2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayy maşallahh,, Allah bağışlasın. Ben de çok istiyorum kardeşimin baba olduğunu görmek. Bir de aynı sitede oturacağımız için elimizde büyür muhtemelen bebik :))) oy hemen yapsınlar ya :)))

Maşallah sana. Ben olsam pes edip yemek sepetine devretmiştim olayı çoktan :)))

Amin cnm,, çok saol :)

Bizde de aşıdan bir hafta sonra başladı aklıma o geldi direkt:) diğerini yaptırmam yarın sorayım da hasta etti yavruları
Bizde sadece Duru da değil, ondan bir hafta sonra da ben hastanelik oldum işte. Aynı akşam da Ayşe’de ishal başladı ve kustu. Ama o hemen toparladı. Rota aşısı olan çocuklar virüsten ya hiç etkilenmiyor ya az etkileniyor diye okumuştum. Oysa anne babayı fena çarpabiliyormuş. Üstüne iki gün sonra eşimde de başlayınca aklımıza başka birşey gelmedi. Zehirlenebileceğimiz birşey de yememiştik. Zaten öyle olsa bile aynı gün etkilerdi hepimizi. Bir de amip çıkmadı bizde kakada. Süt alerjisi olabilir diye tereyağına kadar herşeyi kes dedi doktor, birkaç gün kestim sonra kalem kalem başladım ama hiçbir şey olmadı, gayet sarı ve normal hala kakası. O zaman resmen rota olmuşuz hepimiz bence :)) sonuçta ister istemez poposunu silerken bulaşıyordur kakaları elimize, Ayşe de zaten bayılıyor kardeşinin bezlerini çöpe atmaya... hiç kaçarı yokmuş yani

Kızlar günaydın bu arada :) birisi bu oyuncağı sormuştu sanki, bir türlü gelmiyor aklıma. Ayşe’nin eskileri kurcalarken buldum da paylaşayım dedim. Tam olarak aynısı değil ama amacı aynı sanki :)

Eklentiler

• 868A5CDB-A212-4C04-BE98-17593124F4F6.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 95
Bende de bağırsak sıkıntısı var ondan demek ki ne yapsak 2. Dozu yaptırmayalım mı

Bende de bağırsak sıkıntısı var ondan demek ki ne yapsak 2. Dozu yaptırmayalım mı
Walla bana qecen qun hemsire Rota asisini yaptir istersen dedi onunda bebeqi var siz yaptirdunizmi dedim ben yaptirmadim qerek duymadim dedi sartmi yani yaptirmasam nolurki dedim cokta qerek yok sana kalmis bisey dedi yaptirmamaya karar verdim bende

Yok cnm ben yaptırırım her halikarda. Çünkü öyleyse bile bu da aşısız olsalar ne kadar etkileneceklerini gösteriyor kreş anaokulu vb yerlerde çok sık rota salgını oluyor, şimdi korusak bile ileride çok zor önüne geçmek

Walla bana qecen qun hemsire Rota asisini yaptir istersen dedi onunda bebeqi var siz yaptirdunizmi dedim ben yaptirmadim qerek duymadim dedi sartmi yani yaptirmasam nolurki dedim cokta qerek yok sana kalmis bisey dedi yaptirmamaya karar verdim bende

bizim doktor rota virusunun cok kolay bulastigini ve allah korusun olumlere kadar varabilecegini ve anne babanin da karantinaya alindigi soyledi. bir de birkac seneye zorunlu olacakmis.dunyada da olumler cokmus bu virus yuzunden.

Yani çok gerekli değil sanki yaptırmasam mı acaba ikinciyi ama bişey olursa pişman olmayalım

Selammm canlar annenolunca ihmal ettüm burayi kusura bakmayin annelik zoooooorrr bizim oglan daha da zooooooooooooooooooooooooorrr
Nasilsiniz biz bugün 2 ay 15 günlüğüz
Kuru öksürüğümüz var ayrıca gaz sancılarından cok cektik biogia kullandim zarari varmidir? Günlük verilirmi?
Ayrıca kimyon cayı ihlamur cayı verilirmi bebeğe? 2-3 cay kasiği kadar bilgilerinizi paylaşirsaniz memnun olurum acemi anne olarak

4 aylık kontrolumuzu olduk her şey iyi şükür sadece bu ay 620 gram almış sınırda dedi doktor ona moralim bozuldu çok mu az almış sizce, sadece anne sütüyle besleniyoruz ?

Yeni bi Dr gittik bugün amip ishal hepsi normal bu ayda dddi ilaca gerek yok kendi geçer sıkıntı yapmayın dedi fazla mı rahat iyi mi böylesi bilemedim zaten ilaç karşıtı bi Dr işime de geliyor da bebek söz konusu olunca kullansam mı kararsız kaldım

4 aylık kontrolumuzu olduk her şey iyi şükür sadece bu ay 620 gram almış sınırda dedi doktor ona moralim bozuldu çok mu az almış sizce, sadece anne sütüyle besleniyoruz ?
3-4. Aylarda kilo almasa bile normal kabul edilir. Az almamış canım. Gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…