2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay çok saol cnmm şükürler olsun bugünlerimize

Amin cnm,, çok saol. depresyon olayı hiçbirimizde olmadı çok şükür... tabi ufak tefek sıkıntılar buhranlar oluyor ama bu boyutta birşey yaşamadık bildiğim kadarıyla hiçbirimiz çok şükür. Hepimize maşallah

Canımmm tekrar tekrar saol :) kuzum da pek sevdi teyzesi, çok yakıştırıyor kendine o rengi zaten. Ama Allah bir daha giydirtmesin tabi.. senin bıdık ne durumda? Mastit geçti di mi?

A AysheDuru hoşgeldin canım aramıza çok özledik seniyokluğun öyle hissediliyor ki Ayşe kuzum a çok ama çok geçmiş olsun güçlü annenin güçlü kızı ne de olsa bir daha ugramasin hanenize hastalıklar üzüntüler insallah Gretchen Grundler sorma uykusuzluk bizde de aşırı şekilde dediğn gibi emmedigi için uyku da yok araştırıyorum ama geçer kelimesinden başka bir şey bulamıyorum sabır diyorum

Hoşbulduk :) çok teşekkür ederim, gerçekten çok mutlu oldum aslında kızım hep çok kolay atlatırdı hastalıkları, ama sanırım okul ve dişetindeki iltihap, haliyle beslenme düzeninin bozulması vs bağışıklığını düşürdü birden.. tabi Duru da bol miktarda okul mikrobuna maruz kalıyor ne kadar korumaya çalışsak da... haliyle biraz altüst olduk ama nazara da çok inanırım o ayrı tabi bol bol dua ediyoruz, üstümüze düşenleri yapmaya çalışıyoruz ama nihayetinde Allah’a emanetler. Allah hepimize yardım etsin. Onları bize, bizi de onlara bağışlasın ki mümkün olduğu kadar üzerlerinde kalsın ellerimiz.

Ben de babamın doğumgününde aceleyle slayt tarzı bi video hazırlamştım kötü de olsa çok seviniyolar merak etme :)

Ben de özledim valla cnm :) çok saol :) ve size de çok geçmiş olsun,, tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünü. Ama gribal ufak vakalar bağışıklıklarını güçlendiriyor, öyle avutmaya çalışalım kendimizi. Yeter ki tedbirli olalım ve hasarsız atlatsınlar. Benim çocukluğum bitmeyen öksürüklerle geçti... ve haliyle şuruplarla... oysa yıllardır ya senede bir ya da hiç hastalanmam, hastalansam bile bir iki günde ayakta atlatırım. Kendilerini korumaya başladıklarında onlar da çok daha güçlü olacaklar. Şu an dış etkenler çok fazla ve biz bir yere kadar yetiyoruz. Mühim olan altyapılarını, bünyelerini sağlam yetiştirmemiz. Sen de zaten biliyorum ki maksimum çaba gösteriyorsun bu konuda.. çocuklarımız için “üzülüyoruz” ve başlarında bekliyoruz; Allah bize bu iradeyi bu bağlılığı ve şefkat duygusunu vermiş ya sırf o bile çok büyük nimet... olmayanlara da nasip etsin inşallah.. çünkü sokaklarda başıboş, çaresizce yaşayan onbinlerce çocuk var malesef... hemen iyileşsin kuzun, seni de fazla üzmesin inşallah

Amin cnm :) çok teşekkürler :) kontrole götürmeye bile korkucam artık sanırım

Çok teşekkür ederim canım benim. Bu topikteki tüm anneler mükemmel ve tam bebekleri için en iyisini düşünen ve yapmaya çalışan fedakar analar. İnşallah tüm bebeklerimiz sağlıklı olur hatalık uğramaz bizlere .

Çok şükür lohusa depresyonu uğramadı bize ben buranında çok faydası olduğuna inanıyorum birbirimizi en iyi biz anlıyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruz

Saol cnm :)) kaos bizim işimiz

Ben de cnm,, çok saol :) akşam çok rahatlamıştım eve döndüğümüzde, üstüne sizler de iyice moral oldunuz, Allah razı olsun hepinizden. Tam doğuma girerken buradaki herkes için dua etmiştim,,, bugün de aynısını yaptım hep. Allah hiçbirimizi dermansız dertle, evlatla sınamasın inşallah

kızlar Ayşe için yaptırdığımız kurabiyeleri ekliyorum. diş buğdayı kurabiyesi tabi normalde. duru için de kalıp vs alıp kendim yapsam diyorum? Hani hem ekonomik tarafı bir yana hem de sipariş ver kargo bekle para gönder vs sıkıyor bazen. Bir de kendi elinde yapmak başka tabi :) Becerebilir miyim ki acaba? Altındaki de köpük pasta tabanı, her yerde satılıyormuş zaten... bu internetteki tarifleri deneyen var mı? Tutuyor mu acaba? Çünkü bunların kabarmaması falan gerekiyor anladığım kadarıyla :))))))

Eklentiler

• 0E343A79-F691-448F-88EA-DC5CADE4B938.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 88
  • 4104A5E5-F53F-4C3A-9117-DAA0D2D9A0E5.webp
    17 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…