2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok gecmiş olsun acil sifalar diliyorum

evet kafaya takmak istemiyorum ben de. 15 gun sonraki kontrolde almis olur insallah.

Merhaba Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir çok sık giremiyorum malum bebekten
Suu nun bebeği nasıl oldu Kızlar

Nerdeyse 1 haftadır giremedim buraya ve baya mesaj birikmiş çok merak ediyorum neler konuştuğunuzu 1.200 mesajı sıkılmadan okusam 2 gün sürse, bende buraya 2 gün sonra yazarım artık A AysheDuru senin mesajlarının başladığı yerden itibaren okumayı sürdüreceğim iyiki yazmaya başlamışsın yokluğun hissedilmişti

Cok cok cok geçmiş olsun canım okurken bile kötü oldum bidaha yaşamayın inşallah bol bol acil şifalar...Allah hepimizin bebislerinize korusun ve hastalık yüzü göstermesin

Teşekkürler canm ben de nefret ettim aşıdan kendi kendime "onun iyiliği icin" diye tekrarladım bütün gün yoksa dayanılcak sey değil

Öyle tabii onların iyiliği için ama onlardan cok biz stres yapıp yıpranıyoruz
Simdi nasıl oldu? Düstü mü?

16.08 1890
19.08 1710
12.09 2460
18.10 3755
21.11 4220
Cnm anormal bir durum yok normalde bebeklerin ilk 6 ayda dogum kilolarini ikiye katlamalari gerekir ki seninki bunu 2. Ayda yapmis ilk 3 ay gunde 25 30 gr almalari gerekiyor pre lerin seninki 3 aya bakildiginda gunde 25.88 gr almis ortalama olarak. Yani 25 grami yakalamis onun disinda bu ay yani 4. Ayda 600 gram alirsa yeterli olacak cunku 3 aydan sonra aldiklari kilo azalabiliyor bebeklerin hatta 5. 6. Aylarda 300 400 gram almasi da kafidir. Doydugunu anlamak icin çişli bezlerini kontrol et gunde 1 margarin agirligi kadar cisli bezi olmasi doydugunu gosterir o kadar ciş yapiyor mu bu onemli cisli bezleri margarin kadar ise sakın mama baslama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…