Hanımlar herkese merhabahepinize çok çok teşekkür ederim. Buradan, whatsapptan, instagramdan yazanlara soranlara, hepinize çok içten sevgiler perşembe günü ufak karın ağrılarım vardı, cuma günü aşırı ishal bulantı ve kramplarla hastanelik oldum. Serum ilaçlar vs derken dün anca toparlandım. Üstelik hastaneden döndüğümüzde Ayşe’de de artan ishal başladı ve kustu... o da aynı şekilde dün toparlandı.. tabi arada ameliyat hazırlığı.. bedenen de psikolojik olarak da zor bir hafta geçirdik yani. Bu sabah sekizde hastaneye girdik. Ameliyatı dört saate yakın sürdü... o dört saat boyunca kaç yıl yaşlandığımı tahmin edersiniz.. detaylı anlatırsam tekrar ağlamaya başlayabilirim dişetlerinde ciddi bir sorun olmuş, kanama işlemleri uzatmış,, uzadıkça uzadı... tabi telefonla sürekli arattırdım ameliyathaneyi ama anne yüreği “iyi” demelerine inanmıyor kolay kolay.. tam yeter artık, uyandırın, kalan kalsın demeye başlamıştım ki bitiyor diye aradılar... yalnız bütün huysuzluklarına, hırçınlıklarına, yaşının ve kardeş kıskançlığının verdiği her türlü şımarıklık ve yaramazlığa rağmen çok güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi gördüm. Neredeyse o beni avutacaktı ayılırken sıkıntı olmasın diye narkoz öncesi sakinleştirici vermediler,, ona rağmen ameliyathane kapısında bizden ayrılırken bile kendini tuttu ve ağlamadı... bütün gün bir yandan onun için telaşlanmak, bir yandan sürekli süt sağıp eve göndermek,, stresten oturamayıp müdemadiyen ayakta durmak inmek çıkmak vs her anlamda müthiş yordu beni.. sabaha karşı üyeliğimi açmalarını istemiştim, şimdi aktif diye mesaj gelince yazıp sizinle paylaşayım istedim... yazınca bile daha bir hafifledim sanki :) tek tek alıntılamadım çünkü bütün sayfa dolacaktı, ama tek tek okudum hepinizi... güzel sözleriniz, ilginiz, herşey için teşekkürler..
Bir de konu dışı gibi gelebilir ama birine yazmak istediğim birşey var izninizle. Burayı takip ettiğini bildiğim için :) “Sevgili Meral, seni tanımıyorum ama harika bir kadın olduğuna eminim. Size yazmak için girdim demişsin, sanırım normalde fazla kullanmıyorsun instagram hesabını. Ama ben sana cevap yazdım. Hala görüldü yazmadığı için de buradan da haber vereyim dedim. Kalplerin yakın olması mesafelerin yakın olmasından daha kıymetlidir. Nerede olursan ol, ve ne zaman ihtiyacın olursa olsun; benim kalbim de sana yakın ve paylaşmaktan gurur duyarım. Umarım bu mesajı görür ve yazarsın..”
Allah hepimizin evlatlarını korusun.. ve Allah hepimize onlara hakkıyla bakabilme gücü versin. Tekrar teşekkürler ve sevgiler hepinize
Çok geçmiş olsunAtak bitermi kuzum
Tam Da göbeğindeyiz
Ama daha d kötüsü bir de hastalandı
Ağız burun Çeşme gibi
İshal ve gece saat başı ayaktayız. Burnu tıkanıyor ememiyor.
Tam şenlik yani
Bıdırık Ayşe ye cok gecmis olsun aferin ona fotolarda cok sakin gozukuyor. İyi olmana sevindim. Bu arada Merali tanimiyorum ama ben de Meral e birsey soyleyeyim Meral ne guzel seyler yazilmis hakkinda kıskandım vallaHanımlar herkese merhabahepinize çok çok teşekkür ederim. Buradan, whatsapptan, instagramdan yazanlara soranlara, hepinize çok içten sevgiler perşembe günü ufak karın ağrılarım vardı, cuma günü aşırı ishal bulantı ve kramplarla hastanelik oldum. Serum ilaçlar vs derken dün anca toparlandım. Üstelik hastaneden döndüğümüzde Ayşe’de de artan ishal başladı ve kustu... o da aynı şekilde dün toparlandı.. tabi arada ameliyat hazırlığı.. bedenen de psikolojik olarak da zor bir hafta geçirdik yani. Bu sabah sekizde hastaneye girdik. Ameliyatı dört saate yakın sürdü... o dört saat boyunca kaç yıl yaşlandığımı tahmin edersiniz.. detaylı anlatırsam tekrar ağlamaya başlayabilirim dişetlerinde ciddi bir sorun olmuş, kanama işlemleri uzatmış,, uzadıkça uzadı... tabi telefonla sürekli arattırdım ameliyathaneyi ama anne yüreği “iyi” demelerine inanmıyor kolay kolay.. tam yeter artık, uyandırın, kalan kalsın demeye başlamıştım ki bitiyor diye aradılar... yalnız bütün huysuzluklarına, hırçınlıklarına, yaşının ve kardeş kıskançlığının verdiği her türlü şımarıklık ve yaramazlığa rağmen çok güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi gördüm. Neredeyse o beni avutacaktı ayılırken sıkıntı olmasın diye narkoz öncesi sakinleştirici vermediler,, ona rağmen ameliyathane kapısında bizden ayrılırken bile kendini tuttu ve ağlamadı... bütün gün bir yandan onun için telaşlanmak, bir yandan sürekli süt sağıp eve göndermek,, stresten oturamayıp müdemadiyen ayakta durmak inmek çıkmak vs her anlamda müthiş yordu beni.. sabaha karşı üyeliğimi açmalarını istemiştim, şimdi aktif diye mesaj gelince yazıp sizinle paylaşayım istedim... yazınca bile daha bir hafifledim sanki :) tek tek alıntılamadım çünkü bütün sayfa dolacaktı, ama tek tek okudum hepinizi... güzel sözleriniz, ilginiz, herşey için teşekkürler..
Bir de konu dışı gibi gelebilir ama birine yazmak istediğim birşey var izninizle. Burayı takip ettiğini bildiğim için :) “Sevgili Meral, seni tanımıyorum ama harika bir kadın olduğuna eminim. Size yazmak için girdim demişsin, sanırım normalde fazla kullanmıyorsun instagram hesabını. Ama ben sana cevap yazdım. Hala görüldü yazmadığı için de buradan da haber vereyim dedim. Kalplerin yakın olması mesafelerin yakın olmasından daha kıymetlidir. Nerede olursan ol, ve ne zaman ihtiyacın olursa olsun; benim kalbim de sana yakın ve paylaşmaktan gurur duyarım. Umarım bu mesajı görür ve yazarsın..”
Allah hepimizin evlatlarını korusun.. ve Allah hepimize onlara hakkıyla bakabilme gücü versin. Tekrar teşekkürler ve sevgiler hepinize
Bilmukabele,,, çok çok saol cnmKıyamam ben onayaa ameliyat önlügüyle görünce gözlerim doldu cok tuhaf oldum,Allah kimseyi evladıyla sınamasın,Dermansız dert vermesin bir de oyuncaklarını sıkı sıkı tutmus kuzum yaaa.. tekrar cok gecmis olsun cnm,En kötü günün o gün olsun insallah
Bu arada seni tekrar aramızda görmek çok güzelÖpüyorum cok...
Çok saol cnmBıdırık Ayşe ye cok gecmis olsun aferin ona fotolarda cok sakin gozukuyor. İyi olmana sevindim. Bu arada Merali tanimiyorum ama ben de Meral e birsey soyleyeyim Meral ne guzel seyler yazilmis hakkinda kıskandım valla
Çok saol cnm :) ikisini de uyuttuk, bir onu öpüyorum bir diğerini :)) ama yorgunluktan uyunamayan bir nokta var ya hani... tam o noktadayım... sabaha kadar öpmeye devam yani :)))Kıyamam minnacık yavruya ya. Neyse atlattınız bitti,geçmiş olsun.Şimdi kızlarını alırsın koynuna bir güzel uyku herşey biter gider.
Teşekkür ederim cnm,, çok incesiniz hepiniz... ben de özlemişim valla... bitti gitti şükür... karı koca vücutlarımız telef ama günlerdir ilk defa huzur bulduk :)Geçmiş olsun canım neyse ki sorunsuz geçmiş sen de dinlen güzelce rahatla artk özlettin kendini :)
Cnm çok geçmiş olsun aramıza dönmene çok sevindim fazla takılmasamda sayfalarda gözlerin seni arıyordu sende bu grubum vazgeçilmezlerinden miss in ins aysede cabuk iyiłesir sen herşeyin üstesinden gelirsinHanımlar herkese merhabahepinize çok çok teşekkür ederim. Buradan, whatsapptan, instagramdan yazanlara soranlara, hepinize çok içten sevgiler perşembe günü ufak karın ağrılarım vardı, cuma günü aşırı ishal bulantı ve kramplarla hastanelik oldum. Serum ilaçlar vs derken dün anca toparlandım. Üstelik hastaneden döndüğümüzde Ayşe’de de artan ishal başladı ve kustu... o da aynı şekilde dün toparlandı.. tabi arada ameliyat hazırlığı.. bedenen de psikolojik olarak da zor bir hafta geçirdik yani. Bu sabah sekizde hastaneye girdik. Ameliyatı dört saate yakın sürdü... o dört saat boyunca kaç yıl yaşlandığımı tahmin edersiniz.. detaylı anlatırsam tekrar ağlamaya başlayabilirim dişetlerinde ciddi bir sorun olmuş, kanama işlemleri uzatmış,, uzadıkça uzadı... tabi telefonla sürekli arattırdım ameliyathaneyi ama anne yüreği “iyi” demelerine inanmıyor kolay kolay.. tam yeter artık, uyandırın, kalan kalsın demeye başlamıştım ki bitiyor diye aradılar... yalnız bütün huysuzluklarına, hırçınlıklarına, yaşının ve kardeş kıskançlığının verdiği her türlü şımarıklık ve yaramazlığa rağmen çok güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi gördüm. Neredeyse o beni avutacaktı ayılırken sıkıntı olmasın diye narkoz öncesi sakinleştirici vermediler,, ona rağmen ameliyathane kapısında bizden ayrılırken bile kendini tuttu ve ağlamadı... bütün gün bir yandan onun için telaşlanmak, bir yandan sürekli süt sağıp eve göndermek,, stresten oturamayıp müdemadiyen ayakta durmak inmek çıkmak vs her anlamda müthiş yordu beni.. sabaha karşı üyeliğimi açmalarını istemiştim, şimdi aktif diye mesaj gelince yazıp sizinle paylaşayım istedim... yazınca bile daha bir hafifledim sanki :) tek tek alıntılamadım çünkü bütün sayfa dolacaktı, ama tek tek okudum hepinizi... güzel sözleriniz, ilginiz, herşey için teşekkürler..
Hoşbulduk cnm, çok saolİyi ki geldin, hoşgeldin. Sana ve kızına geçmiş olsun .Allah dermansız dertler vermesin, herşeyin başı sağlık.
Çok saol cnmöncelikle çok geçmiş olsun geldimi herşey üst üste gelır sizdede öyle olmuş çok zor saatler geçirmişsin bir kez daha güçlü bir anne olduğunu ispatlamışsın , bizi habersiz bırakma birdaha , amin canım hepimizin evlatlarını
ben gece ortmuyorum. gunduz yun battaniye ortuyorum. artik kollari disardayken de tutup yuzune cekiyor battaniyeyi. gece hic guvenememkizlar bebislere yüm yorgan örten ya da ortmeyi dusunen var mi?
herkes tulum ve battaniye mi kullaniyor?
emir ishal oldu gibi. bi de birkac aksamdir huzursuz. sanki karni agriyor. acaba usuyor mu diye dusunuyorum.
ben de aldim ama daha baslayamadimDaha birkac sayfa okumama ragmen içime fazlaca dokundu. Still tee ve sosyal mesajımizda resimdeyse iyi aksamlar dileyebiliriz.Eki Görüntüle 2067453
Allah razı olsun cnm,, çok teşekkür ederimCnm çok geçmiş olsun aramıza dönmene çok sevindim fazla takılmasamda sayfalarda gözlerin seni arıyordu sende bu grubum vazgeçilmezlerinden miss in ins aysede cabuk iyiłesir sen herşeyin üstesinden gelirsin
Ah cnm damar yolunda biz bile sakin olamiyoruz ki... Ayse iyi dayanmiş hemsireler ne kadar dikkat etse de damar yolu cok acitiyor... operasyon sonrasi da ayri bir konu... ben cok huysuz oluyorum mesela operasyonlardan sonra bu yaşimda bile... Ayşe ne yapsın? bir kaotik durumun daha ustesinden gelmissin sana da aferinÇok saol cnmSen de harikasın ki :))))) ya nasıl güzel yazmış ve nasıl bulmuş hesabımı,, yani ben kendimi bulamam öyle, aklıma gelmez :))) aynı gün cvp veremedim, içime dert oldu, yiyorum kendimi kaç gündür ya görüp de yazmaya üşendiğimi sandıysa diye
Ayşe hakikaten de öncesinde de sonrasında da (damaryolu takıp çıkarılması hariç) çok sakindi... tabi öncesinde de sonrasında da neler yaptığımızı az çok tahmin edersin :))) balonlar, oyuncaklar, evde bekleyen dev barbie ve diş şeklinde kurabiyeler gibi türlü vaatler... sözde hemşireler canını acıtırsa pataklamaya hazır bekleyen iki dede... bilinçaltına iki aydır itinayla işlenen diş perisi sen uyur uyumaz gelip tek tek dokunucak ve bütün dişlerin tekrar kuvvetlenicek masalı... kısacası eşin dostun ihtiyacı olursa haber verin, biz ekip olarak alnımıza “itinayla tedaviye hazırlanır” yazar geliriz :)
Çok geçmiş olsun, hiç kolay değil. Allah tekrarını yaşatmasın. Neyse mutlu sonla bitti ya sevindim. Bebelerimiz kontrol dışında hastane görmesin inşallah, hep sağlıklı olsunlar.Hanımlar herkese merhabahepinize çok çok teşekkür ederim. Buradan, whatsapptan, instagramdan yazanlara soranlara, hepinize çok içten sevgiler perşembe günü ufak karın ağrılarım vardı, cuma günü aşırı ishal bulantı ve kramplarla hastanelik oldum. Serum ilaçlar vs derken dün anca toparlandım. Üstelik hastaneden döndüğümüzde Ayşe’de de artan ishal başladı ve kustu... o da aynı şekilde dün toparlandı.. tabi arada ameliyat hazırlığı.. bedenen de psikolojik olarak da zor bir hafta geçirdik yani. Bu sabah sekizde hastaneye girdik. Ameliyatı dört saate yakın sürdü... o dört saat boyunca kaç yıl yaşlandığımı tahmin edersiniz.. detaylı anlatırsam tekrar ağlamaya başlayabilirim dişetlerinde ciddi bir sorun olmuş, kanama işlemleri uzatmış,, uzadıkça uzadı... tabi telefonla sürekli arattırdım ameliyathaneyi ama anne yüreği “iyi” demelerine inanmıyor kolay kolay.. tam yeter artık, uyandırın, kalan kalsın demeye başlamıştım ki bitiyor diye aradılar... yalnız bütün huysuzluklarına, hırçınlıklarına, yaşının ve kardeş kıskançlığının verdiği her türlü şımarıklık ve yaramazlığa rağmen çok güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi gördüm. Neredeyse o beni avutacaktı ayılırken sıkıntı olmasın diye narkoz öncesi sakinleştirici vermediler,, ona rağmen ameliyathane kapısında bizden ayrılırken bile kendini tuttu ve ağlamadı... bütün gün bir yandan onun için telaşlanmak, bir yandan sürekli süt sağıp eve göndermek,, stresten oturamayıp müdemadiyen ayakta durmak inmek çıkmak vs her anlamda müthiş yordu beni.. sabaha karşı üyeliğimi açmalarını istemiştim, şimdi aktif diye mesaj gelince yazıp sizinle paylaşayım istedim... yazınca bile daha bir hafifledim sanki :) tek tek alıntılamadım çünkü bütün sayfa dolacaktı, ama tek tek okudum hepinizi... güzel sözleriniz, ilginiz, herşey için teşekkürler..
Bastığım bir yerde hayvanlar falan vardı müzik çalıyordu bir yerde telefon tuş dizilimi vardı neye dokunsam ses çıktı sesi kisinca gürültüyle titredi. Çakma program mı indirdim ben acaba? Abidas mı indirdim, nixe mi indirdim.Çok gürültülü derken? ses yok ki uygulamada.Bir çok uygulama var ama böyle , aşağımyukarı hepsinin içeriği de aynı.
kizlar bebislere yüm yorgan örten ya da ortmeyi dusunen var mi?
herkes tulum ve battaniye mi kullaniyor?
emir ishal oldu gibi. bi de birkac aksamdir huzursuz. sanki karni agriyor. acaba usuyor mdiye dusunuyorum.
Daha birkac sayfa okumama ragmen içime fazlaca dokundu. Still tee ve sosyal mesajımizda resimdeyse iyi aksamlar dileyebiliriz.Eki Görüntüle 2067453
Hanımlar herkese merhabahepinize çok çok teşekkür ederim. Buradan, whatsapptan, instagramdan yazanlara soranlara, hepinize çok içten sevgiler perşembe günü ufak karın ağrılarım vardı, cuma günü aşırı ishal bulantı ve kramplarla hastanelik oldum. Serum ilaçlar vs derken dün anca toparlandım. Üstelik hastaneden döndüğümüzde Ayşe’de de artan ishal başladı ve kustu... o da aynı şekilde dün toparlandı.. tabi arada ameliyat hazırlığı.. bedenen de psikolojik olarak da zor bir hafta geçirdik yani. Bu sabah sekizde hastaneye girdik. Ameliyatı dört saate yakın sürdü... o dört saat boyunca kaç yıl yaşlandığımı tahmin edersiniz.. detaylı anlatırsam tekrar ağlamaya başlayabilirim dişetlerinde ciddi bir sorun olmuş, kanama işlemleri uzatmış,, uzadıkça uzadı... tabi telefonla sürekli arattırdım ameliyathaneyi ama anne yüreği “iyi” demelerine inanmıyor kolay kolay.. tam yeter artık, uyandırın, kalan kalsın demeye başlamıştım ki bitiyor diye aradılar... yalnız bütün huysuzluklarına, hırçınlıklarına, yaşının ve kardeş kıskançlığının verdiği her türlü şımarıklık ve yaramazlığa rağmen çok güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi gördüm. Neredeyse o beni avutacaktı ayılırken sıkıntı olmasın diye narkoz öncesi sakinleştirici vermediler,, ona rağmen ameliyathane kapısında bizden ayrılırken bile kendini tuttu ve ağlamadı... bütün gün bir yandan onun için telaşlanmak, bir yandan sürekli süt sağıp eve göndermek,, stresten oturamayıp müdemadiyen ayakta durmak inmek çıkmak vs her anlamda müthiş yordu beni.. sabaha karşı üyeliğimi açmalarını istemiştim, şimdi aktif diye mesaj gelince yazıp sizinle paylaşayım istedim... yazınca bile daha bir hafifledim sanki :) tek tek alıntılamadım çünkü bütün sayfa dolacaktı, ama tek tek okudum hepinizi... güzel sözleriniz, ilginiz, herşey için teşekkürler..
Geçiyor ya da geçmiş o zaman canım:) maşallah.Katı canım amip teşhisi konulduğundan yeşil sulu ve sümüksüydü şimdi sarı ve kesik kesik eskiden olduğu gibi
Bastığım bir yerde hayvanlar falan vardı müzik çalıyordu bir yerde telefon tuş dizilimi vardı neye dokunsam ses çıktı sesi kisinca gürültüyle titredi. Çakma program mı indirdim ben acaba? Abidas mı indirdim, nixe mi indirdim.
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah değildirGecmis olsun,insallah alerjik deildir cnm... güzel haberlerini bekliyoruzz
Size de çok geçmiş olsun.Evladı hasta olan yüm analar acil şifalar diliyorum kuzulara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?