2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bu aylarda diş sancıları başlar mı? Ege sabahtan beri uyuyamıyor, canı yanıyor gibi sürekli ağlıyor. Sizce diş olabilir mi?
Bende ondan diye düşünüyorum birkaç gündür huzursuz eli ağzında hep öyle rahatlıyor emziği bile kaşıyıcı olarak kullanıyor yan tarafta çiğneyip duruyor:) batağı ağladı yeni uyudu şükür bence dişten ya

Bizde de 2a yazıyordu iki bez bağlıyorum genelde sürekli olmasa da bu şekilde mi düzeldi sizin

Aynen canım. Bugün elini emmesin diye emzik vermeye çalıştım, hemen yana alıp çiğnemeye başladı. Buzdolabında soğutulan diş kaşıyıcı verdim ağzına, baya emdi. Salya desen çok arttı. Diş sancısı çekiyorlar galiba bizim ufaklıklar.

Rica ederim cnm. Bizim de ön dört dişte başladı ve ağrı yoktu, yahut doktor korkusuyla söylemedi.. keşke o zaman önlem alsaydık. Biz anlayamadık ve dişçi koltuğuna oturmaya razı olana kadar 3-4 ay daha biberon içti uyumadan. Üstelik bir de ballı sütle ağzına kadar dolduruyorduk neredeyse son aylarda. Bir de saf saf seviniyodum çocuğum bal tüketmiş oluyor diye :) eksik kalsaymış keşke o da..

Benimki diş kaşıyıcıyı yuttu yutucak, az kaldı :))

Teşekkür ederim drumuz bı kaç ay daha süresi var dedi biraz da o yüzden ağır aliyoruz

Çok enteresan ya. Çevremdeki bütn çocklar biberonla süt içip uyur ilk kez duyuyorum. Forumun faydası oluyo böyle:) tekrar geçmş olsun canım

Gözümde canlandı aynaya bakıp bakip gulmesi de icim eridi resmen. Zaten cok tatlı bir kız maşallah.
Bizde de 2a yazıyordu iki bez bağlıyorum genelde sürekli olmasa da bu şekilde mi düzeldi sizin
Ilk ay 2a idi doktor önemsemedi bile çok karsılaşıyoruz kendi kendine düzeliyor dedi sadece takip gerektiriyor aslinda. Ama ben ısrarla sorunca napiyim diye o zaman çift bez kullan ve bacaklarını birleştirme dedi. Bebde bir ay boyunca cift bez kullandım hic tek kullanmadım. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama benim icim öyle rahat etti. Kangurun varsa ergonomik olam onuda oneriyorlar. Sizin kontrol ultrasonu ne zaman bir ay sonraya vermediler mi?

Biz 2.5 yaşında bıraktık gece beslenmesini ondan beri biberonla içmez. Gönlü olacakta gündüz içecek sütü öyle pek düşkün değil artık.hosuna giden bardaklar olursa belki :)

Çok enteresan ya. Çevremdeki bütn çocklar biberonla süt içip uyur ilk kez duyuyorum. Forumun faydası oluyo böyle:) tekrar geçmş olsun canım
Saol cnm. 3 yaşına kadar bizde de yoktu da biraz fazla uzattık süreyi işte. Bir de doktorumuz hep dişleri zayıf diyordu zaten tabi tatlı şeker vs de yemeye başlayınca cabası oldu heralde.. gerçi en yakın arkadaşımın oğlu 3 yaşını geçti.. çikolata bile neredeyse hiç yemedi ve ön iki dişte başlamış çürüme.. yalnız o da emziği hala bırakamadı ve fırçalatmıyor. Ondan diyorlar onun için de şans işte...

?Dr.browns biberon kullanıyorum artık 3 aylık olucaz akışı da çok az olduğu için iki numara emzikle değiştiricem .Y kesim biberon emziği nedir ne işe yarar bilginiz var mı

Teşekkür ederim drumuz bı kaç ay daha süresi var dedi biraz da o yüzden ağır aliyoruz
Evet bizede ikinci ay birdaha cekelim ayniysa ücüncü ay tekrar cekeriz eger o da aynıysa o zaman ortopediye yönlendiririm dedi. Sizinki de gelişmistir şimdiye kadar. Ki erken doğmus olmak da bunda bir faktör olabiliyor yani benim kız iki hafta once dogdu o yüzden ilk filmi bir ay artı iki hafta sonra yaptırsam daha dogru olurdu o stresie yaşamazdim belki diye düşünüyorum.

Arkadaşlar astronotları kaç beden aldınız? 6 9 var bizde ama şuan buyük acaba dursa bir iki ay sonra olur mu yoksa degistireyimmi ne dersiniz? Bu arada benim kız biraz tontik

Hepimizde bir derece deli annelik modu var bence. Annelik de delilik değil mi her an aklı çıkıyor insanın tırnağına bir şey olacak diye. Arkadaşlarımın çocukları asi olurken yada kan alinirken çok kotu hissettiklerini anlatırdı o anda onları anladığımı sanırdım meğerse hiç anlamıyormuşum. Kuzumdan 6 tüp kan alınırken onunla beraber bende ağladığın zaman anladım işte.
Bu arada bu kızların hepsinde bir nebze cadılık var bence. Bizde de mesela erkek meme ile savaş yapıyor zaman zaman ama kız hem meme hem biberonla yapıyor savaşı deli ya dediğin gibi yatar pozisyona geçer geçmez ağlamaya başlıyor. Dik pozisyonda yüzü karşıya gelecek şekilde veriyorum mecbur

Avcılar Medicana’ya geldin mi hiç?
Bir ikizler var görüyorum ama sen misin diye geçiyor içimden hep :)

Yok canım orda hiç bulunmadım. Aslında sigortamız geçiyor orda ama doktorlar hakkında bilgim yok. Bana Beylikdüzü medicana için iyi şeyler soylemislerdi çok iyi çocuk doktorları varmış ama birleşip ayrılmışlar ve kendilerine bir klinik açmışlar. Sen avcılara mı gidiyorsun?

A AysheDuru hoş geldin hakikaten. Ben sık gelip yazamasam da geldiğim zamanlarda seni görememek eksik hissettiriyor hakkaten. Ayşe kuzusuna da çok ama çok geçmiş olsun. Cok cesur bir kız koskocaman bir helal olsun kuzuya aynısından sana da gelsin, son zamanlarda çok üst üste gelmiş her sey ama hala dimdik ayaktasın ve bu durum burdan bakınca bile belli maşallah nazar değmesin ve bu kötü olayların hepsi de geçmiş olsun inşallah.

A AysheDuru canim gecmis gitmis olsun insallah. bir daha da hicbir hastalik gelmesin. hosgeldin:)
biberonu ek gidaya gecince mi birakmaliyiz canim?

Sensitivewitch canim emir de yatar pozisyonda cok agliyor. ozellikle geceleri ve uyanikken. yeni uyandiginda daha cabuk aliyor ama iyice ayilinca asla almiyor.
dik pozisyonda yuzu karsiya gelecek sekilde demissin ama anlayamadim pozisyonu.

kizlar tavsiyelerden sadece uykuluyken aldirabilme tuttu. digerleri olmadi. baska formul ureten yok mu redde???
sizde korku olmuyor mu tamamen birakirsa diye???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…