2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Kıyamam ben ona yaa ameliyat önlügüyle görünce gözlerim doldu cok tuhaf oldum,Allah kimseyi evladıyla sınamasın,Dermansız dert vermesin bir de oyuncaklarını sıkı sıkı tutmus kuzum yaaa.. tekrar cok gecmis olsun cnm,En kötü günün o gün olsun insallah
Bu arada seni tekrar aramızda görmek çok güzel Öpüyorum cok...

Atak bitermi kuzum
Tam Da göbeğindeyiz
Ama daha d kötüsü bir de hastalandı
Ağız burun Çeşme gibi
İshal ve gece saat başı ayaktayız. Burnu tıkanıyor ememiyor.
Tam şenlik yani
Çok geçmiş olsun hepsini sırayla yeni atlattığım için gerçekten tahmin ediyorum nasıl bi şenlik olduğunu kolaylıkla iyileşsin inşallah

Bıdırık Ayşe ye cok gecmis olsun aferin ona fotolarda cok sakin gozukuyor. İyi olmana sevindim. Bu arada Merali tanimiyorum ama ben de Meral e birsey soyleyeyim Meral ne guzel seyler yazilmis hakkinda kıskandım valla

Bilmukabele,,, çok çok saol cnm Allah beterinden korusun tabi ama hayatımın kesinlikle en kötü günüydü. Kalp ameliyatı vs olan çocuklar var, nasıl dayanıyor o anneler, Allah nasıl bir güç veriyor acaba... altıüstü diş deyip kendini telkin etmeye çalışıyorsun ama dört saatin her bir saniyesi için etinden bir parça koparsalar razı olacak hale geliyorsun... bir tık daha ağırı bile nasıl kaldırılır onu dahi hayal edemiyorum ben de çok öptüm

Bıdırık Ayşe ye cok gecmis olsun aferin ona fotolarda cok sakin gozukuyor. İyi olmana sevindim. Bu arada Merali tanimiyorum ama ben de Meral e birsey soyleyeyim Meral ne guzel seyler yazilmis hakkinda kıskandım valla
Çok saol cnm Sen de harikasın ki :))))) ya nasıl güzel yazmış ve nasıl bulmuş hesabımı,, yani ben kendimi bulamam öyle, aklıma gelmez :))) aynı gün cvp veremedim, içime dert oldu, yiyorum kendimi kaç gündür ya görüp de yazmaya üşendiğimi sandıysa diye
Ayşe hakikaten de öncesinde de sonrasında da (damaryolu takıp çıkarılması hariç) çok sakindi... tabi öncesinde de sonrasında da neler yaptığımızı az çok tahmin edersin :))) balonlar, oyuncaklar, evde bekleyen dev barbie ve diş şeklinde kurabiyeler gibi türlü vaatler... sözde hemşireler canını acıtırsa pataklamaya hazır bekleyen iki dede... bilinçaltına iki aydır itinayla işlenen diş perisi sen uyur uyumaz gelip tek tek dokunucak ve bütün dişlerin tekrar kuvvetlenicek masalı... kısacası eşin dostun ihtiyacı olursa haber verin, biz ekip olarak alnımıza “itinayla tedaviye hazırlanır” yazar geliriz :)

Kıyamam minnacık yavruya ya. Neyse atlattınız bitti,geçmiş olsun.Şimdi kızlarını alırsın koynuna bir güzel uyku herşey biter gider.
Çok saol cnm :) ikisini de uyuttuk, bir onu öpüyorum bir diğerini :)) ama yorgunluktan uyunamayan bir nokta var ya hani... tam o noktadayım... sabaha kadar öpmeye devam yani :)))
Geçmiş olsun canım neyse ki sorunsuz geçmiş sen de dinlen güzelce rahatla artk özlettin kendini :)
Teşekkür ederim cnm,, çok incesiniz hepiniz... ben de özlemişim valla... bitti gitti şükür... karı koca vücutlarımız telef ama günlerdir ilk defa huzur bulduk :)

Cnm çok geçmiş olsun aramıza dönmene çok sevindim fazla takılmasamda sayfalarda gözlerin seni arıyordu sende bu grubum vazgeçilmezlerinden miss in ins aysede cabuk iyiłesir sen herşeyin üstesinden gelirsin

Çok saol cnm Hepimiz güçlüyüz çok şükür. Yazıcaktım unuttum. Bugün yan odamızda (doğum katındaydı odamız) dün doğum yapan bir anne vardı. Oda deli gibi süslenmiş, kendisi acaip güzel, bebek sağlıklı sevimli maşallah... herşey kusursuz görünüyor yani... amma velakin sütü yok annenin, emziremiyor... Öyle dedi babaanne yani ama kadının gözlerinde hüzün var resmen... üzüldüm çok.. Bir yandan sürekli süt sağmaya çalışıyorum Duru’ya ben de.. eve mama aldık ne olur ne olmaz diye ama versinler istemedim aksi bir durum olmadıkça.. vermediler de şükür.. neyse... iki canın derdindeyim kısacası... o sırada bizim bakıcı koridorda oturuyordu... içeri girince çok üzüldüm kadına vs dedim. Seslerini duymuş; bebeği istemiyor ki dedi... “götürün şunu götürün” diye bağırıyormuş sürekli. Kayınvalidesi de “kızım unutursun acını, şimdi öyle diyorsun ama geçicek” falan diye avutmaya çalışıyormuş... ki sezeryan olmuş, hani acı tamam da fazla travmatik bir durum da yok, pek de güzel yürüyordu koridorda.. kınamadım tabi ama üzüldüm... ya sütü yok diye bunalımda, ya bunalımda olduğu için sütü yok.. ya var ama emzirmek istemiyor... tam anlamamakla beraber bir şekilde güçsüz düştüğü açık kadıncağızın... Allah yardım etsin.. Ayşe çıkarken çok görmek istedi bebeği, ziyaretçileri vardı ama girin lütfen dedi büyükleri.. kısacık baktık kapıdan, kucağına almıştı annesi bebeği, yemin ederim üstümden yük kalktı öyle görünce... burada hiçbirimiz yaşamadık öyle anlar çok şükür,, hepimiz sevinçle aldık kucağımıza,, sütü olan olmayan tutan tutmayan vardı ama neticede bebeğimizi istedik, emzirmek istedik, yanımızda olsun istedik... o yüzden herbirimiz adına çok şükür diyelim tekrar

kizlar bebislere yüm yorgan örten ya da ortmeyi dusunen var mi?
herkes tulum ve battaniye mi kullaniyor?
emir ishal oldu gibi. bi de birkac aksamdir huzursuz. sanki karni agriyor. acaba usuyor mu diye dusunuyorum.
ben gece ortmuyorum. gunduz yun battaniye ortuyorum. artik kollari disardayken de tutup yuzune cekiyor battaniyeyi. gece hic guvenemem

Daha birkac sayfa okumama ragmen içime fazlaca dokundu. Still tee ve sosyal mesajımizda resimdeyse iyi aksamlar dileyebiliriz.Eki Görüntüle 2067453
ben de aldim ama daha baslayamadim

Cnm çok geçmiş olsun aramıza dönmene çok sevindim fazla takılmasamda sayfalarda gözlerin seni arıyordu sende bu grubum vazgeçilmezlerinden miss in ins aysede cabuk iyiłesir sen herşeyin üstesinden gelirsin
Allah razı olsun cnm,, çok teşekkür ederim fıstığım çok iyi şükürler olsun.. uzun süredir yemek yiyemiyordu iştahla... aynada dişlerini görünce elma istedi yavrum :) eve geldik doyurduk hemen... haftalardır ilk kez rahat rahat yedi yemeğini.. hatta ilk kez çatalı eline alıp kendi yedi uzun zaman sonra.. özlemişim onu öyle iştahlı görmeyi :) Keşke burunları bile akmasa değil mi :) öpüyorum

Ah cnm damar yolunda biz bile sakin olamiyoruz ki... Ayse iyi dayanmiş hemsireler ne kadar dikkat etse de damar yolu cok acitiyor... operasyon sonrasi da ayri bir konu... ben cok huysuz oluyorum mesela operasyonlardan sonra bu yaşimda bile... Ayşe ne yapsın? bir kaotik durumun daha ustesinden gelmissin sana da aferin

Çok geçmiş olsun, hiç kolay değil. Allah tekrarını yaşatmasın. Neyse mutlu sonla bitti ya sevindim. Bebelerimiz kontrol dışında hastane görmesin inşallah, hep sağlıklı olsunlar.

Çok gürültülü derken? ses yok ki uygulamada.Bir çok uygulama var ama böyle , aşağımyukarı hepsinin içeriği de aynı.
Bastığım bir yerde hayvanlar falan vardı müzik çalıyordu bir yerde telefon tuş dizilimi vardı neye dokunsam ses çıktı sesi kisinca gürültüyle titredi. Çakma program mı indirdim ben acaba? Abidas mı indirdim, nixe mi indirdim.

kizlar bebislere yüm yorgan örten ya da ortmeyi dusunen var mi?
herkes tulum ve battaniye mi kullaniyor?
emir ishal oldu gibi. bi de birkac aksamdir huzursuz. sanki karni agriyor. acaba usuyor mdiye dusunuyorum.

Canım ben tulum giydiriyorum en güvenlisi o ben başka türlü rahat edemiyorum malesef. Diğer oğlumada 3 yaşına kadar tulum giydirdim bu ay yorgana geçtik inan onada yine tulum almayı düşünüyorum hem üstü açılmıyor gem daha güvenli.

Daha birkac sayfa okumama ragmen içime fazlaca dokundu. Still tee ve sosyal mesajımizda resimdeyse iyi aksamlar dileyebiliriz.Eki Görüntüle 2067453

Okuduktan sonra fikrini merak ediyorum.

Canım hoşgeldin çok öZlemiştik seni. Güzel kızınada şifalar diliyorum . Çocuklar bizim sandığımızdan çok daha güçlü ve cesurlar aferin ayşe kuzusuna. İnşallah sende ailende hep sağlıklı be huzurlu olun. Tırnağınıza taş değmesin inşallah. Benimde büyük oğlum hasta bu gece ayaktayız boğazım acıyor diye ağlıyor yavrum bize doktor yolları göründü sua ediyorum ki küçüğe bulaşmasın ama çom zor hasta olduklarında çok üzülüyorum.

Olabilir, çünkü benim önerdiğim programda öyle şeyler yok.

A AysheDuru Hoş geldin Ben de yazılarını, düşüncelerini hep çok beğenmişimdir, zarif bulmuşumdur. Eksikliğin hemen hissediliyor bu grupta.
Herkesin bebeğinde bir hastalık oluyor ama sizin bebeklerdeki hastalıklar hep bir zorlu oluyor. Nazar mı değiyor acaba?
Çok çok geçmiş olsun, hastalıklar uzak dursun herkesin bebeğinden...

Evladı hasta olan yüm analar acil şifalar diliyorum kuzulara.
Size de çok geçmiş olsun.
Anne olunca anladığım şeylerden biri de bebeğindeki en ufak bir rahatsızlığın çok üzmesi. Eskiden hiç anlamazmışım ne kadar üzücü olabileceğini. Şimdi herkesin bebeği için üzülüyorum artık empati yapıp. Hepsine acil şifalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…