- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Teşekkür ederim canımm
Winwin durumu diyorsun yani.Ben de demiştim onu ama çocuğun tıkanık burunla nefes alamadan sürekli uyanması daha kötü. Uykusunu alamıyor, büyüme hormonu salgilamasi gereken saatte aglayarak uyaniyor, nefes alamıyor... Kar zarar dengesi kurunca uyurken yapmak yanlış gelmiyor bana. Aşı gibi can yakan ve güvenini sarsacak bir şey değil çünkü, farkına varmiyor ama rahatlıyor.
Canım ben Cuma günü konuştum da biraz zaman geçsin yazacağım dedi. Kiizin hastalığı, ameliyat filan derken kafam çok dolu dedi.
Canım çişli bez sayısı nasıl?İster istemez stres oluyorum. Çünkü memeler sert ve dolu değil. Bir haftayı geçti durumda bir düzelme olmadı istemiyor. Çok azaldı sütüm. Her yolu denedim denemeyede devam ediyorum. Umarım tekrar eskiye döneriz. Bizim beslenme aralığımız 3 saat arayla. Sadece gece 6-7 saat beslenmeden uyuyor.
#AysheDuru ya geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim.Winwin durumu diyorsun yani.
Canım ben Cuma günü konuştum da biraz zaman geçsin yazacağım dedi. Kiizin hastalığı, ameliyat filan derken kafam çok dolu dedi.
Ben yaparken de diğer delikten çıkıyor biraz rahatsız da olmuyor oğlum pek bu durumdan tabi bu kadar sıkmıyorum ama ben yapınca da çıkıyor biraz 6 aydan sonra oturur pozisyonda hepsini sıkmayı düşünüyorum bence zararı yok dene bugün bi defne sevmezse yapmazsınBen de deneyeyim ama bogulur ya da genzine kaçar diye korkuyorum ya. Bir de şu videoyu tekrar paylaşayım doğumdan önce konuşmuştuk hakkında, hala iğrenç olduğunu düşünüyorum ve bebeğin nasıl dayandığını aklım almıyor. Bu bebek kaç aylıktır ortalama?
NOT: midesi hassas olan izlemesin.
Bir süre sonra memeler zaten dolu da olsa yumuşak oluyor belki senin memeler de o döneme girmiştir. Psikolojini bozma en çok o etkiliyor sütü.
Ben yün yorgan örteceğim ya tulumdan pek hoşlanmadım. Biraz daha büyüsün o zaman yine deneyeceğim de gece çok sık kalkıyor şu an. Şimdilik penye battaniye örtüyorum ama ayaginin altına sıcak su torbası koyuyorum.kizlar bebislere yüm yorgan örten ya da ortmeyi dusunen var mi?
herkes tulum ve battaniye mi kullaniyor?
emir ishal oldu gibi. bi de birkac aksamdir huzursuz. sanki karni agriyor. acaba usuyor mu diye dusunuyorum.
Ben yün yorgan örteceğim ya tulumdan pek hoşlanmadım. Biraz daha büyüsün o zaman yine deneyeceğim de gece çok sık kalkıyor şu an. Şimdilik penye battaniye örtüyorum ama ayaginin altına sıcak su torbası koyuyorum.
Usutmeye dikkat et ya bizim kız bir haftadır ishal. Daha yeni yeni geçiyor.
Bende oyle yapıyorum sağa cevirip sol delige yarısını sola yatıripda sağ delige diģer yarısını sıkıyorum ve diger delikten çıkıyor. Sonrada yüz üstü yatarsa ne ala ama yatmazsa aspiratorle kalanlari temizliyorum ki benim kiz oyun sanıyor hosuna gidiyor.Ben yaparken de diğer delikten çıkıyor biraz rahatsız da olmuyor oğlum pek bu durumdan tabi bu kadar sıkmıyorum ama ben yapınca da çıkıyor biraz 6 aydan sonra oturur pozisyonda hepsini sıkmayı düşünüyorum bence zararı yok dene bugün bi defne sevmezse yapmazsın
Disim erken çıkmış ama ergenliğe almayacaklardi beni az kalsın, arkadaşlarımın hepsinden geç girdim.
Sevgili başak burcu kardeşim, elimden geleni yapmak isterim senin için. Hep diyorum ama seni çok takdir ediyorum 2 çocuk aynı anda, kafayı yememiş olmanın bir mucize olduğunu düşünüyorum
Doktorumdan memnunum, çok kalabalık olmuyor, ayrıntılı ilgileniyor, hiç başından savar gibi davrandığını hissetmedim. Whatsapp ya da mesaj konusunu bilmiyorum ama daha Defne'nin doktoru değilken hastanede son dakikada görmüştüm kızın sarılığı yüzünden panik olmuştum. Test istedi, ben şimdi çıkacağım deyip kartını verdi ve arayın sonuç çıkınca dedi. Adam telefonda içimi rahatlattı uzun uzun anlatıp, kendi doktoru o zaman böyle rahatlatmamıştı beni. Salih Şenli ismi, hastanede de birçok sigorta geçiyor arayıp bilgi alabilirsin operatorden.
Reflü yatağı kullanıyorum ama bizim kızın reflüsü ağır geçiyor maalesef yetmiyor yatağı. Yani yatarken sorun yok kusmuyor ama mide asidi yukarı geliyor olmalı ki burnunu falan tıkıyor. Şırınga da işe yaramadı. Kullandığım her yöntem birkaç kez iş görüyor sonra yine sapıtıyor, anarşist kızım alışkanlık geliştirmeye de karşı
Gitmeden önce not al soracaklarini. Ben çok unutkan bir insan olduğum için daha gozlemledigim zaman not alıyorum hepsini tek tek soruyorum. Doktordan memnun kalırsan haber ver bana da inşallah yardımı dokunur da doktor arayışınız biter.
Pamukçuklar bela olmuş size de çok geçmiş olsun. En kısa zamanda geçer inşallah zaten emmemek için direniyorlar daha fazla bahane geçmese keşke ellerine.
Kehribar kolyeden henüz bir fayda görmedim gerçi salyalari az artık ama tükürüğü hala mevcut. Galiba asıl ise yarayıp yaramadıklarını gerçekten dişler çıkmaya başlayınca göreceğiz.
Eğer bebeklerin üşüdüğünü düşünmüyorsan ince giydirmen en güzeli, bizi hep soğuk olmasın aman diye diye yetistirdikleri için en ufak soğukta üsüyüveriyoruz. Çocukları da kendimiz gibi görüyoruz o yüzden bizim gibi olacaklar ister istemez soğuk gördü mü taytlar çoraplar hirkalar hazır olacak.
Bol bol emzirip, sağdığın fazla sütün varsa ver bence. Susuz kalmasın bebiş. Doktorada hemen götürsen iyi olır.cok dikkat ediyorum ama bugun su gibiydi kakasi
doktora goturdun mu canim ishal icin,nasil gecirdiniz?
Aynen su gibi hiç pütür yoktu. Götürdük ama ilaç vermedi bol bol emzir dedi. Kanlı olursa gel tekrar gel dedi. Özel bir şey yapmadım yani. Sıcak tuttum ayaklarını sadece bi de emzirdim sık sık. Ha bir de uzarsa mutlaka gel dedi.cok dikkat ediyorum ama bugun su gibiydi kakasi
doktora goturdun mu canim ishal icin,nasil gecirdiniz?
Annem yün yatak yorgan yaptırdı yorganı gündüz odasındaki beşikte kullanıyorum gece bizim odada o beşiğe sığmaz yorgan o yüzden kullanmıyorum ama odayı ayırınca sürekli kullanırımkizlar bebislere yüm yorgan örten ya da ortmeyi dusunen var mi?
herkes tulum ve battaniye mi kullaniyor?
emir ishal oldu gibi. bi de birkac aksamdir huzursuz. sanki karni agriyor. acaba usuyor mu diye dusunuyorum.
Ben kucağımda yüzüstü tutuyorum biraz da sallıyorum hatta akıyor hep :) oğlumun da sesi pek çıkmıyor rahat yapıyorum zaten sonunda rahatladığı için memnun kalıyor:) ilk zamanlar ağlıyordu bayağı rahatlığı gördükçe alıştı sanırımBende oyle yapıyorum sağa cevirip sol delige yarısını sola yatıripda sağ delige diģer yarısını sıkıyorum ve diger delikten çıkıyor. Sonrada yüz üstü yatarsa ne ala ama yatmazsa aspiratorle kalanlari temizliyorum ki benim kiz oyun sanıyor hosuna gidiyor.
Çok güzel bir noktaya değindin. Bende size soracaktım. Sabah uyandığında bezi çok az çişli oluyor. Ama normal diye düşünüyorum çünkü bir kez besleniyor. Sabah değiştiriyorum. Sonra öğleden sonra değiştiriyorum. En sonda gece uyurken değiştiriyorum. Yani günde 3-4 kez değiştiriyorum. Ama dolu dolu değil. Bir aydır böyleyiz. Kakasıda katılaştı bir aydır ve mutlaka hafif bir yeşilimsi renk oluyor. O da muhtemelen ön sütten oluyor. Çünkü uzun emmiyor. Sizde nasıl durumlarCanım çişli bez sayısı nasıl?
G uyku sersemi emzirmeyÇok güzel bir noktaya değindin. Bende size soracaktım. Sabah uyandığında bezi çok az çişli oluyor. Ama normal diye düşünüyorum çünkü bir kez besleniyor. Sabah değiştiriyorum. Sonra öğleden sonra değiştiriyorum. En sonda gece uyurken değiştiriyorum. Yani günde 3-4 kez değiştiriyorum. Ama dolu dolu değil. Bir aydır böyleyiz. Kakasıda katılaştı bir aydır ve mutlaka hafif bir yeşilimsi renk oluyor. O da muhtemelen ön sütten oluyor. Çünkü uzun emmiyor. Sizde nasıl durumlar
Hafif aç uyutup uyku sersemi emzirmeyi denedin mi?Çok güzel bir noktaya değindin. Bende size soracaktım. Sabah uyandığında bezi çok az çişli oluyor. Ama normal diye düşünüyorum çünkü bir kez besleniyor. Sabah değiştiriyorum. Sonra öğleden sonra değiştiriyorum. En sonda gece uyurken değiştiriyorum. Yani günde 3-4 kez değiştiriyorum. Ama dolu dolu değil. Bir aydır böyleyiz. Kakasıda katılaştı bir aydır ve mutlaka hafif bir yeşilimsi renk oluyor. O da muhtemelen ön sütten oluyor. Çünkü uzun emmiyor. Sizde nasıl durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?