2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amin cnm :) valla ben kızı çok sevdim,, kardeşim de candır zaten,, Allah ikisine de mahçup etmesin beni :)) hala da oldun mu bari? O da ayrı bir heyecandır heralde di mi?

Cnm doktorda dillendirmedim ama bizde de kaka rotadan sonra oldu. Ben de alakası olduğunu hissettim nedense ama üstünde durmadım. Sen yazınca iyice bir şüphelendim şimdi :)

Allah evlatlarımızın acısını göstermesin inşaallah.

Amin cnm :)

Bak en iyi yöntem kesinlikle o bence de :)))

Bn ikisini de kullandım Active baby dry dan daha memnun kaldım
Hangi açıdan active baby daha iyi? Ben de değerlendirmeye aldım active baby'yi.

Amip varmış kızlar acilde baktırdık Dr görmedi ilaç mı veeecek nasıl olacak şimdi Gretchen Grundler @secret07
Antibiyotik verir, düzenli kullanımda geçer. 5 günde temizlenmisti bizde. İlaç bittikten sonra da kaka normale dönmüştü.

Gretchen Grundler ne yaptınız nasıl gidiyor uyku ve meme savaşları?
Tam gaz devam ama artık ısrar etmiyorum emmesi için. İlla ki emecek acıkınca diyorum, akışına bıraktım. Ama uykuyu bırakmıyorum akışına, gecede 10 kez kalkıyor halim dermanim kalmadı. Emerken uyuyordu ne güzel şimdi o da yok. Karanlık koridorda aşağı yukarı gide gide başım dönüyor artık, yatağına bırakmayı, kucakta sakinleştirip uyutmayı ve ana kucağında sallamayı ninni masal ve sarki söylemeyi denedim ama hiçbiri ise yaramıyor. Defne'nin atağı bende migren yapacak gibi hissediyorum, her gün baş ağrısı yaşıyorum artık. bir dokundun bin ah ettim, ne dolmuşum

Büyüdükçe daha çok vakit istiyorlar değil mi? Aksam olunca bir bakıyorum gün içinde 1 saat oturmamışım bile dinlenmek için. Çok yorucu

Bu dönemde ellerini geliştirdiklerini biliyorum ama biz hala eldiven takıyoruz.
Ben çıkartsam eşim takıyo.
Ne zaman çıkartsam bu hanım yüzünü çiziyor.eşimde beni vicdansızlıkla suçluyor :)
Evt cnm benzer bir sorun bizde de var tirnaklari cok cabuk uzuyor 3 gunde bir kesiyoruz artik cunku eldiven gelisimini engelliyor dr takmayin dedi banyodan sonra uyurken takiyorum 2 veya 3 gunde bir banyo yaptiriyorum kis geldi diye

Ya çok üzüldüm geçmişti ne güzel niye tekrar oldu ki bende dün gördüm kan birkaç damla sümük içinde kan olur ya öyle bugün sabah yoktu akşam yine yeşil sümüksü ve çok az kan vardı acilde baktılar amip görünüyor bide acildeki Dr kan değerine bakınca enfeksiyon sınırda demiş eşime yarın gidecez bakalım başka bi Dr a inşallah geçer ve tekrarlamaz yine
Öncekinde huzursuzluk var mıydı defne de

Cnm doktorda dillendirmedim ama bizde de kaka rotadan sonra oldu. Ben de alakası olduğunu hissettim nedense ama üstünde durmadım. Sen yazınca iyice bir şüphelendim şimdi :)
Bizde de aşıdan bir hafta sonra başladı aklıma o geldi direkt:) diğerini yaptırmam yarın sorayım da hasta etti yavruları

AAa süper haber canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin.

Bu gamze dimi yani ben bu çukurcuğu arada görüyodum ama genelde gece gördüğüm yada anlık görüdüğüm için emin olamıyodum sonunda yakalamışım

Çok tatlı gamzesi maşallah benim oğlumda gamzeli.

Kızlar ikisinide deneyenler sizce prima aktif bebekmi yoksa premium care mi

Her ikisinden de çok memnunum ama ptemihm care güzel bağlarsan kesinlikle taşırma olmuyor ben bu aralar molfix kulöanıyorum ondan da çok memnun kaldım pişik olmadı kaka taşmadı ve 90 adeti 30 tl fiyatıda çok uygun. Ama gerçekten prima premium care en süperi.

Çok geçmiş olsun canım.

Ay bende öyle doluyum aynı bizde tam gaz devam emmiyor uyutma desen bizde koridorda kucakta ninni ve ağzına verebilirsem meme o şekilde uyuyor.Boynum kollarim koptu sabırla geçmesini bekliyorum bende

Haha :)) ne durumdasın şimdi :)))
Buraya bile giremedim benimki çıldırdı sling te sadece kucakta durdu tek elle çorba yaptim azicik uyudu orda da ana yemeği yaptım neyseki.. eşimin geldiği saatle misafirlerin geldiği arasında 1buçuk saat vardı resmen atom karınca gibi her şeyi hazir ettim ama mahvoldum resmen şimdi gittiler yerimden kalkamiyorum her yerim ağrıdı

Kızlar sizde de var mi bilmiyorum ama benim bu aralar iştahım coook açık herşeyi yemek istiyorum kendimi fil gibi hissediyorum. Yanı emzirmiyor olsam kesin 200 kilo olurdum bu yemeyle
Oysa ki hamileliğinde sadece 11 kg aaldim. Bu kilonun hepsini de dogumdan sonraki ilk 9 gün içerisinde geri verdim. Ama şimdi hamileyken olmayan iştahimla savaşıyorum göbeğim felan tekrar çıkmaya basladi. Çalışıyor olsam veririm muhtemelen ama bu gidişat beni korkutuyor. Sizler ne alemdesiniz ?

Aynen beni tarif etmissin yemek tatlı tuzlu abur cubur hiç ayırt etmeden sürekli yeme halindeyim mesela şöyle örnek vereyim bi tatlım var sürekli yaparım hamilelik öncesinde ve hamilelikte en fazla 2 dilim yerdim o da zorlayarak yani ağır gelirdi çünkü. Geçen gün 3 dilim yedim ve zorlasam daha yerdim

Evet Harvey Karp da parmak emmesine müdahale etmeyin diyordu. Ya yazmıştım önceki mesajda eşim üçüncü sınıfa kadar emmiş. O yüzden bizim genetik sicil biraz lekeli:) Her şeyi babasına çekmiş bu da çekerse yandık.

Benim de iştahım çok açık. Işın kötü yani kızla uğraşmaktan sağlıklı bir şeyler yiyemiyorum.

Beni tarif ettin şu an iki haftada gitmişti kilolar 4 kilo aldım tekrar dikkat ediyorum neyde ki bu ara almıyorum en azından :) güne bişey yemeyeceğim diye başlıyorum her gün ama akşam şiş karınla yatıyorum bide sürekli tatlı istiyor canım nasıl engel olacaz

Bu dönemde ellerini geliştirdiklerini biliyorum ama biz hala eldiven takıyoruz.
Ben çıkartsam eşim takıyo.
Ne zaman çıkartsam bu hanım yüzünü çiziyor.eşimde beni vicdansızlıkla suçluyor :)
Bebeğin ne kadarlık oldu bence eşine artık eldiven takmamanın doğru olduğunu anlatmalısın bunu savunan yazılar okumasını sağlayabilirsin. Ben 20 gün taktım ona bile pişmanım bebekler ellerini kullanarak gelişiyorlar artk kendi vücudu da dahil bişeylere dokunmalı bence çiziklerin izi kalmıyor ve ellerini açtıkça kendini çizmemeyi öğreniyor bu süreç mecbur yaşanacak

Son düzenleme:
Yok öncekinde kaka rengi, kokusu ve sümüksülük dışında bir belirti yoktu.

Bizde de aşıdan bir hafta sonra başladı aklıma o geldi direkt:) diğerini yaptırmam yarın sorayım da hasta etti yavruları
Bence ihmal etme yine de, bu kötü ama rota virüsü kapmaları da kötü. İshal var karın ağrısı var, az değil onlar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…