2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok cok gecmis olsun cnm

Evet cnm bebek için. Sağlık ocağı 4.ayda başlıyormuş ama ben doktorumuzu aradım verme en azından 6.aya kadar bekleyelim sonra bakarız dedi tam bilmiyorum yani
Bana da 4. Ayın sonu dedi Dr hepsi farklı söylüyor ben kan değerine baktırıp öyle başlamayı düşünüyorum zaten kendim kullanıyorum belki gerek bile kalmaz

Ben doğum sonrası dişçiye koştum hemen hamilelikte mahvetmişti beni hatırlarsın belki :) aslında bayağı dolguluk kanallık işim var da sömestr da oğlanı anneme bırakıp giderim ancak

ben de dun soracaktim sizlere 6 ayi beklemek gerekir mi diye.
Ben 40 çıkmadan yaptırdım canım eve gelip anestezli emzirdim bide hatta öncesinde bir hafta antibiyotik kullandım Dr söyledim bişey demedi sorun olmadı diye düşünüyorum:) emiri bırakacak yer var zaten hiç bekleme hallet hemen

Olsun bi hava alsın yeter,bahce de yeter yani,hem zaten kış ne kadar dolanabilirsin ama dedigin gibi bir iki ay sonra gidip en azından kapalı bi mekanda oturup yedirebilirsin biseyler zaman gecmis olur...

kizlar bebislere gaz olmasin diye yemeklerinize kimyon katiyor musunuz,fayda goren oldu mu?

Ben katıyorum ama kesmek istiyorum artık 4 aylık olduk sayılır bu saatten sonra gaz kalmıs mıdır acep? Bir denicem kimyon atmadan...
Ama tabii her yemege deil mesela bezelye sıkıntılı dediler ona koydum ilk kez kereviz yemistim ona koymustum...

Çok çok gecmis olsun cnm ya,okurken gözlerim doldu valla...kıyamamm ona,kg alır yine toparlansın iyileşsin de bir an önce sende kendine dikkat et annesi ,ona sen lazımsın... Allah kimseyi evladıyla sınamasın,acılarını göstermesin Insallah bi an once toparlar,iyileşir

Ben doğum sonrası dişçiye koştum hemen hamilelikte mahvetmişti beni hatırlarsın belki :) aslında bayağı dolguluk kanallık işim var da sömestr da oğlanı anneme bırakıp giderim ancak
Evet hatırlıyorum ( beni de şu an mahvetmeye başladı zaten dişetlerim hep problemliydi,, denizci hastalığı gibi garip birşey diyorlar halk dilinde, o boyuta gelmemesi için sık sık elden geçmesi gerekiyor. Hamilelikte de iyice şiştiği için daha bir kötü oluyor... gidicem mecbur ,, ihmal etme şansım kalmasın diye aldım randevuyu bugün... sanırım bir tane dolgumda da çatlak gibi birşey var ama dişlerin kendisinde bir sorun yok gibi şimdilik... malesef kızım da bana çekmiş gibi görünüyor bugün ameliyat notlarını verdi de doktor, bir kez daha dehşete düştüm. Flor kaplama için ne düşünüyorsun? Çok tartışmalı bir konu, onun yerine fistür örtücü de yapılabiliyor ama o da baya masraflı.. ne yapsak da çocuklarımız kalıcı dişlerde çekmese şu bizim çektiğimiz sıkıntıları ya

annem ya da esim bakar. temizletmem lazim benim de. cok rahatsizim.

Olsun bi hava alsın yeter,bahce de yeter yani,hem zaten kış ne kadar dolanabilirsin ama dedigin gibi bir iki ay sonra gidip en azından kapalı bi mekanda oturup yedirebilirsin biseyler zaman gecmis olur...
Tabi cnm hava nasıl olursa olsun 20 dk kadar çıkarmak gerekiyor zaten... ben Duru’yu fazla çıkaramadım atlattığımız uzatmalı hastalık sorunsalı yüzünden malesef geçen bir inelim bahçeye dedik, hafif de rüzgar vardı resmen şoka girdi çocuk. Doktora vs giderken de direk otoparkta biniyoruz arabaya,, alışmamış zavallım.. bundan sonra ufak ufak başlamalı

benim kuzum tersten gidiyor sanirim. bugune kadar olmayan gaz yeni basladi

Yavrum kıyamam ya. Çok geçmiş olsun. Bir an önce düzelsin.

Canim onlar da bilemiyorlar herhalde inip inmiycegini ondan herhalde

Oyyy neler yaşamışsınız ya. Çok geçmiş olsun. Nasıl da hızlı ilerlemiş öyle. Yazık ya el kadar bebelerimizin çektiklerine çok üzülüyorum...

valla ben okurken etkilendim,seni cok iyi anliyorum. gecmis olsun.

Çok üzüldüm canım benim yaa, çok çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin

Çok çok geçmiş olsun canım ya zor günler geçirmişsiniz inşallah düzelir tamamen bide sürekli takibe götürdüğün halde olmuş Dr mi farketmemiş bir anda mı oldu bu acaba

Bi anda oluyo canim .Hatta cuma gittigimde sormustum 10 gundur grip artik inme ihtimsli yoktur gerhalde cigerlere die ama dr demisti ki burdan cik eve gidip beni arayabilirsin bise var die dedi.Aynen ole oldu herhalde

ofelyam canım çok geçmiş olsun ( Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

Çok geçmiş olsun ofelyam Rabbim bi daha yasatmasin insallah

Canım ya çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin, inşaallah bi an önce geçip gider bu günler. Sende kendine iyi bak senin de iyi olman lazım dikkat et kendine.

Cok cok gecmis olsun cnm

Cok saolun kizlar iyi dilekleriniz icin .
Bu arada uzun zamandir girip de okuyamadim.Umarim herkesin bebegi de iyidir atlamissam okuyamadigimdandir.Kusura bakmayin

Ay bal damliyo agzindan :) uykusuz da yasaniyomus ya :) Ergenliginde de "anne ya uyuyorum !" dediginde ben uyutmicam onu gorusecez
Bizim hala devam ya gaz, eskisi kadar olmasa da tutuyo krizi Bakalim artik 6 ay 9 ay bekliyorum

My gmy ne canım? Kaç aylık başlanıyor

Ay bal damliyo agzindan :) uykusuz da yasaniyomus ya :) Ergenliginde de "anne ya uyuyorum !" dediginde ben uyutmicam onu gorusecez

Bizim hala devam ya gaz, eskisi kadar olmasa da tutuyo krizi Bakalim artik 6 ay 9 ay bekliyorum

Tabii cnm bebekten bebege değşiyo,kaldı ki bizimkinde de var hala eskiye nazaran az olsa da,bi arkadasım 18 aylık olana kadar cektim dedi , korku sardı o öyle diyince
En kısa zamanda hepimiz kurtuluruz insallah su gaz belasından.

Kızlar artık nohut fasulye yemeye başladınız mı? Gazı etkiliyor mu acaba hala? Eşim artık yap diye tutturdu da

Bizim burdaki mygym (buyaka avm) 18 aylıktan itibaren alıyor,sen ne zaman götürmeyii düşünüyorsun,erken deil mi?

Kesinlikle öyle,uykusu vs de daha iyi oluyor.bende hava durumuna baktım, bu hafta yagmur gözükmüyor her gün çıkartcam bi yarım saat.hem ona hem bana iyi geliyor valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…