Canım ben şöyle yapıyorum çeyrek bi deliğe diğer çeyrek bi deliğe hatta bazen üç sefer olacak şekilde yarısını sıkıyorum ters çevirip aktıkça siliyorum sonra aynı şekilde kalan yarım serumu bitiriyorum biraz da çekip bırakıyorum sırtüstü yapıyorum bazen de yan, yan durmayı sevmiyor oğlum yoksa yan daha iyi@melodi01 yatar pozisyonda mı sıktı tüm serum fizyolojiği buruna canım? Sonra yüz üstü mü çevirdi? Tam anlatır mısın.
Ben de 2-3 damla damlatıyorum bir faydası olmuyor. Diğer türlü boğulurmuş gibi geliyor yaa
Benimde bazen 7 saati buluyor gece uykusu. Sormak aklıma gelmedi sakıncası var mı diye. Soran bilgi verirse sevinirim. Olmadı bende uyandırırım geceleri.Sizin doktorlar en fazla kaç saate bir beslenmesi gerekir besleyin dedi mi . Yoksa uyandırmayın kendisi uyanır mı dediler çok mu aç kalıyor sizde 7 saat kızlar kafam karıştı @AysheDuru @garipkedi
7 saati nasıl buluyor uyandırın fazla uyumasın bebekleriniz kınamak istiyorum sizi şiddetle lütfen benim de başıma gelsin lütfen:)Benimde bazen 7 saati buluyor gece uykusu. Sormak aklıma gelmedi sakıncası var mı diye. Soran bilgi verirse sevinirim. Olmadı bende uyandırırım geceleri.
Canım ilacı kullanmayı bırakınca süt ürünü yiyip içersin 3 gün bakarsın kakanın durumuna, tekrar kötüleşirse alerji var demektir, bir daha yemezsin.Biz rota yaptırmadan oldu kan canım ben hem süt diyeti yapıyorum hemde Flagly ilacını kullanıyorum bugün kan yoktu sarımsı olmaya başladı kakası acaba hangisinin etkisi
Ne diyim inşallah seninde başına gelir:)))7 saati nasıl buluyor uyandırın fazla uyumasın bebekleriniz kınamak istiyorum sizi şiddetle lütfen benim de başıma gelsin lütfen:)
Uyandırmadan emziremez misin hatta beşiğinde yatarken emebilirse süper olur
Dişleri kaşınmaya başladığından beri emmiyor. Emmekten ziyade diş etlerini kaşımaya çalışıyor her şeyle, meme ucu dahil.defne niye birakti acaba?
hangisini emiyordu?
o emerkenki agiz hareketleri hosuma gidiyor:))
Rota virüsü ishal yapar ama kan yapmaz dedi, eğer aşıdan olsaydı ishal olurdu ama aşının zayıf virüsleri hasta etmez dedi. Aklima yattı benim.Teoride olmadığı için yok diyecektir belki ama sanırım pratikte varsor bakalım, merakla bekliyorum :)
Gazı çoksa masaj da işe yaramıyorsa ilacını ver ama bitki çayı falan verme o çaylar bebeklere uygun değil hatta anne sütü hariç hiçbir şey bebeklere uygun değil aslında.Selammm canlar annenolunca ihmal ettüm burayi kusura bakmayin annelik zoooooorrr bizim oglan daha da zooooooooooooooooooooooooorrr
Nasilsiniz biz bugün 2 ay 15 günlüğüz
Kuru öksürüğümüz var ayrıca gaz sancılarından cok cektik biogia kullandim zarari varmidir? Günlük verilirmi?
Ayrıca kimyon cayı ihlamur cayı verilirmi bebeğe? 2-3 cay kasiği kadar bilgilerinizi paylaşirsaniz memnun olurum acemi anne olarak
Amip kendiliğinden geçen bir şey değil ki ama, antibiyotik gerekiyor. Bence bir doktora daha görün.Yeni bi Dr gittik bugün amip ishal hepsi normal bu ayda dddi ilaca gerek yok kendi geçer sıkıntı yapmayın dedi fazla mı rahat iyi mi böylesi bilemedim zaten ilaç karşıtı bi Dr işime de geliyor da bebek söz konusu olunca kullansam mı kararsız kaldım
Senin kız içeride aldı gereken kiloyu o yüzden şimdi yavaş yavaş gidiyordurOyy valla siz iyi alıyorsunuz benim kız 400 gr filan almış galiba bu ay. Doktor bir şey demiyor az filan diye. :) Gayet iyi diyor hatta. Zaten bu aydan sonra kilo alımı yavaşlar. Bence takma doktoru.
Ergobaby original bizimki. Ben daha çok sling kullanıyorum şimdilik o yüzden çok yorum yapamam ama eşim çok seviyor. Mesafe çok uzamadigi sürece ağrı da yapmıyor ama süre uzayinca tabi ne kadar korusa ve destek olsa da ağırlık etkisini gösteriyor.Kızlar selam,
Bu sabah biraz moralim bozuk. Ege fizik tedavi hareketlerinden birini yapmamıza izin vermiyor, çok sert tepki veriyor. Ben de zarar vermemek için çok zorlamak istemiyorum. Fizyoterapistini aradım alternatif bir hareket söyledi. O da kucakta taşınarak yaptırılacak bir hareket, çok acil bir kanguru almak istiyorum. Çünkü uzun süre ev içinde taşımamız gerekecek. Güzel bir kanguru tavsiyesine ihtiyacım var.
Gretchen Grundler canım sen ergo baby kullanıyorum demiştin galiba. Memnun musun? Bir de uygun olunca modelini de yazabilir misin canım.
Ben ikinci periyodumu da oldum ve keşke söyle 6-7 ay olmasaydım diyorum,daha once hiç olasim gelmemiştiBende o his hep olur içim temizleniyomuş gibi gelir tamamen psikolojik:)) ağrılı geçer ama yenilenmiş hissederim. Bayadır olmaynca olasm geldi:)
Kendiliğinden de elinden tutunca da kaldırıyor kafasını ama bu kıyas gerektiren bir şey değil bence. Benim kız neredeyse oturacak ama yan dönme veya oyuncak tutma gibi şeyleri daha yapamıyor. Her bebek kendi gelişimini gösteriyor, nörolojik bir sorun değildir bence. Yine de için rahat olsun diye görünebilirsin bir doktora.Bebeklerinizi ellerinden tutup kaldırınca kafalarını kaldırıyorlar mı 4 aya yaklaşanlar ? Benimki kafayı arkaya bırakıyor yani kaldırma gereği duymuyor pek bugün Dr kaldırması lazım dedi bi sonraki ay yapıyor olur muhtemelen dedi kafama takıldı ama bide duymadaki sıkıntı için nörolojiye gidin bunun için de gidin dedi acaba nörolojik problem mi duyma vs
Ya ben o ellerinden tutup kaldırma hareketini yaparken daha erken midir diye korkuyorum hep, bir iki denedim ama bıraktım. Acaba zamanı geldi mi?Tabiki sen annesin en iyisini gözlemlersin. Ben merak etme diye dedim. Ben mesela Damla'yi kucaklayacaksam ellerinden tutup oturtup sonra alıyordum. Şimdi de ellerinden tutup önce oturtuyorum sonra da ayağa kaldırıyorum öyle alıyorum kucağıma. Onun da hoşuna gidiyor :) Öyle öyle sanırım kasları gelişiyor. Sen de belki biraz egzersiz yaptırsan senin kuzu da yapar.
Ya acaba bu geç konuşanlar daha mi zeki oluyor. Benim kuzenim de 5 yaşına kadar konuşamadı. Simdi maşallah Teogdan tam.puan aldı. Hani Teog bi ölçüt değil ama mesela daha beşinci sınıfta bana kuantum fiziği filan soruyordu. Maşallah zeki bir çocuk.
Çok geçmiş olsun maaile size.Selam kızlar nasılsınız
Bizde bugün kontrole gittik çünkü evde abiden sonra baba babaannede hastalandıntabi ev revire dönünce sarp a da bulaştı. Burun akıntısı öksürük hapşırık geniz akıntısı mevcut. Ateşi de 37.5 felan allahtan ciğerler temiz. Dr önerisi serum fizyoljik ve aspiratör ile burun temizliği günde en fazla 4 defa dedi. Prospan diye bitkisel öksürük şrubı birde xlear diye bir burun spreyi verdi. 37.8 üzerinolana kadar ateş düşürücü vermeyin dedi. 3 gün sonra kontrole çağırdı. 2 ay 24 günlük 690 gr almış. Sanırım 800-900 gr bulur bir haftaya. Gece uykusunu sordum dedim 7-8 saat uyuyor en fazla 6 saat aç kalmasına müsade et uyanmazsa besle 6 saatte bir dedi.
Sizin doktorlar en fazla kaç saate bir beslenmesi gerekir besleyin dedi mi . Yoksa uyandırmayın kendisi uyanır mı dediler çok mu aç kalıyor sizde 7 saat kızlar kafam karıştı @AysheDuru @garipkedi
Benimde bazen 7 saati buluyor gece uykusu. Sormak aklıma gelmedi sakıncası var mı diye. Soran bilgi verirse sevinirim. Olmadı bende uyandırırım geceleri.
Bide bu amip huzursuzluk yapıyor mu bu ara bayağı ağlıyor ağrısı var gibi ondan mı acabaKızımda yeniden amip çıktı, tekrar antibiyotik kullanmaya başlıyoruz bu sefer 10 gün.
2 haftada 310 gr almış, kilo alımı normal ama yine de bulaşmış maalesef. Yine de alerji olmamasına sevindim, 10 gün ilaç kullanıp geçer en azından diye düşünüyorum şu an.
Ya ishal ilacı bana çok saçma geldi. Semptomu ortadan kaldırmak, hastalığı geçirmek demek değildir ki. Canım sen daha iyi bilirsin de Direkt amipe yönelik bir ilaç kullansanız daha iyi olur sanki.Gretchen Grundler ishal için verdi diğer Dr o zaman amip belli değildi daha faydası olur mu bilmem geçmezse kendim alsam kullansak olur mu ya hep aynı ilaç veriliyor sanki
Bende şuan şiddetli kıniyorum 7 saat nedir ya ideali saat başı kaldırip yedirmek biz bazen yarım saat bile uyuyoruz son bir aydaki rekorumuz 2saat 45 dk7 saati nasıl buluyor uyandırın fazla uyumasın bebekleriniz kınamak istiyorum sizi şiddetle lütfen benim de başıma gelsin lütfen:)
Tekrardan geçmisler olsun ya kıyamam bu kuzulara forumdan mı bulaşıyo nedir herkes hastaKızımda yeniden amip çıktı, tekrar antibiyotik kullanmaya başlıyoruz bu sefer 10 gün.
2 haftada 310 gr almış, kilo alımı normal ama yine de bulaşmış maalesef. Yine de alerji olmamasına sevindim, 10 gün ilaç kullanıp geçer en azından diye düşünüyorum şu an.
Ben de sapık gibi her mesajına bir yorum yapacağım belli ki:)))) tebrikler canım az kalmış hedefe maşallah:) benim de Doğumdan sonra 2,5 kilo fazlam kalmıştı hala da öyle, spor yapmayınca son kilolar gitmiyor demek ki.Sapık gibi 30 entry peş peşe girdim ama aklıma şimdi geldi. Alyansım bugün parmağıma oldu, cok mutlu oldum. Dışarıya her çıkışımda anahtar, telefon, cüzdan, alyans kontrolü yaparken sonucu hep beni üzüyordu 2 ay daha olmasa yeni alyans alacaktım ama bugun oldu.
Doğum öncesi kiloma da 4 buçuk kilo kalmış ama benim vermem gereken 2,5 kilo sadece. 6. Ayda da spor yapma izni çıkarsa karnımın üzerindeki şu yağ tabakası gibi şeyden kurtulursam çok mutlu olacagim. Fitmom diye gosterecekler beni
Benimde bazen 7 saati buluyor gece uykusu. Sormak aklıma gelmedi sakıncası var mı diye. Soran bilgi verirse sevinirim. Olmadı bende uyandırırım geceleri.
7 saati nasıl buluyor uyandırın fazla uyumasın bebekleriniz kınamak istiyorum sizi şiddetle lütfen benim de başıma gelsin lütfen:)
Çok geçmiş olsun maaile size.
Benim kız da 2 aylıkken 6 saat uyumuştu doktora sordum uyandırmam gerekir mi diye kendisi acıkınca uyanır dedi. Daha sonra 8 saat uyanmasa bile mi uyandirmayayım demiştim, acıkınca kendisi uyanır uyandırma dedi. Ben en fazla 6 saatte bir uyandırıyordum yine de ama artık uyursa (Allahım lütfen uyusun) 7 saat de uyandirmam muhtemelen, 8 saati de gelecek ay zorlarim herhalde. Tabi bunlar kızımın uyumayı denemesi üzerine kurulu olan hayaller ama biz yarım saat 1 saat gibi aralıklarla uyanmayı tercih ediyoruz bu ara
Sen yine de doktor demeden kullanma ne olur ne olmaz ama ishal için niye ilaç verdi anlamadım, ishale neyin neden olduğunu bilmeden ilaç vermek doğru mu çözemedim.Gretchen Grundler ishal için verdi diğer Dr o zaman amip belli değildi daha faydası olur mu bilmem geçmezse kendim alsam kullansak olur mu ya hep aynı ilaç veriliyor sanki
Ya bizde de huzursuzluk had safhada ama amipten değil de reflü ve ataktan gibi, çünkü önceki sefer huzursuzluk yapmamisti.Bide bu amip huzursuzluk yapıyor mu bu ara bayağı ağlıyor ağrısı var gibi ondan mı acaba
Çok teşekkürler inşallah sizin de çabucak geçer uzun süreli değildir. Çok zorzor çünkü. Bugün kahvaltı sofrasına bir baktım alerji olsaydı sofradaki şeylerden sadece zeytini yiyebiliyordum o da midemi yakıyor. Aç kaldırdım dedim. Allah yardım etsin sana da.Çok geçmiş olsun canım S sakyuz
Size de çok geçmiş olsun tekraraman çok şükür alerji olmasın da amip geçer bir şekilde Gretchen Grundler ben de grubun ‘aman alerji değildir inşallah’ duacısı oldum iyice, benim ağzım yanınca:))
Sapık gibi 30 entry peş peşe girdim ama aklıma şimdi geldi. Alyansım bugün parmağıma oldu, cok mutlu oldum. Dışarıya her çıkışımda anahtar, telefon, cüzdan, alyans kontrolü yaparken sonucu hep beni üzüyordu 2 ay daha olmasa yeni alyans alacaktım ama bugun oldu.
Doğum öncesi kiloma da 4 buçuk kilo kalmış ama benim vermem gereken 2,5 kilo sadece. 6. Ayda da spor yapma izni çıkarsa karnımın üzerindeki şu yağ tabakası gibi şeyden kurtulursam çok mutlu olacagim. Fitmom diye gosterecekler beni
Ben de cevap veririm o zaman hepsineBen de sapık gibi her mesajına bir yorum yapacağım belli ki:)))) tebrikler canım az kalmış hedefe maşallah:) benim de Doğumdan sonra 2,5 kilo fazlam kalmıştı hala da öyle, spor yapmayınca son kilolar gitmiyor demek ki.
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun canım S sakyuz
Size de çok geçmiş olsun tekraraman çok şükür alerji olmasın da amip geçer bir şekilde Gretchen Grundler ben de grubun ‘aman alerji değildir inşallah’ duacısı oldum iyice, benim ağzım yanınca:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?