurken değiştiriyorum. Yani günde 3-4 kez değiştiriyorum. Ama dolu dolu değil. Bir aydır böyleyiz. Kakasıda katılaştı bir aydır ve mutlaka hafif bir yeşilimsi renk oluyor. O da muhtemelen ön sütten oluyor. Çünkü uzun emmiyor. Sizde nasıl durumlar

G uyku sersemi emzirmey
Hafif aç uyutup uyku sersemi emzirmeyi denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…