2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hoşqeldin...

A AysheDuru

Bidaha ayri qayri kalmazsak seviriniz sanirim herkes benimle ayni dusuncede
Ayseciqe cok ama cok qecmis olsun tekrar yasatmasin Rabbim insaAllah fistik kiza ne qiyse yakisiyodu ameliyat onluqu bile yakismis cok op hepimizin yerine tekrar tekrar qecmjs olsun senin qibi quclu bir "ANNESI" varken kolay kolay bisey olmaz ona...

Cok gecmis olsun canim. Aramiza tekrar hosgeldin. Okurken cok duygulandim. Bide gece okuyunca daha hassas oluyo insan. Cok sukur bitmis gitmis. Allahim daha beterlerinden korusun. Gercekten insannin evladinin hasta olmasi ki hastaligin derecwsi hic onemli diil yurege taş oturtuyo resmen. Allahim butun bebeklere cocuklara sifa versin.

Ayni durum ablamda olmustu. Tabi 14 sene onceden bahsediyorum cok net hatirlamiyorum. O da dogumdan sonra emzirmek istememis. Hamileligim boyunca dua ettim ins oyle bi depresyona girmem diye. Cok sukur halimize. Allahim saglik sihhat versin canlarimiza
Cok gecmis olsun canim. Ins hemen toparlar ogluş

Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun hepinize

Evladı hasta olan yüm analar acil şifalar diliyorum kuzulara.
amin canım inşallah hemen iyileşir, ne zor degılmi evladını gözünden sakınıyor insan onlra bişey olmasın die , birde bitanesi hastayken zaten ona kahroluyor insan şimdi ikinci evlatlarımızda var (çok şükür) ona geçmese bare die düşünmek ....

Önemli değil canım . Maşallahı var topiğimizin annelerinin ve bebeklerinin , birde abıleri ablalarının :) çok zor durum bende hep korktum Ahmet’i küvezde bırakıp geldiğimde her gece ağladığımı bilirim dua ettiğimi maalesef ki elimden başka bişey gelmiyordu rabbim güç verdi azimle sağdım süt götürdüm biliyordum yavrum orda aç , en son günlerde yıkamak için battaniyesini verdiler ama ben ne yaptım battanıyesiyle yattım koklaya koklaya iyikide kayram vardı hep ona sarıldım o olmasaydı bunalıma girerdim neyseki atlattık rabbim daha kötüsünden sakınsın güçversin. Çok şükür bu günümüze . O anneye ve onun gibilere de rabbim şifa versin . Çok zor durum hemen bebegını benımser inşallah.

A AysheDuru Çok şükür her şey yolunda gitmiş. Çok geçmiş olsun. Fotoğrafını görünce içim sızladı, duygulandim. Inşallah bir daha hiç gerek duymaz o yeşil önlüğü giymeye, hayati boyunca hep sağlıklı olur. Geri geldiğin için de çok mutlu oldum.

Çok saol cnm ben de öyle :) ve Amin, hiçbirini öyle görmeyelim inşallah,, Allah onların sağlığıyla sınamasın bizi... geri kalan her zorluk anne baba olmanın kudreti altında eziliyor,, ama parmakları bile incinse içimiz yanıyor işte

Hanımlar bu arada daha önce de yazmıştım. Kızımla ilgili kendime kızdığım, yürekten başarısız hissettiğim tek şey bu diş olayı oldu şimdiye kadar. Sıcağı sıcağına tekrar yazayım size de , lütfen ilk dişten itibaren gece beslemesini (uyku arası) kesmeye, biberon ve emzik kullanımını mümkün olduğunca erken bırakmaya, ve/veya gece dahi olsa her öğünden sonra mümkünse temizlemeyi değilse su içirmeyi ihmal etmeyin. Ve bu anne sütü için de geçerliymiş çünkü anne sütü de şeker içeriyor. Yani adına biberon çürüğü diyoruz ama emse de kaşıkla da beslense netice böyle olurdu diyor doktor. Ve sakın birşey yok diye düşünmeyin. Muhakkak rutin kontrollere götürün. Ayşe’nin 3. Yaş günü fotolarına bakıyorum, bir de 2 ay sonrasına ve hala aklım almıyor nasıl hiçbir şey yok gibi görünürken bir anda böyle oldu diye... aylardır çektiğimiz sıkıntı size de örnek olsun, lütfen çok dikkat edin

Amin cnm,, inşallah. Ben de çok dua ettim ona. Özenmiş de çok, belli.. ama bir yerde kopmuş olay demej sen de çok çektin gerçekten,, ama işte etimizden canımızdan koptu bu sıpalar sonuçta; o bağı makasla kesmek ne çare, manen kesilmiyor asla... hatta hala içimde hissediyorum ben ikisini de bazen...

Amin Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin

Aynen öyle canım anne olmak böyle birşey işte fedakarlık kendinden vazgeçip evlatlarına ömrünü adamak

Ben de diyorum bu çocuk bi çıldırdı. Meğerse 12. Hafta atağı bizi vurmuş. Hadi akışkan geçiş yapmayı öğren bakalım. Ama anamızı da aglatmayı ihmal etme tabi.
3. Atak – Akışkan Geçişler (12. hafta civarı)

Kucağınızdaki minnak kuzuların bir robot edasında hareket ettiklerini farketmişsinizdir. Farketmiş oldukları ellerinin kesinlikle hakimi değildirler ve onlara uzattığınız bir oyuncağa comodor 64 gibi duraklaya duraklaya ellerini uzatırlar. Bu atakla birlikte, bedenlerinde ve dışarıya dönük algılarında akışkanlık başlar. Başlarını bir yandan öbür yana daha rahat ve takılmadan hareket ettirirler, ellerini daha emin bir şekilde oyuncağa doğru uzatırlar ve mesela müziği daha akışkan bir şekilde duyarlar. Bu atakla bebekler dünyasına çok yeni kapılar girer ve onlarla oynamak daha keyifli bir hal alır.

Anladım canım teşekkür ederim gayet açıklayıcı:) bu ay 1.300 gr almış. Gelişimi iyi. 67 cm 7.100 gr şuanda. Bir haftadır red yaşıyoruz. Bugün de kontrolü ve eotavirüsü aşısını yaptırıcaz. Bakalım bir hafta içinde artış mı var sabit mi kalmış kilosu onu merak ediyorum. Dr’ umuz nasıl yönlendirirse öyle yapıcam. Zaten mecbur kalınmadığı sürece mama düşmanı kendisi o da benden:) öğlen randevumuz bir an önce gitmekstiyorum

Oyy kıyamam. Ben fotoğrafta bile önlükle görünce duygulandım seni düşünemiyorum bile. Çok çok geçmiş olsun. Geçsin gitsin bir daha da geri gelmesin:) umarım hemen toparlanır ayşecik.biliyorum ki Güçlü kadınlar ancak güçlü evlatlar yetiştirir canım.

Hanımlar merhaba foruma yeni üye oldum. Kızım 24 agustos doğumlu doğduktan 20 gün sonra yüzünde ciddi döküntüleri oldu doktora gittik kortizonlu krem verdi gecti. Ama benım icime sinmediği için alerji doktoruna götürdüm yüzde yüz alerji dedi. Bana diyet yaptırıyor. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ve her öğün sonrası kusuyor bazen fıskırır tarzda. Uyanık oldugu zamanlar da biraz oynayıp aglıyor. Artık ne yapacagımı sasırdım aranızda bebeği böyle olan var mı siz neler yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…