Ay çok saol cnmmOyy kıyamam. Ben fotoğrafta bile önlükle görünce duygulandım seni düşünemiyorum bile. Çok çok geçmiş olsun. Geçsin gitsin bir daha da geri gelmesin:) umarım hemen toparlanır ayşecik.biliyorum ki Güçlü kadınlar ancak güçlü evlatlar yetiştirir canım.
Hoşbulduk cnmHoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun hepinize
Cok gecmis olsun canim. Aramiza tekrar hosgeldin. Okurken cok duygulandim. Bide gece okuyunca daha hassas oluyo insan. Cok sukur bitmis gitmis. Allahim daha beterlerinden korusun. Gercekten insannin evladinin hasta olmasi ki hastaligin derecwsi hic onemli diil yurege taş oturtuyo resmen. Allahim butun bebeklere cocuklara sifa versin.
Ayni durum ablamda olmustu. Tabi 14 sene onceden bahsediyorum cok net hatirlamiyorum. O da dogumdan sonra emzirmek istememis. Hamileligim boyunca dua ettim ins oyle bi depresyona girmem diye. Cok sukur halimize. Allahim saglik sihhat versin canlarimiza
Cok gecmis olsun canim. Ins hemen toparlar ogluş
Hoşqeldin...
A AysheDuru
Bidaha ayri qayri kalmazsak seviriniz sanirim herkes benimle ayni dusuncede
Ayseciqe cok ama cok qecmis olsun tekrar yasatmasin Rabbim insaAllahfistik kiza ne qiyse yakisiyodu ameliyat onluqu bile yakismis cok op hepimizin yerine tekrar tekrar qecmjs olsun senin qibi quclu bir "ANNESI" varken kolay kolay bisey olmaz ona...
Hoşbulduk :) çok teşekkür ederim, gerçekten çok mutlu oldumA AysheDuru Hoş geldinBen de yazılarını, düşüncelerini hep çok beğenmişimdir, zarif bulmuşumdur. Eksikliğin hemen hissediliyor bu grupta.
Herkesin bebeğinde bir hastalık oluyor ama sizin bebeklerdeki hastalıklar hep bir zorlu oluyor. Nazar mı değiyor acaba?
Çok çok geçmiş olsun, hastalıklar uzak dursun herkesin bebeğinden...
Ben de babamın doğumgününde aceleyle slayt tarzı bi video hazırlamştım kötü de olsa çok seviniyolar merak etme :)Ya ben beceremedim ya çok gürültülü sahiden uygulama, başka bir program buldum idareten. Babamın doğum günü bugün, Defne de kutlasin diye şekil şukul bir şey yapmak istedim ama vakitsizlikten pek güzel olmadı.
Biz de devam, emmeden uykuya geçmiyor artık o yüzden hem emme yalan oldu hem uyku. Bugün meme dışında uyusun diye uğraştım ama kendini yirtarken uyumayı beceremedi. Geçsin bu azap günler bir an önce
Canım ben tulum giydiriyorum en güvenlisi o ben başka türlü rahat edemiyorum malesef. Diğer oğlumada 3 yaşına kadar tulum giydirdim bu ay yorgana geçtik inan onada yine tulum almayı düşünüyorum hem üstü açılmıyor gem daha güvenli.
Okuduktan sonra fikrini merak ediyorum.
Canım hoşgeldin çok öZlemiştik seni. Güzel kızınada şifalar diliyorum . Çocuklar bizim sandığımızdan çok daha güçlü ve cesurlar aferin ayşe kuzusuna. İnşallah sende ailende hep sağlıklı be huzurlu olun. Tırnağınıza taş değmesin inşallah. Benimde büyük oğlum hasta bu gece ayaktayız boğazım acıyor diye ağlıyor yavrum bize doktor yolları göründü sua ediyorum ki küçüğe bulaşmasın ama çom zor hasta olduklarında çok üzülüyorum.
Amin cnm :) çok teşekkürler :) kontrole götürmeye bile korkucam artık sanırımÇok geçmiş olsun, hiç kolay değil. Allah tekrarını yaşatmasın. Neyse mutlu sonla bitti ya sevindim. Bebelerimiz kontrol dışında hastane görmesin inşallah, hep sağlıklı olsunlar.
Bastığım bir yerde hayvanlar falan vardı müzik çalıyordu bir yerde telefon tuş dizilimi vardı neye dokunsam ses çıktı sesi kisinca gürültüyle titredi. Çakma program mı indirdim ben acaba? Abidas mı indirdim, nixe mi indirdim.
Çok teşekkür ederim canım benim. Bu topikteki tüm anneler mükemmel ve tam bebekleri için en iyisini düşünen ve yapmaya çalışan fedakar analar. İnşallah tüm bebeklerimiz sağlıklı olur hatalık uğramaz bizlere .Ben de özledim valla cnm :) çok saol :) ve size de çok geçmiş olsun,, tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünü. Ama gribal ufak vakalar bağışıklıklarını güçlendiriyor, öyle avutmaya çalışalım kendimizi. Yeter ki tedbirli olalım ve hasarsız atlatsınlar. Benim çocukluğum bitmeyen öksürüklerle geçti... ve haliyle şuruplarla... oysa yıllardır ya senede bir ya da hiç hastalanmam, hastalansam bile bir iki günde ayakta atlatırım. Kendilerini korumaya başladıklarında onlar da çok daha güçlü olacaklar. Şu an dış etkenler çok fazla ve biz bir yere kadar yetiyoruz. Mühim olan altyapılarını, bünyelerini sağlam yetiştirmemiz. Sen de zaten biliyorum ki maksimum çaba gösteriyorsun bu konuda.. çocuklarımız için “üzülüyoruz” ve başlarında bekliyoruz; Allah bize bu iradeyi bu bağlılığı ve şefkat duygusunu vermiş ya sırf o bile çok büyük nimet... olmayanlara da nasip etsin inşallah.. çünkü sokaklarda başıboş, çaresizce yaşayan onbinlerce çocuk var malesef... hemen iyileşsin kuzun, seni de fazla üzmesin inşallah
Çok şükür lohusa depresyonu uğramadı bize ben buranında çok faydası olduğuna inanıyorum birbirimizi en iyi biz anlıyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruzAmin cnm,, çok saol. depresyon olayı hiçbirimizde olmadı çok şükür... tabi ufak tefek sıkıntılar buhranlar oluyor ama bu boyutta birşey yaşamadık bildiğim kadarıyla hiçbirimiz çok şükür. Hepimize maşallah
Saol cnm :)) kaos bizim işimizAh cnm damar yolunda biz bile sakin olamiyoruz ki... Ayse iyi dayanmiş hemsireler ne kadar dikkat etse de damar yolu cok acitiyor... operasyon sonrasi da ayri bir konu... ben cok huysuz oluyorum mesela operasyonlardan sonra bu yaşimda bile... Ayşe ne yapsın? bir kaotik durumun daha ustesinden gelmissin sana da aferin
Evet kesinlikle :) paylaşmak yükü çok hafifletiyor :)Çok şükür lohusa depresyonu uğramadı bize ben buranında çok faydası olduğuna inanıyorum birbirimizi en iyi biz anlıyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruz
AminnnÇok teşekkür ederim canım benim. Bu topikteki tüm anneler mükemmel ve tam bebekleri için en iyisini düşünen ve yapmaya çalışan fedakar analar. İnşallah tüm bebeklerimiz sağlıklı olur hatalık uğramaz bizlere .
Ben de cnm,, çok saol :) akşam çok rahatlamıştım eve döndüğümüzde, üstüne sizler de iyice moral oldunuz, Allah razı olsun hepinizden. Tam doğuma girerken buradaki herkes için dua etmiştim,,, bugün de aynısını yaptım hep. Allah hiçbirimizi dermansız dertle, evlatla sınamasın inşallahA AysheDuru hoşgeldin canım aramıza çok özledik seniyokluğun öyle hissediliyor ki Ayşe kuzum a çok ama çok geçmiş olsun güçlü annenin güçlü kızı ne de olsa bir daha ugramasin hanenize hastalıklar üzüntüler insallah Gretchen Grundler sorma uykusuzluk bizde de aşırı şekilde dediğn gibi emmedigi için uyku da yok araştırıyorum ama geçer kelimesinden başka bir şey bulamıyorum sabır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?