2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimde hamilelikte dolgum düşmüştü doğumdan sonra doldurdum şimdi o diş boşken kökünde iltihap kalmış üstüne de dolgu geldiği için diş kökünde iltihap artmış çok fena sancı yapıyo bana. Valla bu diş işleri çok sıkıntı. Doğum sonrası 3 dolgu 1 kaplama yaptırdım hala düzenleri yok Üstelik buranın en iyi diş hekimine gitmeme rağmen.. İnşallah bebeğimin dişleri bana benzemez. İhmale gelmiyor valla şimdi o diş kökünü temizleyemezse çekecekmiş dişi oda sıkıntı sonra köprüler implantlar uğraş dur. Çok geçmiş olsun sana da canım

Canım ben arabayla kendi başıma gezdiriyorum valla ilk bi zor oluyor ama yaptıkça alışıyosun. Bizim bebek arabası arabamızın bagajında duruyor aşağı inip bagajdan çıkartıyorum tek elimle açıyorum kucağımda bebeğim varken. Altına bişeyler serip üzerine yatırıyorum. Bir keresinde bebek arabasını açamadım bebeği bagaja yatırdım iki elimle açtım bebeği yerleştirmiştim. Bu arada çevredekiler de izlemeye bayılıyorlar hiç yardım ediyim şu kadıncağıza demek yok izleyip hakkımda lak lak etmeyi seviyorlar :)

Ya canım yazını okurken o kadar üzüldüm ki minicikler neler yaşıyorlar. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok çok geçmiş olsun. Sende dikkat et kendine gribini biran evvel atlatmaya bak.

Karma galiba cnm baya bişey yazıyordu tam bakmadım ama.. 2 bacaktan yapılıyor ve bizde feci ateş yaptı mahvoldum kaç saattir bu gece zor geçecek

ilkinde de emir ateslenmisti. sabaha kadar nobet tuttuk biz de annemle
en zor geceydi. bir daha olmaz insallah.
sizinki de hemen gecsin insallah canim.
kaca cikti ates?
biz ustunu soymustuk. sadece kisa kol citcitli badi giydirdik,ferahladiydi.

Gerek yok diyecem ama daha fazla çekmesindense yapılabilir bilemedim zor karar vermek

ilkinde de emir ateslenmisti. sabaha kadar nobet tuttuk biz de annemle
en zor geceydi. bir daha olmaz insallah.
sizinki de hemen gecsin insallah canim.
kaca cikti ates?
biz ustunu soymustuk. sadece kisa kol citcitli badi giydirdik,ferahladiydi.
38.2ye çıktı canım 4.aydaki daha inatçı ateşmiş gerçekten de biz normalde ateslenince ılık suyla düşürüyorduk bu düşmüyo bi türlü benimki de çıtçıtlı aletle duruyor şu an

Cok cok gecmis olsun Rabbim sifa versin

sagolun hanimlar arastiricam

Bizim bebek arabası evde acık durumda zaten cnm ben araba derken bizim kullandıgımız arabadan bahsetmistim hani simdi cok küçükler.arkada tek basına bırakamam aglasa fln arac kullanırken panik olurum:/
Bu arada yardım konusunda dedigin gibi izleyen cok el atan yok dedigin gibi maalesef:/ bazen merdivene vs denk geldigimde mecbur yardım istiyorum,yoksa kimse el atmıyor valla

yaa cok gecmis olsun insallah ikiniz de en kisa surede atlatir bir an once toparlarsiniz

Kızlar artık nohut fasulye yemeye başladınız mı? Gazı etkiliyor mu acaba hala? Eşim artık yap diye tutturdu da
Ahh yarama tuz bastın şuanda. Deniz sessiz sakin takılan gece bir kez uyanan bir bebeyken iki gün önce artık gazı yok rahat diye bir kase mercimek çorbası içtim. İçmez olaydım. Çocuğun iki gündür tüm düzeni bızuldu. Gece hiç uyumuyor gündüz uyumuyor. Ve totosu hiç durmuyor gaz çıkartıyor. Oğluşum uçan balon oldu bi anda. 6 aya kadar bakliuatların tümünden uzak durucam ben dersimi aldım.

Kızlar artık nohut fasulye yemeye başladınız mı? Gazı etkiliyor mu acaba hala? Eşim artık yap diye tutturdu da

Ya ben cesaret edemiyorum valla,yeni yeni azalıyo gibi tekrar azdırmak istemiyorum:) 6 ayı bi göreyim ancak öyle denerim.esin cok istiyorsa ona yaP,sen farklı bisey ye,biz öyle yapıyoruZ cnm

kizlar az once doktora gittik. emir 1 ayda 500 gr almis. doktor sütün yetmiyor herhalde dedi
sizinkiler ne kadar aliyor?

arch2401 @elif_ay @Sunbright sizinkilerin 100 gunlukke kilosu nasildi?
emir suan 4220 gr.

Bence hemen sıkma canını,sütünü de etkilemesin sonra... ki bence 500 cok düsük deil ,bizimkide 600-660 fln alıyor.tabii 10 gün sonraki kontrolde ne kadr almıs görecegiz,bana da bu ay az almıs gibi geliyor ama cok takmak istemiyorum valla.bnde mama vermek istemem ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…