2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım ben şöyle yapıyorum çeyrek bi deliğe diğer çeyrek bi deliğe hatta bazen üç sefer olacak şekilde yarısını sıkıyorum ters çevirip aktıkça siliyorum sonra aynı şekilde kalan yarım serumu bitiriyorum biraz da çekip bırakıyorum sırtüstü yapıyorum bazen de yan, yan durmayı sevmiyor oğlum yoksa yan daha iyi

Sizin doktorlar en fazla kaç saate bir beslenmesi gerekir besleyin dedi mi . Yoksa uyandırmayın kendisi uyanır mı dediler çok mu aç kalıyor sizde 7 saat kızlar kafam karıştı @AysheDuru @garipkedi
Benimde bazen 7 saati buluyor gece uykusu. Sormak aklıma gelmedi sakıncası var mı diye. Soran bilgi verirse sevinirim. Olmadı bende uyandırırım geceleri.

Benimde bazen 7 saati buluyor gece uykusu. Sormak aklıma gelmedi sakıncası var mı diye. Soran bilgi verirse sevinirim. Olmadı bende uyandırırım geceleri.
7 saati nasıl buluyor uyandırın fazla uyumasın bebekleriniz kınamak istiyorum sizi şiddetle lütfen benim de başıma gelsin lütfen:)
Uyandırmadan emziremez misin hatta beşiğinde yatarken emebilirse süper olur

Biz rota yaptırmadan oldu kan canım ben hem süt diyeti yapıyorum hemde Flagly ilacını kullanıyorum bugün kan yoktu sarımsı olmaya başladı kakası acaba hangisinin etkisi
Canım ilacı kullanmayı bırakınca süt ürünü yiyip içersin 3 gün bakarsın kakanın durumuna, tekrar kötüleşirse alerji var demektir, bir daha yemezsin.

7 saati nasıl buluyor uyandırın fazla uyumasın bebekleriniz kınamak istiyorum sizi şiddetle lütfen benim de başıma gelsin lütfen:)
Ne diyim inşallah seninde başına gelir:)))
Uyumadan önce sıkı yerse uyanmıyor, bende kıyamıyorum uyandırmaya.

defne niye birakti acaba?
hangisini emiyordu?
o emerkenki agiz hareketleri hosuma gidiyor:))
Dişleri kaşınmaya başladığından beri emmiyor. Emmekten ziyade diş etlerini kaşımaya çalışıyor her şeyle, meme ucu dahil.
Teoride olmadığı için yok diyecektir belki ama sanırım pratikte var sor bakalım, merakla bekliyorum :)
Rota virüsü ishal yapar ama kan yapmaz dedi, eğer aşıdan olsaydı ishal olurdu ama aşının zayıf virüsleri hasta etmez dedi. Aklima yattı benim.

Gazı çoksa masaj da işe yaramıyorsa ilacını ver ama bitki çayı falan verme o çaylar bebeklere uygun değil hatta anne sütü hariç hiçbir şey bebeklere uygun değil aslında.

Amip kendiliğinden geçen bir şey değil ki ama, antibiyotik gerekiyor. Bence bir doktora daha görün.

Oyy valla siz iyi alıyorsunuz benim kız 400 gr filan almış galiba bu ay. Doktor bir şey demiyor az filan diye. :) Gayet iyi diyor hatta. Zaten bu aydan sonra kilo alımı yavaşlar. Bence takma doktoru.
Senin kız içeride aldı gereken kiloyu o yüzden şimdi yavaş yavaş gidiyordur

Ergobaby original bizimki. Ben daha çok sling kullanıyorum şimdilik o yüzden çok yorum yapamam ama eşim çok seviyor. Mesafe çok uzamadigi sürece ağrı da yapmıyor ama süre uzayinca tabi ne kadar korusa ve destek olsa da ağırlık etkisini gösteriyor.
Gömlekle falan giydiğimde çok rahat tek başıma giyebildim ben de ama deri montla sırtını kapatamadim. Normal montla daha denemediğim için yorum yapamam. Bir de biz hala yenidoğan minderiyle kullaniyoruz onunla olan kullanimi benim yorumlarim, bugün yarın ondan da vazgeçeceğiz ama artık ihtiyaç yok ona.

Bende o his hep olur içim temizleniyomuş gibi gelir tamamen psikolojik:)) ağrılı geçer ama yenilenmiş hissederim. Bayadır olmaynca olasm geldi:)
Ben ikinci periyodumu da oldum ve keşke söyle 6-7 ay olmasaydım diyorum,daha once hiç olasim gelmemişti

Kendiliğinden de elinden tutunca da kaldırıyor kafasını ama bu kıyas gerektiren bir şey değil bence. Benim kız neredeyse oturacak ama yan dönme veya oyuncak tutma gibi şeyleri daha yapamıyor. Her bebek kendi gelişimini gösteriyor, nörolojik bir sorun değildir bence. Yine de için rahat olsun diye görünebilirsin bir doktora.
Bir de ben şu egzersizleri yaptırıyorum her gün, sen de yap güçlendirir kaslarını.
Ya ben o ellerinden tutup kaldırma hareketini yaparken daha erken midir diye korkuyorum hep, bir iki denedim ama bıraktım. Acaba zamanı geldi mi?

Çok geçmiş olsun maaile size.

Sizin doktorlar en fazla kaç saate bir beslenmesi gerekir besleyin dedi mi . Yoksa uyandırmayın kendisi uyanır mı dediler çok mu aç kalıyor sizde 7 saat kızlar kafam karıştı @AysheDuru @garipkedi

Benim kız da 2 aylıkken 6 saat uyumuştu doktora sordum uyandırmam gerekir mi diye kendisi acıkınca uyanır dedi. Daha sonra 8 saat uyanmasa bile mi uyandirmayayım demiştim, acıkınca kendisi uyanır uyandırma dedi. Ben en fazla 6 saatte bir uyandırıyordum yine de ama artık uyursa (Allahım lütfen uyusun ) 7 saat de uyandirmam muhtemelen, 8 saati de gelecek ay zorlarim herhalde. Tabi bunlar kızımın uyumayı denemesi üzerine kurulu olan hayaller ama biz yarım saat 1 saat gibi aralıklarla uyanmayı tercih ediyoruz bu ara

Gretchen Grundler ishal için verdi diğer Dr o zaman amip belli değildi daha faydası olur mu bilmem geçmezse kendim alsam kullansak olur mu ya hep aynı ilaç veriliyor sanki

Bide bu amip huzursuzluk yapıyor mu bu ara bayağı ağlıyor ağrısı var gibi ondan mı acaba

Gretchen Grundler ishal için verdi diğer Dr o zaman amip belli değildi daha faydası olur mu bilmem geçmezse kendim alsam kullansak olur mu ya hep aynı ilaç veriliyor sanki
Ya ishal ilacı bana çok saçma geldi. Semptomu ortadan kaldırmak, hastalığı geçirmek demek değildir ki. Canım sen daha iyi bilirsin de Direkt amipe yönelik bir ilaç kullansanız daha iyi olur sanki.

Sapık gibi 30 entry peş peşe girdim ama aklıma şimdi geldi. Alyansım bugün parmağıma oldu, cok mutlu oldum. Dışarıya her çıkışımda anahtar, telefon, cüzdan, alyans kontrolü yaparken sonucu hep beni üzüyordu 2 ay daha olmasa yeni alyans alacaktım ama bugun oldu.
Doğum öncesi kiloma da 4 buçuk kilo kalmış ama benim vermem gereken 2,5 kilo sadece. 6. Ayda da spor yapma izni çıkarsa karnımın üzerindeki şu yağ tabakası gibi şeyden kurtulursam çok mutlu olacagim. Fitmom diye gosterecekler beni

Bende şuan şiddetli kıniyorum 7 saat nedir ya ideali saat başı kaldırip yedirmek biz bazen yarım saat bile uyuyoruz son bir aydaki rekorumuz 2saat 45 dk
Tekrardan geçmisler olsun ya kıyamam bu kuzulara forumdan mı bulaşıyo nedir herkes hasta

Ben de sapık gibi her mesajına bir yorum yapacağım belli ki:)))) tebrikler canım az kalmış hedefe maşallah:) benim de Doğumdan sonra 2,5 kilo fazlam kalmıştı hala da öyle, spor yapmayınca son kilolar gitmiyor demek ki.

Ben bugün sorduö canım 3 aylık sayılırız kilosu 6990 gr en fazla 6 saat uyumasına müsade et 6 saatte bir besle dedi . Bana çok mantıklı gelmedi ama ben yinede uyandırmayacağım gibi zaten şlk 7 saat uyuyor sonra 4-5 saat.

Canım ilk akşam uykusuna yagmadan önce tıka basa doyuruyorum şu anfa en uzun uyuma tekorumuz 8.5 saat. İnşallah darısı sana.

Canım çok geçmiş olsun bende uyandırmama kararı aldım . Çocuğun kendi düzeni oluşuyor bozmak ga istemiyorum aç olan çocuk zaten ağlar durmaz.

Sen yine de doktor demeden kullanma ne olur ne olmaz ama ishal için niye ilaç verdi anlamadım, ishale neyin neden olduğunu bilmeden ilaç vermek doğru mu çözemedim.

Bide bu amip huzursuzluk yapıyor mu bu ara bayağı ağlıyor ağrısı var gibi ondan mı acaba
Ya bizde de huzursuzluk had safhada ama amipten değil de reflü ve ataktan gibi, çünkü önceki sefer huzursuzluk yapmamisti.

Çok teşekkürler inşallah sizin de çabucak geçer uzun süreli değildir. Çok zorzor çünkü. Bugün kahvaltı sofrasına bir baktım alerji olsaydı sofradaki şeylerden sadece zeytini yiyebiliyordum o da midemi yakıyor. Aç kaldırdım dedim. Allah yardım etsin sana da.

Süpersin canım. Benimde 3.5 kg kaldı doğum öncesi kiloma ama benim hedef 50 olmak şu anda 62 yim daha çok yolum var ama diyet yapmıyorum sütü etkşlemesin diye 6. Ayı bekliyorum . Zaten nisandan sonra bebeği pusete atar uzun uzun yürürüm.

Ben de cevap veririm o zaman hepsine
Benim 1 kilo son 3-4 haftada gitti. Gidiyor ama daha yavaş. İlk zamanlardaki gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…