2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amin cnm, çok teşekkür ederim siz nasıl oldunuz?
Atak devam ediyor son hızıyla
Geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı Da devam
Ben artık ümit etmeyi bıraktım duruma alışmaya çalışıyorum. Kabullenmek mutlulukmuş :)
Beklent halinde olunca siniri bozuluyor insanın

Geçmiş olsun

Kizlar el ve parmak emmek gelisimlerinin bir parçası mudahale etmeyin. Onlar suan ellerini kesfediyorlar ve ilerleyen zamanda herseyi agizlarina goturerek cevrelerini kesfedecekler. Suan oral donemdeler ve bu cok normal. Aliskanlik haline getireceklerini sanmam. Ben de arastirma yapmadan once emzik emmesinin el emmesinden iyi oldugunu dusunuyordum. Ama bu el parmak aliskanligi yalnizca bebeklerin yuzde 2 sinde kalan birsey ileriki yaslarda... bu sebeple mudahale etmeyin asiri tepki vermeyin ki aliskanliga donusmesin dogal seyler bunlar

Yok canım ya ne kırgınlığı küskünlüğü olacak. En azından kendi adıma kimseye kırgın ya küs değilim :) yazıyorum ara sıra. İpek büyüdükçe işler zorlaşıyor, evle de ilgileniyorum falan pek vaktim kalmıyor.

Ben de bıraktım kendi haline cnm. Pek geliştirdi kendini artık zaten, yumruk yapıp tamamını yeme seviyesindeyiz :)) en üst level tamamlandı artık sanırım :))

Bebek dergisinde okumuştum engel olmayın parmaklarını emerek kendini güvende hisseder yazıyordu :) buyuk kizimdA bebekken emerdi zamanla unuttu :)

Ama çok sevimli ya Ben pek müdahale etmedim. Dedim belki emzik alır uyku rutini olur ama onu da yemedi.
Elini ya da parmağını emmesine bir çok yerde müdahale edilmemesi gerektiği yazıyor. Bıraktırması zor ama ben kendiliğinden vazgeçeceğini düşünüyorum. Parmak emen çocukların kendini sakinleştirmede yetenekli olduğu yazıyordu bybo'da. Ben de müdahale etmiyorum. Başta elini çekiyordum ağzından ama artık parmak emmeye başladı ipek , sol el baş parmağını. Çok da tatlı oluyor sıpa :)

Son düzenleme:

Bu dönemde ellerini geliştirdiklerini biliyorum ama biz hala eldiven takıyoruz.
Ben çıkartsam eşim takıyo.
Ne zaman çıkartsam bu hanım yüzünü çiziyor.eşimde beni vicdansızlıkla suçluyor :)

Allah evlatlarımızın acısını göstermesin inşaallah.

geçmiş olsun cnm. bu kışı böyle kör topal atlatıcaz galiba. ama bahardan ve yazdan çok umutluyum ben,, sen de bırakma :)))))

Ama çok sevimli ya Ben pek müdahale etmedim. Dedim belki emzik alır uyku rutini olur ama onu da yemedi.
elleri kıyafetindeki tüycükleri topladığı için ilk önce temizliyorum ondan sonra ben emzik veriyorum onu atıyor yumruk tan vazgeçti parmagını ağzına sokuyor bide kuscagı geliyor çok komikler ya parmağı agzındayken uyumasına izin vermiyorum , onun dışında şerbet :)

Bu dönemde ellerini geliştirdiklerini biliyorum ama biz hala eldiven takıyoruz.
Ben çıkartsam eşim takıyo.
Ne zaman çıkartsam bu hanım yüzünü çiziyor.eşimde beni vicdansızlıkla suçluyor :)
Çıkar bence de cnm ya,,, kes tırnaklarını da sık sık,, bir iki kere çizer öğrenir. Siz eldiveni taktıkça unutuyordur bücür. Bu dönemler ellerini daha iyi keşfetmeye ve kontrollü kullanmaya başladıkları dönemler hem.. kesinlikle vicdansızlık olmaz bence çıkarmak :)

Saol cnm,, inşallah

Ben çıkardıkça inat yapar gibi yüzünü çiziyor.akşam babası görünce eyvahlar olsun.senin için sızlamıyormu nasıl annesin diyor :)
Ben ona ellerini keşfettiğine dair güzel bi makale okutuyumda anca öyle ikna olur :)

Biz rota yaptırdık bir hafta olmadan yeşil kaka vs başladı ondan mı acaba diyorum
Bizde de bugun kan çıktı kakada. Yarın sabah doktora gideceğiz. Ayın 8 inde rota yaptırdık alakası olabilir mi acaba?
Kakası genelde sarı oluyor çoğunlukla ama bu sabah 3 kez kaka yaptı ve iki kakası yeşilimsiydi. Ama gündüz emmiyor çok fazla 2-3 dakika emiyor bırakıyor ben de önsüt olduğu içindir diye düşündüm. Akşamüstü sümüksü yeşil kakada kan vardı minik domates kabuğu gibi. Alt üst oldum yine, amip geçmişti ne güzel. Doktor tekrarlamış olabilir dedi ya da alerji dedi, yarın test yaptıracağız bakalım. Off bu çocuklar niye böyle ya, hastalanip duruyorlar yazık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…