2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın

Atak bitermi kuzum
Tam Da göbeğindeyiz
Ama daha d kötüsü bir de hastalandı
Ağız burun Çeşme gibi
İshal ve gece saat başı ayaktayız. Burnu tıkanıyor ememiyor.
Tam şenlik yani
Ya çok geçmiş oldun canım inşallah geçer hemen kış geldi artk bayağı dikkat etmemiz lazım

Gretchen Grundler canım merhaba amipin geçtiğini nasıl anladınız kakasının renginden mi acaba. Bizimki yeşilden sarı renge döndü eskisi gibi ama bugün küçük küçük kan vardı doktorumuza msj attım 10 gün ilaç tedavisini tamamlayalım daha sonra bakalım dedi ben telaşlandım biraz sizin nasıl olmuştu

Biz 5 gün tedavi olduk 6 ya da 7. Gün tekrar tahlil yaptık temiz çıktı. İlaç bittikten 3 gün kadar sonra da kaka normale döndü. Doktoruna güveniyorsan tedavinin bitmesini bekle ya da panik oldum ben deyip tekrar kontrole git istersen. Kan değildir inşallah ya, kan olduğunu nasıl anlıyorsun? Renginden başka bir belirti oluyor mu?

Canım geceleri az olması normal, önemli olan 24 saat içindeki çişli bezleri. O bezleri bi yerde topla, ağırlığı ortalama 250 gram falan olması gerek. Şöyle de hesaplayabilirsin: bir tane temiz beze 3 yemek kaşığı su dök ağırlığına bak, bu bezlerden en az 5 tane olması gerek. Yani günün sonunda 15 yemek kaşığı sıvı olacak şekilde bezi doldurması gerek ortalama. İnşallah anlatabilmişimdir. Bunları sağlıyorsa doyuyor demektir.

Kakanın kıvamı nasıl canım? Katı mı ishal gibi mi?

Yok canım artık canımı boşu boşuna sıkmayacağım babaannemle bu konuyu hallettik şükür daha da kimsenin lafına sözüne takılmayacağım. Asrın kuzusuna da çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşir

Mutlu yaşlar canım sana Da

Ne azalması walla bizde nöbetler sürekli artıyor. Atak+hastalık belimizi büktü

Huyları iyice yerleşmeye başladı ayrıca. Biraz da meme bebesi oldu sanırım bizimki.
Acil şifalar diliyorum canım umarim hemen toparlarsıniz ve teşekkurler. Her seyin ortasi olsun ne cpk ne az emsin doysun ama kusmasın uyusun ama şu aralikta olsun istiyoruz ama onemli olan saglik.

Kızlar selam:)

Yeşil kaka hastalık belirtisi miydi? Amip falan konuşulmuştu burada pek okuyamamıştım, onun belirtisi yeşil kaka mı?

Kan olduğu çok belli canım ufak ufak pembe lekeler var ama amipte olurmuş zaten acaba ilacın etkisinden mi dedim yoksa Kaka rengimiz eski halini aldı aslında sümüksü halide yok hatta seviniyordum geçti diye ama bugün kanı görünce çok korktum doktoru dinlemeyi düşünüyorum tedaviyi tamamlamak gerek

Amiinn,valla hep diorum Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin diye...bende öyle bazen dalıp dalıp gidiyorum bu simdi benim kızım mı diye:) çok bambaşka bir duyguymuş
Bende burda okuduktan sonra her gün siliyorum agzını,insallah gecer bizimki de...
Kg olayına cok takılma bence, diger tüm gelisimleri vs normalse tabii... toparlarlar bence hızlıca :) onlar ne canavarlar onlaaar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…