Atak devam ediyor son hızıylaAmin cnm, çok teşekkür ederimsiz nasıl oldunuz?
Geçmiş olsunAhhh ahhh kızlar şu amip belası aslında amip değilmiş maalesef ve maalesef inek sütüne yüksek oranda alerjimiz çıktı ben kesinlikle inek sütü keçi sütü içeren hiçbirşey yiyip içmeyeceğim ve oğlumda ek gıdaya geçtiğinde yiyip içemeyecek uzun bir süre. amip olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama üzüldüm.
Çok dikkat etmemi gerek
Bizdeki belirtiler çok belirginmiş biz anlamamışız Kusma yüzde kızarıklık aşırı gaz kakada kırmızı lekeler bunların hepsi belirti sizde dikkat edin bu gibi belirtiler varsa ihmal etmeyin
Gecmis olsunAmip varmış kızlar acilde baktırdık Dr görmedi ilaç mı veeecek nasıl olacak şimdiGretchen Grundler @secret07
Aynen benim kizimdA öyle hem zayıf hem kısa boylu :)Darısı başımıza cnm ya :) benimki baya bi bıdık :)))) zaten sınıfın en küçüğü, iyice minik kalıyor yanlarında :))
Ama çok sevimli yaBizde aynı durumdayız ben elını çekiyorum o devam edıyor birde şapır şupur bide utanmadan gülücükler saçıyor
Napalım artık cnm, böyle de ayrı bir sevimli oluyorlar değil mi? :)))) hem bodur tavuk her daim piliç olur demişler, bizimkiler de oradan yırtar belki :))))Aynen benim kizimdA öyle hem zayıf hem kısa boylu :)
Yok canım ya ne kırgınlığı küskünlüğü olacak. En azından kendi adıma kimseye kırgın ya küs değilim :) yazıyorum ara sıra. İpek büyüdükçe işler zorlaşıyor, evle de ilgileniyorum falan pek vaktim kalmıyor.Maşallah kızlar bugün hareketlenmiş topigimiz amaMutella katılmıyorsun önceki gibi darlıngık küslük olmsn ya aramzda A AysheDuru cnm hayrlı olsun ins bir ömür mutlu olurlar hifanur çok geçmiş olsun cnm dualrmz seninle ins ameliyat guzl geçer @bursa_83 cnm masallah ne güzel kilo vermissin darısı hepimizin başına bende hamile kalmadan 73 75 kilo arasıydm 79 doğuma girdim 72 kilo çıkmıştım şuan sabhları 67 kiloyum bir kaç kilo vermk istiyorum ilk oglumdada dogum çıkınca zayftm ama emzirirken aldım 5 6 kilo bnda dikkat ediyorum ins almam zaten aman aman zayıf birisi değilim de biz kadınların kilo problemi bitmez aklımda kalnlar bunlar unttgm varsa sayfalrda affola
Ben de bıraktım kendi haline cnm. Pek geliştirdi kendini artık zaten, yumruk yapıp tamamını yeme seviyesindeyiz :)) en üst level tamamlandı artık sanırım :))Kizlar el ve parmak emmek gelisimlerinin bir parçası mudahale etmeyin. Onlar suan ellerini kesfediyorlar ve ilerleyen zamanda herseyi agizlarina goturerek cevrelerini kesfedecekler. Suan oral donemdeler ve bu cok normal. Aliskanlik haline getireceklerini sanmam. Ben de arastirma yapmadan once emzik emmesinin el emmesinden iyi oldugunu dusunuyordum. Ama bu el parmak aliskanligi yalnizca bebeklerin yuzde 2 sinde kalan birsey ileriki yaslarda... bu sebeple mudahale etmeyin asiri tepki vermeyin ki aliskanliga donusmesin dogal seyler bunlar
Bebek dergisinde okumuştum engel olmayın parmaklarını emerek kendini güvende hisseder yazıyordu :) buyuk kizimdA bebekken emerdi zamanla unuttu :)Kizlar el ve parmak emmek gelisimlerinin bir parçası mudahale etmeyin. Onlar suan ellerini kesfediyorlar ve ilerleyen zamanda herseyi agizlarina goturerek cevrelerini kesfedecekler. Suan oral donemdeler ve bu cok normal. Aliskanlik haline getireceklerini sanmam. Ben de arastirma yapmadan once emzik emmesinin el emmesinden iyi oldugunu dusunuyordum. Ama bu el parmak aliskanligi yalnizca bebeklerin yuzde 2 sinde kalan birsey ileriki yaslarda... bu sebeple mudahale etmeyin asiri tepki vermeyin ki aliskanliga donusmesin dogal seyler bunlar
Elini ya da parmağını emmesine bir çok yerde müdahale edilmemesi gerektiği yazıyor. Bıraktırması zor ama ben kendiliğinden vazgeçeceğini düşünüyorum. Parmak emen çocukların kendini sakinleştirmede yetenekli olduğu yazıyordu bybo'da. Ben de müdahale etmiyorum. Başta elini çekiyordum ağzından ama artık parmak emmeye başladı ipek , sol el baş parmağını. Çok da tatlı oluyor sıpa :)Ama çok sevimli yaBen pek müdahale etmedim. Dedim belki emzik alır uyku rutini olur ama onu da yemedi.
Kizlar el ve parmak emmek gelisimlerinin bir parçası mudahale etmeyin. Onlar suan ellerini kesfediyorlar ve ilerleyen zamanda herseyi agizlarina goturerek cevrelerini kesfedecekler. Suan oral donemdeler ve bu cok normal. Aliskanlik haline getireceklerini sanmam. Ben de arastirma yapmadan once emzik emmesinin el emmesinden iyi oldugunu dusunuyordum. Ama bu el parmak aliskanligi yalnizca bebeklerin yuzde 2 sinde kalan birsey ileriki yaslarda... bu sebeple mudahale etmeyin asiri tepki vermeyin ki aliskanliga donusmesin dogal seyler bunlar
Amin cnm, haklısın... tırnağı kırılıyor içimiz acıyor gerçekten de... saçının teli derler ya hani,, Ayşe’nin kestiğimiz saçlarını atmaya elim gitmedi benim de kadıncağız da saklıyorum sanmış atmamış, bir hafta masanın üstünde kutuda kaldı öyle :)
geçmiş olsun cnm. bu kışı böyle kör topal atlatıcaz galiba. ama bahardan ve yazdan çok umutluyum ben,, sen de bırakma :)))))Atak devam ediyor son hızıyla
Geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı Da devam
Ben artık ümit etmeyi bıraktım duruma alışmaya çalışıyorum. Kabullenmek mutlulukmuş :)
Beklent halinde olunca siniri bozuluyor insanın
elleri kıyafetindeki tüycükleri topladığı için ilk önce temizliyorum ondan sonra ben emzik veriyorum onu atıyor yumruk tan vazgeçti parmagını ağzına sokuyor bide kuscagı geliyor çok komikler ya parmağı agzındayken uyumasına izin vermiyorum , onun dışında şerbet :)Ama çok sevimli yaBen pek müdahale etmedim. Dedim belki emzik alır uyku rutini olur ama onu da yemedi.
Çıkar bence de cnm ya,,, kes tırnaklarını da sık sık,, bir iki kere çizer öğrenir. Siz eldiveni taktıkça unutuyordur bücür. Bu dönemler ellerini daha iyi keşfetmeye ve kontrollü kullanmaya başladıkları dönemler hem.. kesinlikle vicdansızlık olmaz bence çıkarmak :)Bu dönemde ellerini geliştirdiklerini biliyorum ama biz hala eldiven takıyoruz.
Ben çıkartsam eşim takıyo.
Ne zaman çıkartsam bu hanım yüzünü çiziyor.eşimde beni vicdansızlıkla suçluyor :)
Saol cnm,, inşallahMaşallah kızlar bugün hareketlenmiş topigimiz amaMutella katılmıyorsun önceki gibi darlıngık küslük olmsn ya aramzda A AysheDuru cnm hayrlı olsun ins bir ömür mutlu olurlar hifanur çok geçmiş olsun cnm dualrmz seninle ins ameliyat guzl geçer @bursa_83 cnm masallah ne güzel kilo vermissin darısı hepimizin başına bende hamile kalmadan 73 75 kilo arasıydm 79 doğuma girdim 72 kilo çıkmıştım şuan sabhları 67 kiloyum bir kaç kilo vermk istiyorum ilk oglumdada dogum çıkınca zayftm ama emzirirken aldım 5 6 kilo bnda dikkat ediyorum ins almam zaten aman aman zayıf birisi değilim de biz kadınların kilo problemi bitmez aklımda kalnlar bunlar unttgm varsa sayfalrda affola
Çıkar bence de cnm ya,,, kes tırnaklarını da sık sık,, bir iki kere çizer öğrenir. Siz eldiveni taktıkça unutuyordur bücür. Bu dönemler ellerini daha iyi keşfetmeye ve kontrollü kullanmaya başladıkları dönemler hem.. kesinlikle vicdansızlık olmaz bence çıkarmak :)
Bizde de bugun kan çıktı kakada. Yarın sabah doktora gideceğiz. Ayın 8 inde rota yaptırdık alakası olabilir mi acaba?Biz rota yaptırdık bir hafta olmadan yeşil kaka vs başladı ondan mı acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?