2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Emziren anneler adet oldunuz mu? Ben de ara kanama oluyor bir kaç damla normal midir? Yaşayan var mıdır?
.

Canım ben henüz olmadım. İlk oğlumda 9. Ayda olmuştum.

Ben demir hapini bırakmıştım baslayayim en iyisi tekrar

Başla canım demir eksikliği de saç dökülme nedeni zaten.

kizlar az once doktora gittik. emir 1 ayda 500 gr almis. doktor sütün yetmiyor herhalde dedi
sizinkiler ne kadar alıyor

arch2401 @elif_ay @Sunbright sizinkilerin 100 gunlukke kilosu nasildi?
emir suan 4220 gr.

Canım bizimki 84 günlükken 660 ge almıştı ayına bir hafta vardı. Bence normal kilo alımı.

Günaydın kızlar,

Ben de doktor tavsiyesi üstüne demir hapına devam ediyorum. Ama diğer vitamin dediğiniz şeyler ne acaba? Vitamin kullanmıyorum, decavit falan mı?

Hepinize keyifli günler :)

Canım ben hem decaviti hem ocean krill oil hemde gyno ferro sanola devam ediyorum.

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin bebeğine umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

Canım benim bebeğim 4 aylık . Rota hiç etkilememisti ama 4. Ay aşıları çok ateş yaptı. Başka arkadaşlarımın da olmuş

Oyyy miss :) ilaç gibi gelir, ben olsam şöyle ahşap, şömineli butik bir otele kaçar bol miktarda kestane yer gelirdim :))))) değerlendirin bence de,, çok güzel olur :)
Ya ne güzel dedin :) Inşallah yapabiliriz.
160tl dediler böyle ahşap boncuklu bir şeydi zaten çok yok bunu yapan herhalde pek bilmiyorum da
Neeeeee Çok pahalı. Ya burada emzik halkası mi bir şey yapan bir arkadaş vardı. Onda da tahta boncuk kullanılıyor. Ilgisinu çeken o tarz bi kaç boncuk taksan oldu bitti bence.

Sorma canım bende çok şaşırdım dediğin gibi araştırıp videolara da bakıp bir yapayım

Benimki de öyle cnm. Eskisi gibi morarmıyor ama ıkınarak yapıyor hala :) Yalnız makatı darmış biraz, onun etkisi heralde

Onceden böyle deildi ama,son 1-1,5 aydır böyle.sonra kakaya bakıyorum öyle hani
Katı vs de deil.doktora sorcam bu gittigimde ,ne dicek bakalım.

Bence de cogu oyuncak zaten ögretici oluyor,bana göre tabii...
Barbie konusuna daha gelmedik biz bakalım bizimki de isteyecek mi? Ben barbie cok sevmiyorum hani su et bebek deniyor ya,büyük bebekler onları daha cok seviyorum ya:) tabii benim sevmemle olsa keske

Bu arada bizimki de öyle konusuyorum biseyler anlatıyorum fln anlıyor sanki sesli sesli gülüyor.bitiyorum o hallerine...
Çok sükür Allah herkesin evladına saglık versin.

Bebek için mi canım.
Bebeklere ne zaman demir verilmeye başlanıyor biliyomusun?
Evet cnm bebek için. Sağlık ocağı 4.ayda başlıyormuş ama ben doktorumuzu aradım verme en azından 6.aya kadar bekleyelim sonra bakarız dedi tam bilmiyorum yani

Valla mama sandalyesi kıvamına gelince Hande kaçar moduna giricem ben cnm. Bu kadar home sweet home modu fazla bile geldi bana çünkü :)))) 3 ay sonra tamamdır yani :)

Ayy ben bugün yagmura ragmen koydum pusete cıkarttım,valla ii geldi ona da bana da,sonra geldik miss gibi uyuyor simdi.
Evde otur otur nereye kadar.sıkı sıkı giydirdikten sonra hasta da olmazlar...
Biraz daha büyüsün arabaya atıp cıkartırım simdilik ona tek basıma cesaret edemiyorum,acaba arabayla yalnız ne kadarlıkken cıkartılır? Oturmaya baslaması yeterli mi?

Ayşe’yi diş kontrolüne götürdüm kızlar, o arada kendime de randevu aldım iki hafta sonraya. Hamilelik iyice mahvetmişti, hem kontrol edelim hem güzelce temizleyelim dedi kadın. Dişetleri de çok etkileniyor hamilelik sürecinde, fırsat bulduğunuzda ihmal etmeyin siz de,, çünkü birkaç ay sonra çıkıyor acısı

Bu günü bir kenara not edin. Tarihe geçilsin.
Damla kendi kendine oyun halısında uyudu.
Aaaa ne güzel :)) en sevdiğim sahne,, odaya girmek ve uyuyan bir bebe bulmak :))) mama sandalyesinde çok uyurdu benimki de :) yumuşacık yataklarını beğenmezler de böyle garip rahatsız yerlerde sızar kalırlar işte sıpalar :)

Mama sandalyesi mi Bunda yine hadi uzanır vaziyette de otururken uyumak iyiymiş

4.ay asilari neler canim?

ben de dun soracaktim sizlere 6 ayi beklemek gerekir mi diye.

Amin cnm :) artık sık tekrarlanan kelimeleri anlıyorlar bence ufaktan. Oyuncak demişken altı aylıkken fisher eğitici köpek almıştık biz,,ilk oyuncağı sayılır,,, onun sayesinde el ayak vb kelimeleri bildiğini keşfetmiştik :) şimdi de dolu dolu canımmm dediğimde her defasında çok gülüyor mesela Duru :) barbie olayı karışık, aslında bebek değil de kocaman bir kadın almış oluyoruz çocuklarımıza. Ben de bir süre hiç almadım o yüzden ama özellikle de üç yaşından sonra zaten kendileri istemeye başlıyor :) sorun şu ki barbie kaç tane olursa olsun çocuk aslında bir kerede en fazla 3-4 tanesiyle oynuyor. Ama işte isteyince dayanamayıp alıyoruz. Bir de bunlar işlerini biliyor, benimleyken daha puzzle gibi şeylere yöneliyor, babayla gittiğindeyse Barbie’lere. hemen başlıyorum çünkü vır vır konuşmaya :))) ben ahşap, lego ve yapbozlara bir de hamur ve kinetik kum oyunlarına bayılıyorum en çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…